_____________________________________________________________________________________________________________________ =====================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Επιδοτούμενο ίντερνετ στους φετινούς πρωτοετείς φοιτητές δίνει το κράτος

⍆Επιδοτούμενη σύνδεση στο ίντερνετ θα προσφέρει η κυβέρνηση σε όλους τους πρωτοετείς...
φοιτητές που θα εγγραφούν φέτος σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ.

Τη μηνιαία επιδότηση για την παροχή πρόσβασης στο Internet σε 72.000 πρωτοετείς φοιτητές, που θα εγγραφούν φέτος στα Πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, ανακοίνωσαν από κοινού ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς και ο υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, Κώστας Γαβρόγλου, σε αίθουσα του υπουργείου Παιδείας.

Η πρωτοβουλία για τη μηνιαία επιδότηση παροχής internet σε όλους τους πρωτοετείς φοιτητές εμπίπτει σε ένα σύνολο δράσεων που επιδιώκουν να φέρουν το αύριο στο σήμερα, ανέφερε ο Νίκος Παππάς κατά τη συνέντευξη. Η εξοικείωση και η δυνατότητα πρόσβασης των φοιτητών στο διαδίκτυο είναι αυτονόητη, επισήμανε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

Το Διαδίκτυο κρύβει δυνατότητες και αξίες, τόνισε από την πλευρά του ο υπουργός Παιδείας, καθώς, όπως είπε, ζούμε σε μια περίοδο ριζικών αλλαγών.

Το σχετικό κονδύλι θα εκταμιευτεί από το αποθεματικό της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων.

Η επιδότηση αφορά όλους τους πρωτοετείς φοιτητές και θα ανέλθει μέχρι και σε 80% του κόστους της σύνδεσης, για κινητή ή σταθερή συσκευή, ανάλογα με την επιθυμία των πρωτοετών, σύμφωνα με την Αυγή.
Επιδοτούμενο ίντερνετ στους φετινούς πρωτοετείς φοιτητές δίνει το κράτος Reviewed by PLOUMISTOS. COM on 11:07 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.