================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City – Zerelia Trail» είναι γεγονός!

 ⍆Ο Δήμος Αλμυρού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας- ΠΕ Μαγνησίας... & Σποράδων και τον Ελληνικό Ορειβατικό Σύλλογο Αλμυρού πρόκειται να διοργανώσουν τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμυρού: «AlmyrosCity – ZereliaTrail», την 1η Οκτωβρίου 2017, ημέρα Κυριακή. 

Τόσο το σημείο έναρξης όσο και το σημείο τερματισμού της διαδρομής θα είναι η νέα βιοκλιματική πλατεία της πόλης του Αλμυρού. Οι συμμετέχοντες θα διέρχονται μέσω της περιφερειακής οδού και θα κατευθύνονται προς τις παρυφές του όρους «Όθρυς», τις δίδυμες μετεωρικές «Λίμνες Ζερέλια» και τον προϊστορικό οικισμό «Μαγούλα», όπου εκεί κοντά θα είναι και το σημείο αναστροφής του αγώνα. 

Η διαδρομή καλύπτει 21χλμ., εκ των οποίων τα 7χλμ.περίπου είναι άσφαλτος ενώ τα υπόλοιπα είναι χωμάτινος δρόμος καλής βατότητας. Μέγιστο ύψος της διαδρομής είναι τα 225μ. κοντά στο σημείο αναστροφής. 

Παράλληλα με τον Ημιμαραθώνιο, θα πραγματοποιηθεί «Λαϊκός Αγώνας Δρόμου», 4χλμ. για όλους, ο οποίος θα έχει ως σημείο εκκίνησης και τερματισμού την κεντρική πλατεία της πόλης του Αλμυρού και οι συμμετέχοντες θα διέρχονται μέσω της περιφερειακής οδού και της κεντρικής οδού Ερμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται διαρκώς μέσα από τις παρακάτω ιστοσελίδες:
1. Δήμος Αλμυρού: http://www.almyros-city.gr/
2. Ε.Ο.Σ. Αλμυρού: https://www.eosalmyrou.gr/
3. Η υπό κατασκευή ιστοσελίδα για τις ανάγκες του αγώνα: www.almyroshalfmarathon.gr
Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμυρού «Almyros City – Zerelia Trail» είναι γεγονός! Reviewed by PLOUMISTOS on 2:08 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2017 - 2018
Powered By Fekas Brothers , Designed by Dimitris Fekas
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.