Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)

👉Επειδή όσες φορές θελήσαμε να αναφέρουμε την αλήθεια μας, "κατέβασαν" το ploumistos.com ή μας έκαναν μη ορατούς** στα social media κι επειδή ο αλγόριθμος τους, δεν μας επιτρέπει να αναρτούμε άρθρα μη σύννομα με την φιλοσοφία που επικρατεί, χαρακτηρίζοντας μας ως "κοινωνικούς τρομοκράτες", αποφασίσαμε να σας ενημερώνουμε με αυτό το τρόπο, τον οποίο πιστεύουμε ότι θα στηρίξετε.

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ".

**Αν επιθυμείτε να εκφράσετε την γνώμη σας και παραλληλα να μαθαίνετε όλη την αλήθεια, μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδας του γνωμοδοτικού φορέα "ΔΥΝΑΜΙΣ" στην ομάδας μας στο Viber.

"ΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ"


ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ
ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ


Οι απαγορευμένες ειδήσεις για σήμερα ...

===========================================
Μαύρες Γαλλίδες καρφώνουν λευκά μωρά σε πάσσαλο και «σταυρώνονται» με αυτόν - Η παράσταση που έκανε... «πυρ και μανία» τους Γάλλους
Η Rébecca Chaillon (πρωταγωνίστρια), με καταγωγή από το νησί Μαρτινίκα της Καραϊβικής, ενσαρκώνει το ρόλο μιας καθαρίστριας η οποία καθαρίζει μανιωδώς το γεμάτο με λευκή σκόνη πλατώ. Έπειτα, γδύνεται μένωντας γυμνή και οι υπόλοιπες ηθοποιοί ξεκινούν να πλέκουν τα μαλλία της και να φτιάχνουν τεράστιες πλεξούδες τις οποίες κρατούν με τα χέρια τους ως το τέλος της παράστασης δίνοντας την αίσθηση ότι είναι μεγάλες αλυσίδες που την κρατά δέσμια των στερεοτύπων και της πραγματικότητας, όπως αυτή υφίσταται σήμερα.


Η σκηνή όμως που προκάλεσε οργή αφήνοντας πολλούς θεατές άναυδους, ήταν η εικόνα μίας νταντάς που ανέβηκε στο σανίδι κουβαλώντας έναν πάσσαλο με καρφωμένα σε αυτόν λευκά μωρά. Αυτά ήταν τα παιδιά που της εμπιστεύονταν για φύλαξη οι Γάλλοι, τα οποία όμως «σταύρωναν» το σώμα και την ψυχή της, σκηνή που αναπαριστούσε το καθεστώς δουλείας στο οποίο υποβάλλονται οι μαύρες γυναίκες στη Γαλλία.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

=================================================
Εξωφρενικό!! «Πληρώστε το περιβαλλοντικό κόστος των τροφίμων» λένε στους Γερμανούς
Οι Γερμανοί καταναλωτές, που απολαμβάνουν μερικές από τις πιο χαμηλές τιμές προϊόντων στην Ευρώπη, καλούνται από την αλυσίδα σούπερ μάρκετ Penny να πληρώνουν αυτή την εβδομάδα επιπλέον χρήματα για κάποια τρόφιμα προκειμένου να καλύψουν “το πραγματικό τους κόστος”, σε μια προσπάθεια να ευαισθητοποιηθούν για το περιβαλλοντικό κόστος της παραγωγής τροφίμων.

Οι Γερμανοί δαπάνησαν το 2022 μόλις το 11,1% του προϋπολογισμού τους για την αγορά τροφίμων, την ώρα που ο μέσος όρος στην ΕΕ είναι 15,9%, ενώ στην Ισπανία φτάνει το 20,6%.

Ωστόσο, όπως λένε, τα φθηνά τρόφιμα, τα οποία συχνά παράγονται σε βιομηχανική κλίμακα, έχουν υψηλό περιβαλλοντικό κόστος.

“Πρέπει να μεταφέρουμε το άβολο μήνυμα ότι οι τιμές των τροφίμων μας δεν αντιστοιχούν στα επακόλουθα κόστη για το περιβάλλον και την κοινωνία”, σχολίασε ο Στέφαν Γκέργενς, στέλεχος των Penny.

Στη διάρκεια της εκστρατείας που έχει ξεκινήσει και ολοκληρώνεται την Κυριακή οι πελάτες των 2.150 καταστημάτων Penny θα πληρώνουν το περιβαλλοντικό κόστος εννέα προϊόντων, από γιαούρτι ως λουκάνικα και vegan σνίτσελ –-για παράδειγμα το κόστος για 300 γραμμάρια τυρί θα είναι 4,84 ευρώ, από 2,49 που είναι κανονικά.


Η εταιρεία έχει διευκρινίσει ότι θα δωρήσει τα επιπλέον κέρδη σε ένα πρόγραμμα που έχει στόχο να καταστήσει πιο βιώσιμη τη γεωργία, αν και αναμένει μεγάλη μείωση στις πωλήσεις της καθώς οι καταναλωτές είναι αντιμέτωποι με υψηλό πληθωρισμό.

Ερευνητές του Τεχνικού Πανεπιστημίου της Νυρεμβέργης και του πανεπιστημίου Γκράιφσβαλντ θα εξετάσουν την αντίδραση των καταναλωτών στις νέες τιμές, επεσήμανε η Penny.

Κι όλα αυτά τη στιγμή που στη Γερμανία οι τιμές των τροφίμων παραμένουν κατά 11% πιο υψηλές σε σχέση με πέρυσι, σύμφωνα με τα προκαταρκτικά στοιχεία που δημοσίευσε η ομοσπονδιακή στατιστική υπηρεσία.

==================================================
Dr Peter McCullough: «Το 73,9% των θανάτων οφείλεται στους εμβολιασμούς κατά Covid»
Ο πασίγνωστος καρδιολόγος αποκάλυψε ότι τα εμβόλια κατά της Covid-19 είναι η βασική αιτία θανάτου στο 73,9% των περιπτώσεων μετά τους εμβολιασμούς!

Προσθέτει μάλιστα πως μόνο σε ένα υπόλοιπο 25% των περιπτώσεων δεν φάνηκε το εμβόλιο να έπαιξε κάποιο ρόλο.

Όπως αναφέρει:

«Όταν διενεργούνταν νεκροτομές νωρίς, όλοι οι μηχανισμοί βλάβης και θανάτου που καταδείχθηκε ότι προκαλούν τα εμβόλια δεν ήταν γνωστοί εκείνη την εποχή.

Έτσι, μια παλαιότερη νεκροτομή θα μπορούσε να δείξει ότι ένας ασθενής πέθανε από έναν θανατηφόρο θρόμβο, μια πνευμονική εμβολή αλλά το συμπέρασμα δεν θα σχετιζόταν με το εμβόλιο.

Σήμερα τα άριστης ποιότητας ευρήματά μας δείχνουν ότι στο 73,9% των περιπτώσεων, το εμβόλιο έπαιξε κάποιο ρόλο στον θάνατο, συνεισφέροντας είτε άμεσα είτε σημαντικά.

Και στο υπόλοιπο 25% των περιπτώσεων, αθωώσαμε το εμβόλιο. Φάνηκε ότι το εμβόλιο δεν έπαιξε κάποιο ρόλο.

Τώρα, σε εκείνους που ο θάνατός τους προκλήθηκε από το εμβόλιο, περίπου στο 90% ήταν καρδιακός, καρδιαγγειακός. Και το πιο συνηθισμένο μοτίβο ήταν η φλεγμονή της καρδιάς, η γνωστή μυοκαρδίτιδα, που οδηγούσε σε αιφνίδιο θάνατο, κατά κύριο λόγο σε νεαρά άτομα».

================================================
Σατανικός Sadhguru για το τέλος της κυριαρχίας των ανθρώπων: «Έρχονται σπουδαίοι καιροί»
Σε νέα του παρέμβαση, σε μία από αυτές τις “φωτισμένες” ομιλίες του, ο προβεβλημένος από το ίδιο το WEF «σατανικός» γκουρού Jagadish “Jaggi” Vasudev, γνωστότερος ως Sadhguru, κλήθηκε να σχολιάσει την επερχόμενη επέλαση της τεχνητής νοημοσύνης.

Όταν μάλιστα τον ρώτησαν τι έχει να πει για τους (δικαιολογημένους) φόβους ότι οι άνθρωποι θα βρεθούν οριστικά στο περιθώριο άρχισε να…γελά, αντιδρώντας -φαινομενικά- ακατανόητα.

Μίλησε για «σπουδαίους καιρούς» και «χρυσή εποχή», συγκρίνοντας τη σημερινή εποχή με την εποχή που «εισέβαλαν» οι μηχανές στην παραγωγή προϊόντων και αγαθών.

Είναι ο ίδιος, όχι πολύ καιρό πριν, που είχε ζητήσει να μειωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός.
Ένα τέτοιο άτομο σχεδόν εύχεται σήμερα να έρθει η πραγματική τεχνητή σούπερνοημοσύνη:


=================================================
Δεν χρειάζεται να σε κάνουν τσιπ για να σε ελέγχουν. Έχουμε ήδη σαρωτές ίριδας και σαρωτές παλάμης. Μια κοινωνία χωρίς μετρητά θα κάνει τη δουλειά.
Ο Elon, ο Χ και η επιτομή ενός «μπροστινού» για τα σχέδια της Νέας Τάξης...

Οι εταιρείες του Έλον έχουν λάβει δισεκατομμύρια σε κρατικές επιδοτήσεις τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Χρήματα που αργότερα δαπανήθηκαν για την αγορά του Twitter. Όπου ξεκίνησε αμέσως τη διαδικασία να το μετατρέψει σε εφαρμογή για τα πάντα με δικό της τραπεζικό σύστημα. Ή μάλλον, η άρχουσα τάξη που τραβάει τα νήματα του μετατρέπει το Twitter σε μια εφαρμογή για τα πάντα με το δικό της τραπεζικό σύστημα. Και αυτό πρέπει να είναι ανησυχητικό. Αλλά λέει ότι υπάρχουν μόνο δύο φύλα, και οι οικογένειες είναι καλές και οι άνθρωποι αγαπούν έναν ήρωα.

Δεν χρειάζεται να σε κάνουν τσιπ για να σε ελέγχουν. Έχουμε ήδη σαρωτές ίριδας και σαρωτές παλάμης. Μια κοινωνία χωρίς μετρητά θα κάνει τη δουλειά. Και για πολλούς, το Elon's X θα είναι προτιμότερο από τους σαρωτές παλάμης της Amazon. Η ψευδαίσθηση της επιλογής θα κάνει την οικονομική σας υποδούλωση λιγότερο επώδυνη.

===================================================
Νομπελίστας φυσικός: «Δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ κλιματική κρίση! Η ψευδοεπιστήμη βασίζεται στην αμορφωσιά»
Ο Τζον Φράνσις Κλάουζερ είναι Αμερικανός θεωρητικός και πειραματικός φυσικός γνωστός για την συμβολή του στα θεμέλια της κβαντικής μηχανικής , ιδιαίτερα στην ανισότητα Clauser–Horne–Shimony–Holt

Ο Clauser τιμήθηκε με το Νόμπελ Φυσικής του 2022, από κοινού με τους Alain Aspect και Anton Zeilinger “για πειράματα με μπερδεμένα φωτόνια, που διαπίστωσαν την παραβίαση των ανισοτήτων Bell και την πρωτοποριακή επιστήμη της κβαντικής πληροφορίας”.

Επομένως με βάση τα στάνταρ αυτού εδώ του κόσμου είναι έγκριτος και έγκυρος!

Ο Κλάουζερ λοιπόν περιέγραψε την υποτιθέμενη «κλιματική έκτακτη ανάγκη» ως «ψευδοεπιστημονική θεωρία», η οποία βασίζεται στην άγνοια και την αμορφωσιά των ανθρώπων. Σύμφωνα με τον ίδιο, η επιστήμη έχει διολισθήσει σε «δημοσιογραφική ψευδοεπιστήμη».

Ο βραβευμένος με Νόμπελ Δρ. John Clauser, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του CO2 Coalition, παρέδωσε μια διάλεξη στην Quantum Korea 2023 Seoul στις 26 Ιουνίου 2023.

Σχετικά με το κλίμα, ο Δρ. Clauser δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κλιματική κρίση. Ο κόσμος στον οποίο ζούμε σήμερα είναι γεμάτος παραπληροφόρηση. Εναπόκειται στον καθένα από εσάς να διακρίνει την αλήθεια από το ψέμα με βάση τις ακριβείς παρατηρήσεις των φαινομένων».

Όπως τόνισε στο βίντεο:
«Το πιο αξιολύπητο απ’ όλα είναι ότι η έλλειψη επιστημονικής γνώσης από μέρους των ανθρώπων επιτρέπει στην ψευδοεπιστήμη να προωθεί απάτες.

Έχω κάμποσα (παραδείγματα) που δεν θα έχω χρόνο να συζητήσω αλλά μπορώ με σιγουριά να πω ότι δεν υπάρχει καμία πραγματική κλιματική κρίση και ότι η κλιματική αλλαγή δεν προκαλεί ακραία καιρικά φαινόμενα!!!!!»

Τάδε έφη νομπελίστας!!!

Δείτε απόσπασμα από την ομιλία του:


"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
Απαγορευμένες ειδήσεις - Διαβάστε ότι δεν αναφέρουν οι "υποταγμένοι" (ΒΙΝΤΕΟ)
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/w400-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEihg9kmiI_oQKpECOJl4AaK4OfOKvSxAmsc6qnHYNAZWaGzJ7FoVTJh8LoLRai0vHeafnB_fjaqXrjIti_8qj8_uLUiUo7KOYb0QZsw2LeoXySpz72FgAVbW0e4bYjcLtkeJ8kSYRPW6PvMlLwfbvNoaNu5ew2c5tjXEQIoC5AZJOowdh7wj_WcIkS7jk56/s72-w400-c-h240/APAGOREYMENES%20EIDHSEIS%20-%20PLOUMISTOS.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_38.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/08/blog-post_38.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content