Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, αναρτώντας τις απαγορευμένες ειδήσεις, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Γίνε κι εσύ μέλος στην ομάδα του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


===============================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
===============================================
Η αλήθεια που ειπώθηκε το 2015, αλλά δεν πρόκειται να την παραδεχτούν!
Ο συνιδρυτής της Greenpeace, Patrick Moore, έχει πολλάκις καταφερθεί κατά του αφηγήματος της ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης του πλανήτη.

Ένα βίντεο του 2015 κάνει εκ νέου τον γύρο του διαδικτύου, καθώς τώρα «φουντώνει» το ζήτημα του κλίματος, με αφορμή το οποίο θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο ζωής ακόμα και στις πιο μικρές γειτονιές!

Όπως είχε αναφέρει:

«Όπως έχω δηλώσει δημοσίως σε πολλές περιστάσεις, δεν υπάρχει καμία οριστική επιστημονική απόδειξη μέσω παρατήρησης στον πραγματικό κόσμο ότι το διοξείδιο του άνθρακα ευθύνεται για οποιαδήποτε από τις ελαφρές ανόδους της θερμοκρασίας του παγκόσμιου κλίματος που έχει συμβεί στην διάρκεια των τελευταίων 300 ετών από το αποκορύφωμα της Μικρής Εποχής των Παγετώνων.

Αν υπήρχε κάποια τέτοια απόδειξη, μέσω δοκιμών και αναπαραγωγής, αυτή θα είχε καταγραφεί για να την δούμε όλοι μας. Ο ισχυρισμός ότι οι ανθρώπινες εκπομπές αποτελούν τώρα την κυρίαρχη επιρροή στο κλίμα είναι απλώς μια υπόθεση παρά μια καθολικά αποδεκτή επιστημονική θεωρία».

Δείτε την συνέχεια:


======================================================================
Άνοιξε ο δρόμος για μεγαλύτερη φίμωση στο διαδίκτυο!! Δείτε τι «καινούργιο» έβγαλαν στη φόρα
Μία μελέτη που δημοσιεύτηκε την περασμένη Τετάρτη στο Nature διαπίστωσε ότι η χρήση ηλεκτρονικών μηχανών αναζήτησης για τον…”έλεγχο συνωμοσιών” μπορεί πραγματικά να αυξήσει την πιθανότητα κάποιος να τις πιστέψει!!!

Αυτό ανοίγει ενδεχομένως τον δρόμο για ακόμα σκληρότερα μέτρα κατά των τελευταίων εναπομείναντων φωνών στο αχανές διαδίκτυο!!

Τι μας λένε δηλαδή οι “ερευνητές” με…τρόπο;; Ότι ο καθένας από μόνος του, όση έρευνα και να κάνει στο διαδίκτυο, είναι πολύ πιθανό να «πέσει θύμα παραπληροφόρησης».

Οι ερευνητές επισημαίνουν ένα γνωστό πρόβλημα στην αναζήτηση που ονομάζεται “κενά δεδομένων”.

«Μερικές φορές, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες υψηλής ποιότητας για την αντιμετώπιση των παραπλανητικών πρωτοσέλιδων ή των περιθωριακών θεωριών. Έτσι, όταν κάποιος δει ένα άρθρο στο Διαδίκτυο σχετικά με μία «τεχνητή πανδημία» λόγω των lockdown και των εμβολίων για τον COVID-19 και πραγματοποιεί μια απλή αναζήτηση με βάση αυτές τις λέξεις-κλειδιά, μπορεί να βρει άρθρα που επιβεβαιώνουν την “προκατάληψή” του.

«Το ερώτημα εδώ ήταν τι συμβαίνει όταν οι άνθρωποι συναντούν ένα άρθρο στο διαδίκτυο, δεν είναι σίγουροι αν είναι αληθές ή ψευδές, και έτσι αναζητούν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό χρησιμοποιώντας μια μηχανή αναζήτησης», δήλωσε ο Joshua Tucker, συν-συγγραφέας και συν-διευθυντής του Κέντρου Κοινωνικών Μέσων και Πολιτικής του NYU.

Συγκεκριμένα, εξήγησε ο Τάκερ, η ερευνητική τους ομάδα ενδιαφέρθηκε να μάθει πώς οι άνθρωποι επαληθεύουν ειδήσεις που μόλις συνέβησαν και δεν είχαν ακόμη την ευκαιρία να επαληθευτούν από fact checkers.


Όπως μεταδίδεται:

Στο πρώτο πείραμα της μελέτης τους, το οποίο ξεκίνησε στα τέλη του 2019, περίπου 3.000 άτομα σε όλες τις ΗΠΑ αξιολόγησαν την ακρίβεια των άρθρων ειδήσεων που είχαν δημοσιευτεί σε μια περίοδο 48 ωρών σχετικά με θέματα όπως τα εμβόλια για τον COVID-19, τις διαδικασίες παραπομπής Τραμπ και το κλίμα. εκδηλώσεις. Ορισμένα άρθρα συλλέχθηκαν από αξιόπιστες πηγές, ενώ άλλα ήταν σκόπιμα παραπλανητικά. Οι μισοί από τους συμμετέχοντες ενθαρρύνθηκαν να ψάξουν στο διαδίκτυο για να τους βοηθήσουν να ελέγξουν τα άρθρα. Ταυτόχρονα, όλα τα άρθρα έλαβαν την ετικέτα «αληθινό», «ψευδή ή παραπλανητικό» ή «δεν μπόρεσε να προσδιορίσει» από επαγγελματίες ελεγκτές.

Τα άτομα που είχαν αναζητήσει περισσότερες πληροφορίες στο διαδίκτυο είχαν 19% περισσότερες πιθανότητες να αξιολογήσουν ένα ψευδές ή παραπλανητικό άρθρο ως γεγονός, σε σύγκριση με εκείνους που δεν ενθαρρύνθηκαν.

Αυτό που βρίσκουμε ξανά και ξανά είναι ότι οι άνθρωποι βασίζονται υπερβολικά σε αυτές τις μηχανές αναζήτησης ή τις κοινωνικές τους συνδέσεις. Τους έθεσαν αυτή την τυφλή πίστη»

Σε τέσσερα άλλα πειράματα, τα οποία διεξήχθησαν μεταξύ 2019 και 2021, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ακόμα κι αν οι άνθρωποι είχαν αρχικά αξιολογήσει ένα άρθρο ως παραπλανητικό, περίπου το 18 τοις εκατό από αυτούς άλλαξαν γνώμη και είπαν ότι το άρθρο ήταν αληθινό μετά από αναζήτηση στο διαδίκτυο (σε σύγκριση με μόλις 6 το ποσοστό αλλάζει από αληθές σε λάθος). Αυτό ίσχυε ακόμα κι αν τα άρθρα ήταν μήνες, αντί για ώρες, παλιά ή αν οι ειδήσεις ήταν καλά καλυμμένες, όπως η πανδημία COVID-19».

=====================================================================
«Μείωση ανθρώπινου πληθυσμού – Αυτό θα συμβεί»! Ακόμα ένα ΒΙΝΤΕΟ «φωτιά» με τον Έλον Μασκ
Κατά την διάρκεια μιας εμφάνισής του στο ιταλικό κυβερνών κόμμα Fratelli d’Italia στην Ρώμη το Σάββατο, ο Αμερικανός επιχειρηματίας, Έλον Μασκ, αναφέρθηκε στην υποτιθέμενη κλιματική κρίση, λέγοντας πράγματα που θα συζητηθούν!

Σε προηγούμενο άρθρο του ΕΛ, είπε πως «το περιβαλλοντικό κίνημα έχει πάει πολύ μακριά. Αρχίζετε να βλέπετε την ανθρωπότητα ως κάτι κακό. Αρχίζετε να βλέπετε την ανθρωπότητα σαν να είμαστε μια πανούκλα στην επιφάνεια της γης»! (ΕΔΩ γιατί ο Μασκ θέλει την αύξηση πληθυσμού).

Σε ένα ακόμα απόσπασμα δήλωσε ως πατέρας 11 παιδιών, ότι η πρόοδος του ανθρώπινου πολιτισμού εξαρτάται από τα ποσοστά γεννήσεων και χωρίς επαρκή αριθμό γεννήσεων, τόσο οι πληθυσμοί όσο και οι πολιτισμοί θα εξαφανιστούν. Η μετανάστευση δεν είναι υποκατάστατο της εθνικής αύξησης του πληθυσμού, είπε:

«Εάν οι άνθρωποι δεν κάνουν παιδιά, δεν θα υπάρχει νέα γενιά.

Επομένως, είμαι πολύ υπέρ της ανθρώπινης επέκτασης και δημιουργίας ενός λαμπρού και φωτεινού μέλλοντος, -για τον κόσμο.

Βασικό για την προαγωγή του ανθρώπινου πολιτισμού είναι να έχουμε ανθρώπους. Όσο απλό και βασικό κι αν ακούγεται, κάθε χρόνο κοιτάζω τα ποσοστά γεννήσεων και πιστεύω ότι είναι λίγο καταθλιπτικό γιατί, τα ποσοστά γεννήσεων φαίνεται να μειώνονται κάθε χρόνο.

Πιστεύω ότι, -η μεγαλύτερη συμβουλή μου προς τους ηγέτες, -προς τους κυβερνητικούς ηγέτες και προς τους ανθρώπους γενικότερα, θα ήταν να φροντίσουν να κάνουν παιδιά για να δημιουργήσουν την νέα γενιά! Νομίζω ότι οποιαδήποτε κίνητρα που μπορούν να δοθούν για την προτροπή (δημιουργίας) της νέας γενιάς, για τη διευκόλυνση των γυναικών να κάνουν παιδιά και να στηρίξουν τα παιδιά, -νομίζω ότι θα ήταν πολύ σοφό.

Εάν δεν δημιουργήσετε νέα γενιά, δεν θα υπάρχει νέα γενιά! Με τα σημερινά ποσοστά γεννήσεων σε τρεις γενιές, ο πληθυσμός θα είναι περίπου το 1/10 του σημερινού μεγέθους».


======================================================================
Απομακρύνουν τους ανθρώπους από χειρονακτικές δουλειές, έστω και στην εστίαση, για να μην κινδυνεύουν δήθεν οι ίδιοι όπως και οι υπόλοιποι!
«Φανταστείτε να περπατάτε σε ένα εστιατόριο γρήγορου φαγητού και να παραγγείλετε ένα μπέργκερ και πατάτες τηγανιτές, και το βόειο κρέας να είναι φρέσκο, διαμορφωμένο σε μπιφτέκι, μαγειρεμένο στην τέλεια θερμοκρασία. Ταυτόχρονα, ένα φρέσκο ​​καλάθι πατάτες ρίχνεται σε μια φριτέζα και, ακριβώς το δευτερόλεπτο που έχουν ψηθεί τέλεια, ανασηκώνεται και ρίχνεται σε ένα δοχείο για σερβίρισμα.

Μπορεί να πιστεύετε ότι τέτοια ακρίβεια και ποιότητα θα ήταν αδύνατη σε ένα τυπικό εστιατόριο γρήγορου φαγητού. Αλλά στο CaliExpress στην Πασαντίνα των ΗΠΑ αυτό δεν είναι πρόβλημα. Τόσο η προετοιμασία του μπέργκερ όσο και το μαγείρεμα τηγανητών πατατών γίνονται από ρομπότ της Miso Robotics. Το “Flippy” είναι ένας ρομποτικός βραχίονας και σύστημα αισθητήρων που μαγειρεύει τις πατάτες, ενώ τα μπιφτέκια είναι κατασκευασμένα από το “BurgerBot”».

Είναι μόνο ένα μικρό δείγμα από το πώς διαφημίζουν ΜΜΕ το πρώτο πλήρως αυτόνομο ταχυφαγείο στις ΗΠΑ.

«Η λήψη παραγγελιών και το μαγείρεμα από ρομπότ επιτρέπει στις μεγάλες αλυσίδες των ΗΠΑ να βελτιώσουν ουσιαστικά την ποιότητα, τη συνέπεια και την ταχύτητα».

Λένε ότι λειτουργεί με «σύστημα τεχνητής νοημοσύνης», ενώ οι ιθύνοντές του είναι…περήφανοι για το πόσο οικονομικά τους έρχεται η απουσία ανθρώπων!!!

Η εταιρεία ελπίζει να κάνει…ανάρπαστη την ιδέα το 2024 και στη συνέχεια να ανοίξει επιπλέον «αυτόνομα» καταστήματα.

Δείτε τι γράφει το Forbes:

«Υπάρχει έλλειψη εργατικών χεριών στον κλάδο των ταχυφαγείων σε πολλά μέρη, παρόλο που ο κατώτατος μισθός στις αλυσίδες θα αυξηθεί στα 20 $ την ώρα το 2024. Η Miso λέει ότι η εξοικονόμηση κόστους εργασίας από την αυτοματοποίηση είναι αυτή που επιτρέπει στο εστιατόριο να σερβίρει το πιο ακριβό βοδινό κρέας Wagyu μπέργκερ.

Εκτός από τη μείωση του εργατικού κόστους, ο Miso λέει ότι τα ρομπότ θα κρατήσουν τους ανθρώπους πιο ασφαλείς, με το να μην τους τοποθετούν δίπλα σε πιθανούς κινδύνους, όπως το μαγειρικό λάδι υψηλής θερμοκρασίας και οι ολισθηρές επιφάνειες κοντά σε φριτέζες».

Βλέπετε πως το «πλασάρουν»;;

Για το…«καλό» μας δηλαδή το κάνουν!!! Απομακρύνουν τους ανθρώπους από χειρονακτικές δουλειές, έστω και στην εστίαση, για να μην κινδυνεύουν δήθεν οι ίδιοι όπως και οι υπόλοιποι!!!


=====================================================================Ρομπότ της Tesla επιτέθηκε σε μηχανικό κατά τη διάρκεια δυσλειτουργίας
Ένας μηχανικός της Tesla δέχθηκε αιματηρή επίθεση από ένα ρομπότ κατά τη διάρκεια μιας δυσλειτουργίας στο εργοστάσιο της εταιρείας Giga Texas κοντά στο Ώστιν.

Δύο μάρτυρες παρακολούθούσαν με τρόμο καθώς ο συνάδελφός τους δέχτηκε επίθεση από το μηχάνημα που είχε σχεδιαστεί για να αρπάζει και να μετακινεί ανταλλακτικά αυτοκινήτου από αλουμίνιο.

Το ρομπότ κάρφωσε τον άνδρα, ο οποίος προγραμμάτιζε ένα λογισμικό προτού βυθίσει τα μεταλλικά του νύχια στην πλάτη και το χέρι του εργάτη.

Το περιστατικό – το οποίο άφησε το θύμα με μια «ανοιχτή πληγή» στο αριστερό του χέρι – αποκαλύφθηκε σε μια αναφορά του 2021 που κατατέθηκε στην κομητεία Travis και στις ομοσπονδιακές ρυθμιστικές αρχές.

Αν και κανένας άλλος τραυματισμός που σχετίζεται με ρομπότ δεν αναφέρθηκε στις ρυθμιστικές αρχές από την Tesla στο εργοστάσιο του Τέξας το 2021 ή το 2022, το περιστατικό έρχεται εν μέσω εντεινόμενων ανησυχιών σχετικά με τους κινδύνους των αυτοματοποιημένων ρομπότ στο χώρο εργασίας.


Η αναφορά τραυματισμού, την οποία η Tesla πρέπει να υποβάλει στις αρχές βάσει νόμου για να διατηρήσει τις κερδοφόρες φορολογικές της ελαφρύνσεις στο Τέξας, ισχυρίστηκε ότι ο μηχανικός δεν χρειάστηκε καν άδεια από την εργασία.

Όμως, μια δικηγόρος που εκπροσωπεί τους συμβασιούχους εργαζομένους της Tesla Giga Texas είπε ότι πιστεύει, με βάση τις συνομιλίες της με τους εργάτες, ότι οι αριθμοί των τραυματισμών στο εργοστάσιο υποδηλώνονται.

Ο δικηγόρος είπε ότι υπήρξε ακόμη ένας θάνατος εργάτη οικοδομών στις 28 Σεπτεμβρίου 2021, ο οποίος είχε βοηθήσει στην κατασκευή του εργοστασίου.

«Είχαμε πολλούς εργάτες που τραυματίστηκαν», είπε ο Alexander, «και έναν εργαζόμενο που πέθανε, του οποίου οι τραυματισμοί ή ο θάνατος δεν περιλαμβάνονται σε αυτές τις αναφορές που υποτίθεται ότι η Tesla ολοκληρώνει με ακρίβεια και υποβάλλει στην κομητεία προκειμένου να λάβει φορολογικά κίνητρα. .’

======================================================================Άναυδοι οι επιστήμονες – Εντόπισαν χίλιους γαλαξίες ίδιους με το δικό μας που δεν έπρεπε όμως να υπάρχουν

Με δημοσίευση της στην επιθεώρηση «The Astronomical Journal» ερευνητική ομάδα παρουσιάζει μια πολύ ενδιαφέρουσα ανακάλυψη που έκανε χρησιμοποιώντας το διαστημικό τηλεσκόπιο James Webb Εντοπίστηκαν περίπου χίλιοι σπειροειδείς γαλαξίες παρόμοιοι με το δικό μας γαλαξία η ηλικία των οποίων ξεπερνά τα δέκα δισ. έτη.

Η ανακάλυψη προκαλεί προβληματισμό στην επιστημονική κοινότητα αφού σύμφωνα με τα κοσμολογικά μοντέλα εκείνη την χρονική περίοδο που το Σύμπαν βρισκόταν ακόμη σε νεαρή ηλικία υπήρχε σχετικά μικρός αριθμός γαλαξιών και συνέβαιναν συνεχώς βίαιες γαλαξιακές συγκρούσεις γεγονός που δεν επέτρεπε την ύπαρξη των μεγάλων σπειροειδών γαλαξιών όπως ο δικός μας τους οποίους οι ειδικοί χαρακτηρίζουν «ευαίσθητους» και «εύθραυστους» και άρα δεν θα μπορούσαν να έχουν παρουσία πόσο μάλλον μαζική στο βίαιο γαλαξιακό περιβάλλον εκείνης της περιόδου.

Όπως φαίνεται οι σπειροειδείς γαλαξίες σαν το δικό μας ήταν δέκα φορές πιο συνηθισμένοι στο πρώιμο Σύμπαν από ό,τι πίστευαν μέχρι σήμερα οι αστρονόμοι δημιουργώντας από τη μια πλευρά ένα μυστήριο που καλούνται οι επιστήμονες να λύσουν ενώ από την άλλη μπορεί να πέσει νέο φως στο πώς οι μεγάλοι γαλαξίες και μαζί τους η δυνατότητα για ζωή έκαναν την εμφάνιση της για πρώτη φορά στο Σύμπαν.

«Για περισσότερα από 30 χρόνια πιστευόταν ότι αυτοί μεγάλοι σπειροειδείς γαλαξίες ήταν σπάνιοι στο πρώιμο Σύμπαν λόγω των βίαιων γαλαξιακών συγκρούσεων. Το γεγονός ότι το James Webb βρίσκει τόσο πολλούς τέτοιου είδους γαλαξίες είναι μια ακόμη απόδειξη της ικανότητας του τηλεσκοπίου που αποκαλύπτει ότι οι γαλαξίες άρχισαν να σχηματίζουν δομές όπως οι σπείρες πολύ νωρίτερα από όσο πιστευόταν μέχρι τώρα» λέει ο Λεονάρντο Φερέιρα, αστρονόμος στο Πανεπιστήμιο της Βικτώριας στον Καναδά, επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας.
=====================================================================
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/12/blog-post_27.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/12/blog-post_27.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content