Οι άνθρωποι που αφυπνίζονται θα βλέπουν το 11:11

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οι άνθρωποι που αφυπνίζονται θα βλέπουν το 11:11

⍆Συγχρονικότητα είναι η πίστη ότι το σύμπαν θα μας βοηθήσει να πορευθούμε στο αυθεντικό
μονοπάτι της ζωής μας μέσω βαρυσήμαντων συμβάντων που θα εκδηλωθούν στην ΖΩΗ μας και θα επηρεάσουν μοιραία τις μελλοντικές πεποιθήσεις μας.

Η μεγαλύτερη μας πρόκληση στο να αποδεχτούμε την συγχρονικότητα είναι να την προσκαλέσουμε μεν στην ζωή μας, χωρίς την ανάγκη να ελέγχουμε δε την τελική έκβαση της.

Ο όρος, που επινοήθηκε από τον Καρλ Γιουνγκ , αναφέρεται στα γεγονότα της ζωής μας που έχουν νόημα, αλλά δεν μπορούν να εξηγηθούν – η απόλυτη πίστη του ότι δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η σύμπτωση.

Για να αποδεχθούμε την συγχρονικότητα στην ζωή μας πρώτα πρέπει να κάνουμε την συνειδητή επιλογή να ζούμε με όσο περισσότερη ειλικρίνεια και αυθεντικότητα γίνεται. Αυτό δε σημαίνει ότι χάνουμε την ικανότητα να κάνουμε συνειδητές επιλογές για την ζωή μας- αλλά αν κάνουμε επιλογές οι οποίες είναι καλές για την ζωή μας και την θετική ενέργεια μας, τότε οι ψυχές μας θα ανταμειφθούν με σημάδια ότι είμαστε στον σωστό δρόμο.

Όσο πιο θετικά θα δονήστε στην ζωή σας τόσο θα "φεύγει" από την ζωή σας η "αρνητική" συγχρονικότητα, αυτό που λέμε "ενός κακού μύρια έπονται...". Όπως λέω στις ομιλίες και τα σεμινάρια μου, η θετική δόνηση προκαλεί "συγχρονικότητα" θετικών γεγονότων και φέρνει τα θετικά αποτελέσματα (που έχει προδιαγράψει ήδη το άτομο) στο σωστό χρόνο... δηλαδή στο "τώρα".

Η συγχρονικότητα και η σύνδεση της στο 11 και στο 11:11.


Στη Νουμερολογία το 11 είναι το κυρίαρχο νούμερο που αντιπροσωπεύει τη διαίσθηση, την δημιουργικότητα, την ιδιοφυία, την λεπτότητα και την εκπλήρωση. Το έντεκα είναι επίσης ο κώδικας της νουμερολογίας για την αυτογνωσία.

Οι άνθρωποι που ξεκινούν να ξυπνήσουν συνειδητά την δύναμη του σύμπαντος θα βλέπουν το 11:11 στα ρολόγια, σε αποδείξεις, σε πινακίδες αυτοκινήτων-φαινομενικά θα εμφανίζεται παντού. Γι αυτούς που βλέπουν τον συγκεκριμένο αριθμό διαδοχικά, σημαίνει ότι οι ψυχές σας, σας οδηγούν σε ένα ταξίδι προς την υψηλότερη συνείδηση μέσα από το οποίο αρχίζεις να δονείσαι θετικά με αποτέλεσμα να "εκπέμπεις"...!

Ο αριθμός 11, ή το 11:11, η όπως έχω αναφέρει ημερομηνίες που υπάρχει ο αριθμός 1, όταν συμβαίνει να παρατηρείται πιο συχνά αυτο το "φαινόμενο", τότε σημαίνει πως το σύμπαν προσπαθεί να σας στείλει επιβεβαίωση ότι βρισκόσαστε στον σωστό δρόμο, είτε μέσω σημαντικών προσπαθειών στην καριέρα σας ή μέσω της εκδήλωσης της αδελφής ψυχής σας ή ακόμη και με την άνοδο στην αφθονία σας.

Οι συγχρονικότητες μπορούν επίσης να είναι άνθρωποι, μέρη ή γεγονότα τα οποία η ενέργεια σου έλκει στην ζωή σου για να σε βοηθήσει να εξελιχθείς στην υψηλότερη συνείδηση ή για να δώσεις έμφαση σε κάτι που γίνεται στην ζωή σου.

Όσο πιο συνειδητή επίγνωση έχουμε για το πώς η ενέργεια μας εκδηλώνεται στα περιστατικά, τόσο πιο υψηλή γίνεται η συχνότητα μας και χειριζόμαστε πιο γρήγορα την θετικότητα.

Κάθε μέρα ενθαρρύνουμε ουσιαστικές συγχρονικότητες τις οποίες έχουμε προσελκύσει – οι ενεργειες μας δημιουργούν συγχρονικότητες, οι οποίες στη συνέχεια εμφανίζονται στον φυσικό κόσμο.

Είναι μια επιβεβαίωση για τον λόγο που είμαστε εδώ και για το ποιος είναι ο τελικός σκοπός μας. Δηλαδή η πνευματικότητα του ατόμου και η σύνδεση του με τον δημιουργό.

Το μοναδικό πράγμα που πρέπει να κάνουμε είναι να πιστεύουμε – στη δύναμη γύρω μας και στην πραγματικότητα που εμφανίζεται ανάλογα με το τι επιθυμούμε στην ζωή μας.

Η συγχρονικότητα είναι επίσης δεμένη σε μεγάλο βαθμό με την σύνδεση της καρδιάς μας (συναισθηματική νοημοσύνη), ή της σύνδεση μας με τον ανώτερο νου μας.

Για να εκδηλωθεί μια ενεργειακή σχέση στην ζωή μας πρέπει πρώτα να ανοίξουμε την καρδιά μας στη θετική ενέργεια και να είμαστε πρόθυμοι να ανοιχτούμε στα σημάδια που στέλνει στις ψυχές μας.

Μερικές φορές είναι δύσκολο να διαχωρίσουμε της επιθυμίες του εγώ μας και τις επιθυμίες του ανώτερου νου μας. Το εγώ μας ρωτάει τα πάντα για να ανάψει τον φόβο μας, ενώ ο ανώτερος νους είναι εδώ για να μας πει όλους τους λόγους για τους οποίους κάτι δεν πάει καλά και να αποφασίσει για το αν θα πολεμήσουμε ή θα το σκάσουμε. Αν το αποφασίσουμε, η εκδήλωση της θετικής συγχρονικότητας στην ζωή μας έχει τη δύναμη να παρακάμπτει τους φόβους μας και μας προτρέπει να συνεχίσουμε μέχρι το τελικό αποτέλεσμα.

Είναι η πίστη ότι όλοι είμαστε στο ακριβές μονοπάτι που είναι γραφτό να πάρουμε- και ενώ μπορεί να μην βγάζει νόημα σήμερα ή ακόμα και αύριο, αν έχουμε πίστη όλα όσα επιθυμούμε θα εκδηλωθούν θετικά στην ζωή μας- τότε θα βγάζει νόημα.

Συγχρονικότητα είναι η απόλυτη παράδοση του εγώ μας στο υπέρτατο ταξίδι της θετικης ενεργειας και της συναισθηματικής νοημοσύνης.

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ

Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ

Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1791,ΑΠΟΨΕΙΣ,14,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,636,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,81,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,702,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,19,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1785,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,105,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,444,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,102,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,6,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,164,Κόσμος,9318,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,7,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,157,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1493,Πολιτική,6768,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5798,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,55,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1035,Τοπικά,11670,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2436,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,64,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,535,Eco-News,2703,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι άνθρωποι που αφυπνίζονται θα βλέπουν το 11:11
Οι άνθρωποι που αφυπνίζονται θα βλέπουν το 11:11
Οι άνθρωποι που αφυπνίζονται θα βλέπουν το 11:11
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/e8/f5/a7/e8f5a7826c064668b72fa5fd6fb80b22.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2017/04/1111.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2017/04/1111.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content