Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Γίνε κι εσύ μέλος στην ομάδα του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
==========================================================
«Με αυτήν την εφεύρεση, ο ανθρώπινος εγκέφαλος «αποκτά τη δική του ευρυζωνική σύνδεση».

Αναφέρεται πώς ίσως σύντομα θα μπορείτε να ελέγχετε τις ηλεκτρονικές συσκευές σας χρησιμοποιώντας μόνο το μυαλό σας.

Οι μηχανικοί έχουν σχεδιάσει ένα εγκεφαλικό εμφύτευμα που θα μπορούσε να ανιχνεύει νευρικές ώσεις και να επικοινωνεί ασύρματα αυτά τα σήματα με ηλεκτρονικά μέσα, όπως έναν υπολογιστή ή μια έξυπνη οικιακή συσκευή.

Μια πρόσφατη μελέτη που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Nature Electronics δείχνει ότι οι επιστήμονες είναι ένα βήμα πιο κοντά σε μια εφεύρεση που θα επέτρεπε στους ανθρώπους να ελέγχουν τις έξυπνες συσκευές τους και να συνδέονται στο διαδίκτυο από όπου κι αν βρίσκονται.

«Η ομάδα μας στο Πανεπιστήμιο Purdue εργάζεται στον τομέα της επικοινωνίας ηλεκτρικού πεδίου γύρω από το ανθρώπινο σώμα τα τελευταία οκτώ χρόνια και πρωτοποριακών τεχνολογιών όπως η EQS-HBC [ηλεκτρο-οιονείστατη επικοινωνία ανθρώπινου σώματος], η οποία τώρα βγαίνει στο εμπόριο», έιπε στο Tech Xplore o Shreyas Ο Sen, ο κύριος ερευνητής για τη μελέτη.

Επίσης αναφέρεται ότι αυτές οι τεχνολογίες θα μπορούσαν δυνητικά να προωθήσουν τόσο τις ανθρώπινες ικανότητες όσο και τις ιατρικές πρακτικές.


«Αυτή η τεχνολογία, όταν συνδυάζεται με περαιτέρω προόδους στην ασύρματη μεταφορά ενέργειας σε βάθος εγκεφάλου, θα καταστήσει δυνατή την απόκτηση θεμελιωδών γνώσεων για διαταραχές όπως η νόσος του Πάρκινσον, το σύνδρομο Tourette, η επιληψία, η κατάθλιψη, το άγχος και η ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή», δήλωσε ο Baibhab Chatterjee, ο οποίος ηγήθηκε αυτής της εργασίας ως διδακτορικός φοιτητής στο Purdue και τώρα είναι στη σχολή του Πανεπιστημίου της Φλόριντα στο Gainesville, είπε.

Χρησιμοποιώντας μια διαδικασία δύο σταδίων που ονομάζεται διφασική οιονείστατη επικοινωνία του εγκεφάλου, η οποία ξεδιπλώνεται αργά στον εγκέφαλο, επιστήμονες στο Πανεπιστήμιο Purdue δημιούργησαν ένα εγκεφαλικό εμφύτευμα μικρότερο από μια δεκάρα που μπορούσε να ανιχνεύσει και να μεταδώσει δεδομένα σε ένα ζευγάρι ακουστικών και σε αντίθεση με τα τρέχοντα τσιπ εγκεφάλου, δεν υπάρχει ανάγκη να συνδεθεί αυτό σε έναν υπολογιστή ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή.

“Quasistatic” είναι ο όρος που υποδεικνύει ότι το νευρικό σήμα λειτουργεί σε σχετικά χαμηλό επίπεδο.

Το έργο «brainternt»: Οι επιστήμονες δημιουργούν ασύρματα εμφυτεύματα που θα μπορούσαν να επιτρέψουν στους χρήστες να ελέγχουν υπολογιστές και έξυπνες συσκευές με το ΜΥΑΛΟ τους.

«Μέσα από αυτήν την άσκηση, μάθαμε ότι παρόμοια με την επικοινωνία των σημάτων ΗΚΓ [ηλεκτροκαρδιογραφήματος] που παράγονται από το σώμα, μπορούμε να στείλουμε ψηφιακές πληροφορίες μέσω του ιστού χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνολογίες, ορισμένες από τις οποίες έχουμε κατοχυρώσει με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας», είπε ο Sen.

Υπήρξαν στο παρελθόν πολλές δοκιμές για τη σύνδεση των νευρικών σημάτων με μια εξωτερική συσκευή, όπως τα ακουστικά πάνω από το αυτί, αλλά αυτή η έρευνα είναι η πρώτη που αποκαλύπτει ασύρματη επικοινωνία υψηλού εύρους ζώνης με τα εμφυτεύματα.

Για να τοποθετήσουν τη συσκευή, οι γιατροί αφαίρεσαν το δέρμα πάνω από το κρανίο και πραγματοποίησαν αμφοτερόπλευρη κρανιοτομή – μια χειρουργική αφαίρεση μέρους του οστού από το κρανίο, εκθέτοντας τον εγκέφαλο, σύμφωνα με το Johns Hopkins Medicine .

Στη συνέχεια, οι γιατροί αραίωσαν το κρανίο της μέσης γραμμής για να βελτιώσουν τη σύνδεση με το εμφύτευμα, το οποίο, όπως το Neuralink του Elon Musk που χρησιμοποιεί ηλεκτρόδια για σύνδεση, είναι μη προσδεδεμένο με τον εγκέφαλο.

Οι εσωτερικές επικοινωνίες υποστηρίζονται εγγενώς από το ανθρώπινο σώμα από τη δημιουργία μικροσκοπικών ηλεκτρικών σημάτων, τα οποία σχηματίζουν ένα «ευρυζωνικό» κανάλι σε όλο το σώμα. Η διεπαφή “brainternet” θα επιτρέπει αλληλεπιδράσεις υψηλού εύρους ζώνης μεταξύ αυτών των σημάτων και των υπολογιστών.

«Μόλις η τεχνολογία επικοινωνίας μας που βασίζεται σε ηλεκτρικά πεδία ωρίμασε γύρω από το σώμα, έγινε μια προφανής επιλογή για εμάς να διεξαγάγουμε αυτήν την έρευνα, καθώς εφαρμόζεται και μέσα στον εγκέφαλο, για επικοινωνία εμφυτεύματος με υπολογιστή υψηλού εύρους ζώνης εξαιρετικά χαμηλής ισχύος », εξήγησε ο Σεν.

«Με αυτήν την εφεύρεση, ο ανθρώπινος εγκέφαλος «αποκτά τη δική του ευρυζωνική σύνδεση», πρόσθεσε ο Σεν. «Πιο συγκεκριμένα, διαπιστώσαμε ότι η επικοινωνία που βασίζεται σε ηλεκτρικό πεδίο στον εγκέφαλο παρέχει ένα εξαιρετικά υψηλό εύρος ζώνης και μέτριο κανάλι απώλειας για άμεση επικοινωνία υψηλής ταχύτητας μεταξύ εμφυτευμάτων και φορητών συσκευών».

«Τα εύρη ζώνης που μπορούν να επιτευχθούν είναι σημαντικά υψηλότερα από τις υπάρχουσες τεχνολογίες οπτικών, μαγνητικών, υπερήχων ή ραδιοσυχνοτήτων».

Ωστόσο, η τρέχουσα έρευνα είναι απλώς ένα περίγραμμα και θα πρέπει να διεξαχθεί περαιτέρω έρευνα για να επιβεβαιωθεί η πιθανότητα και να αξιολογηθεί η συμβατότητα με τα υπάρχοντα νευρικά εμφυτεύματα.

“Ένας άλλος τομέας στον οποίο εργαζόμαστε ενεργά είναι η βελτίωση της απόδοσης μεταφοράς ισχύος και η μείωση της διαρροής σε τέτοια εμφυτεύματα”, δήλωσε ο Chatterjee. «Ταυτόχρονα, εξετάζουμε διάφορες μεταφράσιμες εφαρμογές αυτής της τεχνικής για το κεντρικό αλλά και το περιφερικό νευρικό σύστημα».

======================================================================
Φεουδαρχία 2.0: Μητσοτάκης/Κασσελάκης/Ανδρουλάκης, έτοιμοι να κατευθύνουν εκεί την Ελλάδα

Ο Ned Ryun Αμερικανός συντηρητικός ακτιβιστής, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της American Majority, αναφέρθηκε πριν μερικούς μήνες στην ολοκληρωτική ατζέντα του WEF, η οποία αναμένεται να εφαρμοστεί ακόμα περισσότερο στην Ελλάδα από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και ίσως ακόμα πιο σκληρά από μια κυβέρνηση Κασσελάκη με ή χωρίς Ανδρουλάκη!

Όπως είπε:

«Το WEF είναι μια φανατική πολιτική οργάνωση που χρησιμοποιεί φόβο και χειραγώγηση, όπως η υστερία Covid, όπως η φάρσα της υπερθέρμανσης του πλανήτη, για να διευκολύνει πραγματικά τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι κατά κάποιο τρόπο είναι οι σωτήρες, αλλά στην πραγματικότητα το μόνο που κάνετε είναι να τους βοηθήσετε να επιτύχουν τον στόχο τους, που είναι πραγματικά ένα παγκόσμιο δημόσιο-ιδιωτικό φασιστικό κίνημα, και η συγχώνευση μία μεγάλης κυβέρνησης, προηγμένης τεχνολογίας [και] πολλών χρημάτων, για την δημιουργία μίας τεχνοκρατικής άρχουσας ελίτ.

Θέλουν να δημιουργήσουν την φεουδαρχία 2.0, στην οποία είμαστε δουλοπάροικοι, και αυτοί είναι οι άρχοντες που μας κυβερνούν… ».


======================================================================
«Η Ελλάδα να γίνει κόμβος της Τεχνητής Νοημοσύνης»

Βέλτιστη πρακτική για το πώς μια πόλη, περιοχή ή περιφέρεια μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες ανάπτυξης αποτελεί η Θεσσαλονίκη, όπως είπε ο CEO της Nova ICT, Αλέξανδρος Μπρεγιάννης, μιλώντας σήμερα στο 3o Thessaloniki Metropolitan Summit του Economist.

«Πραγματικά αυτό που έχει επιτευχθεί, είναι εκπληκτικό. Έχουμε φτάσει στο σημείο να υπάρχουν στην πόλη πάνω από έξι-επτά τεχνολογικοί κολοσσοί, που έχουν δημιουργήσει εδώ κέντρα καινοτομίας, παράγοντας πραγματική Προστιθέμενη Αξία και προσλαμβάνοντας τοπικό δυναμικό.

Παράλληλα η πόλη εξελίσσεται και σε ό,τι αφορά τις υποδομές της, όχι μόνο ψηφιακές αλλά και φυσικές (…) Όλα αυτά συμβάλλουν στο να δημιουργηθεί αυτό το περιφερειακό πρότυπο ανάπτυξης» σημείωσε και πρόσθεσε πως η Θεσσαλονίκη αποτελεί πλέον τόπο υποδοχής και φιλοξενίας startups που αναπτύσσονται και έξω από τα όρια της Θεσσαλονίκης, ώριμων επιχειρήσεων που αναλαμβάνουν έργα εκτός των συνόρων, αλλά και ψηφιακών νομάδων.

Αναφερόμενος στον σχεδιασμό της Nova γενικά για την Ελλάδα, επισήμανε ότι η εταιρεία επενδύει σταθερά σε υποδομές. Έχει εξαγγείλει ένα φιλόδοξο πρόγραμμα, που για την επόμενη πενταετία ξεπερνά σε ύψος τα 2 δισ. ευρώ, με στόχο την επέκταση και αναβάθμιση του δικτύου 5G, αλλά και τη δημιουργία δικτύου οπτικών ινών άνω των 22.000 χλμ, προσδοκώντας να καλύψει πάνω από το 70% των περιφερειών της χώρας και συμβάλλοντας και στον εθνικό στόχο για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του Δημοσίου.

Η μεγάλη πρόκληση είναι η δημιουργία «απασχολήσιμου» ανθρώπινου δυναμικού

Την πεποίθηση ότι η Θεσσαλονίκη έχει όλα τα θεμελιώδη χαρακτηριστικά για να εξελιχθεί σε πολύ σημαντικό τεχνολογικό hub και σε έναν βαθμό το έχει ήδη πετύχει εξέφρασε ο πρύτανης και καθηγητής διεθνών επιχειρήσεων και στρατηγικής του Alba Graduate School του American College of Greece, Κώστας Αξαρλόγλου, δίνοντας παράλληλα ιδιαίτερη έμφαση στην ανάγκη της συνεργασίας, αλλά και της δημιουργίας «απασχολήσιμου» ταλέντου τόσο στην πόλη όσο και γενικά στην Ελλάδα.

«Έρχεται η επιχειρηματική κοινότητα και λέει σε εμάς “από τα πανεπιστήμια αποφοιτούν 80.000 φοιτητές/τριες ετησίως και εμείς δεν μπορούμε να βρούμε στελέχη” (…) Υπάρχει ανάγκη για ανθρώπινο ταλέντο έτοιμο να λειτουργήσει σε αυτές τις επιχειρήσεις και εδώ είναι η μεγάλη πρόκληση (…) Για να αναπτυχθούν οι αναγκαίες δεξιότητες χρειάζονται τεράστιοι πόροι, δεν υπάρχει μια οντότητα που να μπορεί να τα καταφέρει από μόνη της, χρειαζόμαστε οικοσυστήματα εταίρων που θα κάνουν κάτι ανάλογο» επισήμανε και γνωστοποίησε ότι στο Αlba αναπτύσσεται και θα είναι διαθέσιμο από τις αρχές του 2024 ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη για φοιτητές/τριες πανεπιστημίων, χτισμένο πάνω στην ανάγκη για ανάπτυξη της απασχολησιμότητας (δηλαδή της εκπαίδευσης που είναι εναρμονισμένη με τις ανάγκες της αγοράς και βοηθάει τους ανθρώπους να βρουν απασχόληση). Η μεγάλη πρόκληση σήμερα είναι το απασχολήσιμο ταλέντο και ευχομαι και άλλα πανεπιστήμια και εταιρείες να κάνουν κάτι ανάλογο» κατέληξε.


Σε 16 τρισ. δολ ώς το 2030 «μεταφράζονται» οι ευκαιρίες που δημιουργεί παγκοσμίως η Τεχνητή Νοημοσύνη

Την αφοσίωση της Microsoft στον στόχο η Ελλάδα να βοηθηθεί για να γίνει ένας κόμβος τεχνολογίας στηριγμένος στην Τεχνητή Νοημοσύνη, αλλά και τη δέσμευσή της για την ανάπτυξη του οικοσυστήματος των συνεργατών της, μέρος του οποίου βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, υπογράμμισε η γενική διευθύντρια της εταιρείας για τις αγορές Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, Γιάννα Ανδρονοπούλου.

«Μετά την επένδυση που ανακοινώσαμε ως Μicrosoft στην Ελλάδα, πάρα πολλές τεχνολογικές εταιρείες να δημιουργούν hubs σε διάφορα μέρη της χώρας, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, και αυτό θεωρούμε ότι φέρνει ένα πολύ θετικό μομέντουμ στην οικονομία της χώρας και τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας» σημείωσε, ενώ πρόσθεσε ότι ειδικά στον τομέα της ΤΝ, όπου η Microsoft είναι ηγέτιδα λόγω και της συνεργασίας με τη (δημιουργό του ChatGPT) Open AI, «θέλουμε να βοηθήσουμε, γιατί βλέπουμε ότι η ευκαιρία για την ΤΝ στην παγκόσμια οικονομία είναι της τάξης των 16 τρισ. δολ ως το 2030 και υπάρχει σημαντική ευκαιρία για τη χώρα, έχοντας το κατάλληλο ανθρώπινο ταλέντο».

Η κα Ανδρονοπούλου αναφέρθηκε ακόμα στις δράσεις που έχει αναλάβει η Microsoft τόσο στο κομμάτι της υποδομής, όσο και σε εκείνο του ανθρώπινου ταλέντου. Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η Microsoft έχει ως στόχο να εκπαιδεύσει πάνω σε τεχνολογικά skills 100.000 Έλληνες ώς το 2025 και ήδη το έχει πράξει για 45.000 άτομα. Γνωστοποίησε δε ότι, πολύ σύντομα, η εταιρεία θα ανακοινώσει πρόγραμμα για AI upskilling (αναβάθμιση δεξιοτήτων στον τομέα της ΤΝ) σε όλη τη χώρα.

Προς σημαντικές υλοποιήσεις προγραμμάτων smart cities το 2024

Με την ίδια ένταση ή και με επιτάχυνση αναμένεται να συνεχιστεί στο μέλλον το ταξίδι της εξέλιξης που προκαλεί η τεχνολογική έκρηξη των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, χάρη και στα κονδύλια ύψους περίπου 2,5 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης για τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την ψηφιοποίηση υπηρεσιών, όπως επισήμανε ο επικεφαλής δημόσιου τομέα της Vodafone Greece, Βαγγέλης Γορίλας.

Αναφέρθηκε ακόμα στα πολλαπλά οφέλη των τεχνολογιών και των προγραμμάτων των έξυπνων πόλεων -κοινωνικά και οικονομικά- ενώ ενώ διατύπωσε την εκτίμηση ότι με τους πόρους του Ταμείου Ανάκαμψης και σε συνδυασμό με κονδύλια από ΕΣΠΑ «πρόκειται να δούμε από το 2024 πολλές υλοποιήσεις (προγραμμάτων smart cities) μέσα από κονδύλια ύψους 440 εκατ. ευρώ για τους δήμους της χώρας».

Ειδικά για τη Θεσσαλονίκη είπε πως η πόλη έχει καταφέρει να κερδίσει τους ψηφιακούς νομάδες, αφού φιγουράρει στη θέση 206 της λίστας με τους πιο δημοφιλείς προορισμούς παγκοσμίως για αυτούς, γιατί «έχει να προσφέρει υψηλό μορφωτικό επίπεδο, ασφάλεια, σχετικά χαμηλό κόστος ζωής και καλές τηλεπικοινωνιακές υπηρεσίες».

=======================================================================
Αχιλλέας Μπέος: Χτύπησε πολίτη στην Αλλη Μεριά του Βόλου

Επεισόδια σημειώθηκαν το πρωί του Σαββάτου στην περιοχή Άλλη Μεριά του Βόλου, με τον δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο να χτυπά πολίτη, ο οποίος τον εξύβρισε.


Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα gegonota.news, που δημοσίευσε και το σχετικό βίντεο, οι κάτοικοι στην Άλλη Μεριά συγκεντρώθηκαν στην διαλυμένη γέφυρα, μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας, για να αποτρέψουν το μπάζωμα του ρέματος, που καταγγέλλουν ότι γίνεται χωρίς μελέτη.

Από χθες το απόγευμα βρίσκονται στο ρέμα και έχουν δημιουργήσει ανθρώπινη αλυσίδα. Χθες αποτράπηκε το μπάζωμα και κλήθηκε η αστυνομία. Το εργολαβικό συνεργείο που εμφανίστηκε ξανά σήμερα το πρωί, βρήκε τους κατοίκους στο σημείο, ενώ ακολούθησαν τα επεισόδια που καταγράφονται.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_66.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_66.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content