Ηχο-φαινομενολογία: Βγάζοντας το πρόβλημα από μέσα σου με τη μορφή εικόνων

Ηχο-φαινομενολογία: Βγάζοντας το πρόβλημα από μέσα σου με τη μορφή εικόνων

👉Έχει αποδειχτεί επιστημονικά μέσα από έρευνες της Θετικής Ψυχοθεραπείας πως όταν ένας άνθρωπος ξεκινήσει από το πρωί να έχει πιο θετικές σκέψεις και συναισθήματα, μπορεί να ενδυναμώσει τον εαυτό του, να νιώθει υγιής δημιουργώντας μια πιο θετική καθημερινότητα.

Είναι γνωστό ότι η καλή ψυχική υγεία συνδέεται άμεσα με τη σωματική και το
αντίστροφο.
Είναι σημαντικό να μην αγνοείτε τα σημάδια που το σώμα σας δείχνει, γιατί το μόνο που καταφέρνετε με αυτόν τον τρόπο είναι να αφήνετε την αιτία που έχει δημιουργήσει τον πόνο να δυναμώνει και να συνεχίζει να δρα ύπουλα εις βάρος του εαυτού σας… Μόνο όταν γνωρίζεις την αιτία θα μπορέσει να βρεθεί και η λύση.

Η επιστήμη έχει αποδείξει ότι τα θετικά συναισθήματα μπορούν να βοηθήσουν στο να αλλάξουν και να αντικατασταθούν τα συναισθήματα και οι αντιλήψεις που μας προκαλούν στρες. Αυτό εξισορροπεί τις εξαντλητικές επιπτώσεις των στρεσογόνων αντιδράσεών μας και επίσης μας επηρεάζει θετικά σε ψυχολογικό και σωματικό επίπεδο.

Επίσης έχει μελετηθεί ότι η σύνδεση του ανθρώπου με την εσωτερική πίστη του, παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Προβάλει την ανάπτυξη της προσωπικής δύναμης ενός ατόμου, με την ανάπτυξη του θείου που έχει μέσα του. 

Ο κατευθυνόμενος διαλογισμός - voice healing, έχει επίσης αποδειχθεί ότι βοηθά σε άλλα, πιο παραμελημένα προβλήματα που σχετίζονται με την υγεία.

Ο εγκέφαλος είναι μια μηχανή δημιουργίας μοτίβων. Βλέπουμε συνδέσεις και μοτίβα παντού, ακόμα και αν αυτά δεν υπάρχουν. Οι ανάγκες για τον εαυτό μας επικαιροποιούνται καθημερινά, ωστόσο μπορούμε να τις ορίσουμε και να επιταχύνουμε τη διαδικασία απελευθέρωσης, όταν αυτές γίνονται δεσμευτικές δημιουργώντας πολύ σοβαρά προβλήματα στην καθημερινότητα μας.

Η νοερή απεικόνιση είναι μια διαδικασία που επιστρατεύει την, έμφυτη σε όλους, δύναμη της φαντασίας έτσι, ώστε ο ασκούμενος να αποκτήσει μια ολιστική θέαση της ζωής του όπως τη βιώνει σήμερα, να εντοπίζει ο ίδιος τον ανασταλτικό παράγοντα που την οργανώνει και που έχει οδηγήσει σε νόσο ή/και στις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και αμέσως να εκκινήσει τη διαδικασία που φέρνει το ξεκίνημα, την αντιστροφή ή την αλλαγή που χρειάζεται. Υπάρχει, ωστόσο, μια σαφής διάκριση ανάμεσα στη φαντασία και τη φαντασίωση.

Η φαντασίωση είναι μια διαδικασία κατά την οποία επινοούμε εικόνες σκοπίμως για να ικανοποιήσουμε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα. Απασχολεί την εγκεφαλική γραμμική νοημοσύνη και ουσιαστικά μάς απομακρύνει από την τωρινή πραγματικότητα, προβάλλοντας την προσοχή μας στο παρελθόν ή στο μέλλον.

Η φαντασία είναι μια διαδικασία που γίνεται με τη νοημοσύνη της καρδιάς, κατά την οποία ασκείται συγκέντρωση χωρίς προσπάθεια και τίθεται μια πρόθεση χωρίς προσδοκία του αποτελέσματος. Αυτό διαφοροποιεί την εφαρμογή της νοερής απεικόνισης από τους οραματισμούς και τις καθοδηγούμενες ασκήσεις που εφαρμόζονται σε άλλες τεχνικές.

Η νοερή απεικόνιση είναι ουσιαστικά μια γλώσσα κοινή σε όλους ανεξαρτήτως, αλλά που πολλοί δεν έχουν εκπαιδευτεί να την αντιλαμβάνονται και να την κατανοούν. Η εφαρμογή της βασίζεται στο μοντέλο της φαινομενολογίας και στην άποψη ότι οι σκέψεις, οι ιδέες και οι πεποιθήσεις μας αποτυπώνονται στο νου μέσω των συναισθημάτων και των αισθήσεων με τη μορφή εικόνων. Αυτές οι εικόνες απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο έξω μας και μέσα μας. Μετουσιώνοντας τις εικόνες, μετουσιώνουμε την αντίληψή μας.

"Υποφέρεις από Ψυχοσωματικούς πόνους; - Η λύση της απαλλαγής"

Η συγκεκριμένη ηχητική συνεδρία που σας προτείνω, είναι εξαιρετικά ηρεμιστική καθώς δημιουργεί την σύνδεση σου με την πηγή της πίστης σου. Επίσης είναι εξαιρετικά θωρακιστική για την υγεία σου καθώς με τις θεραπευτικές δονήσεις που θα σου δημιουργήσουν οι μουσικές, σε συνδυασμό με την φωνή μου και το κείμενο που θα ακούσετε (επιγεννετική) θα νιώσεις απαλλαγή από ψυχοσωματικούς πόνους.

Με την επανάληψη της συνεδρίας θα δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες να αφαιρεθούν αρνητικές επιρροές στις σκέψεις και την ενέργεια σου, ενώ θα αρχίσουν οι ψυχοσωματικοί πόνοι να μειώνονται αισθητά.

(Παρακαλώ πατήστε τον σύνδεσμο που επιθυμείτε, για να κάνετε δωρεάν την εγγραφή σας στο voice healing και κατόπιν ακολουθήστε τα βήματα για την αγορά της συνεδρίας για ένα ολόκληρο μήνα, ΜΟΝΟ με 0,90 λεπτά του ευρώ την ήμερα).

Για την ηχητική συνεδρία "Υποφέρεις από Ψυχοσωματικούς πόνους; - Η λύση της απαλλαγής" Πατήστε ΕΔΩ

Ηχητικές συνεδρίες (κατάλογος)

Ηχητική συνεδρία: Ξεκινώντας την ημέρα σου με θετική καλημέρα (ένα φωνητικό αρχείο για κάθε ημέρα)
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: "Βγάλε τον φόβο από μέσα σου - Ενίσχυση Θάρρους και Επαναπρογραμματισμού του Νου"
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Μείωση Άγχους – Στρες – Συναισθηματική Αποφόρτιση - Άμεση λειτουργικότητα"
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: "Επιτέλους μιλάω και αυτοεκφράζομαι - Ρύθμιση Θυροειδή & Μεταβολισμού"
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: "Μείωση Πονοκεφάλων - Ημικρανιών-Στρες & Άγχους"
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: "Μυοχαλαρωτικού «θεραπευτικού» μασάζ (Πλάτη – Στήθος – όλο το σώμα) - αποφόρτιση του νευρικού συστήματος"
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: "Στομαχικός εγκέφαλος - Αποτοξίνωση του εντέρου - Πεπτικά προβλήματα - Νευρώσεις"
(πατήστε ΕΔΩ)

Θα βρείτε νέες ηχητικές συνεδρίες ΕΔΩ

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας

Τι είναι το Voice Healing

Η μέθοδος που σου προτείνω, είναι ο συνδυασμός της φωνής με ειδικά μουσικά ακούσματα (πιστοποιημένες μουσικές - hz) και συγκεκριμένο λεκτικό περιεχόμενο, για να συμβεί με την προπονηση του νου (επανάληψη), μια νοερή απεικόνιση που φέρνει το αποτέλεσμα που επιθυμείς στην ζωή σου.

Η νοερή απεικόνιση είναι μια διαδικασία που επιστρατεύει την έμφυτη δύναμη της φαντασίας έτσι ώστε να αποκτήσεις μια ολιστική θέαση της ζωής σου, να εντοπίσεις τον ανασταλτικό παράγοντα που την έχει οδηγήσει σε νόσο ή σε προκλήσεις που αντιμετωπίζεις και αμέσως να βάλει τον Νου σου στη διαδικασία για την αντιστροφή ή την αλλαγή που χρειάζεσαι.

Το Voice Healing βασίζεται στο μοντέλο της ηχο-φαινομενολογίας και στην άποψη ότι οι σκέψεις, οι ιδέες και οι πεποιθήσεις μας αποτυπώνονται στο νου μέσω των συναισθημάτων και των αισθήσεων με τη μορφή εικόνων. Αυτές οι εικόνες απεικονίζουν τον τρόπο με τον οποίον αντιλαμβανόμαστε τον κόσμο έξω μας και μέσα μας. Οι εικόνες που επιλέγουμε να παραμένουν στη ψυχοσύνθεσή μας, εκούσια ή ακούσια, επιδρούν στη ψυχοφυσιολογία μας. Έρευνες με εγκεφαλογραφήματα έχουν δείξει ότι οι ίδιες περιοχές του εγκεφάλου που ενεργοποιούνται με αυτό που θεωρείται «κανονική» αντίληψη ενεργοποιούνται και με τη νοερή απεικόνιση.

Το Voice Healing ενισχύει στο τετραπλάσιο την ένταση της νοερής απεικόνισης που λειτουργεί ταυτόχρονα διαγνωστικά, καθώς οι εικόνες καθρεφτίζουν τη σωματική, συναισθηματική, νοητική και πνευματική πτυχή της ύπαρξής μας που χρήζουν εξερεύνησης και ίασης, και θεραπευτικά καθώς αποκαλύπτει έναν ενεργό θησαυρό θεραπευτικών συμβόλων που συγκροτούν το κλειδί της λύσης πολλών προβλημάτων της καθημερινότητας σου.

Νέες συνεδρίες


Ηχητική συνεδρία: "Δημιούργησε τον Νέο Εαυτό σου: Εστίαση στα Θετικά – Πεποιθήσεις Επαναπρογραμματισμού (Μέρος 1ο)"
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: Δημιούργησε τον Νέο Εαυτό σου – Ενίσχυση του Σεβασμού για την ζωή μου (Μέρος 8ο)
(πατήστε ΕΔΩ)

Ηχητική συνεδρία: "Ώρα να γνωρίσεις τον εαυτό σου - Μια ευχή για τον εαυτό σου για κάθε ημέρα (30 ημέρες)
(πατήστε ΕΔΩ)

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του παράλληλα με το ολιστικό κέντρο φροντίδα ζωής (Life Health Care) ως Σύμβουλος Αφύπνισης & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής αφύπνισης συνείδησης και προπονητής ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Επαναπρογραμματισμού του Νου - Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης & Ίασης με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων Επαναπρογραμματισμός του Νου επί θεμάτων υγείας (personal health coach).

Πραγματοποιεί προσωπικές συμβουλευτικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανά την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας ή αναζητάτε καθοδήγηση, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Τηλ επικοινωνίας: 6945 723 523 (11:30 - 14:00 και 19:00 - 21:30 - Εκτός Κυριακής)
Μάθετε για τις ομιλίες, σεμινάρια και συνεδρίες στο https://www.ploumistos.com/
Για ηχητικές συνεδρίες εξ΄αποστάσεως Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Διαλογισμού και Ίασης επισκεφτείτε το https://voicehealing.gr/
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,582,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1039,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,252,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1214,ΒΙΝΤΕΟ,783,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1869,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,323,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,155,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1512,Κόσμος,10384,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6340,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,78,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1349,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3459,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,880,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Ηχο-φαινομενολογία: Βγάζοντας το πρόβλημα από μέσα σου με τη μορφή εικόνων
Ηχο-φαινομενολογία: Βγάζοντας το πρόβλημα από μέσα σου με τη μορφή εικόνων
Ηχο-φαινομενολογία: Βγάζοντας το πρόβλημα από μέσα σου με τη μορφή εικόνων
https://www.pointwc.com/wp-content/uploads/2022/01/illustration-gears-in-head-2.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/10/blog-post_41.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/10/blog-post_41.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content