Χορήγηση εμβολίου χωρίς βελόνες

Χορήγηση εμβολίου χωρίς βελόνες

👉Οι ερευνητές διερευνούν τις δυνατότητες μιας ανώδυνης, χωρίς βελόνα χορήγησης εμβολίου με υπερήχους. Η μέθοδος χρησιμοποιεί σπηλαίωση, η οποία είναι ο σχηματισμός και το σκάσιμο φυσαλίδων ως απόκριση σε ένα ηχητικό κύμα. Αν και οι αρχικές in vivo δοκιμές ανέφεραν 700 φορές λιγότερα μόρια εμβολίου που χορηγήθηκαν με την προσέγγιση της σπηλαίωσης σε σύγκριση με τη συμβατική ένεση, η προσέγγιση της σπηλαίωσης παρήγαγε υψηλότερη ανοσολογική απόκριση. Οι ερευνητές θεωρούν ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο πλούσιο σε ανοσοποιητικό δέρμα που στοχεύει η παροχή υπερήχων. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο αποτελεσματικό εμβόλιο που θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση του κόστους και στην αύξηση της αποτελεσματικότητας.

Εκτιμάται ότι ένα τέταρτο των ενηλίκων και τα δύο τρίτα των παιδιών έχουν έντονους φόβους γύρω από τις βελόνες, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ. Ωστόσο, η δημόσια υγεία εξαρτάται από το ότι οι άνθρωποι είναι πρόθυμοι να λάβουν εμβόλια, τα οποία συχνά χορηγούνται με εμβόλιο.

Η Darcy Dunn-Lawless, διδακτορική φοιτήτρια στο Ινστιτούτο Βιοϊατρικής Μηχανικής του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, διερευνά τις δυνατότητες μιας ανώδυνης, χωρίς βελόνα χορήγηση εμβολίου με υπερήχους. Θα μοιραστεί τις πρόσφατες σε αυτήν την πολλά υποσχόμενη τεχνική ως μέρος του Acoustics 2023 Sydney, που θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως τις 8 Δεκεμβρίου στο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Σίδνεϊ. Η παρουσίασή του θα πραγματοποιηθεί στις 4 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. Ανατολική θερινή ώρα Αυστραλίας.

«Η μέθοδος μας βασίζεται σε ένα ακουστικό αποτέλεσμα που ονομάζεται «σπηλαίωση», το οποίο είναι ο σχηματισμός και το σκάσιμο φυσαλίδων ως απόκριση σε ένα ηχητικό κύμα», δήλωσε ο Dunn-Lawless.

Αν και οι αρχικές in vivo δοκιμές ανέφεραν 700 φορές λιγότερα χρήματα που χορηγήθηκαν με την προσέγγιση της σπηλαίωσης σε σύγκριση με τη συμβατική ένεση, η προσέγγιση της σπηλαίωσης παρήγαγε υψηλότερη ανοσολογική απόκριση. Οι ερευνητές θεωρούν ότι αυτό μπορεί να οφείλεται στο πλούσιο σε ανοσοποιητικό δέρμα που στοχεύει η παροχή υπερήχων σε αντίθεση με τις μύες που δίνονται στο τρίπημα. Το αποτέλεσμα είναι ένα πιο αποτελεσματικό εργαλείο που θα μπορούσε να βοηθήσει στη μείωση του κόστους και στην αύξηση της αποτελεσματικότητας με μικρό κίνδυνο παρενεργειών.

«Κατά τη γνώμη μου, η κύρια πιθανή παρενέργεια είναι καθολική για όλες τις φυσικές τεχνικές στην ιατρική: Εάν εφαρμόσετε υπερβολική ενέργεια στο σώμα, μπορείτε να καταστρέψετε τον ίδιο», είπε ο Dunn-Lawless.

"Η έκθεση σε υπερβολική σπηλαίωση μπορεί να προκαλέσει μηχανική βλάβη σε κύτταρα και δομές. Ωστόσο, υπάρχουν καλές ενδείξεις ότι μια τέτοια βλάβη μπορεί να αποφευχθεί με τον περιορισμό της έκθεσης, επομένως ένα βασικό μέρος της έρευνας μου είναι να προσπαθήσω να προσδιορίσω πλήρως πού βρίσκεται αυτό το όριο ασφαλείας για το εμβόλιο διανομή."

Ο Dunn-Lawless εργάζεται ως μέρος μιας μεγαλύτερης ομάδας υπό την επίβλεψη του Δρ. Mike Gray, του καθηγητή Bob Carlisle και του καθηγητή Constantin Coussios στο Εργαστήριο Βιοϊατρικών Υπερήχων, Βιοθεραπείας και Βιοφαρμακευτικών Προϊόντων της Οξφόρδης (BUBBL). Η προσέγγισή τους στη σπηλαίωση μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για τα εμβόλια DNA που είναι επί του παρόντος δύσκολο να παραδοθούν. Με τη σπηλαίωση ικανή να βοηθήσει στο άνοιγμα των μεμβρανών που εμποδίζουν τη θεραπευτική πρόσβαση στον κυτταρικό πυρήνα, τα άλλα πλεονεκτήματα των εμβολίων DNA, όπως η εστιασμένη ανοσολογική απόκριση, ο χαμηλός κίνδυνος μόλυνσης και η σταθερότητα στο ράφι, μπορούν να χρησιμοποιηθούν καλύτερα.

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Χορήγηση εμβολίου χωρίς βελόνες
Χορήγηση εμβολίου χωρίς βελόνες
Χορήγηση εμβολίου χωρίς βελόνες
https://scx1.b-cdn.net/csz/news/800a/2023/needle-free-ultrasound.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/12/blog-post_73.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/12/blog-post_73.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content