Πόσο αποφασιστικά είναι τα ζώδια;

Πόσο αποφασιστικά είναι τα ζώδια;

👉Συμβαίνει και… στα καλύτερα παιδιά. Να βρίσκονται εγκλωβισμένα σε διλήμματα, να μην ξέρουν τι να αποφασίσουν σε κάθε είδους ζητήματα: αισθηματικά (τον Γιώργο ή τον Χάρη), επαγγελματικά (να κάτσω στη δουλειά που δεν με πληρώνουν ή να δοκιμάσω αλλού την τύχη μου) ή ακόμα και σε πιο απλά ζητήματα, του είδους να μαγειρέψω για να φανώ καλή νοικοκυρά ή να «χτυπήσουμε» καμία πίτσα απ’ έξω και σε όποιον αρέσει; Ορισμένα ζώδια δεν δυσκολεύονται να αποφασίσουν. Άλλα βασανίζονται, λες και από την απόφασή τους αυτή κρέμεται η μοίρα του κόσμου. Άλλοι πάλι αφήνουν τα πράγματα να κυλήσουν μόνα τους, περιμένοντας οι συγκυρίες να οδηγήσουν κάπου. Αλήθεια, εσύ σε ποια κατηγορία ανήκεις; Η αστρολογία σου δίνει την απάντηση, με βάση το ζώδιό σου!
 

Πως αντιδρούν τα ζώδια όταν βρίσκονται σε δίλλημα


ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός μπορεί να βρεθεί σε δίλημμα, που θα διαρκέσει το πολύ για τρία λεπτά. Κατόπιν θα πάρει την απόφαση εκείνη, που θα ικανοποιεί τον εγωισμό του, το πείσμα του ή/και τη σεξουαλική του επιθυμία – όχι απαραιτήτως με αυτή τη σειρά. Όποιες και να είναι οι συνέπειες, ελάχιστα τον απασχολούν και σπάνια παραδέχεται ότι κάπου έκανε λάθος (ή για να το πούμε πιο κολακευτικά, αναλαμβάνει την ευθύνη των αποφάσεών του). Αυτό τον γλιτώνει από την περιττή ψυχική ταλαιπωρία και, αν μη τι άλλο, απαλλάσσει και τους γύρω του από μία ενοχλητική ενδεχομένως αναμονή. Δεν είναι κακό, αν το καλοσκεφτείς.

ΤΑΥΡΟΣ
Ταύρος σε δίλημμα; Δεν είναι και η καλύτερή του. Εδώ περνάει από κόσκινο το να πάρει μία απόφαση. Σκέψου τι γίνεται αν «παίζει» και μια δεύτερη απόφαση ταυτόχρονα, που έρχεται σε σύγκρουση με την πρώτη. Καθώς είναι αρκετά αισθηματίας, θα προσπαθήσει να βρει τη χρυσή τομή, που δεν θα πληγώσει κανέναν από τους αγαπημένους του. Γίνεται όμως ομελέτα χωρίς να σπάσουν αυγά; Ένα ζώδιο με τέτοια ενασχόληση με τη μαγειρική, όπως ο Ταύρος, θα έπρεπε να το ξέρει καλύτερα από τον καθένα… Επιμένει ωστόσο να το αγνοεί, σπάζοντας τα νεύρα όλων των εμπλεκομένων, που θα αντιμετωπίσουν με φοβερή ανακούφιση τη στιγμή που επιτέλους πια ελήφθη η απόφαση, όποια κι αν είναι.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Ο Δίδυμος έχει μία περίεργη σχέση με τα διλήμματα. Για εκείνον οι περισσότερες αποφάσεις, ακόμα κι αν δεν ενέχουν κάποιο δίλημμα, καταλήγουν να είναι αυτό-αμφισβητούμενες, καθώς το δαιμόνιο (με την καλή έννοια) μυαλό του, αρχίζει να σκέφτεται τις συνέπειες και τα αποτελέσματα σαν κομπιούτερ που παίζει σκάκι μελετώντας όλες τις πιθανές κινήσεις. Όχι πως αυτό τον βοηθά να καταλήξει οριστικά και αμετάκλητα κάπου. Με άλλα λόγια, μη βιαστείς να χαρείς, αν η απόφαση που πήρε ήταν εκείνη που ευχόσουν. Δεν το ‘χει σε τίποτα να έρθει την επόμενη μέρα και να σου πει ότι άλλαξε γνώμη, και όποιον πάρει ο Χάρος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο Καρκίνος έχει έναν απλό τρόπο να λύνει τα διλήμματά του. Ακολουθεί την καρδιά του. Αυτό τον διευκολύνει όταν πρόκειται για πρακτικά θέματα, δηλαδή δεν το ‘χει και πολύ να εγκαταλείψει μια δουλειά που δεν τον «γεμίζει», ακόμα και σε τούτους τους δύσκολους καιρούς. Από την άλλη όμως, έτσι και πρόκειται για κάποιο αισθηματικό δίλημμα, θα γίνει πραγματικό ράκος μέχρι να καταλήξει στην απόφαση εκείνη, που θα του εγγυηθεί την ευτυχία. Και επειδή δυστυχώς ποτέ δεν μπορούμε να έχουμε εγγυήσεις στο συγκεκριμένο ζήτημα, είναι ικανός να μελαγχολεί για όλη την υπόλοιπη ζωή του, έστω και λιγουλάκι, για το πώς θα ήταν τα πράγματα αν είχε πάρει την «άλλη» απόφαση.

ΛΕΩΝ
Όταν ο Λέων βρίσκεται σε δίλημμα η πρώτη του αντίδραση είναι να… θυμώσει. Ποιος τολμάει να τον φέρνει σε δύσκολη θέση; Μπορεί βέβαια ο θρασύτατος να ήταν ο ίδιος ο εαυτός του, αλλά ο Λέων τον αγαπάει πάρα πολύ, για να του προσάψει κατηγορίες. Πώς θα λύσει το θέμα; Θα επιλέξει χωρίς να χρονοτριβεί, τη λύση εκείνη που θα πληγώσει λιγότερο το γόητρό του. Ή τουλάχιστον αυτό θα δείξει στους έξω. Το καλό (για εκείνον βέβαια) είναι ότι σπάνια πισωγυρίζει ή μετανιώνει για τις αποφάσεις του, όσο λανθασμένες κι αν αποδειχθούν. Σαν τη φωτιά, το στοιχείο του, δεν επιστρέφει ποτέ στην… καμένη γη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ένα δίλημμα αποτελεί για τον Παρθένο ιδανική… τροφή για σκέψη. Ατελείωτη σκέψη, όμως. Για ένα ζώδιο που αναλύει εμπεριστατωμένα όλα τα δεδομένα, ακόμα κι αν πρόκειται να γράψει τη λίστα με τα ψώνια για το σούπερ μάρκετ, η δουλειά είναι διπλή, όπως καταλαβαίνεις. Ο Παρθένος θα σταθμίσει τα υπέρ και τα κατά, θα τα σημειώσει κιόλας σε ένα χαρτί στις ανάλογες στήλες, λες και πρόκειται για επαγγελματικό memo. Θα το κάνει αυτό ακόμα και στα αισθηματικά του ζητήματα. Αλλά μην τον παρεξηγείς, δεν έχει στη θέση της καρδιάς ένα κομπιούτερ. Πολύ απλά ο μεγαλύτερος φόβος του είναι να μην πάρει τη λάθος απόφαση. Αν σε κάτι θέλει να μοιάσει στον Θεό, είναι το να γίνει… Αλάνθαστος.

ΖΥΓΟΣ
Αν για το καθένα υπάρχει μία κόλαση επί της Γης, για τον Ζυγό αυτή είναι το να βρεθεί σε δίλημμα. Από τη φύση του αναποφάσιστος, δυσκολεύεται απίστευτα να καταλήξει κάπου. Στη νοερή ζυγαριά του, βάζει και ξαναβάζει τα δεδομένα και τις πιθανές συνέπειες μιας απόφασης, αλλά του είναι αδύνατον να την κάνει να γείρει από τη μία πλευρά. Έτσι, αναβάλλει διαρκώς το πού θα καταλήξει, περιμένοντας ενδεχομένως έναν από μηχανής Θεό, να δώσει τη λύση. Ή πιο απλά, ελπίζοντας τα πράγματα να πάρουν μια τροπή, ώστε το πρόβλημα να διευθετηθεί από μόνο του. Όπως, να βαρεθεί η Ρίτσα να τον περιμένει και να του μείνει μόνο η Λίτσα…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Ο Σκορπιός είναι συνήθως ο τύπος που αρπάζει τη ζωή από τα μαλλιά, ή τουλάχιστον δεν της επιτρέπει να του κάνει… τσαλίμια. Όπως δεν το επιτρέπει και σε κανέναν άλλο, άλλωστε. Έτσι, με τον χαρακτηριστικό δυναμισμό του, θα αντιμετωπίσει το οποιοδήποτε δίλημμα χωρίς καθυστέρηση, δίνοντας προτεραιότητα σε εκείνο που ικανοποιεί πρώτα τον ίδιο και συμφωνεί με οτιδήποτε έχει… βάλει στο μάτι. Κανένας ερωτικός, επαγγελματικός ή άλλου είδους στόχος δεν ξεφεύγει από ένα Σκορπιό και δεν αφήνει ανόητα διλήμματα να τον εμποδίσουν. Επίσης πετυχαίνει την όποια απόφασή του να την «περάσει» και στους άλλους, είτε με την πειθώ, είτε με την συναισθηματική πίεση, οπότε όλα είναι μια χαρά (θέλοντας και μη)…

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο Τοξότης είναι ένα από τα ζώδια που παίρνουν τη ζωή ανάλαφρα, οπότε το να βρεθεί σε δύσκολη θέση εξαιτίας κάποιου διλήμματος, είναι αταίριαστο με την όλη του κοσμοθεωρία. Γι’ αυτό και αποφεύγει να παρατείνει τη σχετική ενόχληση, είτε παίρνοντας την απόφαση χωρίς να το πολυσκεφτεί, είτε αφήνοντας τα πράγματα να εξελιχθούν και την τύχη να αποφασίσει για λογαριασμό του. Άλλωστε, της έχει εμπιστοσύνη, μια και τις περισσότερες φορές την έχει με το μέρος του –ή τουλάχιστον έτσι αισθάνεται. Αν έχει πιθανότητες να μετανιώσει; Αμφίβολο, μια και ο Τοξότης έχει την ικανότητα να ξεκόβει εύκολα από το παρελθόν και να αναζητά τις νέες καταστάσεις, που του επιφυλάσσει το μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Για έναν τύπο που θα επιθυμούσε να μην ξεφύγει ποτέ τίποτα από τα προγράμματά του, όπως ο Αιγόκερως, το δίλημμα είναι μια δυσάρεστη ανατροπή. Φυσικά, σαν γήινο ζώδιο που είναι, θα το αντιμετωπίσει με πολλή περίσκεψη και στάθμιση όλων των πιθανών εκβάσεων της μίας ή της άλλης απόφασής του. Θα κλίνει μάλλον προς την πλευρά του πιο «ασφαλούς» δρόμου, εκείνου που δεν θα αλλάξει και πολύ μια παρούσα κατάσταση, την οποία ο ίδιος είχε δρομολογήσει όπως ήθελε. Έτσι, είναι απίθανο να εγκαταλείψει τη μόνιμη σχέση του για ένα ερωτικό πάθος ή μια σταθερή δουλειά για κάποια άλλη, περισσότερα υποσχόμενη, αλλά με ρίσκο. Άλλωστε και μόνο η λέξη «ρίσκο» τον ανατριχιάζει…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Υδροχόος αντιμετωπίζει τη ζωή με άνεση και είναι ανοιχτός σε… ό,τι ήθελε προκύψει. Δεν δυσκολεύεται λοιπόν να πάρει τις αποφάσεις του και να κάνει τις επιλογές του, αν βρεθεί σε δίλημμα. Καθώς είναι αρκετά εγκεφαλικός τύπος, θα σταθμίσει και θα αξιολογήσει τα πράγματα βάσει ορισμένων αρχών του. Πρώτον, να μην περιορίζεται η προσωπική του ελευθερία. Δεύτερον, να μην υπάρχει σύγκρουση με την όποια ιδεολογία του. Τρίτον, η απόφασή του να τον σπρώξει σε καινούριες ενδιαφέρουσες καταστάσεις, αφού η στασιμότητα, όπως και τα πισωγυρίσματα, είναι για εκείνον σκέτη καταδίκη. Κι αν κάποιους δυσαρεστήσει με όλα αυτά, θα τους απαντήσει με το τραγουδάκι «Σ’ όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε».

ΙΧΘΕΙΣ
Ψαράκι σε δίλημμα; Βοήθεια! Ο Ιχθύς κινδυνεύει να χαθεί στα απύθμενα νερά των αλληλοσυγκρουόμενων σκέψεων, μέχρι να οδηγηθεί σε κάποια απόφαση (και αν…) Φοβάται μήπως του βγει λάθος και τελικά πληγωθεί. Φοβάται μήπως πληγώσει τους άλλους. Φοβάται μήπως καταστραφεί, μήπως έρθει το τέλος του κόσμου του σε διάφορα πρακτικά θέματα, με τα οποία ούτως ή άλλως έχει από τη φύση του μια δυσκολία. Καταφεύγει σε συντρόφους και φίλους ζητώντας μία συμβουλή. Καταλήγει κάπου και μετά το αλλάζει, επηρεασμένος από κάτι άλλο που θα του πουν. Εν τέλει καταφέρνει, εκτός από τον εαυτό του, να φέρει και τους άλλους σε… απελπισία, μέχρι επιτέλους (και για όνομα του Θεού!), να αποφασίσει!

Το διαβασα στο myastro.gr
ON LINE ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ


Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις On Line Συνεδρίες ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

Για τις ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Διαλογισμού - Αυτοσυγκέντρωσης & Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι διαισθητικός και ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Πνευματικής Αφύπνισης του Νου - Αυτοβελτίωσης & Αυτογνωσίας (Spiritual Energy Healingman) δηλαδή Σύμβουλος ζωής.

Έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία Αυτοβελτίωσης & Αυτοθεραπείας με τίτλο "Voice Healing", ενώ λειτουργεί και ως Σύμβουλος ευεξίας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θεραπευτικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης & Ίασης, συμβουλευτικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς. Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί του για να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θέλετε!

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΕκπαίδευση για την Αφύπνιση του Νουπατήστε την εικόνα για να πάρετε πληροφορίες
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,460,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1997,ΑΠΟΨΕΙΣ,73,Άρθρα,818,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,114,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,731,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,143,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,771,ΒΙΝΤΕΟ,200,ΒΟΛΟΣ,79,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1834,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,179,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,114,ΕΛΛΑΔΑ,1439,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,29,ΕΡΕΥΝΕΣ,52,ΖΩΗ,178,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,45,Θεσσαλία,1316,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,52,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,550,Κόσμος,9748,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,49,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,456,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1567,Πολιτική,6872,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6053,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,76,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,343,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1157,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2899,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,48,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,97,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,651,Eco-News,2804,GP - info,5,voice healing therapy,39,
ltr
item
Ploumistos.com: Πόσο αποφασιστικά είναι τα ζώδια;
Πόσο αποφασιστικά είναι τα ζώδια;
Πόσο αποφασιστικά είναι τα ζώδια;
https://ak.picdn.net/shutterstock/videos/1017139828/thumb/1.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_151.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/blog-post_151.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content