================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

«Το χρυσαφένιο κουκούτσι» κατάφερε να μαγέψει μικρούς και μεγάλους… στο Βόλο

⍆Παρουσιάστηκε στον Βόλο με επιτυχία το βιβλίο του Π. Δημητρόπουλου.... Μια πολύ πετυχημένη παρουσίαση, αυτή του νέου βιβλίου του Παναγιώτη Δημητρόπουλου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Κυψέλη στο Βόλο. 

 Ο κόσμος συνέρρευσε με πολλή χαρά και αγάπη για να γνωρίσει ένα παραμύθι γεμάτο τρυφερότητα και ωφέλιμα μηνύματα . «Το χρυσαφένιο κουκούτσι» κατάφερε να μαγέψει μικρούς και μεγάλους. 

 Η παρουσίαση ήταν μια συνδιοργάνωση του δικτύου «Μαμάδες της Μαγνησίας», της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, του «βιβλιοπωλείου Λιαναρίδης» και των «εκδόσεων ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ». 

Το βιβλίο προλόγισε η Δωροθέα Πέρπερα, φιλόλογος/αρθρογράφος, διαχειρίστρια του δικτύου Μαμάδες της Μαγνησίας και του ιστοτόπου perpera.online. 

Ομιλητής ήταν ο Κωνσταντίνος Λάµπης, Διατροφολόγος – Διαιτολόγος M.Sc. Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΔΔΕ Περιφέρειας Θεσσαλίας. 


Την εκδήλωση συντόνισε ο Ηλίας Κουτσερής, δημοσιογράφος, πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου. 

Αποσπάσματα από το βιβλίο διάβασε ο Διονύσης Λεϊµονής, εκπαιδευτικός – συγγραφέας. 

 Με διαδραστικό παιχνίδι μνήμης σχετικό με τη διατροφή ο συγγραφέας έπαιξε με τα παιδιά και με διασκεδαστικό τρόπο τα ενημέρωσε για την αξία της υγιεινής διατροφής. 

 Τα παιδιά έθεσαν ερωτήσεις στο συγγραφέα και το διατροφολόγο οι οποίοι με χαρά έδωσαν απαντήσεις που κατατόπισαν με απλό και κατανοητό τρόπο το παιδικό κοινό. 

Στο τέλος ο κ. Δημητρόπουλος με πολύ κέφι έκλεισε την όμορφη αυτή παρουσίαση, συνομιλώντας με το κοινό και υπογράφοντας αντίτυπα του βιβλίου του, ενώ οι μικροί φίλοι έλαβαν κέρασμα ζουμερά μανταρινάκια!
«Το χρυσαφένιο κουκούτσι» κατάφερε να μαγέψει μικρούς και μεγάλους… στο Βόλο Reviewed by PLOUMISTOS on 10:40 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.