Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 1/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 1/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις

👉Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 1/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις.

1 - Ομολογία «βόμβα» Θ.Πλεύρη: «Πεθαίνουν από άλλα αίτια και τους καταγράφουμε ως θανάτους κορωνοϊού»! - Μια «βόμβα» έριξε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, από το βήμα της Βουλής, καθώς ομολόγησε ότι καταγράφουν όλους όσους έχουν θετικό τεστ για τον κορωνοϊό ως θανάτους με κορωνοϊό, μάλιστα ο ίδιος αποκάλυψε ότι ένα 10% (για να λέει 10% φανταστείτε πόσο είναι το πραγματικό νούμερο) μπήκε για άλλο λόγο στο νοσοκομείο και τελικά καταγράφηκε ως θάνατος με κορωνοϊό. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

2 - Οι ΗΠΑ διέταξαν την αποχώρηση των Αμερικανών διπλωματών που υπηρετούν στη Λευκορωσία - Η Oυάσινγκτον διέταξε τη Δευτέρα τις οικογένειες υπαλλήλων της αμερικανικής κυβέρνησης που υπηρετούν στη Λευκορωσία να εγκαταλείψουν τη χώρα, εξαιτίας των εντάσεων με τη Μόσχα γύρω από την Ουκρανία.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ εξέδωσε ταυτόχρονα οδηγία προς τους Αμερικανούς πολίτες να μην ταξιδεύουν στη Λευκορωσία, λόγω κυρίως «του κινδύνου σύλληψης» και «της ασυνήθιστης και ανησυχητικής ρωσικής στρατιωτικής παρουσίας κατά μήκος των συνόρων της Λευκορωσίας με την Ουκρανία».

«Η κατάσταση είναι απρόβλεπτη και οι εντάσεις αυξάνονται στην περιοχή», πρόσθεσε το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

3 - Νέα ερώτηση σε Γεραπετρίτη από τον υπόδικο παρουσιαστή, που βάζει στο κάδρο και τη… Μαρέβα! - «Ομολογήσατε δική σας παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και εκτός των άλλων ξεχνάτε το τεκμήριο της αθωότητας», τον... κατακεραύνωσε ο Φουρθιώτης!

Συνεχίζει να εκβιάζει ο υπόδικος παρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης την κυβέρνηση και προσωπικά τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Μία μέρα μετά τη δημοσιοποίηση του «βομβαρδισμού» αποκαλυπτικών διαλόγων που είχε με τη μισή σχεδόν κυβέρνηση, αλλά και βουλευτές και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο Μ. Φουρθιώτης επανήλθε χθες, απευθύνοντας νέα ερώτηση προς τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και ζητώντας του δημόσια απάντηση. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

4 - Ο Α.Μπουρλά έλεγε στο WEF: «Ετοιμάζουμε το πρώτο χάπι με τσιπ» - Και τώρα φέρνουν mRNA εμβόλια σε χάπι (ΒΙΝΤΕΟ) - Ήταν 2018 όταν ο CEO της Pfizer, Αλμπέρτ Μπουρλά, έλεγε στο World Economic Forum (WEF) ότι ετοιμάζεται το πρώτο ηλεκτρονικό χάπι.

«Νομίζω πως είναι συναρπαστικό το τι συμβαίνει στους τομείς αυτούς, αυτή τη στιγμή ο FDA ενέκρινε το πρώτο ηλεκτρονικό χάπι, αν μπορώ να το πω έτσι. Βασικά είναι ένα βιολογικό τσιπ που βρίσκεται στο δισκίο και μόλις πάρεις το δισκίο και βρίσκεται στο στομάχι σου στέλνει σήμα ότι πήρες το χάπι.

Φανταστείτε λοιπόν τις δυνατότητες αυτής της συμβατότητας. Οι ασφαλιστικές εταιρείες να γνωρίζουν ότι τα φάρμακα που πρέπει να παίρνουν οι ασθενείς όντως τα παίρνουν. Είναι συναρπαστικό το τι συμβαίνει σε αυτό τον τομέα», έλεγε χαρακτηριστικά. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

5 - Εξέγερση στον Καναδά: Οι φορτηγατζήδες μπλοκάρουν τα σύνορα με τις ΗΠΑ! - Οι αρχές στην καναδική επαρχία της Αλμπέρτα έστειλαν βαριά οπλισμένες αστυνομικές μονάδες για να διαλύσουν τον αποκλεισμό της συνοριακής διέλευσης με την πολιτεία της Μοντάνα των ΗΠΑ από φορτηγατζήδες που διαμαρτύρονται για την υποχρεωτικότητα του εμβολίου και τα μέτρα κατά του Covid-19.

Δεκάδες Καναδοί φορτηγατζήδες απέκλεισαν τη συνοριακή διέλευση μεταξύ του Coutts, της Alberta και του Sweet Grass, της Montana (ΗΠΑ) το Σαββατοκύριακο, καθώς χιλιάδες συνάδελφοί τους κατέβηκαν στην καναδική πρωτεύουσα της Οττάβας για να διαδηλώσουν στο κοινοβούλιο. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

6 - Ετοιμάζεται η «ΑΠΟΣΥΡΣΗ» των πολιτικών;;; Πληροφορίες για «κομβόι ελευθερίας» και στην Ευρώπη – ΒΙΝΤΕΟ - Οι Ολλανδοί άρχισαν να δείχνουν την αλληλεγγύη τους στους Καναδούς φορτηγατζήδες που διαμαρτύρονται για τις πολιτικές περιορισμού και διαχωρισμού και τις εντολές εμβολίων για τον Covid .

Πλάνα έχουν εμφανιστεί τώρα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που δείχνουν Ολλανδούς οδηγούς φορτηγών φαινομενικά να στήνουν το δικό τους «κομβόι ελευθερίας» για να διαδηλώσουν ενάντια στις καταπιεστικές-αυταρχικές πολιτικές του Άμστερνταμ με αφορμή τον COVID. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

7 - Σε πανικό ο Άδωνις, απειλεί τον Φουρθιώτη με… 20ετή φυλάκιση! - Σε πανικό η κυβέρνηση -καθώς ο συνομιλητής της Μένιος Φουρθιώτης βγάζει τα… άπλυτά της στη φόρα- απειλεί τώρα τον υπόδικό της τηλεπαρουσιαστή ακόμα και με 20ετή φυλάκιση, επειδή δίνει στη δημοσιότητα τις συνομιλίες που είχε με σχεδόν το μισό υπουργικό συμβούλιο και την άνεση να στέλνει ακόμα και βίντεο με τις εκπομπές του στον πρωθυπουργό και στη σύζυγό του!  (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

8 - Κυβερνητικός εμπαιγμός σε χιλιάδες εμβολιασμένους: Μόνο 3 μήνες «ελευθερίας» δίνει το «μονοδοσικό» - Το ανακοίνωσαν τώρα - Παρόλο που το ΦΕΚ για τη λήξη των πιστοποιητικών εμβολιασμών δεν αναφέρει κάτι σχετικό ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Γεωργαντάς, είπε σήμερα το πρωί στον ΑΝΤ1, ότι από 7 Φεβρουαρίου θα θεωρούνται ανεμβολίαστοι όσοι δεν έχουν κάνει την αναμνηστική δόση κι έχουν περάσει 7 μήνες από τη δεύτερη, όσοι έχουν κάνει το μονοδοσικό κι έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε κι όσοι έχουν νοσήσει κι επίσης πέρασαν τρεις μήνες από τότε. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

9 - Ωμή παρέμβαση Σανιδά στο έργο της Δικαιοσύνης - Στο πολυσέλιδο άρθρο του, ο πρώην εισαγγελέας προσπαθεί να εκβιάσει τα μέλη του Δικαστικού Συμβουλίου, αλλά και να τρομοκρατήσει την ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου

Ακόμη μία ύποπτη και σκανδαλώδη παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, για την υπόθεση της δήθεν σκευωρίας στην υπόθεση Novartis και στη «λίστα Λαγκάρντ», επιχείρησε τις τελευταίες μέρες ο πρώην εισαγγελέας του Αρείου Πάγου Γιώργος Σανιδάς. Πρόκειται για τον εισαγγελέα που μνημόνευε στο βιβλίο του και ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέας Λοβέρδος, ως τον άνθρωπο που «κοπίασε πραγματικά για μένα». Για την ιστορία, στον κ. Λοβέρδο έχει ασκηθεί δίωξη για την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Novartis.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

10 - Κτηματαγορά: Έρχονται τα «πάνω - κάτω» στους φόρους & στα τέλη που επιβάλλονται στα ακίνητα - Ο σχεδιασμός του υπουργείου Οικονομικών για επέκταση εντός του έτους των αντικειμενικών αξιών σε πάνω από 1.500 περιοχές της χώρας που βρίσκονται εκτός συστήματος και η ενεργοποίηση του μόνιμου μηχανισμού αυτόματης ευθυγράμμισης των τιμών της Εφορίας με τις εμπορικές, φέρνει τα «πάνω - κάτω» στους φόρους και στα τέλη που επιβάλλονται στα ακίνητα.  (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

11 - Με βουτιά στις πωλήσεις των σούπερ μάρκετ μπήκε το 2022 - Με κλυδωνισμούς ξεκίνησε για τις πωλήσεις των αλυσίδων σούπερ μάρκετ το 2022, με την καταναλωτική ζήτηση μέσα από τα καταστήματά τους να παρουσιάζει πλέον σημάδια εξισορρόπησης κατά το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2021. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

12 - Γιατί εκτινάχθηκαν οι τιμές της ενέργειας; Η απάντηση - Από τα τέλη του καλοκαιριού του 2021, οι τιμές της ενέργειας ακολουθούν έντονη ανοδική πορεία σε όλο τον κόσμο. Στη Γαλλία, από την 1η Ιανουαρίου έως τον Οκτώβριο του 2021, η ρυθμιζόμενη από την κυβέρνηση τιμή του φυσικού αερίου αυξήθηκε κατά 57% για τα νοικοκυριά. Η ηλεκτρική ενέργεια ακολουθεί τον ίδιο δρόμο: καθώς η μεγαβατώρα πέρασε, μέσα σε μια δεκαετία, από τα 120 ευρώ στα 190, αναμένεται ότι το 2022 ο λογαριασμός των ιδιωτών θα εκτιναχθεί στα ύψη. Η κρίση αυτή οδηγεί τον πληθωρισμό της ευρωζώνης στο υψηλότερο σημείο του από το 2008 (3,4% μέσα σε έναν χρόνο) και απειλεί ιδιαίτερα τα άτομα σε επισφάλεια και τις επιχειρήσεις. Όσο κι αν πολλοί σχολιαστές αιτιολογούν το φαινόμενο αποκλειστικά με βάση την οικονομική συγκυρία, οι πραγματικοί λόγοι θα πρέπει να αναζητηθούν στις Βρυξέλλες. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

13 - Η επόμενη κρίση χρέους πλησιάζει - Το τρέχον έτος είναι πιθανό να αποδειχθεί πολύ δύσκολο για εκείνες τις χώρες χαμηλού εισοδήματος και αναδυόμενων αγορών οι οποίες υπήρξαν μεγάλοι δανειολήπτες στην αγορά κρατικού χρέους. Μια σειρά από κρίσεις οι οποίες να επικεντρώνονται σε αυτές τις χώρες φαντάζει σχεδόν αναπόφευκτη.

Καθώς η ομοσπονδιακή κεντρική τράπεζα των ΗΠΑ (Federal Reserve) αρχίζει να συσφίγγει τη νομισματική της πολιτική, το κόστος χρηματοδότησης θα αυξάνεται και η πίστη θα γίνεται λιγότερο διαθέσιμη, καθώς τα υψηλότερα επιτόκια μειώνουν το κίνητρο για τους επενδυτές να επεκταθούν προς τον τύπο απόδοσης τον οποίο προσφέρουν αυτές οι χώρες. Ο δημοσιονομικός χώρος θα είναι επίσης περιορισμένος επειδή η οικονομική τους ανάκαμψη είναι πιθανό να υστερήσει σε σχέση με εκείνη των προηγμένων οικονομιών λόγω της βραδύτερης προόδου στην ανοσοποίηση των πληθυσμών τους κατά της Covid-19. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

14 - Ταγίπ : ¨Ως 84 εκατομμύρια, θα προστατεύουμε με όλες τις δυνατότητές μας, τους αδερφούς μας στη Δυτική Θράκη¨… - Ο ΠτΔ Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έστειλε γραπτό μήνυμα στο «Πρόγραμμα Μνήμης για τα 75 Χρόνια από τη Γέννηση του Σαδίκ Αχμέτ». Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Ερντογάν , τονίζοντας ότι «Ως 84 εκατομμύρια, θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε και να προστατεύουμε με όλες τις δυνατότητές μας, τους αδερφούς μας στη Δυτική Θράκη», έστειλε μήνυμα σε όλη την Τουρκική Μειονότητα της Δυτικής Θράκης. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

15 - Ιαπωνία: Εγκρίθηκε ψήφισμα με το οποίο εκφράζει την ανησυχία του "για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων" στην Κίνα - Το κοινοβούλιο της Ιαπωνίας υιοθέτησε σήμερα ψήφισμα στο οποίο εκφράζει την ανησυχία του για την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην κινεζική επαρχία Σιντζιάνγκ και το Χονγκ Κονγκ, μόλις τρεις ημέρες πριν την έναρξη των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Πεκίνο.

Το ψήφισμα αυτό κινδυνεύει να προκαλέσει την οργή του Πεκίνου, αν και πουθενά στο κείμενο δεν αναφέρεται η λέξη "Κίνα”, ενώ δεν χρησιμοποιείται και η έκφραση "παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”, αλλά "κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων”. (Διαβάστε πιο αναλυτικά ΕΔΩ)

ΤΟ PLOUMISTOS.COM ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙ ΣΤΗ ΡΟΗ ΤΩΝ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ.
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 1/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 1/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
Οι "απαγορευμένες ειδήσεις" (σήμερα 1/2/2022) που προτείνει ο Στ. Πλουμιστός και πρέπει οπωσδήποτε να διαβάσεις
https://www.in.gr/wp-content/uploads/2018/04/%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%BF%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%83%CE%AF%CE%B1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2022/02/122022.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2022/02/122022.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content