Με τη δική μας βοήθεια δημιουργείται το Παγκόσμιο Σύστημα Παρακολούθησης (ΒΙΝΤΕΟ)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Με τη δική μας βοήθεια δημιουργείται το Παγκόσμιο Σύστημα Παρακολούθησης

👉Εξηγούν τις πρακτικές τους με τρόπο που φαίνεται ότι είναι για το καλό μας, αλλά τι κρύβεται από πίσω;

Με τη χρήση του facebook μπορείτε να επικοινωνήσετε, να αναζητήσετε και να αναγνωρίσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν.

Φανταστείτε έναν κόσμο, όπου οι κάμερες σας παρακολουθούν καθώς ψωνίζετε στο αγαπημένο σας κατάστημα, αλλά δεν είναι κάμερες ασφαλείας, μα είναι κάμερες του Facebook. Tο Facebook έχει πάνω από 2 δισεκατομμύρια μηνιαίους ενεργούς χρήστες, αριθμός που πλησιάζει σχεδόν το 1/4 του πληθυσμού ολόκληρου του πλανήτη!

Με το πρόσχημα της προστασίας των ελευθεριών των ανθρώπων, το Facebook ισχυρίζεται ότι η αναγνώριση προσώπου θα κρατήσει τους ανθρώπους ασφαλείς.

«Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου μας επιτρέπει να σας προστατεύσουμε από τους τυχόν αγνώστους, που θα χρησιμοποιούσαν τη φωτογραφία σας για να σας πλαστοπροσωπήσουν», δήλωνε το Facebook στους χρήστες του.

Η ώθηση του Facebook στη διάδοση της αναγνώρισης προσώπου θέτει επίσης την εταιρεία στο επίκεντρο μιας ευρύτερης και έντονης συζήτησης σχετικά για τον τρόπο που χειρίζεται αυτή την ισχυρή τεχνολογία.

Η τεχνολογία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό ατόμων που βρίσκονται μακριά με το όνομά τους, χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους. Ενώ οι υποστηρικτές της αναγνώρισης προσώπου, τη θεωρούν ως εργαλείο υψηλής τεχνολογίας για τη σύλληψη εγκληματιών, οι ειδικοί των πολιτικών ελευθεριών προειδοποιούν, ότι θα μπορούσε να επιτρέψει τη δημιουργία ενός συστήματος μαζικής παρακολούθησης.

Η αναγνώριση προσώπου λειτουργεί με σάρωση προσώπων ανώνυμων ατόμων από φωτογραφίες ή βίντεο και στη συνέχεια αντιστοιχίζει κωδικούς των μοτίβων του προσώπου τους, με κωδικούς σε μια βάση δεδομένων επώνυμων ατόμων.

Το Facebook υποστηρίζει ότι οι χρήστες είναι υπεύθυνοι για αυτήν τη διαδικασία, λέγοντάς τους: «Εσείς ελέγχετε την αναγνώριση προσώπου».

Ωστόσο, κριτικοί δηλώνουν ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν πραγματικά να ελέγξουν την τεχνολογία – επειδή το Facebook σαρώνει τα πρόσωπά τους από φωτογραφίες, ακόμα και όταν είναι απενεργοποιημένη η ρύθμιση αναγνώρισης προσώπου.

Το Facebook προσπαθεί να εξηγήσει τις πρακτικές του, με τρόπους που το κάνουν να μοιάζει πως ενεργεί για το καλό σας και πως προστατεύει το απόρρητό σας με κάποιον τρόπο, αλλά δεν επισημαίνει το γεγονός ότι σαρώνει κάθε φωτογραφία.

Είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα κοινωνικών μέσων στον κόσμο και τα πάνω από 2 δισεκατομμύρια προφίλ του, αποτελούν ένα αρχείο ισοδύναμο με τα εξαιρετικά τρομακτικά «αρχεία του FBI», που δημιουργήθηκαν για τους Αμερικανούς «υπόπτους» από την εποχή του J. Edgar Hoover. Σήμερα, όλοι αποτελούν «υπόπτους», τόσο στην Αμερική, όσο και σε κάθε άλλη χώρα.

Παρόλο που μέχρι στιγμής η αναγνώριση προσώπου έχει χρησιμοποιηθεί μόνο για την προσθήκη ετικετών στις φωτογραφίες, η ιδέα ότι τα στοιχεία αυτά θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για περαιτέρω ενέργειες εγείρει ανησυχίες.

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι άλλο ετοιμάζει η εταιρία και πώς μπορεί να εκμεταλλευθεί τα στοιχεία που συλλέγει.


Η τεχνογνωσία υπάρχει εδώ και χρόνια, αυτό είναι γνωστό. Επίσης είναι πλέον δυνατό να αναπτύξεις μια εφαρμογή, η οποία, χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αναγνώρισης προσώπου, να είναι σε θέση να επιβεβαιώσει ποια είναι η ταυτότητα του προσώπου που αναζητάς, αρκεί το πρόσωπο αυτό να έχει καταχωρηθεί σε μια βάση δεδομένων. Οι αστυνομικές αρχές σε όλο και περισσότερα μέρη του κόσμου αγοράζουν τέτοιες εφαρμογές προκειμένου να συνδυάζουν το υλικό που συλλέγουν από κάμερες με τις βάσεις δεδομένων τους.

Σήμερα υπάρχει ήδη η δυνατότητα να συλλέγεται σε μια βάση δεδομένων και να κατηγοριοποιείται ένας τεράστιος αριθμός δημοσίως διαθέσιμων φωτογραφιών που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, και ζούμε πλέον το τέλος της ιδιωτικότητας και της προσωπικής μας ανεξαρτησίας. Κι όλα αυτά, αρκεί με το πάτημα ενός κουμπιού, να ανεβάσει κάποιος το πρόσωπό μας στο διαδίκτυο, ακόμα κι εμείς οι ίδιοι, βοηθώντας έτσι τον οποιονδήποτε να μας παρακολουθεί. Τόσο απλά.

Μια ιδέα μπορεί να πάρει κανείς, βλέποντας το βίντεο που ακολουθεί:


Το διάβασα στο el.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,422,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1909,ΑΠΟΨΕΙΣ,40,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,104,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,686,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,120,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,742,ΒΙΝΤΕΟ,182,ΒΟΛΟΣ,49,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1810,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,143,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,719,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,63,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,24,ΕΡΕΥΝΕΣ,43,ΖΩΗ,140,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,35,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,37,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,324,Κόσμος,9453,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,44,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,306,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1512,Πολιτική,6782,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5911,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,58,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1086,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2548,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,33,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,86,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,604,Eco-News,2748,GP - info,5,voice healing therapy,32,
ltr
item
Ploumistos.com: Με τη δική μας βοήθεια δημιουργείται το Παγκόσμιο Σύστημα Παρακολούθησης (ΒΙΝΤΕΟ)
Με τη δική μας βοήθεια δημιουργείται το Παγκόσμιο Σύστημα Παρακολούθησης (ΒΙΝΤΕΟ)
Με τη δική μας βοήθεια δημιουργείται το Παγκόσμιο Σύστημα Παρακολούθησης
https://www.el.gr/wp-content/uploads/2021/02/2021-02-20_000303.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/02/blog-post_429.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/02/blog-post_429.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content