6 θετικά οφέλη του θυμιάματος – Η Αρχαία τέχνη καθαρισμού και εξαγνισμού της ενέργειας

6 θετικά οφέλη του θυμιάματος – Η Αρχαία τέχνη καθαρισμού και εξαγνισμού της ενέργειας

👉Το θυμίαμα είναι μια αρχαία τέχνη που χρησιμοποιούνταν για πολλούς αιώνες για τον καθαρισμό και τον εξαγνισμό της ενέργειας. Αρχικά γινόταν μόνο από τους ιθαγενείς της Αμερικής και αργότερα διαδόθηκε και στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτή η ισχυρή τεχνική αποτελείται από το δέσιμο αποξηραμένων φύλλων φασκόμηλου και το κάψιμο τους «θυμιατίζοντας» τον εαυτό σας και τον χώρο σας με τον καπνό του.

Όποιος το εξασκεί αυτό τακτικά το κάνει λόγω των εκπληκτικών αποτελεσμάτων του.

Αν σκέφτεστε να το δοκιμάσετε, δείτε τα 6 θετικά οφέλη που παρέχει.

Απομακρύνει την αρνητική ενέργεια

Ο κύριος λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποιούν αυτή την τεχνική είναι για να ξεφορτωθούν την αρνητική ενέργεια. Από τη στιγμή που τα βότανα που χρησιμοποιούνται θεωρούνται πως προωθούν την θετικότητα και την ευημερία, ο καπνός λέγεται πως απομακρύνει κάθε τοξική ενέργεια. Στην τοξική ενέργεια περιλαμβάνονται επίσης ο θυμός, ο φόβος και η απέχθεια.

Καθαρισμός των αντικειμένων

Δεν μπορούν μόνο οι άνθρωποι να επωφεληθούν από το θυμίαμα αλλά και τα αντικείμενα σας. Πολλοί θυμιατίζουν τα πράγματα τους ώστε να μην διατηρείται σε αυτά η αρνητική ενέργεια. Ταυτόχρονα, πολλοί άνθρωποι το κάνουν αυτό στο σπίτι ή στο διαμέρισμα τους ειδικά όταν μετακομίζουν.

Βελτιώνει την χαλάρωση

Η ζωή μπορεί να γίνει αρκετά αγχωτική για τον καθένα. Δυστυχώς, μερικές φορές δεν έχουμε τον χρόνο για να κάνουμε κάτι χαλαρωτικό. Ευτυχώς, υπάρχει μια πολύ πιο εύκολη τεχνική για να χαλαρώσετε. Το να θυμιατίζετε με φύλλα φασκόμηλου ανακουφίζει το άγχος και σας βοηθά να ξεχάσετε τις ανησυχίες σας.

Αυξάνει την αίσθηση της ευεξίας


Μπορεί να σας κάνει να νιώσετε πιο γαλήνιοι με τον εαυτό σας και πιο άνετοι με τους γύρω σας. Λόγω αυτού, μπορεί να αυξήσει την αίσθηση της προσωπικής ευεξίας και να σας κάνει να νιώσετε πιο ήρεμοι και χαρούμενοι. Επιπλέον, μπορεί να βελτιώσει την συγκέντρωση σας ώστε να νιώσετε πιο κινητοποιημένοι.

Βοηθά στην κατάθλιψη

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν πως το θυμίαμα είναι ένα φυσικό αντικαταθλιπτικό που μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πιο αισιόδοξοι και ελπιδοφόροι. Αφού καθαρίζει την αρνητική ενέργεια από εσάς και από τον χώρος σας, προωθεί μια αίσθηση ευτυχίας. Αν και ίσως δεν θεραπεύει την κατάθλιψη, σίγουρα βοηθά στην ανακούφιση των συμπτωμάτων της.

Καθαρίζει τον αέρα

Τα σύγχρονα μέσα που καθαρίζουν τον αέρα έχουν γίνει αρκετά δημοφιλή στις μέρες μας εξαιτίας των εκπληκτικών ωφελειών που παρέχουν. Ωστόσο, πριν από αυτά υπήρχαν τα αποξηραμένα βότανα. Οι άνθρωποι θυμιάτιζαν για αιώνες για να καθαρίσουν τον αέρα στο σπίτι τους και να απομακρύνουν τις τοξίνες. Μερικοί ακόμα πιστεύουν πως μπορεί να εξαλείψει τα βακτήρια, τα αλλεργιογόνα, την σκόνη, την μόλυνση και την μούχλα.

Αν αποφασίσατε πως θέλετε να δοκιμάσετε αυτή την πρακτική, ανάψτε τα αποξηραμένα φύλλα φασκόμηλου σας και ετοιμαστείτε. Ξεκινήστε με την μπροστινή πόρτα και γυρίστε δεξιόστροφα το σπίτι σας. Ενώ το κάνετε, πείτε φωναχτά θετικά λόγια. Μόλις τελειώσετε με το σπίτι σας, μπορείτε να θυμιατίσετε και τον εαυτό σας για να τελειώσετε το τελετουργικό. Έπειτα, θα δείτε από μόνοι σας τα θετικά αποτελέσματα του.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: 6 θετικά οφέλη του θυμιάματος – Η Αρχαία τέχνη καθαρισμού και εξαγνισμού της ενέργειας
6 θετικά οφέλη του θυμιάματος – Η Αρχαία τέχνη καθαρισμού και εξαγνισμού της ενέργειας
6 θετικά οφέλη του θυμιάματος – Η Αρχαία τέχνη καθαρισμού και εξαγνισμού της ενέργειας
https://terrapapers.com/wp-content/uploads/2019/05/incense-tp-w.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2023/02/6.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2023/02/6.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content