Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 24/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 24/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 24/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις, είναι κατά βάση "αρνητικές ειδήσεις". Με αυτό τον τρόπο ανάρτησής τους, μειώνουμε την έκταση των αρνητικών ειδήσεων που προκαλούν αρνητική δόνηση στη διάθεση μέσω της ανάγνωσης τους, ώστε στο ploumistos.com και κατ επέκταση σε όλες τις επίσημες σελίδες του Στ. Πλουμιστού, να υπάρχουν περισσοτερες θετικές ειδήσεις.

1 - «Βόμβα» από P.McCullough-V.Zelenko: «Ο FDA ήξερε δύο μήνες πριν κυκλοφορήσουν τα εμβόλια ότι προκαλούν θάνατο» - «Βόμβες» έριξαν ο καρδιολόγος Peter Andrew McCullough και ο Vladimir Zelenko, οι οποίοι τόνισαν ότι ο FDA ήξερε από τον Οκτώβριο του 2020 και δηλαδή πριν ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί, ότι τα εμβόλια για τον κορωνοϊό προκαλούν θανατηφόρες παρενέργειες. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

2 - Αύξηση του θανάτου νέων μητέρων στις ΗΠΑ μέσα στην πανδημία- Τι λέει το CDC - Το ποσοστό μητρικής θνησιμότητας αυξήθηκε απότομα κατά το 2020, ιδιαίτερα μεταξύ των μαύρων και ισπανόφωνων γυναικών, σύμφωνα με μια νέα έκθεση του CDC (Centers for Disease Control and Prevention) στις ΗΠΑ.

Οι Καθηγητές της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα, Γεώργιος Δασκαλάκης (Καθηγητής Μαιευτικής-Γυναικολογίας-Εμβρυομητρικής Ιατρικής), Μαριάννα Θεοδωρά (Επίκουρη Καθηγήτρια Μαιευτικής-Γυναικολογίας-Εμβρυομητρικής και Περιγεννητικής Ιατρικής), Σταυρούλα (Λίνα) Πάσχου (Επίκουρη Καθηγήτρια Ενδοκρινολογίας), Θεοδώρα Ψαλτοπούλου (Καθηγήτρια Θεραπευτικής-Επιδημιολογίας-Προληπτικής Ιατρικής) και Θάνος Δημόπουλος (Καθηγητής Θεραπευτικής-Αιματολογίας-Ογκολογίας και Πρύτανης ΕΚΠΑ) συνοψίζουν τα κύρια σημεία της έκθεσης αυτής. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

3 - Ασύμμετρες οι συνέπειες της απόφασης Πούτιν να πουλά στην Ευρώπη το φυσικό αέριο με ρούβλια - Η Ρωσία ανακοίνωσε εχθές ότι άμεσα, θα αρχίσει να πωλεί φυσικό αέριο σε «μη φιλικές χώρες» σε ρούβλια. Αυτή είναι μια πολύ πιο σημαντική εξέλιξη από ό,τι πιθανόν πιστεύουν κάποιοι στη Δύση.

Η Ρωσία προμηθεύει επί του παρόντος περίπου το 40% του φυσικού αερίου της Ευρώπης, το οποίο χρησιμοποιείται για τη βιομηχανία, τη θέρμανση των σπιτιών και την τροφοδοσία του δικτύου τους. Οι τρέχουσες κυρώσεις της ΕΕ κατά της Ρωσίας έχουν αποκλείσει το φυσικό αέριο ακριβώς για αυτόν τον λόγο. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

4 - Σ.Λαβρόφ: «Δεν πολεμούμε την Ουκρανία αλλά τη νέα τάξη πραγμάτων» – Έκλεισαν άρον-άρον την σύνδεση στην ΕΡΤ - Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ μιλώντας στο προσωπικό και στους φοιτητές του Κρατικού Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας μίλησε για «νέα τάξη πραγμάτων».

«Τα όσα συμβαίνουν σήμερα στον κόσμο, δεν έχουν τόσο σχέση με την Ουκρανία, όσο με τις προσπάθειες να διαμορφωθεί μια νέα τάξη πραγμάτων», είπε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών. Μάλιστα στην ΕΡΤ μόλις άκουσαν την συγκεκριμένη φράση έκλεισαν άρον-άρον την σύνδεση, ενώ και το μεταφρασμένο κείμενο που δόθηκε στα ελληνικά ΜΜΕ από την ομιλία του Σ.Λαβρόφ δεν είχε μέσα τη συγκεκριμένη φράση.

Να σημειώσουμε ότι είναι η ομιλία στην οποία ο Ρώσος ΥΠΕΞ έστειλε τελεσίγραφο στο ΝΑΤΟ, λέγοντας τους ότι εάν στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία τότε θα υπάρξει πόλεμος. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

5 - Ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΣ αστέρας του τένις Ραφαέλ Ναδάλ λαμβάνει θεραπεία μετά από πόνο στο στήθος στον τελικό του Indian Wells – Δείτε ΒΙΝΤΕΟ - Ο Ισπανός παίκτης παραδέχτηκε ότι είχε ακόμα αναπνευστικές δυσκολίες μετά το τουρνουά. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

6 - Όνειρο απατηλό οι «χαμηλοί τόνοι» – Οι Τούρκοι μας επιτίθενται πάλι! - Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης με μαζικές παραβιάσεις – Ο Τσαβούσογλου κατήγγειλε την Ελλάδα στην Ισλαμική Διάσκεψη ότι… καταπιέζει τη μειονότητα της Θράκης. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

Ο Σταύρος Πλουμιστός, δεν πραγματοποιεί οποιαδήποτε τύπου αναρτήσεις που συνεχίζουν τον διαχωρισμό πολιτών ή επιχειρήσεων με το Covid Pass (εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους, κτλ)

7 - Ο Β.Πούτιν «πάτησε το κουμπί» με το φ.α.: Οι επιλογές της ΕΕ για να μην παγώσει – Ποιος ο ρόλος της Κίνας - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε μια κίνηση-ματ χθες, Τετάρτη, καθώς ανακοίνωσε ότι οι «μη φιλικές» χώρες (δηλαδή και η Ελλάδα) θα αγοράζουν φυσικό αέριο σε ρούβλι και όχι σε δολάριο ή ευρώ.

«Δεν έχει νόημα να παραδίδουμε τα αγαθά μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τις Ηνωμένες Πολιτείες και να λαμβάνουμε πληρωμή σε δολάρια, ευρώ και πολλά άλλα νομίσματα», είπε και πρόσθεσε ότι σκοπεύει να εφαρμόσει μία σειρά μέτρων το συντομότερο δυνατό ώστε η Ρωσία να πληρώνεται σε ρούβλια για το φυσικό αέριο που εξάγει σε «μη φιλικές χώρες». (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

8 - Μ.Γκάγκα: «Δεν θα καταργήσουμε τους περιορισμούς των ανεμβολίαστων – Ίσως επιστρέψει το φθινόπωρο το πρόστιμο» - Μια μόλις ημέρα μετά την ανακοίνωσε ότι αναστέλλεται το πρόστιμο των 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους πολίτες άνω των 60 ετών η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει από φθινόπωρο!

Αναφορικά με το πρόστιμο των 100 ευρώ και την απόφαση να σταματήσει να ισχύει από τις 15 Απριλίου είπε ότι αυτό επιτάσσει η πορεία της πανδημίας, αλλά και ότι πέτυχε τον στόχο του.

«Χιλιάδες άνθρωποι άνω των 60 ετών εμβολιάστηκαν και δεν περιμένουμε άλλους μέσα στο καλοκαίρι, από φθινόπωρο πάλι», είπε η Μ.Γκάγκα. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

9 - Ο Έλληνας που ΑΡΝΗΘΗΚΕ να συμμετάσχει στους βομβαρδισμούς της Γιουγκοσλαβίας: ΒΑΖΩ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ, vid - Περίπου ένα μήνα μετά την έναρξη των καταστροφικών βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ στην Σερβία, το αντιτορπιλικό του Πολεμικού Ναυτικού «Θεμιστοκλής» παίρνει εντολή να αναχωρήσει για την Αδριατική, για να συμμετέχει στην διεθνιστική επιχείρηση.

Ανθυποπλοίαρχος σε αυτό ήταν ο Μαρίνος Ριτσούδης. Αρνήθηκε να εκτελέσει την διαταγή και οδηγήθηκε στην Εισαγγελέα του Ναυτοδικείου. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

10 - Ανασχηματισμό ετοιμάζει ο Κ.Μητσοτάκης μέχρι το Πάσχα - Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης εξετάζει το ενδεχόμενο να γίνει ένας ανασχηματισμός στην κυβέρνηση μέχρι το Πάσχα.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, συζητείται σοβαρά το ενδεχόμενο της τοποθέτησης στη θέση του κυβερνητικού εκπροσώπου του πασοκογενή Κυριάκου Πιερρακάκη. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

11 - Σερβία: Αψηφά το μποϊκοτάζ στη Ρωσία και κλείνει νέα συμφωνία με την Gazprom - Την ώρα που κράτη ανά τον κόσμο επιβάλλουν κυρώσεις σε βάρος της Μόσχας και ψάχνουν τρόπους για να απεξαρτηθούν από τα ρωσικά ορυκτά καύσιμα, η Σερβία είναι έτοιμη να συνάψει νέα πολυετή σύμβαση με την Gazprom για την προμήθεια φυσικού αερίου. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

12 - Ν. Δένδιας: Η Ελλάδα πλήρως δεσμευμένη στην προσπάθεια να ανακουφιστούν τα δεινά των κατοίκων της Μαριούπολης - "Αγαπητέ κ. Πρόεδρε Ζελένσκι, σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια", ανέφερε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο twitter, μετά την αναφορά του Ουκρανού προέδρου στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών και την απόφασή του να συνοδεύσει την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στη Μαριούπολη. "Η Ελλάδα είναι πλήρως δεσμευμένη στην προσπάθεια να ανακουφιστούν τα δεινά των κατοίκων της Μαριούπολης και δεν θα φεισθούμε προσπαθειών σε αυτό το εγχείρημα", πρόσθεσε ο κ. Δένδιας.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

Ο Σταύρος Πλουμιστός, δεν πραγματοποιεί οποιαδήποτε τύπου αναρτήσεις που συνεχίζουν τον διαχωρισμό πολιτών ή επιχειρήσεων με το Covid Pass (εκδηλώσεις σε κλειστούς χώρους, κτλ)

13 - Βόρεια Κορέα: Νέα πυραυλική δοκιμή -Συναγερμός στην ιαπωνική ακτοφυλακή, συγκαλεί Συμβούλιο Ασφαλείας η Σεούλ -
Ο απερχόμενος πρόεδρος της Νότιας Κορέας Μουν Τζε-ιν συγκάλεσε έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας στον Κυανό Οίκο.

Η ακτοφυλακή της Ιαπωνίας έστειλε επείγον σήμερα προς όλα τα πλοία κοντά στις ακτές, καθώς θεωρούσε πως υπήρχε κίνδυνος ο «βαλλιστικός πύραυλος» να πέσει εντός της ιαπωνικής Αποκλειστικής Οικονομικής Ζώνης (ΑΟΖ). Αργότερα εκτίμησε πως πλέον έχει πέσει, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει το πού.

Το νοτιοκορεάτικο εθνικό πρακτορείο ειδήσεων Yonhap μετέδωσε ότι το γενικό επιτελείο εθνικής άμυνας στη Σεούλ θεωρεί πως δοκιμάστηκε διηπειρωτικός βαλλιστικός πύραυλος (ICBM). (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)

14 - Πόλεμος στην Ουκρανία: Μεγάλο λάθος του Πούτιν η εισβολή, αλλά η Ρωσία δεν είναι απειλή για το ΝΑΤΟ, λέει ο Στόλτενμπεργκ - «Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν διέπραξε ένα «μεγάλο λάθος» με την εισβολή του στην Ουκρανία, την αντίσταση της οποίας «υποτίμησε», δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ λίγη ώρα πριν από την έκτακτη συνεδρίαση της Συμμαχίας στις Βρυξέλλες.

Ο ίδιος τόνισε επίσης ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι θα απευθυνθεί στους ηγέτες της Συμμαχίας και αυτοί θα εξετάσουν την στήριξη που θα προσφέρουν για να βοηθήσουν την Ουκρανία να ασκήσει το δικαίωμά της στην αυτοάμυνα. Το ΝΑΤΟ θα συζητήσει επίσης τη σημασία «να επανεκκινήσει τις άμυνές του στην ανατολική του πτέρυγα», πρόσθεσε. (Διαβάστε πιο αναλυτικά εδώ)
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1077,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 24/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 24/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις"... (σήμερα 24/3/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOm7tZ1EpIKgvI_oNrLg3RkwsoXGg3p7cgsJU7KHQatOh5dFSXvvW8wCxk_NJETqmcX_r5SAh3VSWg93UKhkZ6GNWw3HBcgNcV9kxE20Hi7nXy_MAv8m5U-4jVUs9z2ISZZCJ5qmjLQcXrY0IyxOheTclEaOiqBFKGGxjuTokmfgDN2GoBOZhPXlWYug/w400-h278/%CE%9F%CE%B9%20%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82...%20%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%20%CE%A3%CF%84.%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B4%CE%AE%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhOm7tZ1EpIKgvI_oNrLg3RkwsoXGg3p7cgsJU7KHQatOh5dFSXvvW8wCxk_NJETqmcX_r5SAh3VSWg93UKhkZ6GNWw3HBcgNcV9kxE20Hi7nXy_MAv8m5U-4jVUs9z2ISZZCJ5qmjLQcXrY0IyxOheTclEaOiqBFKGGxjuTokmfgDN2GoBOZhPXlWYug/s72-w400-c-h278/%CE%9F%CE%B9%20%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B5%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B5%CF%82%20%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82...%20%20%CF%80%CE%BF%CF%85%20%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%20%CE%A3%CF%84.%20%CE%A0%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CE%B9%20%CF%80%CF%81%CE%AD%CF%80%CE%B5%CE%B9%20%CE%BF%CF%80%CF%89%CF%83%CE%B4%CE%AE%CF%80%CE%BF%CF%84%CE%B5%20%CE%BD%CE%B1%20%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/03/2432022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/03/2432022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content