Αποκαλύπτεται το σχέδιο της Άγκυρας: "Αμερικανικός εμφύλιος" & "ταχεία κατάρρευση ΗΠΑ-ΕΕ"

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αποκαλύπτεται το σχέδιο της Άγκυρας: "Αμερικανικός εμφύλιος" & "ταχεία κατάρρευση ΗΠΑ-ΕΕ"

👉Ως ευκαιρία για ανάδειξη της Τουρκίας σε υπερδύναμη βλέπουν οι ισλαμιστές της Άγκυρας τα επεισόδια στην Ουάσιγκτον

“Ο(τουρκικός) λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται”, αναφέρει μια πολύ σοφή ελληνική παροιμία που ταιριάζει “γάντι” στις προθέσεις των Τούρκων, μετά τις εξελίξεις στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ από εκατοντάδες οπαδούς του Τραμπ. Ο επικεφαλής σύμβουλος του Προέδρου της Τουρκίας Yigit Bulut σχολιάζοντας τα γεγονότα στις ΗΠΑ, εξέφρασε τις ανομολόγητες επιθυμίες του σουλτάνου Ερντογάν και τις δικές του φυσικά, καταδεικνύοντας έτσι τις προθέσεις των γειτόνων.

Ο Μπουλούτ στο Twitter, χαρακτηρίζει τα επεισόδια στο Καπιτώλιο ως αμερικανικό εμφύλιο πόλεμο, ενώ ανέφερε ότι οι ΗΠΑ και η ΕΕ βρίσκονται σε κατάσταση ταχείας κατάρρευσης που αφήνει πολλά γεωπολιτικά κενά, που θα καλύψει φυσικά η Άγκυρα.

Ο ίδιος προβλέπει το θάνατο του NATO, ως κάτι σίγουρο, το οποίο θα έχει ως άμεσο αποτέλεσμα την ανάδειξη της Τουρκίας ως μία εκ των τριών υπερδυνάμεων στην υπό διαμόρφωση νέα παγκόσμια τάξη (Ρωσία, Κίνα, Τουρκία).

Αυτό είναι το “αφήγημα” που πιστεύει πρώτα ο Ερντογάν, και στη συνέχεια όλοι οι σύμβουλοι του και οι δικοί του άνθρωποι για το μέλλον και πάνω σε αυτό κινούνται σε Αιγαίο-Α.Μεσόγειο.
Το νέο σχέδιο του Ερντογάν μετά το Καραμπάχ

"Ο Ερντογάν σκοπεύει να επανεξετάσει τα σύνορα της Τουρκικής Δημοκρατίας και δεν κρύβει τις προθέσεις του", δήλωσε ο Karen Hovhannisyan, Τουρκολόγος και ειδικός σύμβουλος, παρέχοντας πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια που επεξεργάζονται στη γειτονική Τουρκία για το μέλλον μετά την επιτυχία στο Ναγκόρνο/Καραμπάχ.

Ο ίδιος σύμφωνα με νέες πληροφορίες, υπογράμμισε ότι οι Τούρκοι σκοπεύουν να δημιουργήσουν ένα ομοσπονδιακό κράτος σύμφωνα με το παράδειγμα της Ρωσίας, το οποίο θα περιλαμβάνει ορισμένα κομμάτια πολλών κρατών.

"Η Τουρκία του Ερντογάν προτίθεται να επανεξετάσει τα σύνορα της σημερινής Τουρκικής Δημοκρατίας, για αυτό και η τουρκική κυβέρνηση έχει μια δεδηλωμένη προκλητική πρόθεση, την οποία δεν κρύβει πλέον.

Ακολουθώντας το παράδειγμα της Ρωσίας, σκοπεύει να δημιουργήσει ένα ομοσπονδιακό κράτος, το οποίο θα περιλαμβάνει το κατεχόμενο από την Τουρκία τμήμα της Κύπρου, ένα μέρος της βόρειας Συρίας, ένα μέρος του Ιρακινού Κουρδιστάν, ένα μέρος του Ναχιτσεβάν, μέρος της Αρμενίας, και του Αζερμπαϊτζάν, καθώς και μέρος της Γεωργίας.

Η Τουρκία του Ερντογάν μπόρεσε να αλλάξει τις δημογραφικές στατιστικές και την οικονομική επιρροή σε όλες σχεδόν τις προαναφερθείσες περιοχές, εκτός από το Ιρακινό Κουρδιστάν.

Έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο η τουρκική λίρα και γλώσσα θα είναι πολύ πιο κοινή στην χρήση και πιο διαδεδομένη, από το εθνικό νόμισμα και τη γλώσσα των χωρών που εξακολουθούν να έχουν ακόμα τον κυρίαρχο έλεγχο στις συγκεκριμένες περιοχές.

Νομίζω όμως ότι τελικά τα σχέδια αυτά που περιγράφονται στον χάρτη αυτόν δεν θα υλοποιηθούν υπέρ της Τουρκίας, αλλά είμαστε ευτυχείς που αποκαλύπτουμε εμείς τα σχέδια τους", έγραψε ο Karen Hovhannisyan.

Πρόκειται για το σχέδιο «Μεγάλη Τουρκία», που ευρίσκεται σε πλήρη ισχύ από τον Τούρκο πρόεδρο με προκλητικότατο χάρτη που είχε δημοσιεύσει η τουρκική εφημερίδα Star το 2018 και ο οποίος περιλάμβανε, Δυτική Θράκη, Κρήτη, Δωδεκάνησα, και όλα τα ελληνικά νησιά μέχρι την μέση του Αιγαίου με κόκκινο χρώμα σαν να… ανήκουν στη νέα οθωμανική αυτοκρατορία του Ερντογάν.

Η σύγχρονη Τουρκία είναι ο διάδοχος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, η οποία κυβέρνησε τεράστιες περιοχές της Μέσης Ανατολής για αιώνες. Τώρα ξανά η Άγκυρα με την βοήθεια του στρατού, θέλει να ελέγξει εδάφη και θαλάσσια οικόπεδα (Α. Μεσόγειο) σε μια προσπάθεια αναβίωσης αλλοτινών αλλά περασμένων ανεπιστρεπτί εποχών.


Το διάβασα στο pentapostagma.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,441,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1969,ΑΠΟΨΕΙΣ,58,Άρθρα,816,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,108,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,700,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,133,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,755,ΒΙΝΤΕΟ,191,ΒΟΛΟΣ,64,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1816,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,155,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,111,ΕΛΛΑΔΑ,1114,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,26,ΕΡΕΥΝΕΣ,46,ΖΩΗ,146,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,39,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,40,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,438,Κόσμος,9584,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,47,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,405,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1531,Πολιτική,6823,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5953,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,74,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,341,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1115,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2685,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,36,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,90,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,626,Eco-News,2766,GP - info,5,voice healing therapy,37,
ltr
item
Ploumistos.com: Αποκαλύπτεται το σχέδιο της Άγκυρας: "Αμερικανικός εμφύλιος" & "ταχεία κατάρρευση ΗΠΑ-ΕΕ"
Αποκαλύπτεται το σχέδιο της Άγκυρας: "Αμερικανικός εμφύλιος" & "ταχεία κατάρρευση ΗΠΑ-ΕΕ"
Αποκαλύπτεται το σχέδιο της Άγκυρας: "Αμερικανικός εμφύλιος" & "ταχεία κατάρρευση ΗΠΑ-ΕΕ"
https://www.pentapostagma.gr/sites/default/files/styles/main/public/2021-01/%CE%95%CF%81%CE%BD%CF%84%CE%BF%CE%B3%CE%AC%CE%BD%2C%20%CF%87%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B7%CF%82%2C%20%CE%9A%CE%B1%CF%80%CE%B9%CF%84%CF%8E%CE%BB%CE%B9%CE%BF%2C%20%CE%97%CE%A0%CE%91.jpg?itok=RYSTEqJR
https://i.ytimg.com/vi/o12RvfNdnVs/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_12.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2021/01/blog-post_12.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content