Πύρινο κήρυγμα από Ορθόδοξο Ασσύριο Αρχιεπίσκοπο: «Πουλήσατε τον Χριστό – Αρκετά με τα ψέματα και τον κορωνοϊό»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

👉Πύρινο κήρυγμα από αυτά που δεν ακούμε πλέον στην Ελλάδα από τον αρχιεπίσκοπο Mar Mari Emmanuel

👉Πύρινο κήρυγμα από αυτά που δεν ακούμε πλέον στην Ελλάδα από τον αρχιεπίσκοπο Mar Mari Emmanuel της Εκκλησίας της Ασσυρίας στην Αυστραλία.

Ο γεννημένος στο Ιράκ, Χριστιανός Αρχιεπίσκοπος εξαπολύει τα βέλη του κατά των αναγκαστικών εμβολιασμών, της ανελευθερίας, των μυστικών κοινωνιών, του Μπίλ Γκέιτς του Τζορτζ Σόρος και την κυβέρνησης της Αυστραλίας για το κλίμα τρομοκρατίας και COVIDοκρατιας που επικρατεί τόσο στη χώρα του όσο και σε όλο τον κόσμο.

Λόγια που δεν ακούμε πλέον από τους άμβωνες των ελληνικών εκκλησιών, η οποία δείχνει σαν έχει υπογράψει πλήρη και άνευ όρων συνθηκολόγηση.

Διαβάστε τι λέει στο βροντερό κήρυγμά του ο Αρχιεπίσκοπός:

«Εάν νομίζεις ότι είσαι χριστιανός πολιτικός τότε γνωρίζεις ότι αυτό που συμβαίνει δεν είναι τίποτα άλλο από σκόπιμη ενέργειας του κακού. Από ενέργεια των μυστικών κοινωνιών.

Παρ΄όλα αυτά πηγαίνεις μαζί με αυτές τις πράξεις και τις μεθοδεύσεις και τις υποστηρίζεις και τις εφαρμόζεις και πιέζεις για να εφαρμοστούν.

Φέρνεις πιο πολύ αναγκασμό χρησιμοποιώντας την αστυνομία, τον στρατό και επιμένεις με τα λοκνταουν τότε είσαι ένας προδότες, είσαι ο Ιούδας ο Ισκαριώτης γιατί πούλησες τον Χριστό.

Τον πούλησες.

Και αν νομίσεις ότι στη θέση που είσαι δεν μπορείς να κάνεις τίποτα γιατί υπάρχει τόση μεγάλη δύναμη που σε καταπιέζει και πεις δεν μπορώ να αλλάξω τίποτα, δεν μπορώ να κάνω τίποτα θα δεχθώ ότι είσαι αληθινός χριστιανός μόνο αν παραιτηθείς από τη θέση σου αυτή.

Η μέρα που θα έρθει όταν ένας άνθρωπος θα επιχειρήσει να υποδουλώσει έναν άλλο μόνο και μόνο για να ικανοποιήσει το εγώ του, αυτή η μέρα δεν υπάρχει στα μάτια του Θεού.

Εγωιστές ηγέτες, εγωιστικές γενιές, εγωιστικός 21ος αιώνας. Θα καταστρέψετε τον εαυτό σας με τον εαυτό σας.

Τι καλό κάνει σε ένα άνθρωπο όταν κατακτά όλο τον κόσμο αλλά χάνει τον εαυτόν του.

Και τι έγινε που είσαι πρωθυπουργός. Και τι έγινε που είσαι πρόεδρος, που είσαι βασιλιάς ή αρχηγός Εκκλησίας;

Σταματήστε να υποδουλώνετε τον κόσμο.

Αρκετά με τα ψέματα. Αρκετά με το λοκντάουν. Αυτό είναι σκλαβιά. Αρκετά με τον κορωνοϊό. Μπορεί να θεραπευτεί σχετικά εύκολα, με αποδεδειγμένα φάρμακα.

Αφήστε τον Μπίλ Γκέιτς να εμβολιαστεί. Αφήστε τον Τζορτζ Σόρος να εμβολιαστεί, Αρκετά με την ανοησία.

Ντροπή σε αυτές τις γενιές. Ντροπή. Υπάρχει ακόμη η συνείδηση στον κόσμο; Υπάρχει; Υπάρχει κάποιος που έχει συνείδηση ή την σκοτώσατε;»

Υπάρχουν οικογένειες που μου τηλεφωνούν, τόσο στενοχωρημένες, και μου λένε ότι πιέζονται να κάνουν το εμβόλιο αλλιώς θα χάσουν την δουλειά τους και φοβούνται να χάσουν τη δουλειά τους γιατί είναι ο μόνος τρόπος για να επιβιώσουν.

Είστε άκαρδοι; Είστε άνθρωποι; Δεν θέλουν να κάνουν το εμβόλιο αλλά δεν έχουν άλλη επιλογή.

Ακούστε: Αν κάποιος θέλει να κάνει το εμβόλιο ας είναι. Ποτέ όμως μην καταπιέζεται τον κόσμο να το κάνει.

Οι κυβερνήσεις υπάρχουν γιατί το επιτρέπει ο Ιησούς Χριστός για να προστατεύουν τα δικαιώματα του κόσμου και όχι να επιβάλλουν το κακό, στο όνομα του «νοιαζόμαστε για την ασφάλειά σου».

Μην ασχολείστε μαζί μου. Αφήστε με να ζήσω τη ζωή μου όπως θέλω εγώ και όπως θέλει ο Χριστός.

Σταματήστε να καταπιέζετε τον κόσμο να κάνει το εμβόλιο. Υπάρχει κάποιος άνδρας ανάμεσά σας να πει την αλήθεια έστω και αν αυτό του κοστίσει; Είστε όλοι δειλοί; Τα χρήματα σας έχουν τυφλώσει;»
 
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,441,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1968,ΑΠΟΨΕΙΣ,58,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,700,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,132,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,755,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,64,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1816,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1107,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,40,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,435,Κόσμος,9580,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,405,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1531,Πολιτική,6823,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5953,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,74,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1114,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2679,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,626,Eco-News,2766,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Πύρινο κήρυγμα από Ορθόδοξο Ασσύριο Αρχιεπίσκοπο: «Πουλήσατε τον Χριστό – Αρκετά με τα ψέματα και τον κορωνοϊό»
Πύρινο κήρυγμα από Ορθόδοξο Ασσύριο Αρχιεπίσκοπο: «Πουλήσατε τον Χριστό – Αρκετά με τα ψέματα και τον κορωνοϊό»
https://difernews.gr/wp-content/uploads/2021/09/maxresdefault-14-scaled.jpg
https://i.ytimg.com/vi/i1QgjDenQ_s/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/09/blog-post_4.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/09/blog-post_4.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content