Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 23/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 23/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 23/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις.

1 - Αθλιότητες Α.Πορτοσάλτε: «Βενζίνη δεν βάζουν οι απλοί πολίτες - Αυτοκίνητα έχουμε μόνο εμείς, αυτοί παίρνουν λεωφορείο»! - Προσφάτως ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ισχυρίστηκε ότι δεν μειώνουν τον φόρο στα καύσιμα γιατί... δεν έχουν αυτοκίνητα οι φτωχοί και άρα ένα τέτοιο μέτρο δεν θα τους αφορούσε. Μάλιστα τότε στην προσπάθεια του να τα «μαζέψει» μάλλον τα έκανε χειρότερα καθώς υποστήριξε ότι 2,5 εκατ. πολίτες δεν έχουν ΙΧ, κάτι που σημαίνει ότι ένα τεράστιο ποσοστό των Ελλήνων είναι φτωχοί. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

2 - «ΦΥΛΑΚΗ στους ανεμβολίαστους»!!! Μόνο με χώρες σαν την…Ουγκάντα συγκρινόμαστε πλέον στη ΧΟΥΝΤΑ - Μπορεί ο υποχρεωτικός εμβολιασμός με τα βαρύτατα (χρηματικά) πρόστιμά του να έχει μείνει ακόμα στα χαρτιά σε Αυστρία και Γερμανία, ωστόσο φαίνεται πως συγκεκριμένες κυβερνήσεις έχουν τον ζήλο να…δώσουν διαπιστευτήρια χούντας!  (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

3 - Υπουργοί κατά των τεχνοκρατών της κυβέρνησης Κ.Μητσοτάκη: «Έρχεται το τέλος μας - Κάντε κάτι για την ακρίβεια» - Πολλά είναι τα ανοιχτά μέτωπα που έχει η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς δείχνει διαρκώς ανίκανη να αντιμετωπίσει τις κρίσεις που δημιουργούνται, είτε πρόκειται για την υγειονομική κρίση, είτε για την ενεργειακή.

Η τελευταία είναι αυτή που έχει δημιουργήσει έντονο «πονοκέφαλο» σε υπουργούς της κυβέρνησης, οι οποίοι είχαν υποσχεθεί οικονομική βοήθεια στους πολίτες, όμως οι προσδοκίες... «ψαλιδίστηκαν» από την πραγματικότητα και από τους τεχνοκράτες του Μαξίμου. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

4 - Αποθρασύνθηκαν οι Τούρκοι – Επιχείρησαν να εμβολίσουν σκάφος του Λιμενικού – Σοβαρό επεισόδιο στις Οινούσσες - Να εμβολίσει το σκάφος του Λιμενικού πετώντας ακόμη και πέτρες εναντίον του, κινείτο το τουρκικό αλιευτικό που προκάλεσε επεισόδιο εντός ελληνικών υδάτων σε θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά των Οινουσσών.

Οπως αναφέρει το Λιμενικό στην ανακοίνωσή του το επεισόδιο έγινε στις 6 το απόγευμα της Τρίτης όταν πλωτό περιπολικό του Λιμενικού εντόπισε τουρκικό αλιευτικό σκάφος να αλιεύει εντός Ελληνικών χωρικών υδάτων, στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Χίου – Οινουσσών.  (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ...... ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ.

5 - OSTPOLITIK KAPUTT! Ανοίγουν δρόμο ΕΙΣΒΟΛΗΣ στο Βερολίνο σε περίπτωση ΠΟΛΕΜΟΥ με την Ρωσία - 
Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Γερμανίας αποφάσισε την Τρίτη να σταματήσει την διαδικασία έγκρισης για την λειτουργία του ρωσο-γερμανικού αγωγού φυσικού αερίου Nord Stream 2 μέχρι νεωτέρας, κίνηση που όπως θα καταλάβετε παρακάτω, άπαξ και δεν σημειωθεί κάποια αλλαγή, έχει ΙΣΤΟΡΙΚΗ και όχι μόνο ΓΕΩΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ σημασία. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

6 - Τρίκαλα: Αγανακτισμένοι αγρότες έκαψαν στη ΔΕΗ λογαριασμούς ρεύματος (βίντεο) - Αγανακτισμένοι αγρότες στα Τρίκαλα έκαψαν λογαριασμούς της ΔΕΗ σε ένδειξη συμβολικής διαμαρτυρίας για τις «αστρονομικές» αυξήσεις του κόστους ενέργειας.

Η οικονομική πίεση που δέχονται τα εισοδήματά τους και η αγωνία που περνούν τους έφτασε έξω από την πόρτα του κτιρίου της ΔΕΗ στα Τρίκαλα  (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

7 - Μητροπολίτης Μόρφου για Ουκρανία: Πρέπει να γίνει πόλεμος για να ξεκαθαρίσουν τα διαβολόπαιδα - Ο μητροπολίτης Μόρφου Νεόφυτος, ασχολήθηκε και με το θέμα της Ουκρανίας, χαρακτηρίζοντας τον πόλεμο ως «αναγκαία εγχείρηση» ώστε να γίνει «ξεκαθάρισμα», αφού στην εποχή μας υπάρχει «πολλή αμαρτία, πολλή ασέβεια και πολλή απιστία». (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

8 - Κοιτάσματα αξίας 250 δισ. στην Κρήτη… οι ταγοί και τα “πράσινα άλογα” - Για τεράστιο κοίτασμα στην θαλάσσια περιοχή της Κρήτης έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Γιάννης Μανιάτης και ο καθηγητής γεωπολιτικής Γιώργος Φίλης. Οι δύο αναφέρθηκαν στον απόηχο της ενεργειακής κρίσης που προκάλεσαν οι εξελίξεις στην Ουκρανία και μίλησαν για τα κοιτάσματα υδρογονανθράκων σε Ελλάδα και Κύπρο. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

9 - Βρυξέλλες: Στο τραπέζι πιο αυστηρές κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας - Την ώρα που ο Ρώσος πρόεδρος με νέες δηλώσεις του εμφανίζεται ανοιχτός στη διπλωματία, η Ευρωπαϊκή Ένωση φαίνεται να κλείνει το παράθυρο του διαλόγου και ετοιμάζεται να εγκρίνει περαιτέρω κυρώσεις εναντίον της Μόσχας. Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του Guardian στις Βρυξέλλες αναμένονται περισσότερες συζητήσεις για το ευρύτερο πακέτο κυρώσεων αυτή την εβδομάδα. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

10 - Η Ρωσία άρχισε να απομακρύνει το διπλωματικό της προσωπικό από την Ουκρανία - Η Ρωσία άρχισε να απομακρύνει το διπλωματικό της προσωπικό από όλες τις διπλωματικές αντιπροσωπείες στην Ουκρανία, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο TASS από το Κίεβο επικαλούμενο την ρωσική πρεσβεία στην ουκρανική πρωτεύουσα. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

11 - Γιατί υπάρχει σύγκρουση στην Αν. Ουκρανία και ποιος είναι ο τελικός σκοπός του Πούτιν - Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν βρίσκεται στο επίκεντρο του διεθνούς ενδιαφέροντος, καθώς έχει διατάξει να εισέλθουν ρωσικά στρατεύματα σε δύο φιλορωσικές, αποσχισθείσες περιοχές στην ανατολική Ουκρανία, αφού πρώτα τις αναγνώρισε ως ανεξάρτητα κράτη. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

12 - Βαρουφάκης: Το μέλλον που θα αντικαταστήσει τον λιγνίτη είναι το υδρογόνο - Νέα καταγγελία για τη ΔΕΗ - Επίσκεψη στην Πτολεμαΐδα πραγματοποίησε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης με την βουλευτή Μαρία Απατζίδη, τον εκπρόσωπο Τύπου Μιχάλη Κριθαρίδη και κλιμάκιο με μέλη και στελέχη του ΜέΡΑ25. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης το κλιμάκιο του ΜέΡΑ25 βρέθηκε στο Επιμελητήριο της Πτολεμαΐδας όπου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και μέλη του ΔΣ. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

13 - Κομισιόν: Νέοι κανόνες στις εταιρείες με στόχο την πράσινη μετάβαση και την προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων - Πρόταση οδηγίας σχετικά με την εταιρική δέουσα επιμέλεια όσον αφορά τη βιωσιμότητα ενέκρινε σήμερα η Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Η πρόταση αποσκοπεί στην προώθηση της βιώσιμης και υπεύθυνης εταιρικής συμπεριφοράς στο σύνολο των παγκόσμιων αξιακών αλυσίδων.

Οι επιχειρήσεις διαδραματίζουν καίριο ρόλο στην οικοδόμηση μιας βιώσιμης οικονομίας και κοινωνίας, αναφέρει η Κομισιόν σε σχετική ανακοίνωση και προσθέτει: Θα υποχρεούνται να εντοπίζουν και, όπου χρειάζεται, να εμποδίζουν, να παύουν ή να μετριάζουν τις δυσμενείς επιπτώσεις των δραστηριοτήτων τους στα ανθρώπινα δικαιώματα, π.χ. την παιδική εργασία και την εκμετάλλευση των εργαζομένων, καθώς και στο περιβάλλον, π.χ. τη ρύπανση και την απώλεια βιοποικιλότητας. (Διαβάστε αναλυτικά εδώ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ...... ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 23/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 23/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 23/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://redlineagrinio.gr/wpress/wp-content/uploads/2016/01/kolaz-redlineagrinio-logokrisia-02.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/02/2322022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/02/2322022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content