================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο «Detrop Boutique 2018»

⍆Στο περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας, στην έκθεση για τα delicatessen τρόφιμα και ποτά... «Detrop Boutique 2018», που θα πραγματοποιηθεί από 24 έως 26 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ ΗΕLEXPO στη Θεσσαλονίκη, θα συμμετάσχει το Επιμελητήριο Μαγνησίας.

Το Επιμελητήριο Μαγνησίας, ενημερώνει ότι στην έκθεση θα λειτουργήσουν περίπτερα των 6τ.μ. το καθένα και το κόστος θα επιμεριστεί αναλογικά στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, με στόχο να μειωθεί το κόστος συμμετοχής του ενδιαφερόμενου εκθέτη.

Δέκα από τα περίπτερα βρίσκονται στην περιοχή cheese & wine, κατά συνέπεια εκεί θα μπουν μόνο εκθέτες με σχετικό αντικείμενο εργασιών και έξι περίπτερα για εκθέτες με τα υπόλοιπα εκθέματα.

Για τη συμμετοχή τους οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Επιμελητήριο Μαγνησίας, μέχρι την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018.
Το Επιμελητήριο Μαγνησίας στο «Detrop Boutique 2018» Reviewed by PLOUMISTOS on 9:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.