Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber. Η διαδικασία είναι απλή. Κατέβασε την εφαρμογή Viber και πέρασε στις επαφές σου τον αριθμό του τηλεφώνου που βλέπεις στην φώτο. Κατόπιν στείλε μήνυμα ότι θέλεις να γίνεις μέλος μας. Αυτό ήταν. Θα σου έρθει μήνυμα με τον σύνδεσμο το οποίο θα πατήσεις και πλέον μπορείς να τα βλέπεις όλα.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

==========================================================
Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...
==========================================================
«Υπαρξιακή κλιματική κρίση»: Οι όροι που εφευρίσκουν γίνονται όλο και πιο γελοίοι…
«Κλιματική κατάρρευση», «εποχή του βρασμού» και πάει λέγοντας!

Η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) Κρισταλίνα Γκεοργκίεβα έκανε έκκληση προς τα μέλη της G20 να ηγηθούν με το παράδειγμά τους του αγώνα κατά της κλιματικής κρίσης και της φτώχειας μετά τη σύνοδο που πραγματοποιήθηκε αυτό το σαββατοκύριακο στην Ινδία.

Σε σημερινή της ανακοίνωση αναφέρεται ότι (τα μέλη της Ομάδας των 20) θα πρέπει να τιμήσουν το υπεσχεθέν ποσό των 100 δισ δολαρίων ετησίως για την χρηματοδότηση της κλιματικής αλλαγής και την ενίσχυση των πολύπλευρων αναπτυξιακών τραπεζών.

“Η μια και μοναδική Γη μας απειλείται από υπαρξιακή κλιματική αλλαγή”, είπε η Γκεοργκίεβα.

Όπως τόνισε, υπάρχει ανάγκη για “μεγάλες επενδύσεις τόσο από την διεθνή κοινότητα όσο και από τον ιδιωτικό τομέα”.

Ταυτόχρονα, οι χώρες θα πρέπει να στηρίξουν την πράσινη μετάβαση, για παράδειγμα μέσω φορολογικών μεταρρυθμίσεων.


Η επικεφαλής του ΔΝΤ προειδοποίησε ότι ενώ η παγκόσμια οικονομία μόλις ανακάμπτει από “μια σειρά μεγάλων σοκ”, η προοπτική της μεσοπρόθεσμης ανάπτυξης είναι η πιο αδύναμη εδώ και δεκαετίες, ενώ ο πληθωρισμός και τα επιτόκια παραμένουν υψηλά.
ΟΗΕ: Κλιματική κατάρρευση

«Η κλιματική κατάρρευση άρχισε», είχε δηλώσει σε δραματικό τόνο ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες σε ανακοίνωση που εξέδωσε, στο περιθώριο της Συνόδου των G20.

«Μεταξύ άλλων σήμερα ότι τα κύματα καύσωνα, που γίνονται πιο έντονα και πιο συχνά εξαιτίας της κλιματικής αλλαγής, δημιουργουν ένα «διαβολικό ζωμό» ρυπαντών που απειλούν τους ανθρώπους και όλα τα έμβια όντα».

==================================================================
Σκανάρεις το πρόσωπο και αν είσαι “καλό παιδί” σε αφήνουν να τα αγοράσεις
Συμβαίνει στην Κίνα:


======================================================================
Ανοσολόγος: «Για αυτό βλέπετε τόσες πολλές παρενέργειες στους εμβολιασμένους»
«Πρόκειται για έναν μηχανισμό τοξικότητας που εκφράζεται οπουδήποτε στο σώμα. Αυτή είναι η κορυφαία μου ανησυχία».

Ο διάσημος ανοσολόγος, επιστημονικός ερευνητής και πρώην αντιπρόεδρος στον φαρμακευτικό κολοσσό της Pfizer, Dr Mike Yeadon, εξηγεί για ακόμα μία φορά τους λόγους που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τα εμβόλια.

Όχι όμως οποιαδήποτε εμβόλια, αλλά συγκεκριμένα τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA που για πρώτη φορά φορά στην πανδημία του covid-19 χορηγήθηκαν σε τόσο μαζική μορφή παγκόσμια.

Αναφέρεται σε «μηχανισμούς τοξικότητας» κατά του ίδιου μας του σώματος, ισχυριζόμενος πως οι μεγάλες εταιρείες, που πρωταγωνίστησαν στην παραγωγή κορωνοεμβολίων σχεδόν σε όλες τις χώρες του κόσμου, ενήργησαν επίτηδες!

«Όταν λαμβάνεται ένα mRNA, και κάνετε ένα σώμα να φτιάξει ένα τμήμα ενός ξένου οργανισμού, όταν δίνονται οδηγίες στο σώμα σας να φτιάξει ένα τμήμα μίας ξένης, μη ανθρώπινης πρωτεϊνης, κάθε κύτταρο που την εκφράζει ουρλιάζει ένα σήμα: “έχουν μπει εισβολείς”!

Το ανοσοποιητικό σας σύστημα πάει σε πόλεμο και προσπαθεί να το σκοτώσει. Κάθε μεμονωμένο κύτταρο στο οποίο εισέρχεται αυτό το υλικό. Αυτά τα εμβόλια ποτέ μα ποτέ δεν μπορούσαν να είναι ασφαλή για μαζική εμπορική χρήση. Αν απλώς τα χορηγήσετε σε μεγάλους πληθυσμούς, θα επιτεθούν στα ίδια τους τα κύτταρα και θα τα σκοτώσουν.

Αυτός είναι ο λόγος που βλέπετε δεκάδες διαφορετικές παρενέργειες! Επειδή πρόκειται για έναν μηχανισμό τοξικότητας».

Οι καταγγελίες του είναι πολύ σοβαρές και σίγουρα δεν προέρχονται από τυχαίο άτομο:


========================================================================
Ομολογία Αγοραστού για τα αντιπλημμυρικά! Απορούσαν κι οι παρουσιαστές
Πόσα χρήματα δόθηκαν για αντιπλημμυρικά έργα για όλη τη Θεσσαλία;;;

Δείτε τι παραδέχθηκε on air ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας:

========================================================================
Συλλαλητήριο κατα της Ηλεκτρονικής Σκλαβιάς με την νέα ταυτότητα στο Σύνταγμα
Το συλλαλητήριο πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (10/9) στο Σύνταγμα, ενώ η διοργάνωσή του έγινε διαδικτυακά την ιδια ωρα που οι κατεστραμμένοι κατοικοι στη Λάρισα έτρωγαν χημικά και Ξυλο απο τα ΜΑΤ που έστειλε ο Μητσοτάκης για να αποτρέψει τις διαμαρτυρίες..

Πλήθος κόσμου με σύνθημα «όχι στην ψηφιακή ηλεκτρονική σκλαβιά, όχι στην ταυτοποίηση του προσώπου» συμμετείχε στο συλλαλητήριο κατά των νέων ταυτοτήτων που έλαβε χώρα το απόγευμα της Κυριακής (10/9) στο Σύνταγμα.

Οι διαδηλωτές, που αρνούνται να εκδώσουν την νέα ηλεκτρονική ταυτότητα, την οποία χαρακτηρίζουν «ηλεκτρονική σκλαβιά».

Ειδικότερα, τις αντιδράσεις των διαδηλωτών έχει προκαλέσει το «τσιπάκι» που περιέχουν, στο οποίο θα καταγράφονται τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών και με σύστημα γεωεντοπισμού.

Στη πορεία διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος συμμετείχαν μοναχοί και άνθρωποι που κρατούν σταυρούς, εικόνες της Παναγίας, θρησκευτικά «λάβαρα», σημαίες της ορθοδοξίας και της Ελλάδας.

πατήστε την εικόνα για να δείτε

====================================================================
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) απαιτεί από όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου εξουσίες για τη ρύθμιση της ομιλίας του κοινού στο Διαδίκτυο! Η ώρα της παγκόσμιας λογοκρισίας έφτασε...
Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) απαιτεί από τις κυβερνητικές ρυθμιστικές αρχές και τις εταιρείες τεχνολογίας σε όλο τον κόσμο να παραχωρήσουν στον μη εκλεγμένο παγκοσμιοποιητικό οργανισμό την εξουσία να αστυνομεύει την ομιλία του κοινού στο διαδίκτυο…

Ο Klaus Schwab και οι σύμμαχοί του θέλουν να υπαγορεύσουν στις ρυθμιστικές αρχές, στις εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλες εταιρείες τεχνολογίας, τους ορισμούς τους για το τι συνιστά «ρητορική μίσους» και «παραπληροφόρηση»...

Πηγή: Slaynews
Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Το WEF επιδιώκει να ρυθμίσει την ομιλία ορίζοντας ποια γλώσσα και ποιες εκφράσεις πρέπει να λογοκρίνονται.

Ο Klaus Schwab και οι σύμμαχοί του θέλουν να υπαγορεύσουν στις ρυθμιστικές αρχές, στις εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης και σε άλλες εταιρείες τεχνολογίας, τους ορισμούς τους για το τι συνιστά «ρητορική μίσους» και «παραπληροφόρηση».

Είναι ενδιαφέρον ότι το WEF δεν κάνει καμία αναφορά στην καταστολή της ομιλίας που θα μπορούσε να συνδεθεί με σοβαρά εγκλήματα όπως η τρομοκρατία ή η κακοποίηση παιδιών, ούτε η οργάνωση αναφέρει τη στόχευση ψευδών πληροφοριών.

Προφανώς, το WEF ενδιαφέρεται περισσότερο για την καταστολή πολιτικού λόγου ή πληροφοριών που μπορεί να υπονομεύσουν την ατζέντα του.

Οι απαιτήσεις αυτές έρχονται καθώς το WEF συνεχίζει να πιέζει για περισσότερο έλεγχο στη ροή των πληροφοριών στο διαδίκτυο.

Η ομάδα με έδρα την Ελβετία έχει επανειλημμένα απευθύνει εκκλήσεις για αστυνόμευση μη εγκεκριμένου λόγου μέσω τεχνητής νοημοσύνης (AI) ή διαδικτυακής λογοκρισίας.

Ο Schwab και οι σύμμαχοι της παγκόσμιας ελίτ έχουν επανειλημμένα δείξει ενδιαφέρον για τον έλεγχο της ομιλίας, και επομένως της επίσημης αφήγησης, στο διαδίκτυο.

Όσον αφορά την αιτιολόγηση της διαδικτυακής λογοκρισίας, οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης της Big Tech συχνά χρησιμοποιούν ασαφείς όρους για να δικαιολογήσουν τη διαγραφή και τη λογοκρισία περιεχομένου, περιγράφοντας τις «προσβλητικές» πληροφορίες ως «παραπληροφόρηση» ή «ρητορική μίσους».


Ποτέ δεν εξηγούν, ωστόσο, ποιος παίρνει τέτοιες αποφάσεις, με βάση ποια αρχή.

Για να λογοκρίνουν τη λεγόμενη «παραπληροφόρηση», οι εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook χρησιμοποιούν «ελεγκτές δεδομένων», οι οποίοι είναι συνήθως αποτυχημένοι αριστεροί δημοσιογράφοι που επιδιώκουν να δυσφημήσουν πιο επιτυχημένους ρεπόρτερ που αναφέρουν θέματα που έρχονται σε αντίθεση με τις δικές τους αδύναμες πολιτικές απόψεις .

Με χαλαρά καθορισμένα όρια, οι «ελεγκτές δεδομένων» μπορούν να λογοκρίνουν πληροφορίες που εμπίπτουν στις κατηγορίες της «παραπληροφόρησης» ή της «παραπληροφόρησης» χωρίς ποτέ να χρειάζεται να αποδείξουν ότι είναι ψευδείς.

Εξαιτίας αυτής της έλλειψης σαφήνειας, πολλοί άνθρωποι υποψιάζονται ότι αυτοί οι ιστότοποι αποφεύγουν να εξηγήσουν τον εαυτό τους επειδή δεν υπάρχει τίποτα να εξηγηθεί.

Οι αποφάσεις λογοκρισίας είναι αυθαίρετες και οι απρόσωποι συντονιστές μπορούν να φιμώσουν ένα άτομο είτε ασκεί το δικαίωμα της Πρώτης Τροποποίησης είτε όχι.

Αυτές οι τακτικές είναι ξεκάθαρα σχεδιασμένες για να εξυπηρετούν μια πολιτική ή να ελέγχουν μια αφήγηση και όχι να καταπολεμούν την τρομακτική «παραπληροφόρηση».

Καθώς οι άνθρωποι βλέπουν να κλείνουν οι αληθινές πληροφορίες και η ελευθερία του λόγου, το κοινό δεν εμπιστεύεται πλέον αυτές τις προσπάθειες για τη δήθεν «καταπολέμηση της παραπληροφόρησης».

Για να αντιμετωπίσει την αποτυχημένη ατζέντα λογοκρισίας, το WEF δημιούργησε, αυτό που αποκαλεί, τον Παγκόσμιο Συνασπισμό για την Ψηφιακή Ασφάλεια (GCDS).

Το GCDS έχει δημιουργήσει ένα έγγραφο που ονομάζεται « Τυπολογία διαδικτυακών βλαβών.

Ο ισχυριζόμενος στόχος του GCDS είναι να ορίσει έξι κατηγορίες «επιβλαβούς περιεχομένου» που πρέπει να λογοκρίνονται.

Το WEF θέλει οι ορισμοί που περιγράφονται από το GCDS να χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση της «πολυϋπηρεσιακής και διασυνοριακής δράσης».

Στο έγγραφο, το WEF/GCDS επαινεί τις προσπάθειες των μη εκλεγμένων οργάνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση για καταστολή της ελευθερίας του λόγου .

Και ενώ ο νόμος αναγνωρίζει τον Νόμο για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης (DSA), ο Συνασπισμός του WEF θέλει να αναλάβει εξουσίες για να παρέχει «κοινή θεμελιώδη γλώσσα» σε παγκοσμιοποιημένο επίπεδο.

Το WEF υποστηρίζει ότι το DSA έχει περιορισμένη εμβέλεια επειδή, σε αντίθεση με την « Τυπολογία των διαδικτυακών βλαβών », η νομοθεσία της ΕΕ δεν είναι παγκόσμια.

Η επικεφαλής του προγράμματος Συνασπισμού, Agustina Callegari, επιμένει ότι η παράδοση μιας τέτοιας εξουσίας στο μη εκλεγμένο WEF είναι για το μεγαλύτερο καλό, ωστόσο.

Ο Callegari υποστηρίζει ότι οι προσπάθειες λογοκρισίας του WEF θα ήταν ισορροπημένες όσον αφορά «νομικές, ηθικές, κοινωνικές, τεχνολογικές και πολιτικές εκτιμήσεις».

Ισχυρίζεται επίσης ότι η ομιλία θα ελέγχεται διαδικτυακά με τρόπο που «έχει τις ρίζες της στα διεθνή πλαίσια ανθρωπίνων δικαιωμάτων».

Ο ιστότοπος του WEF προχωρά στη λεπτομερή περιγραφή των έξι κατηγοριών χαλαρών ορισμών που σκοπεύει να αστυνομεύσει.

Οι κατηγορίες είναι:«Απειλές για την προσωπική και κοινωνική ασφάλεια»
“Βλάβη για την υγεία και την ευημερία”
«Μίσος και διακρίσεις»
"Παραβίαση της ιδιωτικότητας"
«Παραβίαση της αξιοπρέπειας»
«Απάτη και χειραγώγηση» – «παραπληροφόρηση» και «παραπληροφόρηση»

=======================================================================
Τζεφ Μπέζος: «Έρχεται κάτι πολύ άσχημο! Κρατήστε μετρητά!
Ο Τζεφ Μπέζος, ο δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon, προειδοποίησε τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις ότι θα πρέπει να εξετάσουν το ενδεχόμενο αναβολής μεγάλων αγορών τους επόμενους μήνες, καθώς η παγκόσμια οικονομία αντιμετωπίζει πιθανή ύφεση!

Πρόκειται για μία πρωτοφανή προειδοποίηση από αυτές που δεν κάνουν ποτέ δισεκατομμυριούχοι αυτού του μεγέθους καθώς γνωρίζουν ότι μόνο στο άκουσμα της δήλωσης από τόσο ισχυρούς οικονομικούς παράγοντες αγορές κατρακυλούν και οικονομίες παραπαίουν.

Ακόμα κι αν ο δισεκατομμυριούχος Τζεφ Μπέζος όντως περιμένει μία ύφεση, το να ζητήσει από όλους να μην ξοδέψουν σε μία ημέρα που όλοι περιμένουν να κινηθεί η παγκόσμια κατανάλωση θεωρείται σίγουρα μία εξτρεμιστική προτροπή.

Πρώτα απ’ όλα η δικιά του εταιρία εξαρτάται από την κατανάλωση της Black Friday. Και ο ίδιος, με κάθε λογική, περίμενε αυτή την ημέρα για να αποκομίσει η εταιρεία του τα μέγιστα δυνατά κέρδη.

Άρα αυτό που περιμένει ότι επίκειται να συμβεί δεν είναι μία απλή ύφεση, αλλά μία βαθιά ύφεση διαρκείας από αυτές που κάνουν τους ανθρώπους να υποφέρουν πολύ!…

Μάλιστα, ο ιδρυτής της Amazon προέτρεψε τους καταναλωτές να αναβάλουν τις αγορές για νέο αυτοκίνητο, τηλεόραση και συσκευές, αναφέροντας ότι η καθυστέρηση των εξόδων αυτών είναι ο πιο σίγουρος τρόπος για να μείνει κάτι σε περίπτωση παρατεταμένης οικονομικής ύφεσης.

«Αν είστε ιδιώτης και σκέφτεστε να αγοράσετε μια τηλεόραση, ίσως να το καθυστερήσετε, να κρατήσετε τα μετρητά, να δείτε τι θα συμβεί. Το ίδιο πράγμα με ένα ψυγείο, με ένα νέο αυτοκίνητο, οτιδήποτε άλλο», είπε ο κροίσος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο CNN.

«Απλά μειώστε το ρίσκο σας», ήταν το μήνυμά του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «αν και δεν βρισκόμαστε σε ύφεση αυτή τη στιγμή, είναι πιθανό να βρεθούμε σε ύφεση πολύ σύντομα».

«Οι πιθανότητες σε αυτή την οικονομία, σας λένε να είστε εγκρατείς», είπε ο Τζεφ Μπέζος.

Την ίδια ώρα, η εταιρεία του Τζε Μπέζος, η Amazon προχωρά σε δυναμική συστολή του εργατικού δυναμικού της, ακολουθώντας τα χνάρια του Twitter και του Facebook που τις προηγούμενες ημέρες ανακοίνωσαν μαζικές απολύσεις.


Ειδικότερα, η Amazon επιβεβαίωσε χθες, Πέμπτη (17/11) πως έχει πράγματι αρχίσει απολύσεις μέρους του προσωπικού της για να αντιμετωπίσει την οικονομική κρίση, έπειτα από πολυήμερη φημολογία περί αυτού στον κολοσσό του ηλεκτρονικού εμπορίου.

«Η οικονομία παραμένει σε περιπλεγμένη κατάσταση και κάναμε προσλήψεις με ταχείς ρυθμούς τα τελευταία χρόνια», τόνισε ο Άντι Τζάσι, ο διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού ομίλου, σε εσωτερικό σημείωμά του προς τους εργαζόμενους που αναρτήθηκε στον ιστότοπο της Amazon.

Σύμφωνα με αρκετά αμερικανικά ΜΜΕ, η πλατφόρμα και οι διάφορες θυγατρικές της θα απολύσουν συνολικά κάπου 10.000 εργαζόμενους.

Ο κ. Τζάσι δεν επιβεβαίωσε τον αριθμό αυτόν. Διευκρίνισε πάντως πως η διαδικασία άρχισε προχθές Τετάρτη (16/11) και θα διαρκέσει ως τις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Οι πρώτες ομάδες που αφορούν οι περικοπές θέσεων είναι αυτές με αντικείμενο ηλεκτρονικές συσκευές της πλατφόρμας (π.χ. τις συσκευές ανάγνωσης βιβλίων Kindle). Θα επηρεαστούν επίσης καταστήματα και οι αποθήκες της μάρκας.

«Θα υπάρξουν περισσότερες μειώσεις θέσεων στο μέτρο που οι υπεύθυνοι κάνουν προσαρμογές. Οι εργαζόμενοι θα ενημερωθούν για τις αποφάσεις αυτές και τα τμήματα που αφορούν στις αρχές του 2023», διευκρίνισε ο διευθύνων σύμβουλος.

«Βρίσκομαι στη θέση μου περίπου ενάμιση χρόνο και αυτή είναι, χωρίς αμφιβολία, η πιο δύσκολη απόφαση που χρειάστηκε να πάρω», πρόσθεσε, διαβεβαιώνοντας πως έχει συναίσθηση του γεγονότος πως δεν πρόκειται απλά για «θέσεις» αλλά για «ανθρώπους με αισθήματα, φιλοδοξίες και ευθύνες» που θα υποστεί «πλήγμα η ζωή τους».

Η μείωση του εργατικού δυναμικού της Amazon κατά 10.000 υπαλλήλους θα σημάνει μείωση κατά κάτι λιγότερο από 1% του τρέχοντος μισθολογικού της κόστους.

Η εταιρεία απασχολούσε 1,54 εκατ. εργαζόμενους σε παγκόσμια κλίμακα στα τέλη Σεπτεμβρίου, χωρίς να λογαριάζονται οι εποχικοί εργαζόμενοι, οι οποίοι στρατολογούνται σε περιόδους αυξημένης δραστηριότητας, όπως κατά την περίοδο των εορτών του τέλους του έτους.

Η εταιρεία ανακοίνωσε πριν από δύο εβδομάδες πάγωμα των προσλήψεων στα γραφεία της.

Η Amazon έκανε μαζικές προσλήψεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας, λόγω της έκρηξης της ζήτησης, διπλασιάζοντας το προσωπικό της από τις αρχές του 2020 ως τις αρχές του 2022.

Όμως ο γίγαντας της λιανικής και της διανομής είδε τα καθαρά κέρδη του να συρρικνώνονται κατά 9% σε ετήσια βάση το τρίτο τρίμηνο. Και το τρέχον, που περιλαμβάνει την κρίσιμη περίοδο των εορτών, η Amazon αναμένει αναιμική αύξησή τους σε σύγκριση με τα στάνταρ του, η οποία προβλέπει να κυμανθεί από 2 ως 8% σε ετήσια βάση.

Αρκετές άλλες εταιρείες του κλάδου της τεχνολογίας, που προσλάμβαναν επίσης, μαζικά κατά τη διάρκεια της πανδημίας, ανακοίνωσαν πρόσφατα πως προχωρούν σε απολύσεις, ιδίως οι Meta (Facebook, Instagram), Twitter, Stripe και Lyft.

=======================================================================
Η ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ 666 ΠΟΥ ΚΑΙΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ


=========================================================================
Με πλαστικές σφαίρες έριξαν χθες οι μπάτσοι για να προστατεύσουν τον Κούλη
Χτύπησαν κόσμο χθες στη Λάρισα τα ΜΑΤ με πλαστικές σφαίρες και δακρυγόνα γιατί πήγαν να σταματήσουν τον κούλη να μη μπει στη Λάρισα!

Αίσχος!
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις & βίντεο - Διαβάστε και δείτε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhd4t9h1ux59zPJBHgM9e8pJtBuD9i0dzrlYkLLP075nAdGiHljYn8ZG7jaf6hrVpJVQlx4qYCytYTEEfUvVL1zciBmoOGcEJD9_hu-D5FZ8Ul-cKwY7yM2FwdvLsneOgCeyOuJ9tWB1TFjmOele1yuYBxHna7EThc8GZhqiMoWgTmAi_Sr6xhB5V9CHQZE/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS+.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_48.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/09/blog-post_48.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content