Στ. Πλουμιστός: Υποφέρεις από υπερ-ανάλυση για ότι σου συμβαίνει; - Πώς να σταματήσετε την υπερβολική σκέψη

Στ. Πλουμιστός: Υποφέρεις από υπερ-ανάλυση για ότι σου συμβαίνει; - Πώς να σταματήσετε την υπερβολική σκέψη

👉Θα θέλατε να σταματήσετε να σκέφτεστε υπερβολικά και να δημιουργήσετε ειρήνη στο μυαλό και το πνεύμα σας; Η θετική σκέψη μπορεί να σας βοηθήσει να αναγνωρίσετε τα αρνητικά πρότυπα σκέψης και να τα αλλάξετε. Η απελευθέρωση της αρνητικότητας είναι το κλειδί για την αποκατάσταση της καρδιάς και της ψυχής σας σε ένα μέρος θετικών σκέψεων.

Θα πρέπει να πάρετε τεκμηριωμένες αποφάσεις και να δώσετε προσοχή στις λεπτομέρειες. Ωστόσο, η χρόνια δεύτερη εικασία του εαυτού σας σπαταλά χρόνο και ενέργεια. Ακολουθούν δώδεκα βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αποτρέψετε την υπερβολική σκέψη.

Σας προτείνω τα 12 βήματα για να σταματήσετε την υπερβολική σκέψη

Δοκιμάστε αυτές τις δραστηριότητες σταδιακά τις οποιες ονομαζω δημι. Εάν σπάσετε τις αρνητικές σκέψεις κατά ένα ή δύο βήμα, δεν χρειάζεται να προχωρήσετε. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι μπορεί να χρειαστεί να κάνουν πολλά βήματα για να αφήσουν την πηγή της αρνητικότητας τους ενώ αυξάνουν τη θετική σκέψη.


1. Βρείτε κάτι που θα σας αποσπά την προσοχή από την υπερβολική σκέψη

Η πρώτη αντίδραση σε αυτές τις ανήσυχες σκέψεις είναι να αποσπάσεις το μυαλό σου.

Όταν το μυαλό σας πνίγεται σε σκέψεις, ιδέες και ανησυχίες, κάτι νέο είναι το τελευταίο πράγμα που θέλετε να κάνετε. Αν και φαίνεται αντιφατικό, το να κάνετε κάτι άλλο μπορεί να σας αποσπάσει την προσοχή και να σας βοηθήσει να σκεφτείτε πιο θετικά. Είναι ένας ιδανικός τρόπος για να απαλύνετε το άγχος και να τονώσετε τη θετικότητά σας.

Εάν το πρόγραμμά σας είναι υπερβολικό, δοκιμάστε να κάνετε κράτηση για κάτι διασκεδαστικό και χαλαρωτικό. Μπορεί να είναι μόλις τριάντα λεπτά την ημέρα ή ίσως κάθε δεύτερη μέρα. Η εκμάθηση ενός νέου χόμπι ή ενός αθλήματος μπορεί να ελαφρύνει τη διάθεση ενός υπερβολικά σκεπτόμενου και να προσφέρει μια πολύ αναγκαία απόσπαση της προσοχής.

Μια άλλη υγιής εκτροπή που πρέπει να λάβετε υπόψη είναι η άσκηση. Η κίνηση του σώματός σας αυξάνει τις ενδορφίνες και μπορεί να βελτιώσει τη διάθεσή σας . Μια καθημερινή ρουτίνα μπορεί να σας βοηθήσει να χτίσετε ένα πιο αδύνατο, πιο υγιές σώμα.

2. Ασκηθείτε στον Διαλογισμό για να φέρεστε ευγενικά στον εαυτό σας

Αν θέλετε να σταματήσετε να σκέφτεστε υπερβολικά, ένας από τους καλύτερους τρόπους είναι να απελευθερώσετε τις σκέψεις σας. Το μυαλό ενός υπερσκεπτόμενου βομβαρδίζεται συνεχώς με μια εσωτερική συζήτηση. Δυστυχώς, αυτός ο διάλογος εστιάζει συχνά στον αρνητισμό αντί στη θετικότητα.

Μια μελέτη εξηγεί πώς η χρόνια αρνητική αυτοσυζήτηση είναι συχνά η ρίζα της ανησυχίας. Μετά από λίγο, η ανησυχία σας μπορεί να μετατραπεί σε σοβαρή αγχώδη διαταραχή. Ωστόσο, η μελέτη δείχνει ότι ο τακτικός διαλογισμός μπορεί να σας βοηθήσει να σταματήσετε την υπερβολική σκέψη και να μειώσετε το άγχος.

Για χιλιάδες χρόνια, άνθρωποι από όλο τον κόσμο έχουν χρησιμοποιήσει τον διαλογισμό ως εργαλείο για τη διαχείριση των διαδικασιών σκέψης τους. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ήσυχο μέρος για να καθίσετε, να κλείσετε τα μάτια σας και να έχετε επίγνωση των σκέψεών σας. Καθώς κάθε ιδέα έρχεται στο μυαλό σας, αναγνωρίστε την και αφήστε την να φύγει.

Ο διαλογισμός είναι επίσης χρήσιμος για την τόνωση της θετικής σκέψης. Αρχίζετε να αναγνωρίζετε ψευδείς δηλώσεις και αρνητικότητα στην αυτοομιλία σας. Σύντομα, μπορείτε να σταματήσετε να σκέφτεστε υπερβολικά και να επικεντρωθείτε στις ευλογίες της ζωής σας.

Δοκιμάστε να κάνετε Voice Healing επιλέγοντας την κατάλληλη ηχητική συνέδρια απαλλαγής ΕΔΩ

3. Δοκιμάστε ασκήσεις βαθιάς αναπνοής για να καθαρίσετε το μυαλό σας

Η συνειδητή αναπνοή είναι αναπόσπαστο μέρος του διαλογισμού ή οποιασδήποτε άλλης προσεκτικής πρακτικής. Την επόμενη φορά που θα ανησυχήσετε για καταστάσεις ή αποφάσεις, προσέξτε την αναπνοή σας. Το σώμα σας μπαίνει σε λειτουργία επιβίωσης και οι ορμόνες του στρες επιταχύνουν την αναπνοή σας για να σας προετοιμάσουν να πολεμήσετε, να πετάξετε, να λιποθυμήσετε ή να παγώσετε.

Αυτή η λειτουργία εξελίχθηκε για να ενισχύσει την ενέργειά σας σε επικίνδυνες καταστάσεις προσωρινά. Το σύστημά σας δεν είναι συνδεδεμένο για να υπάρχει μόνιμα σε αυτήν την κατάσταση. Το χρόνιο στρες μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρές σωματικές και ψυχικές καταστάσεις και μπορεί να εμποδίσει τη θετική σκέψη σας.

Θέλετε να σταματήσετε να σκέφτεστε υπερβολικά και να βγάλετε τον εαυτό σας από τη λειτουργία επιβίωσης; Πάρτε μια βαθιά αναπνοή από τα ρουθούνια σας και κρατήστε την για λίγα δευτερόλεπτα. Εκπνεύστε αργά από τα σφιγμένα χείλη σας, κάνοντας έναν απαλό ήχο φυσήματος.

Συνήθως, μετά από τις δύο πρώτες αναπνοές περίπου, θα νιώσετε την ένταση να απορρίπτεται από τους μύες σας, φέρνοντας περισσότερη θετικότητα. Οι υπερσκεπτόμενοι τείνουν να αγχώνονται και να έχουν ρηχή αναπνοή. Όσο περισσότερο οξυγόνο φέρετε στο σώμα σας, τόσο καλύτερα θα αισθάνεστε.

4. Προσπαθήστε να παραμείνετε στο παρόν για να σταματήσετε την υπερβολική σκέψη

Ενώ μπορείτε να πάρετε πολύτιμα μαθήματα από το παρελθόν, δεν μπορείτε να μείνετε εκεί. Ο μηρυκασμός σχετικά με προηγούμενες αποτυχίες και πληγές μπορεί να σας κάνει να νιώθετε πικρία και κατάθλιψη. Είστε κολλημένοι σε έναν συνεχή βρόχο αυτο-αμφιβολίας και υπερβολικής σκέψης.

Ο διαλογισμός είναι μόνο ένας από τους πολλούς τρόπους με τους οποίους μπορείτε να μάθετε να είστε προσεκτικά παρόντες. Το να κάνετε περιστασιακά ένα διάλειμμα από την τεχνολογία μπορεί να σας βοηθήσει να σταματήσετε να σκέφτεστε υπερβολικά. Βάλτε το τηλέφωνό σας σε φωνητικό μήνυμα και απενεργοποιήστε τον υπολογιστή και την τηλεόραση.

Περάστε αυτόν τον χρόνο χαλαρώνοντας και μένοντας πλήρως στη στιγμή. Κάντε μια βόλτα έξω και παρατηρήστε την εκπληκτική ομορφιά της φύσης. Απολαύστε ένα νόστιμο γεύμα με την οικογένειά σας με γέλιο και ουσιαστική συζήτηση.

5. Οραματιστείτε τα μοτίβα αρνητικών σκέψεων στο μυαλό σας

Οι υπερσκεπτόμενοι τείνουν να είναι απαισιόδοξοι στην προοπτική τους. Μπορεί να υποθέσετε ότι η θετική σκέψη δεν είναι ρεαλιστική και αγνοεί τυχόν λάθη. Αντίθετα, η θετικότητα δέχεται ότι τίποτα δεν είναι τέλειο, αλλά δεν εστιάζει στην αρνητικότητα.

Γιατί τόσοι πολλοί άνθρωποι θα μπορούσαν να έχουν χίλια πράγματα να πάνε καλά, αλλά είναι προσηλωμένοι στο ένα αρνητικό σημείο; Οι ψυχολόγοι αποκαλούν αυτό το φαινόμενο μεροληψία αρνητικότητας, εξηγεί ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε από την Εθνική Βιβλιοθήκη Ιατρικής . Από ορισμένες απόψεις, μπορεί να είναι ένας μηχανισμός ασφαλείας που είναι ενσωματωμένος στον εγκέφαλο.

Ωστόσο, η προκατάληψη της αρνητικότητας μπορεί τελικά να καταπνίξει την προοπτική σας με απαισιοδοξία. Η αναγνώριση αυτών των αρνητικών προτύπων σκέψης είναι απαραίτητη για να σταματήσει η υπερβολική σκέψη. Μάθετε να εστιάζετε στη θετικότητα και μην επιτρέπετε σε απαισιόδοξες σκέψεις να σας μειώνουν.


6. Σκεφτείτε τα επιτεύγματά σας για να σταματήσετε να σκέφτεστε υπερβολικά

Μια παροιμία λέει ότι το πρώτο σου βήμα είναι η αρχή ενός μεγάλου ταξιδιού. Με άλλα λόγια, πετυχαίνεις τους περισσότερους στόχους σου σταδιακά. Κάθε μικρή νίκη οδηγεί σε μια μεγάλη νίκη.

Ένας υπερσκεπτόμενος μπορεί να ανησυχεί πολύ για τις εκκρεμείς φιλοδοξίες του για να αγνοήσει τα επιτεύγματά του. Κάποια μπορεί να είναι η εσωτερική σας αρνητικότητα, αλλά είναι επίσης προϊόν φόβου και του να μην πιστεύετε αρκετά στον εαυτό σας. Δίνετε εύσημα στον εαυτό σας ή πιστεύετε ότι τίποτα από όσα κάνετε δεν είναι αρκετά καλό;

Μπορείτε να σπάσετε αυτό το νοητικό εμπόδιο πανηγυρίζοντας κάθε επίτευγμα προς έναν μεγαλύτερο στόχο. Επίσης, είστε πιο ικανοί να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας αν τα χωρίσετε σε εφικτά βήματα. Όσο ψηλότερα ανεβαίνεις τόσο περισσότερη αυτοπεποίθηση αποκτάς.

Για παράδειγμα, ας πούμε ότι πρέπει να χάσετε λίγο βάρος και ο στόχος σας είναι πενήντα κιλά. Το να κοιτάς επίμονα αυτόν τον αριθμό μπορεί να είναι τόσο εκφοβιστικό που νομίζεις ότι είναι σχεδόν αδύνατο. Αντίθετα, νιώθετε αρκετά σίγουροι ότι θα μπορούσατε να χάσετε πέντε κιλά.

Ξεκινήστε χάνοντας πέντε κιλά και γιορτάστε την αφοσίωσή σας και μια πιο λεπτή μέση. Τώρα, βάλτε το στόχο σας να ρίξετε άλλα πέντε κιλά και κάντε τον ίδιο χαρούμενο χορό. Σύντομα, θα έχετε χάσει πενήντα κιλά και θα έχετε αποκτήσει νέο σεβασμό για τις ικανότητές σας.

7. Βοηθήστε κάποιον άλλο να εστιάσει στους άλλους αντί στον εαυτό του

Μια άλλη αρνητική συνέπεια της υπερβολικής σκέψης είναι η αίσθηση ότι τα προβλήματά σας είναι μοναδικά. Πάντα αναρωτιόσουν γιατί τα πράγματα έρχονται τόσο αβίαστα στους άλλους και πρέπει να ξύνεις για να πάρεις αυτό που χρειάζεσαι; Είναι απλώς ένας αντικατοπτρισμός γιατί δεν έχεις ιδέα τι συμβαίνει στο μυαλό και τις ζωές των άλλων.

Ο καλύτερος τρόπος για να διευρύνετε την προοπτική σας και να σταματήσετε να σκέφτεστε υπερβολικά είναι να βοηθήσετε κάποιον. Απευθυνθείτε σε ένα μέλος της οικογένειας ή φίλο που περνάει δύσκολα. Εξετάστε το ενδεχόμενο να προσφέρετε εθελοντικά κάθε εβδομάδα για ένα ντουλάπι τροφίμων ή άλλον αξιόλογο σκοπό στην κοινότητά σας.

Το να είσαι ευγενικός με κάποιον δεν σου κοστίζει τίποτα και μπορείς να αποκομίσεις ανεκτίμητα οφέλη. Εάν το κάνετε για τους σωστούς λόγους, το να βοηθάτε άλλους μπορεί να τονώσει το πνεύμα σας. Επιπλέον, ανακαλύπτεις ότι μπορεί να μην τα έχεις και τόσο άσχημα τελικά.

8. Εξετάστε διαφορετικές προοπτικές για να σταματήσετε την υπερβολική σκέψη

Η ανατροφή και οι προηγούμενες εμπειρίες σας βοηθούν στη διαμόρφωση της προοπτικής της ζωής σας. Ωστόσο, όλα όσα αντιλαμβάνεστε δεν βασίζονται στην πραγματικότητα. Αυτές οι υποθέσεις είναι συχνά η αιτία της ατελείωτης φλυαρίας του μυαλού ενός υπερβολικά στοχαστή.

Αντί να υποθέτετε τα χειρότερα, αναρωτηθείτε εάν αυτές οι αρνητικές δηλώσεις είναι πραγματικές. Πώς μπορείτε να αναδιαμορφώσετε τις σκέψεις σας για να αποκτήσετε μια διαφορετική οπτική; Μπορεί να καθαρίσετε τον αέρα για να προσελκύσετε περισσότερη θετικότητα στη ζωή σας.

9. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα

Θα σας εκτιμούσαν ή θα σας προσέβαλλαν αν κάποιος σας συμπεριφερόταν όπως συμπεριφέρεστε στον εαυτό σας; Μόλις σταματήσετε να σκέφτεστε υπερβολικά και υιοθετήσετε περισσότερη θετικότητα, ακούστε τον εσωτερικό σας διάλογο. Κάνετε ενθαρρυντικές δηλώσεις ή χτυπάτε τον εαυτό σας αλύπητα;

Η θετική σκέψη δεν είναι μόνο φυσαλίδες και ηλιοφάνεια. Συνειδητοποιείς ότι δεν υπάρχει τελειότητα και κάποια πράγματα είναι εκτός ελέγχου. Η αυτοσυμπόνια σάς επιτρέπει να απελευθερώσετε αυτές τις μη ρεαλιστικές προσδοκίες και να εργαστείτε σε πράγματα που μπορείτε να αλλάξετε.


11. Σκεφτείτε εάν η τελειομανία θα μπορούσε να είναι η αιτία του άγχους σας

Ίσως μια από τις πιο σημαντικές συνέπειες της υπερβολικής σκέψης είναι η τελειομανία. Βρίσκεστε σε έναν ανεμοστρόβιλο δεύτερων εικασιών και ανησυχείτε μήπως κάνετε λάθος. Είσαι τόσο συγκλονισμένος και δεν κάνεις τίποτα.

Αν αυτό σας φαίνεται γνωστό, ήρθε η ώρα να σταματήσετε να σκέφτεστε υπερβολικά. Μην αφήσετε αυτή την αρνητική νοοτροπία να μετατραπεί σε μοτίβο αναβλητικότητας. Η θετική σκέψη σας βοηθά να μετατρέψετε τις ανησυχίες σας σε κίνητρο για να κάνετε πράγματα.

12. Μην ντρέπεστε να ζητήσετε βοήθεια


Η υπερβολική σκέψη μπορεί να γίνει μια συνήθεια που εμποδίζει κάθε πτυχή της ζωής σας. Και μόνο η σκέψη του να ανησυχείς πολύ μπορεί να αυξήσει το άγχος σου. Μην φοβάστε να απευθυνθείτε και να ζητήσετε βοήθεια.

Συζητήστε τα προβλήματά σας με ένα έμπιστο μέλος της οικογένειας ή φίλο. Είναι αναζωογονητικό να μοιράζεσαι τα βάρη σου με κάποιον που ακούει. Μπορεί να προσφέρουν μια νέα προοπτική που μπορεί να αλλάξει τα συναισθήματά σας για μια κατάσταση ή απόφαση.

Μπορείτε επίσης να μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με έναν έμπειρο πνευματικό ηγέτη ή επαγγελματία ψυχικής υγείας. Δεν θα έχουν όλες τις απαντήσεις, αλλά μπορούν να προτείνουν στρατηγικές αντιμετώπισης και άλλα εργαλεία. Είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει μερικές φορές και να παραδεχτείς ότι χρειάζεσαι ένα χέρι.

Τελικές σκέψεις για το πώς να σταματήσετε την υπερβολική σκέψη

Έχεις βαρεθεί να χάνεις επειδή συνεχώς σκέφτεσαι υπερβολικά και υποθέτεις τον εαυτό σου; Μπορείτε να κόψετε τις συνήθειες που αφήνουν την αρνητικότητα να εισχωρήσει στο μυαλό σας και να είστε πιο σίγουροι για τις ικανότητες και τις επιλογές σας. Τότε, θα πρέπει να σκεφτείτε μόνο να γιορτάσετε τα επιτεύγματά σας.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ - ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
«Δεν υπάρχουν ανίατες ασθένειες, υπάρχουν ανίατοι άνθρωποι»

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,567,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2197,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,834,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,210,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,968,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,224,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1102,ΒΙΝΤΕΟ,673,ΒΟΛΟΣ,129,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1866,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,302,Ειδηση-ολόγιο,9243,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2158,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,91,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,143,Θεσσαλία,1318,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,125,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1399,Κόσμος,10340,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,63,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,895,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1731,Πολιτική,6961,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6307,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,95,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,75,Στηρίζω,344,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1326,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3413,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,105,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,127,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,831,Eco-News,2994,GP - info,5,voice healing therapy,97,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Υποφέρεις από υπερ-ανάλυση για ότι σου συμβαίνει; - Πώς να σταματήσετε την υπερβολική σκέψη
Στ. Πλουμιστός: Υποφέρεις από υπερ-ανάλυση για ότι σου συμβαίνει; - Πώς να σταματήσετε την υπερβολική σκέψη
Στ. Πλουμιστός: Υποφέρεις από υπερ-ανάλυση για ότι σου συμβαίνει; - Πώς να σταματήσετε την υπερβολική σκέψη
https://cdn.powerofpositivity.com/wp-content/uploads/2021/11/cover_signs-of-overthinking-1600x900.jpg
https://i.ytimg.com/vi/JQdsMydnx3U/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/12/blog-post_10.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/12/blog-post_10.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content