Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 1/7/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 1/7/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 1/7/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις για την ενημέρωση σου, είναι κατά βάση "αρνητικές ειδήσεις". 

Όμως με αυτό τον τρόπο, μειώνουμε την έκταση των αρνητικών ειδήσεων που προκαλούν αρνητική δόνηση στη διάθεση του αναγνώστη, κάνοντας μια συνολική ανάρτηση.... ώστε στο ploumistos.com και κατ επέκταση σε όλες τις επίσημες σελίδες του Στ. Πλουμιστού, να υπάρχουν περισσότερες θετικές ειδήσεις. 

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση σας 

1 - Έγγραφο-σοκ δείχνει πόσοι πλήρως ή μερικώς εμβολιασμένοι πέθαναν με COVID στην Ελλάδα! Ο ΕΟΔΥ δείχνει την εικόνα μέχρι και τον Απρίλιο - Καμία αναφορά από την κυβέρνηση.  

Στους 1.261 ανέρχονται οι πλήρως εμβολιασμένοι (και με τις τρεις δόσεις), οι οποίοι έχουν χάσει τη ζωή τους από CoViD στην Ελλάδα μέσα από αποκαλυπτικά έγγραφα για τα οποία δεν έχουμε ακούσει κουβέντα από τους λαλίστατους Θ.Πλεύρη και Κ.Μητσοτάκη που το μόνο που ξέρουν είναι πως θα βάλουν τους πολίτες να κάνουν ακόμα μία δόση (4η) και να απολύουν τους υγειονομικούς που δεν θέλησαν όχι να εργαστούν αλλά να εμβολιαστούν. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

2 - Δ.Γάκης: «Τα ποσοστά γεννήσεων μειώνονται παγκοσμίως μετά την έναρξη του μαζικού εμβολιασμού!» Πραγματικά, σοκάρουν τα στατιστικά στοιχεία που παραθέτει ο γνωστός γενικός χειρουργός Δημήτριος Γάκης, για τα αποτελέσματα που έχουν στην υπογονιμότητα οι μαζικοί εμβολιασμοί κατά της Covid-19 στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

«Τα ποσοστά γεννήσεων μειώνονται παγκοσμίως μετά την έναρξη του μαζικού εμβολιασμού!» αναφέρει ο Δημήτριος Γάκης και δημιουργούνται πολλά ερωτήματα καθώς είναι γνωστό πως διάφορα κέντρα εξουσίας αναζητούν τρόπους ελέγχου του πληθυσμού και στην αρχή τουλάχιστον μία μεγάλη μείωσή του καθώς θεωρούν πως τα 8 δισ. ανθρώπων που διαβιούν αυτή την στιγμή στον πλανήτη είναι πάρα πολλά. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

3 - Πέτρος Φιλιππίδης: Με εγκεφαλικό μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας Ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε τα ξημερώματα εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας, αφού παραπονέθηκε, για δεύτερη φορά μέσα σε ένα 24ωρο για αδιαθεσία και μούδιασμα στη δεξιά πλευρά του σώματός του.

Αποφασίστηκε λοιπόν από τις φυλακές Κορυδαλλού, όπου κρατείται καθώς είναι σε εξέλιξη η δίκη του για έναν βιασμό και δυο απόπειρες βιασμού, να μεταφερθεί στα επείγοντα του Γενικού Κρατικού της Νίκαιας.

Εκεί, διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί ελαφρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και κρίθηκε απαραίτητο να παραμείνει για νοσηλεία. Έτσι, μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στη νευρολογική κλινική του νοσοκομείου, στο θάλαμο κρατουμένων. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

4 - Έρχονται μεγάλες αλλαγές στα καταναλωτικά δάνεια – Στο επίκεντρο η πιστοληπτική ικανότητα σύμφωνα με την ΕΕ.  Αναθεωρούνται με πρωτοβουλία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής οι κανόνες για τη προστασία των δανειοληπτών που λαμβάνουν καταναλωτικά δάνεια, καθώς το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο δεν έχει αλλάξει από το 2008 και κρίνεται παρωχημένο.

Η οδηγία 2008/48/ΕΚ για τις συμβάσεις καταναλωτικής πίστης είχε εισάγει ένα εναρμονισμένο πλαίσιο της ΕΕ για την καταναλωτική πίστη και παρείχε κανόνες – όχι πάντα σαφείς- για τη πρόσβαση των ευρωπαίων καταναλωτών σε πιστώσεις. Ωστόσο, από την έναρξη ισχύος της οδηγίας το 2008, έχουν μεσολαβήσει σχεδόν 15 χρόνια και η τεχνολογία έχει αλλάξει ριζικά τη διαδικασία λήψης αποφάσεων και τις συνήθειες των καταναλωτών εν γένει. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

5 - “Πύρινος” ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινος: “Νέα μελέτη δείχνει ότι ο εμβολιασμός σε νέους 18-24 ετών, αυξάνει έως και 45 φορές την πιθανότητα μυοκαρδίτιδας”. “Ψευδείς” χαρακτήρισε μιλώντας στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη ο γιατρός και ερευνητής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Φαρσαλινος, τις δηλώσεις του υπουργού υγείας ότι οι θάνατοι είναι πολύ λιγότεροι γιατί η εμβολιαστική κάλυψη είναι στο 90% στον ευάλωτο και στο 75% στον ενήλικο πληθυσμό.

“Ενώ έχουμε παντελή έλλειψη στοιχείων ασφάλειας και αποτελεσματικότητας, άνοιξε η πλατφόρμα για την 4η δόση. Δεν είναι προσωπική άποψη οτι δεν μπορεί να επιβληθεί καμία ιατρική πράξη, ακόμα κι αν με απόλυτη βεβαιότητα έχει όφελος”, πρόσθεσε ο κ. Φαρσαλινός. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

6 - Άρχισαν την ΕΠΙΘΕΣΗ στις Υπερτροφές;- ΤΥΧΑΙΟ που γίνεται την ώρα της προώθησης των τροφών εργαστηρίου; Όλο και περισσότεροι καταναλωτές προσθέτουν στη διατροφή τους τις «υπερτροφές», όμως "ξαφνικά" κάποιοι ειδικοί δεν έχουν πειστεί ακόμα για τη διατροφική τους αξία.

Σκόνες από εξωτικές ρίζες, smoothies που περιέχουν μούρα, φύκια με θεραπευτικές ικανότητες και σπόροι κάθε είδους είναι μερικά μόνο από τα προϊόντα «υπερτροφών», αγγλιστί superfoods, που προωθούνται μέσω διαδικτύου τα τελευταία χρόνια.

Οι προμηθευτές των προϊόντων αυτών υπόσχονται υγιές σώμα και ευεργετικές ιδιότητες για όποιον τα επιλέξει – μείωση του σωματικού πόνου και άγχους, βελτίωση της εγκεφαλικής απόδοσης, εξάλειψη του διαβήτη ακόμα και… «εξόντωση των καρκινικών κυττάρων.» (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

7 - Πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του i-mall Micro Market, του πρώτου καταστήματος λιανικής ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ στην Ελλάδα. Το πρώτο ρομποτικό κατάστημα μικρολιανικής στην Ελλάδα χωρίς προσωπικό ξεκίνησε τη λειτουργία του στην Αττική και συγκεκριμένα στην περιοχή της Νέας Σμύρνης.

Τα εγκαίνια του καινοτόμου καταστήματος i-mall Micro Market πραγματοποιήθηκαν χθες το απόγευμα, με τον ιδρυτή και εμπνευστή του εγχειρήματος Δημήτρη Καραβασίλη, μιλώντας σε δημοσιογράφους να τονίζει ότι η καινοτόμα ιδέα προέκυψε μετά από 3,5 χρόνια καταγραφής και αποτύπωσης των καταναλωτικών συνηθειών, τόσο σε Ευρώπη, όσο σε Ασία και ΗΠΑ, από τον όμιλο της DK Consultants Group. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

8 - Όλα όσα αλλάζουν με την πώληση του 50% του τηλεοπτικού σταθμού Alpha – Η ανακοίνωση της Motor Oil. Αίσθηση στους υψηλούς μιντιακούς κύκλους της χώρας αλλά και στην τηλεοπτική πιάτσα προκάλεσε η χθεσινή είδηση της πώλησης του 50% του Alpha από την Motor Oil σε θυγατρική επενδυτικής εταιρίας με έδρα το Λουξεμβούργο και συγκεκριμένα την Primos Media. Το τίμημα της αγοροπωλησίας ανήλθε κοντά στα 41 εκατομμύρια ευρώ. Όμως εύλογα δημιουργήθηκαν και ερωτηματικά για την επόμενη μέρα στον τηλεοπτικό σταθμό που συγκατοικεί με το STAR στις εγκαταστάσεις της Βιλτανιώτη στην Κηφισιά.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το management του Alpha παραμένει στην Motor Oil. Ταυτόχρονα ως έχει παραμένει και η διοίκηση του τηλεοπτικού δικτύου με επικεφαλής τον διευθύνοντα σύμβουλο Μανώλη Δραϊνάκη. Δεν αναμένονται αλλαγές ούτε στο οργανόγραμμα των στελεχών αλλά ούτε και στη φιλοσοφία του προγράμματος που προετοιμάζεται για την επόμενη σεζόν. Ο «κορμός» των εκπομπών συνεχίζει ως έχει σε παραγωγές της Green Pixel και της Barking Well Media ενώ στην βραδινή ζώνη υψηλής τηλεθέασης έμφαση θα δοθεί στη μυθοπλασία με την συνέχεια των σειρών που πήγαν καλά φέτος και την προσθήκη καινούργιων.

Νωρίτερα, εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία έγινε γνωστή η πώληση του 50% του σταθμού. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

9 - Bακτήριο των γουρουνιών μεταλλάχθηκε και απειλεί με μόλυνση και τους ανθρώπους. Δεν έφτανε η εξάπλωση της ευλογιάς των πιθήκων, που προκάλεσε συναγερμό σε ολόκληρο τον πλανήτη, αμέσως μετά την -σε εξέλιξη- πανδημία του Covid-19, νέα ανησυχία στους ειδικούς προκαλεί σούπερ βακτήριο των γουρουνιών, το οποίο μεταλλάχθηκε. Ετσι, όχι μόνο έχει ανθεκτικότητα στα αντιβιοτικά, αλλά διαπιστώθηκε ότι μπορεί να μεταπηδήσει στους ανθρώπους και να τους μολύνει.

Ο ερευνητής Semeh Bejaouiui του Copenhagen University στη Δανία αποκάλυψε στην ιστοσελίδα της Αυστραλίας news.com.au ότι πρόκειται για ένα νέο στέλεχος του σούπερ βακτηριδίου «κλωστηρίδιο» (clostridioides). Διαπιστώθηκε ότι το μεταλλαγμένο αυτό στέλεχος απέκτησε την ικανότητα να «πηδάει» από είδος σε είδος, διατηρώντας την ικανότητά του να ξεφεύγει από τη δράση των αντιβιοτικών.

Το συγκεκριμένο σούπερ βακτήριο μεταδίδεται στους πληθυσμούς των γουρουνιών στις εγκαταστάσεις μαζικής εκτροφής τους. Στις εγκαταστάσεις αυτές ένα βακτήριο όπως το κλωστηρίδιο έχει την ευκαιρία να μολύνει ταυτόχρονα πάρα πολλά γουρούνια, τα οποία βρίσκονται πολύ κοντά το ένα στο άλλο και, κατά συνέπεια, μεταλλάσσεται πολύ, πολλές φορές. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

10 - Βόρεια Κορέα: Οι αρχές κατηγόρησαν «ξένα αντικείμενα» για το ξέσπασμα της επιδημίας Covid στη χώρα. 
Οι αρχές της Βόρειας Κορέας ισχυρίστηκαν σήμερα ότι το πρώτο ξέσπασμα της πανδημίας covid-19 στη χώρα ξεκίνησε όταν άνθρωποι ακούμπησαν «ξένα αντικείμενα» κοντά στα σύνορα με τη Νότια Κορέα, προφανώς επιρρίπτοντας την ευθύνη για την επιδημία στη Σεούλ.

Η Πιονγκγιάνγκ κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων έρευνας που διεξήχθη ζήτησε από τους Βορειοκορεάτες «να αντιμετωπίζουν με προσοχή τα ξένα αντικείμενα που φτάνουν λόγω του αέρα και άλλων κλιματικών φαινομένων και τα μπαλόνια στις περιοχές κατά μήκος της αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης και των συνόρων», μετέδωσε το πρακτορείο KCNA. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

11 - Πλακιωτάκης: Είμαστε 50% πάνω σε μεταναστευτικές ροές από το καλοκαίρι του 2020. Είμαστε συν 50% σε μεταναστευτικές ροές από το καλοκαίρι του 2020 (…) υπάρχει πίεση και στα θαλάσσια και στα χερσαία σύνορα» επισήμανε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

Όπως ανέφερε «σε σχέση με πέρυσι έχουμε σχεδόν τριπλάσια πίεση, ενώ σε σχέση με το 2020 είναι συν 50%. Φανταστείτε, στην κορύφωση της εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού, και τη φετινή χρονιά έχουμε συν 50%. Μιλάμε για περίπου 15.000 αποτροπές παράνομης εισόδου μεταναστών. Σε επίπεδο περιστατικών σχεδόν τριπλάσια περιστατικά». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

12 - ΕΕ: Τι θα γίνει τελικά με τους κινητήρες εσωτερικής καύσης μετά το 2035. Το Συμβούλιο των υπουργών Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Ένωσης άνοιξε ένα «παράθυρο» για τη συνέχιση της χρήσης οχημάτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης και μετά το 2035.

Συγκεκριμένα, ενώ η αρχική πρόταση που είχε υιοθετήσει και το ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο προέβλεπε την απαγόρευση πώλησης νέων οχημάτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης από το 2035, (άρα επιτρέπονταν μόνο ηλεκτρικά οχήματα), η τροποποίηση που υιοθετήθηκε από το Συμβούλιο στην τελευταία του συνεδρίαση καλεί την Επιτροπή να υποβάλει πρόταση για τη δημιουργία πλαισίου που θα περιλαμβάνει και τη χρήση νέων οχημάτων με κινητήρες εσωτερικής καύσης μετά το 2035, εφόσον χρησιμοποιούν αποκλειστικά ουδέτερα καύσιμα.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

13 - Πάλι τους αντάρτες και επίσημα εξουσία - Ο Πολάκης έβγαλε Έγγραφο για το πόσοι πλήρως ή μερικώς εμβολιασμένοι πέθαναν. Στους 1.261 ανέρχονται οι πλήρως εμβολιασμένοι (και με τις τρεις δόσεις), οι οποίοι έχουν χάσει τη ζωή τους από CoViD στην Ελλάδα μέσα από αποκαλυπτικά έγγραφα για τα οποία δεν έχουμε ακούσει κουβέντα από τους λαλίστατους Θ.Πλεύρη και Κ.Μητσοτάκη που το μόνο που ξέρουν είναι πως θα βάλουν τους πολίτες να κάνουν ακόμα μία δόση (4η) και να απολύουν τους υγειονομικούς που δεν θέλησαν όχι να εργαστούν αλλά να εμβολιαστούν.

Αυτό προκύπτει από έγγραφο του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) προς την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας. Έχει ημερομηνία 7 Απριλίου, όταν ο συνολικός αριθμός των θανάτων ασθενών με CoViD στη χώρα μας ανερχόταν σε 27.029.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

14 - ΝΑΤΟ: Οι αποφάσεις της συνόδου κορυφής και οι αντιδράσεις της Μόσχας. Ευκαιρία χάραξης στρατηγικής για την επόμενη δεκαετία αποτέλεσε η σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη, η οποία ολοκληρώθηκε την Πέμπτη. Στο πλαίσιο αυτής συμφωνήθηκε πως η Κίνα αποτελεί παράγοντα ανησυχίας και η Ρωσία απειλή.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζο Μπάιντεν έκανε εμφανή τη διαφοροποίησή του από τον προκάτοχό του, ξεκαθαρίζοντας ότι η Ουάσινγκτον είναι πρόθυμη να συνδράμει τους εταίρους και συμμάχους της με το δικό της οπλοστάσιο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά, «οι Ηνωμένες Πολιτείες κάνουν ακριβώς αυτό που είπα πως θα κάνουν, αν ο Πούτιν εισβάλει στην Ουκρανία: Ενισχύουν τις δυνάμεις τους στην Ευρώπη. Θα σταθμεύσουμε περισσότερα πλοία εδώ στην Ισπανία, περισσότερη αεράμυνα στην Ιταλία και τη Γερμανία, περισσότερα F-35 στο Ηνωμένο Βασίλειο και θα ενισχύσουμε την ανατολική μας πτέρυγα με νέο μόνιμο στρατηγείο στην Πολωνία». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

15 - Αδ. Γεωργιάδης για «Turkaegean»: «Ουδέποτε ολιγώρησα» - Η απάντηση στον Αλ. Τσίπρα. Θα κάνουμε όσα πρέπει νομικά για να ακυρώσουμε την κατοχύρωση του «Turkaegean» και «θα το επιτύχουμε» διαβεβαιώνει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων σε ανάρτησή του, ενώ απαντά στη δριμεία κριτική του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αναφερθείς στο θέμα έκανε λόγο για «δεινή ήττα» σημειώνοντας πως «αν είχαμε το ''Τουρκοαιγαίο" επί πρωθυπουργίας μου, θα γυρνούσα με τα πόδια από τη Μαδρίτη».

Ο κ. Γεωργιάδης χαρακτηρίζει «υποκριτική» την στάση των πολιτικών του αντιπάλων και προσπάθεια να τον «εξοντώσουν πολιτικά». «Ξαφνικά από ''επικίνδυνος ακροδεξιός εθνικιστής'' όπως με κατηγορούσαν σταθερά όλα αυτά τα χρόνια, τώρα έγινα ''προδότης'' και ''ΤουρκΆδωνις''» σημειώνει. Αναφερόμενος παράλληλα στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει ότι «και επί θητείας του οι Τούρκοι διαφήμιζαν το ''Τουρκικό Αιγαίο'' και τότε ούτε με τα πόδια πήγε πουθενά ούτε διαμαρτυρήθηκε πουθενά». (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1537,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 1/7/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 1/7/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 1/7/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOm7tZ1EpIKgvI_oNrLg3RkwsoXGg3p7cgsJU7KHQatOh5dFSXvvW8wCxk_NJETqmcX_r5SAh3VSWg93UKhkZ6GNWw3HBcgNcV9kxE20Hi7nXy_MAv8m5U-4jVUs9z2ISZZCJ5qmjLQcXrY0IyxOheTclEaOiqBFKGGxjuTokmfgDN2GoBOZhPXlWYug/w400-h278/%CE%9F%CE%B9%20%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82...%20%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%20%CE%A3%CF%84.%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B4%CE%AE%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOm7tZ1EpIKgvI_oNrLg3RkwsoXGg3p7cgsJU7KHQatOh5dFSXvvW8wCxk_NJETqmcX_r5SAh3VSWg93UKhkZ6GNWw3HBcgNcV9kxE20Hi7nXy_MAv8m5U-4jVUs9z2ISZZCJ5qmjLQcXrY0IyxOheTclEaOiqBFKGGxjuTokmfgDN2GoBOZhPXlWYug/s72-w400-c-h278/%CE%9F%CE%B9%20%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82...%20%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%20%CE%A3%CF%84.%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B4%CE%AE%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/07/172022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/07/172022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content