Στ. Πλουμιστός: Ξετυλίγοντας το αόρατο - Σημάδια ότι είστε ευαίσθητοι στις ανεπαίσθητες ενέργειες γύρω σας

Στ. Πλουμιστός: Ξετυλίγοντας το αόρατο - Σημάδια ότι είστε ευαίσθητοι στις ανεπαίσθητες ενέργειες γύρω σας

👉Σε έναν κόσμο που συχνά εξυμνεί την τόλμη και τη διεκδίκηση, η ήρεμη ευαισθησία που διαθέτουν ορισμένα άτομα συχνά περνά απαρατήρητη ή είναι παρεξηγημένη. Το να είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι σε λεπτές ενέργειες και ενέργειες στο περιβάλλον μας είναι ένα μοναδικό χαρακτηριστικό που μπορεί να προσφέρει βαθιές γνώσεις και μια βαθύτερη σύνδεση με τον κόσμο.

Μια τέτοια ευαισθησία έχω κι εγώ
 
Σε αυτό το άρθρο σας παρουσιάζω με την εμπειρία μου, τα σημάδια που έχω καταγράψει και μελετήσει που υποδεικνύουν ότι είστε κι εσείς μια από αυτές τις οξυδερκείς ψυχές που μπορούν να αντιληφθούν το αόρατο και να αισθανθούν το άρρητο, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες.

Ενσυναισθητική Διαίσθηση
Τα πολύ ευαίσθητα άτομα συχνά έχουν μια έντονη αίσθηση ενσυναίσθησης. Μπορεί να βρείτε τον εαυτό σας να συλλαμβάνει εύκολα τα συναισθήματα των άλλων χωρίς να το εκφράζουν ρητά. Η ενσυναισθητική διαίσθηση σάς επιτρέπει να διαβάζετε ανάμεσα στις γραμμές και να αισθάνεστε τι αισθάνεται κάποιος ακόμα και όταν δείχνει ένα γενναίο πρόσωπο. Αυτό το δώρο σας δίνει τη δυνατότητα να είστε μια συμπονετική και υποστηρικτική παρουσία για τους γύρω σας.


Αυξημένη Επίγνωση
Εάν παρατηρείτε συχνά ανεπαίσθητες αλλαγές στο περιβάλλον σας που οι άλλοι παραβλέπουν, μπορεί να έχετε αυξημένη επίγνωση. Είτε ανιχνεύετε μια αλλαγή στον τόνο της φωνής κάποιου είτε παρατηρείτε μια μικρή αλλαγή στην ατμόσφαιρα ενός δωματίου, η ευαισθησία σας σε αυτές τις αποχρώσεις σας κάνει να συντονιστείτε με τις λεπτές αποχρώσεις της ζωής.

Κατακλύζεται από πλήθη και θορυβώδη περιβάλλοντα
Τα πολύ ευαίσθητα άτομα μπορούν εύκολα να κατακλυστούν σε πολυσύχναστα ή θορυβώδη περιβάλλοντα. Η αισθητηριακή υπερφόρτωση σε τέτοια περιβάλλοντα μπορεί να αποστραγγίζει και να σας κάνει να αναζητάτε στιγμές μοναξιάς για να επαναφορτίσετε. Οι μεγάλες συγκεντρώσεις μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε εξαντλημένοι και μπορεί να βρείτε παρηγοριά σε ήσυχα, γαλήνια μέρη.

Έντονες συναισθηματικές αντιδράσεις
Ο συναισθηματικός σας κόσμος μπορεί να είναι πλούσιος και βαθύς, βιώνοντας συναισθήματα με μεγάλη ένταση. Είτε πρόκειται για χαρά, λύπη, ενθουσιασμό ή απογοήτευση, βυθίζεστε πλήρως στο συναίσθημα της στιγμής. Αυτό το συναισθηματικό βάθος σάς επιτρέπει να συνδεθείτε βαθιά με την τέχνη, τη μουσική και τη λογοτεχνία, βρίσκοντας παρηγοριά στις δημιουργικές εκφράσεις.

Τάσεις τελειομανίας
Η έντονη αντίληψή σας επεκτείνεται και στις δικές σας ενέργειες και δημιουργίες. Μπορεί να έχετε τάσεις τελειομανίας, καθώς προσπαθείτε να δίνετε προσοχή στις πιο μικρές λεπτομέρειες και αποχρώσεις στη δουλειά και τις σχέσεις σας. Αν και αυτό μπορεί να σας οδηγήσει στην υπεροχή, είναι σημαντικό να βρείτε μια ισορροπία και να αποφύγετε να κάνετε υπερβολική αυτοκριτική.

Διαισθητική Λήψη Αποφάσεων
Τα πολύ ευαίσθητα άτομα συχνά βασίζονται στη διαίσθησή τους για να λαμβάνουν αποφάσεις. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι όταν αντιμετωπίζετε επιλογές, πηγαίνετε με αυτό που «αισθάνεται σωστό» αντί να βασίζεστε αποκλειστικά στη λογική. Η εμπιστοσύνη στο ένστικτό σας μπορεί να σας οδηγήσει σε αυθεντικές και ικανοποιητικές επιλογές που ευθυγραμμίζονται με τις βαθύτερες αξίες σας.

Ευαισθησία στην ομορφιά και τη φύση
Έχετε μια βαθιά εκτίμηση για την ομορφιά σε όλες τις μορφές της. Οι λεπτές περιπλοκές της φύσης, το λεπτό παιχνίδι των χρωμάτων στον ουρανό κατά την ανατολή και τη δύση του ηλίου ή η τέχνη σε ένα καλοφτιαγμένο έργο μπορεί να προκαλέσει βαθιά συναισθήματα μέσα σας. Αυτή η ευαισθησία σάς επιτρέπει να αναρωτιέστε τα απλά πράγματα που οι άλλοι μπορεί να παραβλέψουν.

Σημάδια ότι είστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι στις ανεπαίσθητες ενέργειες γύρω σας

1. Δυσκολεύεσαι να ανοιχτείς σε πολλούς ανθρώπους και να τους εμπιστευτείς.
2. Υπάρχουν στιγμές που ξαφνικά χάνεις τη θετική σου ενέργεια και νιώθεις κουρασμένος όταν αλληλεπιδράς με άλλους.
3. Έχετε την τάση να σκέφτεστε υπερβολικά τα πράγματα.
4. Επιθυμείτε βαθιά οικειότητα με τους άλλους, αλλά συχνά εμποδίζετε τον εαυτό σας να έρθει κοντά τους.
5. Μπορείς να αντιληφθείς την ενέργεια ενός περιβάλλοντος και να νιώσεις αν έχει συμβεί κάτι αρνητικό ή θετικό, ακόμα κι αν είσαι τυφλός. Συχνά έχετε διαισθητική γνώση για την οποία δεν έχετε φυσικά στοιχεία.
6. Είστε επιρρεπείς στο άγχος, αλλά έχετε μάθει πώς να το διαχειρίζεστε.
7. Κάθε φορά που περπατάτε στη φύση, νιώθετε πιο ασφαλείς και σαν στο σπίτι σας.
8. Έχετε συχνά αισθήματα deja vu.
9. Έχετε ένα φυσικό ταλέντο στην ψυχολογία και μια διαισθητική κατανόηση των ψυχολογικών εννοιών.
10. Είχατε συχνά μια προαίσθηση ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με κάποιον και στις περισσότερες περιπτώσεις η προαίσθησή σας αποδείχτηκε σωστή.
11. Συχνά βρίσκεστε εκεί για τους άλλους την κατάλληλη στιγμή χωρίς καν να ξέρετε συνειδητά ότι χρειάζονται τη βοήθειά σας.
12. Έχετε την ικανότητα να εντοπίζετε μοτίβα μεταξύ πραγμάτων με τα οποία οι άνθρωποι συνήθως δεν συνδέονται και να αναλύετε καταστάσεις σε ενεργειακό επίπεδο.
13. Έχετε φυσικά καλή ενέργεια και είστε πολύ θετικοί, κάτι που διώχνει ενστικτωδώς τα ενεργειακά βαμπίρ.
14. Επαναφορτίζετε την ενέργειά σας εκθέτοντας τον εαυτό σας στον ήλιο, τον άνεμο, ατενίζοντας μαγευτικά ορεινά τοπία, χαλαρώνοντας στην παραλία ή κολυμπώντας και βουτώντας σε φυσικά υδάτινα σώματα.


Το να είστε πολύ ευαίσθητοι σε λεπτές ενέργειες και ενέργειες γύρω σας είναι ένα δώρο που μπορεί να εμπλουτίσει τη ζωή σας και τη ζωή όσων αγγίζετε. Αγκαλιάζοντας την ευαισθησία σας, μπορείτε να δημιουργήσετε βαθύτερες σχέσεις με τους άλλους, να περιηγηθείτε στον κόσμο με ενσυναίσθηση και να εκτιμήσετε την ομορφιά που μας περιβάλλει. Να θυμάστε ότι η ευαισθησία είναι δύναμη και η εύρεση τρόπων για να ισορροπήσετε και να προστατέψετε τη συναισθηματική σας ευεξία θα σας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσετε να βλέπετε το αόρατο και να αισθάνεστε το άρρητο στο ταξίδι σας στη ζωή.

Σταύρος Πλουμιστός
Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση,
επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια τηλε-συνεδρία για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους
και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για τις ομιλίες, σεμινάρια και ενημέρωση των συνεδριών εδώ https://www.ploumistos.com/p/online.html
Για την εναλλακτική θεραπευτική μεθοδολογία μου εδώ https://voicehealing.gr/
Μιλήστε μαζί μου στο 6945723523
(11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
"Η ΒΙΒΛΟΣ ΤΗΣ ΘΕΤΙΚΗΣ ΣΚΕΨΗΣ"
Για πληροφορίες και αγορά πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,588,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,123,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,223,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1094,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,269,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1261,ΒΙΝΤΕΟ,843,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,332,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,98,ΖΩΗ,243,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1568,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6355,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,98,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,84,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3474,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,132,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,918,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Ξετυλίγοντας το αόρατο - Σημάδια ότι είστε ευαίσθητοι στις ανεπαίσθητες ενέργειες γύρω σας
Στ. Πλουμιστός: Ξετυλίγοντας το αόρατο - Σημάδια ότι είστε ευαίσθητοι στις ανεπαίσθητες ενέργειες γύρω σας
Στ. Πλουμιστός: Ξετυλίγοντας το αόρατο - Σημάδια ότι είστε ευαίσθητοι στις ανεπαίσθητες ενέργειες γύρω σας
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQ4CcW6NxBrBLwQNk2XLEOY0D0UYtKNpUXvupAJIJXX2az7-M0fbrxSpFb7jJZiswnsLEaY-zs_i1ki4vCyiXwtQGl85vgGmzvlw0D2xCUvOVJ5wIcpJihUC2wuh63N456rEFh1ish9BwWkQpNxFdduWZhJyJ01l_i2fsiAP1WR5wiw1XKG88jVbEeNugW/w400-h274/subtle_energies%20around%20you%20(1).png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgQ4CcW6NxBrBLwQNk2XLEOY0D0UYtKNpUXvupAJIJXX2az7-M0fbrxSpFb7jJZiswnsLEaY-zs_i1ki4vCyiXwtQGl85vgGmzvlw0D2xCUvOVJ5wIcpJihUC2wuh63N456rEFh1ish9BwWkQpNxFdduWZhJyJ01l_i2fsiAP1WR5wiw1XKG88jVbEeNugW/s72-w400-c-h274/subtle_energies%20around%20you%20(1).png
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_84.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/07/blog-post_84.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content