================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Συγκλονιστικές δηλώσεις όσων παρακολούθησαν το σεμινάριο του Στ. Πλουμιστού στη Λάρισα 4/3/2018 (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Το σεμινάριο με γενικό τίτλο "Life Experience", που έχει πραγματοποιηθεί σε πάνω...
από 17 πόλεις τις Ελλάδας, εντάσσεται στην προσπάθεια του Στ. Πλουμιστού να ενημερώσει για τους τρόπους μέσα από τους οποίους ο άνθρωπος μπορεί να αφυπνιστεί και να ζήσει απαλλαγμένος από πεποιθήσεις και φόβους, που τον μπλοκάρουν ενεργειακά, δεν τον εξελίσσουν στην καθημερινή του ζωή και τον υποβιβάζουν πνευματικά.

Το σεμινάριο 
“ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ” 
Oι πεποιθήσεις σου και η οικονομική κρίση 
κλείδωσαν το μυαλό σου; ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ το! 
ΜΑΘΕ πως γίνεται η ΣΚΕΨΗ ΣΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Στα σεμινάρια μπορούν να συμμετέχουν το πολύ έως 20 άτομα, λόγω του ενεργειακού φορτίου που δέχεται ο Στ. Πλουμιστός απο τους συμμετέχοντες. Το συγκεκριμένο πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018 στο Hotel metropol.


“ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ”
«Κανείς δεν μπορεί να σε πείσει για κάτι που ο νους σου σε έχει ήδη πείσει ότι είναι αληθινό και έχει δημιουργήσει τις πεποιθήσεις του». Αυτός είναι όρος απαράβατος. Θα πρέπει ΕΣΥ πρώτος να τολμήσεις τα ερωτήματα μέσα σου, «Μήπως υπάρχουν πολύ περισσότερα απ’ όσα αντιλαμβάνομαι; Μήπως δεν έχω ανακαλύψει ακόμα το λόγο της ύπαρξής μου, το σκοπό για τον οποίο βρίσκομαι εδώ; Γιατί βρίσκομαι σε συνεχή πόλεμο είτε με τον εαυτό μου είτε με τον κόσμο; Γιατί η ζωή μου δεν λειτουργεί; Γιατί νοιώθω ότι κάτι μου λείπει αλλά δεν καταφέρνω να γεμίσω το εσωτερικό κενό; Γιατί οι σχέσεις μου δεν λειτουργούν και γιατί δεν βρίσκω την ευτυχία, τη γαλήνη, το νόημα της ζωής μου; Γιατί ο κόσμος φαίνεται να καταρρέει;»

Αυτά και άλλα παρόμοια ερωτήματα, έχουν μια απλά πρώτη απάντηση.

Γιατί «ΕΣΥ δημιουργείς την πραγματικότητά σου» και όσο κι αν το έχεις διαβάσει, ακούσει και πει αυτό, δεν κατανοείς ΠΩΣ το κάνεις, γιατί το κάνεις, ούτε φυσικά (επομένως) μπορείς να αναλάβεις αυτήν την ευθύνη ή να αλλάξεις οτιδήποτε ουσιαστικά.

Στο σεμινάριο αυτό δίνετε μια πολύ σημαντική ΛΥΣΗ, σε όλο αυτό που σου συμβαίνει...

Όσοι το επιθυμούσαν, δείτε τι δήλωσαν


Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
Είναι Διαισθητικός - Σύμβουλος Ζωής & Προσωπικής Καθοδήγησης και διαμορφωτής του Μοντέλου Προσωπικής Στρατηγικής Επικοινωνίας που ταιριάζει σε έναν άνθρωπο "Model Personal Communication Strategy" επίσημα από το 2000 όταν δημιούργησε το πρώτο κέντρο συμβουλευτικής στη Ελλάδα με το τίτλο "Ευ Φέρεσθαι".

Είναι πολύ σημαντικό επίσης να γνωρίζεται ότι ο Στ. Πλουμιστός εφαρμόζει από το 2011 την προσωπική του μέθοδο "The Healing Codes - Reconstruction and new record of beliefs" (Κώδικες Θεραπείας - ανασυγκρότηση και νέα εγγραφή πεποιθήσεων). Ο μόνος τρόπος για να επιτύχει κάποιος αυτό που έχει στο μυαλό του, είναι η "απαλλαγή" καταστρεπτικών πεποιθήσεων που τον κατεύθυναν σε λάθος επιλογές και η εγγραφή νέων αποφάσεων που θα τον οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Οι ομιλίες, τα σεμινάρια οι συμβουλευτικές συνεδρίες Προσωπικής Καθοδήγησης του Στ. Πλουμιστού, πραγματοποιούνται σε περιβάλλον ακουστικής με συχνότητα ALPHA.

Οι συνεδρίες προσωπικής "Διαισθητικής" πρόβλεψης, οι συνεδρίες ανασυγκρότησης, η νέας εγγραφής πεποιθήσεων, καθώς και οι θεραπευτικές συνεδρίες, πραγματοποιούνται σε περιβάλλον ακουστικής με συχνότητα ALPHA & THETA

Για άμεση ενημέρωση των νέων σεμιναρίων πληροφορίες στο 6945 723 523
Διοργάνωση: GLOBAL ATTRACT

ΔΕΙΤΕ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ 
ΤΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑΣυγκλονιστικές δηλώσεις όσων παρακολούθησαν το σεμινάριο του Στ. Πλουμιστού στη Λάρισα 4/3/2018 (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by PLOUMISTOS on 3:21 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.