Στ. Πλουμιστός: Σημάδια από το σύμπαν ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στ. Πλουμιστός: Σημάδια από το σύμπαν ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο

👉Το Σύμπαν μας μιλάει πάντα και μας καθοδηγεί. Αν θέλουμε να καταλάβουμε τι λέει πρέπει... να αρχίσουμε να προσέχουμε τα σημάδια που μας δίνει. Καθημερινά αναρωτιόμαστε αν βαδίζουμε πνευματικά στο σωστό δρόμο.

Πώς μπορούμε να ξέρουμε αν μια απόφαση που πήραμε είναι η σωστή;
Με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο όλοι μας κάνουμε αυτές τις ερωτήσεις και παλεύουμε να τις απαντήσουμε.

Ευτυχώς, όλοι έχουμε πάντα την καθοδήγηση του σύμπαντος και έτσι μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτήν την καθοδήγηση όποια στιγμή θέλουμε. Εάν έχετε αμφιβολίες για τη ζωής σας και τις επιλογές δείτε κάποια σημάδια που αποκαλύπτουν αν ακολουθείτε το σωστό μονοπάτι.

Οι συγχρονικότητες υπάρχουν εν αφθονία

Όπου κι αν πάτε οι συγχρονικότητες σας ακολουθούν και συχνά σας εκπλήσουν. Για παράδειγμα, όταν περιμένετε στην ουρά ενός καταστήματος για να πληρώσετε, σκέφτεστε τί ωραία θα ήταν να ταξιδεύατε στο Παρίσι και ξαφνικά το άτομο που είναι μπροστά σας αρχίζει να μιλάει στο τηλέφωνο για το πόσο όμορφο είναι το Παρίσι.

Ένα άλλο παράδειγμα .... Έχετε βάλει στόχο να γράψετε ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης που να επικεντρώνεται στην αξιοποίηση των εσωτερικών δυνάμεων για την επίτευξη των ονείρων και συναντάτε κάποιον εντελώς τυχαία που εργάζεται σε έναν εκδοτικό οίκο και ειδικεύεται σε βιβλία αυτοβελτίωσης.

Όλα αυτά τα σημάδια είναι η καθοδήγηση από το σύμπαν που σας δείχνει ότι οδηγείστε προς τη σωστή κατεύθυνση. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και συνεχίστε έχοντας την εύνοια του σύμπαντος. Τώρα είναι η ώρα να δράσετε, να ακολουθήσετε τις επιθυμίες της καρδιάς σας και να κινηθείτε σύμφωνα με τον σκοπό που έχετε. Μην αφήσετε τον φόβο να σας συγκρατήσει. 

Σας προτείνουμε να δείτε: ''Το Σύμπαν σου παραδίδει αυτό που θέλεις εφαρμόζοντας τρία βήματα'' 


Αλληλουχία με τον αριθμό 1

Κοιτάζετε το ρολόι σας και βλέπετε πως δείχνει 11:11 ή 1:11.
Συνδέεστε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πέφτετε πάνω σε μία φωτογραφία η οποία έχει 111 "μου αρέσει’" - like.
Οδηγείτε και το αμάξι που βρίσκεται μπροστά σας έχει πινακίδα 11:11.
Όπου και αν πάτε ότι και αν κάνετε παρατηρείτε τον αριθμό 1.
Μην το αγνοήσετε αυτό το σημάδι .Είναι μια ένδειξη ότι νέα ξεκινήματα βρίσκονται στο δρόμο σας και τώρα είναι η ώρα να εστιάσετε σε αυτό που θέλετε και στη συνέχεια να πιστέψετε ότι θα αποφέρει καρπούς.

Είναι εύκολο να αποσπαστείτε από τους υλικούς περισπασμούς

Πράγματα που συχνά σας αποσπούσαν την προσοχή δεν το κάνουν πλέον. Ενώ το πρώτο πράγμα που κάνατε το πρωί μόλις ξυπνούσατε ήταν να κοιτάξετε το τηλέφωνό σας ,να περάσετε πολλές ώρες στα κοινωνικά μέσα ή να παρακολουθήσετε τηλεόραση μετά τη δουλειά, νιώθετε ότι δε σας γεμίζουν πλέον όλα αυτά. Αντιθέτως επιλέγετε να ξοδέψετε το χρόνο σας εστιάζοντας στο να κάνετε πράγματα που θέλετε στη ζωή σας και να δουλεύετε πάνω σε αυτά. 

Αυτή είναι η πνευματική αφύπνισή σας και ένα ξεκάθαρο σημάδι από το σύμπαν ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο διότι τα υλικά αγαθά δε σας γεμίζουν πια. Με συνεχή δουλειά και εστιασμένοι πάντα σε αυτό που θέλετε τίποτα δεν θα είναι ακατόρθωτο στο να πετύχετε το σκοπό σας. Η ζωή θα σας ανταμείψει με πολλές νέες ιδέες, θα σας γεμίσει με έμπνευση για να προχωρήσετε και να δώσετε ‘’τροφή’’ στη ψυχή σας.

Τα άσχημα πράγματα δεν έχουν πλέον θέση στη ζωή σας

Πράγματα που σας δημιουργούσαν ανησυχία δεν σας ανησυχούν πια. Δεν σας νοιάζει για το τι λένε, κάνουν ή σκέφτονται οι άλλοι. Αντιθέτως συνειδητοποιείτε ότι ο καθένας έχει δικαίωμα να ζήσει τη ζωή του σύμφωνα με τις πεποιθήσεις του και αυτό είναι δικαίωμά του. Δεν έχετε καμία διάθεση να λογομαχήσετε ή να έρθετε σε κόντρα με άλλους ανθρώπους για να το αποδείξετε.

Εστιάζετε στη ζωή σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και αυτό σας επιτρέπει να διατηρείτε μια ευτυχισμένη και χαρούμενη στάση ζωής. Η απελευθέρωση από κάθε είδους στεναχώρια και αρνητικότητα επιτυγχάνεται όταν βρίσκεστε στο σωστό δρόμο στη ζωής. Απολαύστε λοιπόν την ελευθερία που βρίσκεται στο δρόμο σας.

Νιώθετε μια οικεία αίσθηση γνώσεων

Συχνά νιώθετε μια ανεξήγητη αίσθηση γνώσεων. Ο δρόμος στον οποίον βαδίζετε είναι ο σωστός και μερικές φορές κατά τη διάρκεια της διαδρομής νιώθετε ένα περίεργο συναίσθημα. Όταν συμβεί αυτό σημαίνει ότι το σύμπαν σας χτυπάει στην πλάτη και σας επιβεβαιώνει ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο και σας λέει να συνεχίσετε να κάνετε αυτό που κάνετε.

Το σύμπαν σας μιλάει πάντα και σας καθοδηγεί σε όλη σας τη διαδρομή της ζωής σας. Για να δείτε, να ακούσετε ή να αισθανθείτε τα σημάδια του δώστε μεγάλη προσοχή. Δεν είστε ποτέ μόνοι και σας αγαπάνε περισσότερο απ’ ότι νομίζετε. Χρησιμοποιήστε και αξιοποιήστε αυτά τα σημάδια που σας δίνει το σύμπαν ως επιβεβαίωση ότι είστε στο σωστό δρόμο στο ταξίδι της ζωής σας. 

Σας προτείνουμε να δείτε:''Όταν κλείνει ένας κύκλος το Σύμπαν σου δίνει μια νέα ευκαιρία''


Κάντε voicehealing και ακούστε για την "Σύνδεση με τα Συμπαντικά μηνύματα" ΕΔΩ


Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΑΣ

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης, Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ένας προικισμένος διαισθητικά άνθρωπος, που ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης - Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας - υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,406,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1836,ΑΠΟΨΕΙΣ,32,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,98,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,675,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,111,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,725,ΒΙΝΤΕΟ,173,ΒΟΛΟΣ,28,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1806,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,128,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,108,ΕΛΛΑΔΑ,606,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,23,ΕΡΕΥΝΕΣ,36,ΖΩΗ,122,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,20,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,31,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,233,Κόσμος,9406,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,14,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,35,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,235,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1503,Πολιτική,6777,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5870,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,71,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,56,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1058,Τοπικά,11676,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2496,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,25,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,80,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,581,Eco-News,2723,GP - info,5,voice healing therapy,22,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Σημάδια από το σύμπαν ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο
Στ. Πλουμιστός: Σημάδια από το σύμπαν ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο
Στ. Πλουμιστός: Σημάδια από το σύμπαν ότι βρίσκεστε στο σωστό δρόμο
https://peacefulhealingroom.files.wordpress.com/2019/07/img_0255.jpg?w=736
https://i.ytimg.com/vi/oO5U9lR6mwM/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_678.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/12/blog-post_678.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content