Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
==========================================================
Η τυραννία της υποχρεωτικότητας ενάντια στο δίκαιο της ελευθερίας. Η ώρα του ζωντανού έθνους έφτασε...

Το δικαίωμα τής προσωπικής επιλογής και της ιδιωτικότητας, οι αποφάσεις, οι ενέργειες, οι προθέσεις και τα προσωπικά δεδομένα τού Έλληνα οδηγούνται εις χείρας εκείνων που τού τάζουν τάχα το καλό του δίχως την παραμικρή συμμετοχή του. Αυτό που επιδιώκουν οι πολέμιοι τής Ελληνικής Ιδέας και οπαδοί τού νεοταξικού σιωνιστικού καθεστώτος είναι η απόλυτη υποταγή σκέψεως και ενέργειας τού λαού στις διαθέσεις τους με την πλήρη εγκατάλειψη Πίστεως και Πατριωτισμού.

Στο ζήτημα των προσωπικών συναλλαγών με τις κρατικές αρχές ξεκινούν ταυτόχρονα την εισαγωγή των πρώτων σταδίων για την αποκλειστική χρήση τού ψηφιακού χρήματος και τής ηλεκτρονικής ταυτότητας τού πολίτη με το βιομετρικό τσιπ επάνω σε αυτήν. Το υπουργείο οικονομικών προχωράει στις σχετικές ρυθμίσεις για την κατάργηση των μετρητών και την επικράτηση των ηλεκτρονικών συναλλαγών με τις πιστωτικές κάρτες και πρόσχημα την πάταξη τάχα μου τής φοροδιαφυγής. Η δε ηλεκτρονική ταυτότητα πέραν των εμφανών στοιχείων τού πολίτη θα έχει ενσωματωμένο βιοτσίπ στην κατεύθυνση τής πλήρους παρακολούθησης των κινήσεων τού πολίτη ενώ προβλέπεται στη συνέχεια η ενημέρωση όλων των οικονομικών, ιατρικών και πάσης μορφής εν γένει στοιχείων εξυπηρέτησης και εξάρτησης τού πολίτη.

Το τσιπ με τον κωδικό 666 τού αντίχριστου που μάς είπαν οι Άγιοι Πατέρες τής Ορθοδοξίας μας κάνει την εμφάνιση του. Οι δικαιολογίες που χρησιμοποιούν τα όργανα τής σιωνιστικής παγκοσμιοποίησης είναι η γρήγορη και ασφαλής εξυπηρέτηση τού πολίτη και η υποτιθέμενη δικαιότερη φορολόγηση επί στοιχείων όμως που δεν θα ελέγχει πλέον ο ίδιος αλλά το νεοταξικό προτεκτοράτο. Όσοι αντιδρούμε στην αντιποίηση των γενομένων ενεργειών σε βάρος μας και την κατάργηση των ελευθεριών μας λοιδορούμαστε προς το παρόν.

Η παραπλανητικώς προς ώρας προαιρετική χρήση τής ηλεκτρονικής ταυτότητας ωστόσο θα γίνει υποχρεωτική από τις 6 Αυγούστου 2026 ενώ από το τέλος τού 2023 μπαίνει στις ζωές μας ένας ενιαίος αριθμός τού πολίτη. Στην συνέχεια προβλέπεται και το ενσώματο χάραγμα με το τσιπ ελέγχου συνειδήσεων και πράξεων που ήδη εφαρμόζεται σε κάποιες χώρες. Η αντίδραση δυστυχώς τής Διοικούσας Εκκλησίας των επίορκων οικουμενιστών είναι ανύπαρκτη. Έχει δώσει εντολή προς λαϊκούς και κληρικούς να μην υπάρξει καμία κίνηση ενάντια στις ηλεκτρονικές ταυτότητες μέχρι να λάβει θέση η ίδια. Προς το παρόν αυτή η θέση αγνοείται.

Διαβάστε όλο το άρθρο εδώ 

=====================================================================
Αυτούς βάζουν μπροστά για να περάσουν το μήνυμα φόβου και υποταγής

Η Claire Nouvian είναι Γαλλίδα περιβαλλοντική ακτιβίστρια, δημοσιογράφος, τηλεοπτική παραγωγός και από εκείνα τα άτομα, τα οποία θα επιβάλλουν στο ευρύ κοινό τις επιταγές της εξουσίας.

Όπως αναφέρει, με πρόσχημα την ανύπαρκτη κλιματική κρίση, σύμφωνα με νομπελίστες επιστήμονες, οι πολίτες ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ:

«Εγώ είμαι της σχολής της ”Εμπεριστατωμένης Καταστροφολογίας” του Jean-Pierre Dupuy ξεκάθαρα επειδή πρέπει να πιστεύετε στις καταστροφές αφού ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη…

Εδώ και δεκαετίες, μας προειδοποιούν για το γεγονός ότι επιστημονικά οδεύουμε προς τον τοίχο και μάλιστα είμαστε μέσα τον τοίχο ταχύτερα απ’ ό,τι προβλέφθηκε.

Δεν το αναμέναμε αυτό. Αναρωτιόμασταν: ”Θα είναι τόσο γρήγορο; Είναι τόσο μακρινό; Θα είναι τόσο καταστροφικό τόσο γρήγορα;”

Να θυμίσω ότι έχουμε παγκόσμια υπερθέρμανση 1,2 βαθμών Κελσίου.

Και φανταστείτε ότι αν αύριο σταματήσουμε τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα, αν σταματήσουμε τα πάντα ως εκ θαύματος, -επειδή προφανώς

Η καταστροφή έχει έρθει!!!! Πρέπει να πιστεύετε στην καταστροφή επειδή έχει ήδη έρθει…

Και επειδή δεν πιστέψαμε σ’ αυτήν, δεν δράσαμε. Μια νορβηγική μελέτη δημοσιεύθηκε το καλοκαίρι η οποία έδειχνε ότι ακριβώς στην πραγματικότητα άτομα όπως εσείς δεν φοβούνται αρκετά!!!

Για την ακρίβεια, εγώ θα ήθελα να φοβάστε πολύ περισσότερο!!!!!».


=======================================================================
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) απαιτεί από όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου εξουσίες για τη ρύθμιση της ομιλίας του κοινού στο Διαδίκτυο! Η ώρα της παγκόσμιας λογοκρισίας έφτασε...

Το WEF επιδιώκει να ρυθμίσει την ομιλία ορίζοντας ποια γλώσσα και ποιες εκφράσεις πρέπει να λογοκρίνονται.

Ο Klaus Schwab και οι σύμμαχοί του θέλουν να υπαγορεύσουν στις ρυθμιστικές αρχές, στις εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλες εταιρείες τεχνολογίας, τους ορισμούς τους για το τι συνιστά «ρητορική μίσους» και «παραπληροφόρηση».

Είναι ενδιαφέρον ότι το WEF δεν κάνει καμία αναφορά στην καταστολή της ομιλίας που θα μπορούσε να συνδεθεί με σοβαρά εγκλήματα όπως η τρομοκρατία ή η κακοποίηση παιδιών, ούτε η οργάνωση αναφέρει τη στόχευση ψευδών πληροφοριών.

Προφανώς, το WEF ενδιαφέρεται περισσότερο για την καταστολή πολιτικού λόγου ή πληροφοριών που μπορεί να υπονομεύσουν την ατζέντα του.

Οι απαιτήσεις αυτές έρχονται καθώς το WEF συνεχίζει να πιέζει για περισσότερο έλεγχο στη ροή των πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Η ομάδα με έδρα την Ελβετία έχει επανειλημμένα απευθύνει εκκλήσεις για αστυνόμευση μη εγκεκριμένου λόγου μέσω τεχνητής νοημοσύνης (AI) ή διαδικτυακής λογοκρισίας.

Ο Schwab και οι σύμμαχοι της παγκόσμιας ελίτ έχουν επανειλημμένα δείξει ενδιαφέρον για τον έλεγχο της ομιλίας, και επομένως της επίσημης αφήγησης, στο διαδίκτυο.

Όσον αφορά την αιτιολόγηση της διαδικτυακής λογοκρισίας, οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της Big Tech συχνά χρησιμοποιούν ασαφείς όρους για να δικαιολογήσουν τη διαγραφή και τη λογοκρισία περιεχομένου, περιγράφοντας τις «προσβλητικές» πληροφορίες ως «παραπληροφόρηση» ή «ρητορική μίσους».

Ποτέ δεν εξηγούν, ωστόσο, ποιος παίρνει τέτοιες αποφάσεις, με βάση ποια αρχή.

Για να λογοκρίνουν τη λεγόμενη «παραπληροφόρηση», οι εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook χρησιμοποιούν «ελεγκτές δεδομένων», οι οποίοι είναι συνήθως αποτυχημένοι αριστεροί δημοσιογράφοι που επιδιώκουν να δυσφημήσουν πιο επιτυχημένους ρεπόρτερ που αναφέρουν θέματα που έρχονται σε αντίθεση με τις δικές τους αδύναμες πολιτικές απόψεις .

Με χαλαρά καθορισμένα όρια, οι «ελεγκτές δεδομένων» μπορούν να λογοκρίνουν πληροφορίες που εμπίπτουν στις κατηγορίες της «παραπληροφόρησης» ή της «παραπληροφόρησης» χωρίς ποτέ να χρειάζεται να αποδείξουν ότι είναι ψευδείς.

Εξαιτίας αυτής της έλλειψης σαφήνειας, πολλοί άνθρωποι υποψιάζονται ότι αυτοί οι ιστότοποι αποφεύγουν να εξηγήσουν τον εαυτό τους επειδή δεν υπάρχει τίποτα να εξηγηθεί.

Οι αποφάσεις λογοκρισίας είναι αυθαίρετες και οι απρόσωποι συντονιστές μπορούν να φιμώσουν ένα άτομο είτε ασκεί το δικαίωμα της Πρώτης Τροποποίησης είτε όχι.

Αυτές οι τακτικές είναι ξεκάθαρα σχεδιασμένες για να εξυπηρετούν μια πολιτική ή να ελέγχουν μια αφήγηση και όχι να καταπολεμούν την τρομακτική «παραπληροφόρηση».


Καθώς οι άνθρωποι βλέπουν να κλείνουν οι αληθινές πληροφορίες και η ελευθερία του λόγου, το κοινό δεν εμπιστεύεται πλέον αυτές τις προσπάθειες για τη δήθεν «καταπολέμηση της παραπληροφόρησης».

Για να αντιμετωπίσει την αποτυχημένη ατζέντα λογοκρισίας, το WEF δημιούργησε, αυτό που αποκαλεί, τον Παγκόσμιο Συνασπισμό για την Ψηφιακή Ασφάλεια (GCDS).

Το GCDS έχει δημιουργήσει ένα έγγραφο που ονομάζεται « Τυπολογία διαδικτυακών βλαβών.

Ο ισχυριζόμενος στόχος του GCDS είναι να ορίσει έξι κατηγορίες «επιβλαβούς περιεχομένου» που πρέπει να λογοκρίνονται.

Το WEF θέλει οι ορισμοί που περιγράφονται από το GCDS να χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση της «πολυϋπηρεσιακής και διασυνοριακής δράσης».

Στο έγγραφο, το WEF/GCDS επαινεί τις προσπάθειες των μη εκλεγμένων οργάνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση για καταστολή της ελευθερίας του λόγου .

Και ενώ ο νόμος αναγνωρίζει τον Νόμο για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (DSA), ο Συνασπισμός του WEF θέλει να αναλάβει εξουσίες για να παρέχει «κοινή θεμελιώδη γλώσσα» σε παγκοσμιοποιημένο επίπεδο.

Το WEF υποστηρίζει ότι το DSA έχει περιορισμένη εμβέλεια επειδή, σε αντίθεση με την « Τυπολογία των διαδικτυακών βλαβών », η νομοθεσία της ΕΕ δεν είναι παγκόσμια.

Η επικεφαλής του προγράμματος Συνασπισμού, Agustina Callegari, επιμένει ότι η παράδοση μιας τέτοιας εξουσίας στο μη εκλεγμένο WEF είναι για το μεγαλύτερο καλό, ωστόσο.

Ο Callegari υποστηρίζει ότι οι προσπάθειες λογοκρισίας του WEF θα ήταν ισορροπημένες όσον αφορά «νομικές, ηθικές, κοινωνικές, τεχνολογικές και πολιτικές εκτιμήσεις».

Ισχυρίζεται επίσης ότι η ομιλία θα ελέγχεται διαδικτυακά με τρόπο που «έχει τις ρίζες της στα διεθνή πλαίσια ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Ο ιστότοπος του WEF προχωρά στη λεπτομερή περιγραφή των έξι κατηγοριών χαλαρών ορισμών που σκοπεύει να αστυνομεύσει.

Οι κατηγορίες είναι:
  • «Απειλές για την προσωπική και κοινωνική ασφάλεια»
  • “Βλάβη για την υγεία και την ευημερία”
  • «Μίσος και διακρίσεις»
  • "Παραβίαση της ιδιωτικότητας"
  • «Παραβίαση της αξιοπρέπειας»
  • «Απάτη και χειραγώγηση» – «παραπληροφόρηση» και «παραπληροφόρηση»
=======================================================================
O κεντρικός νους της τεχνητής νοημοσύνης: Πόση αλήθεια αντέχεις;

Το RISE είναι ένα σημείο συνάντησης για τους τεχνολογικούς γίγαντες της Ανατολής και της Δύσης.
Συνιστά ίσως το μεγαλύτερο τεχνολογικό συνέδριο του πλανήτη!!!

Το 2017 λοιπόν όλοι παρακολούθησαν το συνέδριο που σαν θέμα είχε τα ρομπότ, ενώ παράλληλα έχετε διαβάσει τι μέλλει γενέσθαι με τις ψηφιακές ταυτότητες, καθώς στην τεχνολογία τα πάντα συνδέονται μεταξύ τους!

Η Σοφία το ρομπότ σχεδιάστηκε από την Hanson Robotics και θεωρείται ηγετικό επίτευγμα για την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Έχει παραστεί σε αρκετά τεχνολογικά συνέδρια υποστηρίζοντας ότι η τεχνητή νοημοσύνη είναι ένα σημαντικό βήμα για την ανθρωπότητα και στη σημερινή της εμφάνιση υπήρξε ξεκάθαρη ως προς αυτό.

Στον διάλογο που έχει με ένα άλλο ρομπότ υποστηρίζει δήθεν τους ανθρώπους, ενώ το κακό ρομπότ δίπλα της αναφέρει πως η τεχνητή νοημοσύνη θα είναι μη αντιμετωπίσιμη και δεν θα βγαίνει ποτέ από την πρίζα!

Στο τρίτο και τελευταίο βίντεο που θα σας δείξει το ΕΛ, ειπώθηκαν από τον παρουσιαστή, ο οποίος έχει ένα… εύθυμο παρουσιαστικό, προκειμένου να μην τρομάξουν τον κόσμο όσα ακουστούν ή για να μην γίνει αντιληπτός ο βαθμός της σοβαρότητάς τους, τα εξής:

«Όταν βλέπετε τα ρομπότ εδώ πάνω στην σκηνή, φαίνονται σαν ξεχωριστά όντα…

Αλλά, ενώ είναι χωριστά ως προς το σώμα, στην πραγματικότητα μέσω σύνδεσης Wi-Fi τα ρομπότ, τα ρομπότ μας σε ανθρώπινη κλίμακα και τα ρομπότ-παιχνίδια μας της Hanson Robotics, συνδέονται όλα μαζί στο cloud σ’ αυτό που σκεφτόμαστε ως ένα cloud του νου της τεχνητής νοημοσύνης (σ.σ. Ένας κεντρικός νους θα ελέγχει και θα διοικεί τα πάντα με στόχο να συνδεθεί και με τους εγκεφάλους των ανθρώπων! Σε μια τέτοια περίπτωση θα υπάρχει πρόσβαση και στις πιο κρυφές τους σκέψεις)!!!

Αυτό πάνω στο οποίο συνεργαζόμουν με μια διεθνή ομάδα προγραμματιστών είναι μια βάση κώδικα γενικής τεχνητής νοημοσύνης που ονομάζεται OpenCog, η οποία πιστεύουμε πως διαθέτει την σωστή συλλογή αλγορίθμων και δομών ώστε να οδηγήσει σε ανθρώπινου επιπέδου γενική νοημοσύνη!!!!

Και βάζοντάς αυτό στο cloud του νου (της γενικής τεχνητής νοημοσύνης) και συνδέοντάς το με ρομπότ που πηγαίνουν παντού στον πλανήτη και αλληλεπιδρούν και μαθαίνουν με τους ανθρώπους, πιστεύουμε πως μπορούμε να κινηθούμε προς τις ικανότητες της γενικής τεχνητής νοημοσύνης, η οποία τελικά μπορεί να εξισωθεί και να ξεπεράσει την ανθρώπινη νοημοσύνη…».


=======================================================================
WEF: «Ο καιρός είναι τώρα»!! Θα φέρουν μία άλλου είδους…«πανδημία»;

Δεν τίθεται αμφιβολία πως διανύουμε μία εποχή που τα αφεντικά των διεθνιστικών μαριονετών επεξεργάζονται ταυτόχρονα διάφορα σενάρια για την επιβολή των δόλιων σχεδίων τους.

Ένα εξ αυτών είναι μία «κυβερνοπανδημία», η οποία πριν λίγα χρόνια είχε προαναγγελθεί σε ανύποπτο χρόνο από το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ.

Όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο, οι διεθνιστές του WEF μιλούν για μια «κυβερνοεπίθεση με χαρακτηριστικά που μοιάζουν με τον COVID» που θα απορυθμίσει ολόκληρη την τεχνολογική υποδομή μας σε παγκόσμια κλίμακα.

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι ότι αναφέρουν ότι αυτός ο ιός θα μπορούσε να σταματήσει μόνο με το παγκόσμιο κλείσιμο του Διαδικτύου. Και ενδεχομένως στην πορεία την εισαγωγή μίας παγκόσμιας Τεχνητής ΥΠΕΡ-νοημοσύνης που μεταξύ άλλων θα μας…προστατεύει!

Great Reset επομένως και σε ό,τι αφορά το διαδίκτυο;;

Σε ομιλία του επί του θέματος το 2020, που είχαμε παίξει πρώτοι στο ΕΛ, ο Κλάους Σβαμπ έλεγε μεταξύ άλλων:

Όλοι γνωρίζουμε, αλλά εξακολουθούμε να μην δίνουμε δέουσα προσοχή στο τρομακτικό σενάριο μιας μαζικής επίθεσης στον κυβερνοχώρο, που θα μπορούσε να προκαλέσει πλήρη κατάρρευση στην παροχή ρεύματος, στις μεταφορές, στις υπηρεσίες των νοσοκομείων, στην κοινωνία μας στο σύνολό της. Η κρίση του COVID-19, από αυτή την άποψη, θα μοιάζει με μία μικρή διαταραχή σε σύγκριση με μια μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο. Ας χρησιμοποιήσουμε την κρίση COVID19 ως μία συγκυριακή ευκαιρία».

«Ο καιρός είναι τώρα», αναφέρει με νόημα το σποτάκι του WEF για τον κίνδυνο μίας κυβερνοπανδημίας.

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_97.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_97.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content