================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Όλγα Γεροβασίλη για Eldorado Gold: Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα

⍆«Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα» δήλωσε η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης.... Όλγα Γεροβασίλη στον ΣΚΑΪ σχετικά με το θέμα της Eldorado Gold.

Όπως είπε η κ. Γεροβασίλη, αυτό δεν είναι θεμιτό απέναντι σε μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση και ένα ευρωπαϊκό κράτος. «Η κυβέρνηση δεν απειλείται και ούτε εκβιάζεται από τέτοιους μηχανισμούς… Η υποχρέωση της κάθε κυβέρνησης είναι να υπερασπίζεται τα συμφέροντα δημοσίου συμφέροντος και μάλιστα μακροπρόθεσμα…» ανέφερε.

Κατηγόρησε παράλληλα την εταιρεία πως εκβιάζει και χρησιμοποιεί τους εργαζόμενους ως «ασπίδα» για το δικό της συμφέρον.

«Εμείς θέλουμε όλες τις επενδύσεις και θέλουμε και αλλαγή παραγωγικού μοντέλου. Υπάρχουν πολλές επενδύσεις που προχώρησαν, όπως της Cosco, όπου επαναδιαπραγματευθήκαμε και το πλάνο προχώρησε και ολοκληρώθηκε κανονικά» συμπλήρωσε.

Σχολιάζοντας τις θέσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης η υπουργός σημείωσε πως «για να έχει ασφαλές επενδυτικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον η χώρα δεν χρειάζεται το παλιό ρουσφετολογικό μοντέλο, περάστε από εμάς, θα είμαστε καλύτεροι».

«Εάν υπάρχει δυσκινησία στις διαδικασίες να βοηθήσουμε» είπε, για να προσθέσει: «Δηλαδή, αν υπάρχει γραφειοκρατία θα πρέπει να καταργήσουμε το κράτος; Αυτό θέλει ο κ. Μητσοτάκης;».
Όλγα Γεροβασίλη για Eldorado Gold: Δεν δεχόμαστε τελεσίγραφα Reviewed by PLOUMISTOS on 11:47 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.