================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ο Νοστράδαμος προέβλεψε για το 2019 ότι...

⍆Οι προφητείες του Νοστράδαμου προβλέπουν ότι το 2019 πρόκειται να είναι έτος δικαιοσύνης,... ενώ σε πολλές πολιτείες της Αμερικής (Φλόριντα, Γεωργία και Νότια Καρολίνα, αλλά και Τέξας) θα είναι δυνατοί σεισμοί και τυφώνες, ειδικά στους μήνες της Γης (Ιανουάριος , Απρίλιο, Ιούλιο και Οκτώβριο).

Σύμφωνα με το διάσημο βιβλίο του φαρμακοποιού και αστρολόγου, ο «σημαντικότερος πόλεμος θα ξεκινήσει μεταξύ Γερμανίας και Γαλλίας», ενώ σε κάποιο άλλο απόσπασμα αναφέρεται ότι η μεγαλύτερη πολεμική σύρραξη θα διαρκέσει 27 ολόκληρα χρόνια.

Μπορεί ο Ερντογάν να είναι αυτός που βγάζει ιαχές πολέμου και οι ΗΠΑ να βρίσκονται στα μαχαίρια με άλλες πυρηνικές δυνάμεις όπως τη Βόρεια Κορέα του Κιμ και την πανίσχυρη Ρωσία, ωστόσο βάσει του Νοστράδαμου ο Γ΄ Παγκόσμιος θα ξεκινήσει από την Ευρώπη και συγκεκριμένα από τη διαμάχη Γερμανίας – Γαλλίας.

Και μην νομίζετε πως αργεί πολύ, καθώς όσο απίθανο και αν μοιάζει με τα σημερινά δεδομένα ο μεγάλος μελλοντολόγος υποστήριξε πως αυτό θα συμβεί μέσα στο 2019!

Ο Νοστράδαμος προέβλεψε για το 2019 ότι... Reviewed by PLOUMISTOS on 12:50 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.