PLOUMISTOS.COM Logo
Ολιστικές Θεραπείες • Συμβουλευτική Καθοδήγηση • Voice Healing • Σεμινάρια & Retreats • Αφύπνιση του Νου & Πνευματική Συνειδητότητα • Ευεξία και Ίαση μέσω Εναλλακτικών Θεραπειών • Η Αφύπνιση είναι Δικαίωμα • Η Αυτογνωσία είναι Δύναμη • Η Θετική Σκέψη είναι Επιλογή • 📞 [6945 723 523] •
Ολιστικές Θεραπείες • Συμβουλευτική Καθοδήγηση • Voice Healing • Σεμινάρια & Retreats • Αφύπνιση του Νου & Πνευματική Συνειδητότητα • Ευεξία και Ίαση μέσω Εναλλακτικών Θεραπειών • Η Αφύπνιση είναι Δικαίωμα • Η Αυτογνωσία είναι Δύναμη • Η Θετική Σκέψη είναι Επιλογή • 📞 [6945 723 523] •

Πανελλήνιο μαραθώνιο πρωτάθλημα ποδηλάτου βουνού στον Κίσσαβο την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Πανελλήνιο μαραθώνιο πρωτάθλημα ποδηλάτου βουνού στον Κίσσαβο την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016 η Ελληνική Ομοσπονδία ποδηλασίας, ο Ποδηλατικός Αθλητικός Σύλλογος ΠΗΝΕΙΟΣ η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Τεμπών, συνδιοργανώνουν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα MARATHON ΜΤΒ με την ονομασία «4ος KISSAVOS MARATHON MΤΒ 2016» στην όμορφη περιοχή του Κισσάβου στις κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών. Παράλληλα την ίδια μέρα στην ίδια διαδρομή διοργανώνεται και ο ΟΠΕΝ αγώνας ΜΤΒ XCO με την ονομασία «4ος KISSAVOS MΤΒ 2016»

Σκοπός της διοργάνωσης είναι αφενός η ανάδειξη του αισθητικού κάλλους της περιοχής του Κισσάβου, αφετέρου η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας, η ανάδειξη του ποδηλάτου και η προώθηση του αθλήματος της ορεινής ποδηλασίας. Η εκκίνηση των 5 κατηγοριών ΟΡΕΝ αθλητών θα δοθεί στις 10:00πμ από την πλατεία του χωριού Σπηλιά. Η εκκίνηση των Ανδρών και Γυναικών του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος θα δοθεί στις 11.00πμ από την Σπηλιά.

Σε συνέντευξη τύπου που δόθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, οι συνδιοργανωτές σημείωσαν τα εξής:

Κώστας Αγοραστός – Περιφερειάρχης Θεσσαλίας: «Μια μεγάλη, πανελλήνια διοργάνωση διεξάγεται αυτή την Κυριακή στη Θεσσαλία και τον Κίσσαβο. Εμείς ως Περιφέρεια στηρίζουμε τον αγώνα αυτό γιατί ο αθλητισμός είναι για εμάς φιλοσοφία ζωής, δημιουργεί ισχυρούς χαρακτήρες, ανθρώπους δυνατούς που ξέρουν να αγωνίζονται, να σέβονται, να χάνουν και να κερδίζουν, να συνεργάζονται, να πέφτουν και να σηκώνονται. Είναι ιδιαίτερη χαρά να γίνεται εδώ το πρωτάθλημα αυτό και η διεξαγωγή του δεν θα ήταν εφικτή αν δεν υπήρχαν οι εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας και η Ομάδα Διάσωσης Λάρισας, το ΕΚΑΒ Λάρισας και η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας και ο ΠΑΣ Πηνειός. Μέσα από τη συνεργασία όλων των φορέων τα οφέλη είναι πολλά και στην τοπική κοινωνία, άλλα και σε όλους όσους συμμετέχουν σε τέτοιους αγώνες».

Κώστας Κολλάτος – Δήμαρχος Τεμπών: «Πρόκειται για μια διοργάνωση που πέραν της αναβάθμισης του τουριστικού προϊόντος στην περιοχή, αναδεικνύει ταυτόχρονα τις ομορφιές της περιοχής, την συνεργασία των φορέων και των κατοίκων, τον εθελοντισμό, τη συμμετοχή και τη συνέργεια. Είναι εκείνα τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και μας κάνουν να αντιστεκόμαστε στις δυσκολίες της κρίσης που βιώνουμε. Ευχαριστούμε όλους τους φορείς και κυρίως την Περιφέρεια Θεσσαλίας για την επιλογή της περιοχής μας για να διεξαχθεί το πρωτάθλημα».

Κώστας Δαλαβίκας – εκπρόσωπος ΠΑΣ Πηνειός και τεχνικός διευθυντής του αγώνα: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Περιφέρεια Θεσσαλίας διότι χωρίς την στήριξή της δεν θα μπορούσαν να γίνουν πολλά πράγματα, την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, που μας εμπιστεύτηκε να διοργανώσουμε έναν τέτοιο αγώνα που είναι από τους δυσκολότερους αγώνες που γίνονται σε διεθνές επίπεδο. Ο μαραθώνιος περιλαμβάνει διαδρομή 90 χιλιομέτρων για τους άντρες και 60 χιλιομέτρων για τις γυναίκες. Πρόκειται για μια επίπονη διαδρομή μέσα από δασικούς δρόμους, αλογόστρατες και μονοπάτια αρκετά δύσβατα ακόμα και για διάσχιση με τα πόδια. Ο αγώνας είναι διεθνών προδιαγραφών και περνά μέσα από τον Κίσσαβο που είναι από τα καλυτέρα βουνά της Ελλάδας. Στον αγώνα θα συμμετέχουν διακεκριμένοι αθλητές όπως ο παγκόσμιος πρωταθλητής Περικλής Ηλίας, ο Αντωνιάδης που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και πολλοί άλλοι. Ευχαριστούμε τους εθελοντές, το Δασαρχείο, την Τροχαία και όλους όσους συνέβαλλαν για να γίνει αυτή η διοργάνωση».

ΤΕΧΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Η κυκλική διαδρομή της στροφής των 30 χλμ αφού διέλθει έξω από το χωριό Σπηλιά κατευθύνεται βορειοδυτικά του χωριού Ανατολή και περνώντας μέσα από δασικούς αγροτικούς δρόμους και μονοπάτια ολοκληρώνεται τερματίζοντας στο αρχικό σημείο εκκίνησης την Σπηλιά. Οι ΟΡΕΝ αθλητές θα διανύσουν απόσταση των 30 χιλιομέτρων, οι κατηγορία Ανδρών 90 χιλιόμετρα και η κατηγορία Γυναικών τα 60 χιλιόμετρα της διαδρομής.

Το σπουδαίο αθλητικό γεγονός υποστηρίζουν με την πολύτιμη βοήθειά τους οι εθελοντές Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού Λάρισας και η Ομάδα Διάσωσης Λάρισας, το ΕΚΑΒ Λάρισας και η Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας. Με την φροντίδα του ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΥ της “Cyclinghellas.gr” και του “Δαλαβίκαςbikes.gr” οι αθλητές και συνοδοί θα φιλοξενηθούν σε ξενοδοχεία της περιοχής. Η συμμετοχή των αθλητών, σύμφωνα με τις προηγούμενες επιτυχημένες διοργανώσεις που διοργάνωσε ο ΠΑΣ ΠΗΝΕΙΟΣ αναμένεται να είναι τεράστια σε πλήθος καθώς την ίδια στιγμή ο αγώνας αποτελεί σπουδαίο αθλητικό γεγονός ως Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανδρών- Γυναικών αλλά και διασυλλογικό αγώνα στις πολυπληθείς κατηγορίες ΟΠΕΝ. Περισσότεροι από 250 αθλητές συνοδοί και θεατές θα αφιχθούν στην μεγάλη συνδιοργάνωση.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - LIFE HEALTH CARE -

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ - LIFE HEALTH CARE -
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,621,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2216,ΑΠΟΨΕΙΣ,125,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,242,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1268,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,454,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1582,ΒΙΝΤΕΟ,1181,ΒΟΛΟΣ,134,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1872,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,346,Ειδηση-ολόγιο,9241,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8160,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2226,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,100,ΖΩΗ,250,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,178,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,155,ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ,40,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1733,Κόσμος,10387,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,68,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,948,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6429,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,104,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,103,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1361,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3531,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,113,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,136,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,1004,Eco-News,3023,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Στ. Πλουμιστός: Πανελλήνιο μαραθώνιο πρωτάθλημα ποδηλάτου βουνού στον Κίσσαβο την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016
Πανελλήνιο μαραθώνιο πρωτάθλημα ποδηλάτου βουνού στον Κίσσαβο την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016
Πανελλήνιο μαραθώνιο πρωτάθλημα ποδηλάτου βουνού στον Κίσσαβο την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_isJaFu2DlTt4vUfoRD_g0RJ7XU6gZHc5jVeJw8D5ggda48ZtWtNRjAfwukTyGpmtAX8TpUVd6KTK6CHWAqdvtsCVC4qfKIbqPH42GIRGHGXMfEY5cg772v7o7XHBHgPyczQ44i2xitw/s400/unnamed.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi_isJaFu2DlTt4vUfoRD_g0RJ7XU6gZHc5jVeJw8D5ggda48ZtWtNRjAfwukTyGpmtAX8TpUVd6KTK6CHWAqdvtsCVC4qfKIbqPH42GIRGHGXMfEY5cg772v7o7XHBHgPyczQ44i2xitw/s72-c/unnamed.jpg
Στ. Πλουμιστός
https://www.ploumistos.com/2016/09/2-2016.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2016/09/2-2016.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content