Σήμερα 23/3/2023=15: Τι σημαίνει ο "αγγελικός" αριθμός 15 και τι σκοπό έχει;

Σήμερα 23/3/2023=15: Τι σημαίνει ο "αγγελικός" αριθμός 15 και τι σκοπό έχει;

👉Η «Μαγεία» σαν λέξη, στο άκουσμα της , στις μέρες μας είναι περισσότερο συνδεδεμένη με κάτι αρνητικό και σκοτεινό. Μας παραπέμπει σε συσσωρευμένη αρνητική ενέργεια και σε εικόνες φρίκης και σκοταδισμού.

Κάνοντας όμως ένα ταξίδι στο χρόνο και σταματώντας στον Μεσαίωνα θα ανακαλύψουμε ότι η μαγεία υπήρχε ακόμα και στον Χριστιανισμό. Αλλά σαφώς με μια έννοια διαφορετική , θετική και εννοώντας μια ανώτερη γνώση , ένα ιδιαίτερο χάρισμα πολλών να έχουν επικοινωνία σε άλλο επίπεδο και να δέχονται πληροφορίες.

Αν κάτσουμε να αναλογιστούμε , στην καθημερινότητα μας , για τα πιο όμορφα και ευχάριστα πράγματα που μας συμβαίνουν , λέμε « Ήταν μαγικό» χωρίς να εννοούμε φυσικά το αρνητικό που είναι γεμάτο φόβο, αλλά το παραμυθένιο! Όπως επίσης και για τις ημέρες των γιορτών , δεν λέμε « Η μαγεία των Χριστουγέννων ή της Ανάστασης?» Άρα λοιπόν μέσα σε όλους μας υπάρχει αυτή η μαγική αίσθηση και είναι μια λέξη που σε αυτήν εναποθέτουμε πολλές φορές όλες μας τις προσδοκίες και θέλουμε να αλλάξουν όλα ΜΑΓΙΚΑ!

Ακόμα και στα παιδικά μας χρόνια , φιγούρες σαν τον Μάγο του Οζ ή τον Μάγο Μέρλιν μας έδιναν μια χαρά και ικανοποίηση ότι όλα θα πάνε καλά.

Στην εκκλησία η «Βίβλος» και οι «Ψαλμοί» χρησιμοποιούνταν ως μαγικά κείμενα και οι ανάγλυφες παραστάσεις των Αγίων ως φυλαχτά. Παράλληλα τα ιερά αντικείμενα αντικατέστησαν τα φετίχ , οι απεικονίσεις του Θεού τα είδωλα, ενώ από τη Βίβλο και τους Ψαλμούς δημιουργήθηκαν κανονικά βιβλία μαγείας. Στην Χριστιανική μαγεία αναπτύχθηκε μια ιδιαίτερη μορφή επιτρεπτής ενασχόλησης με το υπερφυσικό. Οι θεολόγοι είχαν το δύσκολο έργο αφενός να προσδιορίσουν ποιες μαγικές πράξεις ήταν επιτρεπτές και εγκεκριμένες από την Εκκλησία , αφετέρου να απαγορεύσουν τις μη χριστιανικές μορφές ως έργα του διαβόλου. Αυτό το πρόβλημα ήταν ιδιαίτερα έντονο στο ζήτημα των θαυμάτων. Φαινόμενα τα οποία η επίσημη Εκκλησία χαρακτήριζε ως θαύματα και αποδείξεις για παντοδυναμία του Θεού.

Από την άλλη στον Μεσαίωνα η μαγεία συγκαταλέγονταν στις επιστήμες. Γινόταν μεν λόγος για τις artes magicae (μαγικές τέχνες) ή τις arte incertae (απόκρυφες τέχνες) αλλά η μαγεία θεωρείτο απαγορευμένη τέχνη.

Στη μαγεία του Μεσαίωνα σημαντικό ρόλο έπαιξε η επίδραση της Αραβίας. Καθώς και εκεί η μαγεία συγκαταλεγόταν , στις απόκρυφες επιστήμες, μαζί με την αλχημεία, τη μαντική και την Αστρολογία , έφτασε ως μέρος της Αραβικής σοφίας.

Αν ανατρέξουμε στα χρόνια που έζησε και μεγάλωσε ο μεγάλος Δάσκαλος Πυθαγόρας , ο οποίος είναι και ο πατέρας της Αριθμολογίας, παρέμεινε στην Αίγυπτο 22 χρόνια μελετώντας τα ιερά μαθηματικά και την επιστήμη των αριθμών αλλά επίσης μελέτησε και τη χρήση της χωρομετρίας . Ξεκίνησε από ένα στοιχειώδες επίπεδο και έφτασε στην πλήρη μαθηματική γνώση. Έπειτα μελέτησε την ιεραρχία των αιγυπτίων Θεών αρσενικών και θηλυκών και τις σχετικές με τη μεταθανάτια ζωή πεποιθήσεις. Ίσως παρευρέθηκε σε παρατηρήσεις των σεληνιακών κύκλων και των αστρικών κινήσεων από την οροφή των Ναών.

Τα επόμενα χρόνια διέτρεξε σε μεγάλο μέρος της Ελλάδας και με τις μεγαλειώδεις γνώσεις του και τις προσωπικές εμπειρίες του ανέσυρε και ενδυνάμωσε τα σημαντικότερα αρχαία ελληνικά μυστήρια, πήγε στους Δελφούς όπου και παρέμεινε 2 χρόνια όπου ήρθε σε επαφή με το Ορφικό Ιερατείο. Στη συνέχεια αποφάσισε να πάει στον Κρότωνα της Ν.Ιταλίας και να ιδρύσει μία σχολή το Ομακοείο ή Ομακόϊο.

Έλεγε στους μαθητές του, ότι οι αριθμοί κρύβουν μέσα τους κάτι μαγικό, και έτσι είναι αρκεί να εμπιστευτεί κανείς τα μηνύματα που δίνουν.

Έτσι φτάνουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι, εκτός από τον κόσμο των όντων, υπάρχει και ο υπερβατικός κόσμος των `αριθμών`, που δεν είναι δυνατόν να τον αντιληφθούμε με τα αισθητήρια όργανά μας, αλλά μόνο με την `διαίσθηση`.

Στην Αριθμολογία λοιπόν , εκτός από τους Καρμικούς αριθμούς υπάρχουν και οι Μαγικοί Αριθμοί.

Οι Μαγικοί αριθμοί είναι ο 15, ο 18, ο 23, ο 26, ο 30 και ο 32. Ονομάζονται Μαγικοί, επειδή ακριβώς κουβαλούν μια ανώτερη γνώση , μια ικανότητα ιδιαίτερη να εμβαθύνουν και να έχουν γνώσεις χωρίς να ξέρουν από πότε και από πού! Όσοι έχουν αυτούς τους αριθμούς στην Αριθμολογική τους ανάλυση ή στην ημέρα γέννησης , θα ανακαλύψουν πραγματικά ότι έχουν ένα χάρισμα, που έχει φυσικά θετικό αντίκτυπο στους άλλους αλλά πιθανόν να μην ξέρουν πως έχει προκύψει. Φαντάζει σαν να δίνουν κάτι το «μαγικό», το οποίο χρησιμοποιώντας το θετικά προσφέρουν στον Ανώτερο καλό!

Αριθμός 15

Ξεκινώντας λοιπόν με τον αριθμό 15, θα λέγαμε ότι συμβολίζει τον άνθρωπο που έχει έντονο μαγνητισμό και τύχη, και αναζητά την αγάπη μέσα από την διαφθορά των αισθήσεων. Για να βρει την αρμονία της αγάπης θα αναπτύξει μια φιλοσοφική στάση απέναντι στον υλικό κόσμο. Θα χρησιμοποιήσει τα χέρια του για να δημιουργήσει και να γιατρέψει έτσι τους άλλους, εφόσον έχει και την ικανότητα να αντιλαμβάνεται πολύ γρήγορα τις αδυναμίες των άλλων. Ο 15 ονομάζεται «Ο γιατρός με τα γυμνά χέρια».

Το αγγελικό μήνυμα που κρύβεται στον αριθμό 15

Ο αριθμός 15 είναι ένα μείγμα δονήσεων του αριθμού 1 και του αριθμού 5. Η ενότητα συμβολίζει νέα ξεκινήματα, επιτεύγματα, δραστηριότητα, επιτυχία, διεκδίκηση, επιμονή. Το Αγγελικό Πέντε, από την άλλη πλευρά, υπαινίσσεται την ενέργεια του προσαρμοστικού κινήτρου, της μεγάλης αλλαγής, της προσαρμογής στην κατάσταση, της μεγάλης αλλαγής, της ευελιξίας, του ιδεαλισμού, της αποδοχής των επιλογών ζωής και της επινοητικότητας. Αυτός ο αριθμός σας ενθαρρύνει επίσης να κάνετε τα πράγματα με τον δικό σας τρόπο, με μοναδικό και συγκεκριμένο τρόπο. Μην αλλάζετε τη συμπεριφορά σας υπό την επιρροή της γνώμης κάποιου άλλου, αν δεν προσβάλλει κανέναν. Οι αριθμοί 1 και 5 μαζί σχηματίζουν τη δόνηση του αριθμού 15, που εκπέμπει την ενέργεια της αγάπης, της δημιουργικότητας, της ανεξαρτησίας, της διδασκαλίας των άλλων και σχετίζεται με την ευαισθησία σε ανώτερες, πνευματικές ενέργειες

Ο άγγελος αριθμός 15 μεταφέρει επίσης το μήνυμα ότι οι σκέψεις και οι πράξεις σας πρέπει πάντα να εστιάζονται στους στόχους και τις φιλοδοξίες σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να προσελκύσετε στη ζωή σας όχι μόνο τις υλικές επιθυμίες σας, αλλά θα σας επιτρέψει επίσης να δημιουργήσετε τα πνευματικά υψηλότερα ιδανικά σας. Χρησιμοποιήστε οπτικοποίηση και θετικές επιβεβαιώσεις για να έχετε σαφή κατανόηση του θέματος, προβλέποντας τη λειτουργία του νόμου της έλξης.

Δείχνοντας τον αριθμό 15, οι Άγγελοι θέλουν επίσης να σας δώσουν ένα σημάδι για να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε τη διαίσθηση και την επιμονή σας (που πιθανότατα έχετε αν βλέπετε αυτόν τον αριθμό συχνά) όταν παίρνετε αποφάσεις που επηρεάζουν τη ζωή και την ευημερία σας. Αυτός ο αριθμός σας υπενθυμίζει ότι μόνο εσείς γνωρίζετε τις αληθινές επιθυμίες στην καρδιά σας. Έχετε ταλέντο, εσωτερική γνώση και σοφία και δεξιότητες που σας επιτρέπουν να πετύχετε όλα όσα θέλετε και αγωνίζεστε.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Σήμερα 23/3/2023=15: Τι σημαίνει ο "αγγελικός" αριθμός 15 και τι σκοπό έχει;
Σήμερα 23/3/2023=15: Τι σημαίνει ο "αγγελικός" αριθμός 15 και τι σκοπό έχει;
Σήμερα 23/3/2023=15: Τι σημαίνει ο "αγγελικός" αριθμός 15 και τι σκοπό έχει;
https://thereadingtub.com/wp-content/uploads/2022/12/angel-number-15-2.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/03/233202315-15.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/03/233202315-15.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content