«ΒΟΜΒΑ» Bloomberg: Ο Bezos και ο Gates στηρίζουν την εταιρεία για τα ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ εγκεφάλου – Ζητήστε συγγνώμη ΤΩΡΑ

«ΒΟΜΒΑ» Bloomberg: Ο Bezos και ο Gates στηρίζουν την εταιρεία για τα ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ εγκεφάλου – Ζητήστε συγγνώμη ΤΩΡΑ

👉«Ο Bezos και ο Gates στηρίζουν την εταιρεία «Synchron» για την ανακάλυψη εμφυτεύματος εγκεφάλου»!!!

Αυτός είναι ο τίτλος άρθρου που φιλοξενεί το πασίγνωστο ενημερωτικό δίκτυο Bloomberg, επομένως θα είναι κομματάκι δύσκολο να βγει HOAX από εκείνους που αρνούνταν κατηγορηματικά πως ο Bill Gates ασχολείται με εμφυτεύματα και μικροτσίπ, κάτι που ούτως ή άλλως ισχύει από παλαιότερα. Φυσικά δεν πρόκειται και δεν θα ζητήσουν συγγνώμη. Για την ώρα τουλάχιστον…

Η υποστήριξη των δισεκατομμυριούχων καθιστά την startup μία από τις καλύτερα χρηματοδοτούμενες προσπάθειες για να μπορέσουν οι άνθρωποι να ελέγχουν τους υπολογιστές με το μυαλό τους, όπως αναφέρεται.

Η άλλη πλευρά του νομίσματος, αναφέρει πως μέσω μία τέτοιας εξέλιξης, δεν αποκλείεται κάποιος υπολογιστής ή η τεχνητή νοημοσύνη να μπορούν να διαβάζουν τις πιο κρυφές σκέψεις των ανθρώπων αλλά και να γράφουν πράγματα μέσα στον ανθρώπινο εγκέφαλο.

Πάντως, οι επιστήμονες που ασχολούνται με το εγχείρημα, διαβεβαιώνουν πως όλα αυτά γίνονται με σκοπό την βελτίωση της Υγείας αλλά και της νοοτροπίας των ανθρώπων. Το είπε άλλωστε και ο Χαράρι.

Όπως αναφέρει το Bloomberg, τον περασμένο Μάρτιο, ο ειδικός στη διεπαφή υπολογιστών εγκεφάλου Tom Oxley κάθισε για δείπνο με τον ιδρυτή της Amazon.com Inc., Jeff Bezos, για να μιλήσει για την εκκολαπτόμενη εταιρεία της Oxley, Synchron Inc. Oxley, για τις επνδύσεις που θα γίνουν την επιχείρηση.

Η Synchron δήλωσε την Πέμπτη ότι ολοκλήρωσε έναν κύκλο χρηματοδότησης 75 εκατομμυρίων δολαρίων, μέρος του οποίου προέρχεται από την Bezos Expeditions.

Η χρηματοδότηση έγινε από την ARCH Venture Partners και περιλαμβάνει μια επιταγή από την Gates Frontier, τον βραχίονα επενδύσεων επιχειρηματικών συμμετοχών του συνιδρυτή της Microsoft Corp., Bill Gates, και άλλους. Συμμετείχαν επίσης υπάρχοντες επενδυτές, συμπεριλαμβανομένης της Khosla Ventures — της οποίας ο ιδρυτής, Vinod Khosla, παρουσίασε την Oxley στον Gates.

Πιθανώς η κίνηση γίνεται ως απάντηση στα τσιπάκια εγκεφάλου του Έλον Μασκ!!!

Όπως αναφέρεται στην επίσημη ιστοσελίδα:

«Η Synchron έχει αναπτύξει μια ενδοαγγειακή διεπαφή υπολογιστή εγκεφάλου που μπορεί να έχει πρόσβαση σε κάθε γωνιά του εγκεφάλου χρησιμοποιώντας τις φυσικές οδούς, τα αιμοφόρα αγγεία. Η πρωτοποριακή πλατφόρμα μας εγκαινιάζει ένα νέο σύνορο για τη θεραπεία νευρολογικών παθήσεων: Νευροεπεμβατική Ηλεκτροφυσιολογία (Neuro EP). Η τεχνολογία μας θα μεταμορφώσει τρεις ιατρικούς κλάδους: Νευροπροσθετική, Νευροτροποποίηση και Νευροδιαγνωστική».

Ας θυμηθούμε και το βίντεο:


Ο δημοσιογράφος Joe Rogan και ο Neil deGrasse Tyson, Αμερικανός αστροφυσικός, κοσμολόγος, συγγραφέας, μιλούν για το πώς η εταιρεία του Έλον Μασκ, Neuralink, που βάζει/θα βάλει τσιπάκια σε εγκεφάλους ανθρώπους θα είναι το επόμενο βήμα που θα επηρεάζει την ανθρώπινη φυλή.

Όπως αναφέρουν:

«Η “Νευροεπιστήμη” και η κατανόησή μας πάνω στο ανθρώπινο μυαλό, θα γίνουν τόσο προηγμένες που οι ψυχικές ασθένειες θα θεραπευτούν, αφήνοντας ψυχολόγους και ψυχιάτρους χωρίς δουλειά (σ.σ. Η υγεία θα είναι το τυρί! Η φάκα;;;).

Τα φάρμακα θα εξατομικεύονται στο δικό σας DNA χωρίς να αφήνουν αρνητικές παρενέργειες.

Τα κυκλώματα των υπολογιστών θα συγχωνευτούν με τα κυκλώματα του εγκεφάλου μας. Θα εμφυτεύονται (τσιπάκια) χειρουργικά.

Οι άνθρωποι έχουν την τεχνητή νοημοσύνη γιατί έχουν την ανάγκη να κάνουν πράγματα. Πάρε τον απίθανο καφέ σου, τοποθέτησε τον στο αυτοκίνητο έτσι ώστε να οδηγείς χωρίς να έχεις ατύχημα. Βάλτε την στα πράγματα, για να έχετε ένα πράγμα που τα κάνει όλα.

Θα υπάρξουν ανήθικες ξένες χώρες οι οποίες, θα χρησιμοποιήσουν την τεχνητή νοημοσύνη σε “πολεμικές επιχειρήσεις καταστροφής εχθρικών αρμάτων””.

Χώρες έχουν υπουργούς τεχνητής νοημοσύνης. Υπάρχει ανησυχία για αυτό.

Κάποιος άλλος πρόκειται να τα εφαρμόσει ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Και δεν θα έχει κρυμμένους ηθικούς κανόνες, ή δεοντολογία. Απλώς θα έχει αυτή την ιδέα του ελέγχου και της κυριαρχίας».


Δείτε την συνέχεια:

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: «ΒΟΜΒΑ» Bloomberg: Ο Bezos και ο Gates στηρίζουν την εταιρεία για τα ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ εγκεφάλου – Ζητήστε συγγνώμη ΤΩΡΑ
«ΒΟΜΒΑ» Bloomberg: Ο Bezos και ο Gates στηρίζουν την εταιρεία για τα ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ εγκεφάλου – Ζητήστε συγγνώμη ΤΩΡΑ
«ΒΟΜΒΑ» Bloomberg: Ο Bezos και ο Gates στηρίζουν την εταιρεία για τα ΕΜΦΥΤΕΥΜΑΤΑ εγκεφάλου – Ζητήστε συγγνώμη ΤΩΡΑ
https://www.tzafnews.gr/wp-content/uploads/2022/12/image-224-768x558-1.png
https://i.ytimg.com/vi/eLdVbWst7uM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/12/bloomberg-bezos-gates.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/12/bloomberg-bezos-gates.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content