Στ. Πλουμιστός: Η μεγάλη διαισθητική πρόβλεψη - Αυτά θα ζήσουμε το 2021

Στ. Πλουμιστός: Η μεγάλη διαισθητική πρόβλεψη - Αυτά θα ζήσουμε το 2021

👉Θέλοντας να σας ενημερώσω για τις διαισθητικές μου προβλέψεις, είναι σημαντικό να σας υπενθυμίσω την σπουδαία διαδικασία που συμβαίνει προκείμενου να σας μεταφέρω ότι νιώθω...καθώς η ενέργεια που με κατακλύζει, είναι ένα ιερό "δώρο". Το 2021 στη διαδικασία της αποκρυπτογράφισης των όσων νιώθω, φαίνεται σαν ένα πελώριο ον με "φλόγες" που ξεπηδούν από τις πνευματικές του σκέψεις.... Δηλαδή η νέα χρονιά που ακολουθεί θα απαιτήσει από μας πίστη και αφοσίωση, σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα, εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας και απόλυτη πειθαρχία.

Το 2021 = [5]
Το 2021 βγάζει ως άθροισμα τον αριθμό 5 που συμβολίζει την αλλαγή και το χάος. Αντιπροσωπεύει μια ποικιλία από εμπειρίες που αποκτά ο άνθρωπος μέσω της πνευματικής του αφύπνισης και προσφέρει πολλές ευκαιρίες για μελλοντικές αποφάσεις. Ταυτόχρονα συμβολίζει τις απρόβλεπτες καταστάσεις, τις ριζικές αλλαγές και την αστάθεια. Κι αυτό βγάζει ένα νόημα αν σκεφτούμε ότι αλλαγή φέρνει περιπέτειες που σημαίνει αστάθεια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακό. Ωστόσο όλη αυτή η αλλαγή μας κάνει να αντιλαμβανόμαστε το χάος γύρω μας. Το χάος μπορεί να το ορίζει ο καθένας όπως θέλει, αλλά τα σημάδια του 2021 θα μας δείξουν ότι ήρθε ο καιρός για αλλαγή και δράση. Όχι απαραίτητα αρνητική.

Το 2021 φέρνει μια πολύ σημαντική αλλαγή. 
Θα γνωρίζετε ότι η αλλαγή είναι ο 5ος διαχρονικός νόμος του σύμπαντος. "Αν δεν δεχτούμε την αλλαγή, κατανοώντας ότι εμείς την προκαλέσαμε μέσα από τις δράσεις μας, τότε θα βιώνουμε παθητικά το αποτέλεσμα που δημιουργήσαμε". Το παλιό θα δώσει τη θέση του στο νέο, που είναι ο τρόπος που τα πράγματα λειτουργούν και προχωρούν. Και θα δούμε μια πολύ σημαντική αλλαγή στη ροή του χρόνου. Κι αυτή η αλλαγή έχει να κάνει με το τέλος της ζωή μας όπως την ξέραμε. Ωστόσο με το ξημέρωμα της νέας χρονιάς θα νιώσουμε πολύ άβολα καθώς το πρώτο γεγονός, στον πρώτο μήνα, φέρνει παγκόσμια αναστάτωση!!

Είναι ώρα της συνειδητότητας 
Το 2021 στην αρχή του υπόσχεται καλές στιγμές και θετικές αλλαγές, αλλά υπάρχουν γεγονότα που θα μας "αναγκάσουν" να δούμε ότι μπορεί πολλά πράγματα να μην είναι υπό τον έλεγχό μας και ίσως χρειαστεί να είμαστε πιο συνειδητοί σε ότι αποφασίζουμε να κάνουμε από εδώ και μπρος. 

Το 2021 είναι, κατά κάποιον τρόπο, η είσοδος της ανθρωπότητας στη νέα 20ετια, όπου θα αρχίσει να ζει τα γραφόμενα στα ιερά κείμενα. Λίγο -λίγο θα ξεκινήσουν "θεαματικές" παγκόσμιες αλλαγές, νόμοι και αποφάσεις που θα αλλάξουν τις συνήθειες μας και θα περιορίσουν τις ελευθερίες μας. Η πίστη μας μπαίνει στο στόχαστρο των σκοταδιστών και τα όρια μεταξύ θρησκευτικότητας και θρησκοληψίας θα μας απασχολήσουν έντονα. Οι περιορισμοί μέσω της τεχνολογίας θα αρχίσουν να γίνονται πιεστικοί και οι άνθρωποι θα θέλουν να "δραπετεύσουν" αλλά θα πρέπει να επιλέξουν...  Μέσα σε όλα αυτά που θα ξεκινήσουν την νέα χρονιά, θα βιώσουμε επίσης γεγονότα που θα "τρομάξουν" την ανθρωπότητα και θα σημάνουν την παγκόσμια "αλλαγή" που θα ολοκληρωθεί έως το 2026.

Με την έλευση του 2021 θα αρχίσει να σχηματίζεται ο "νέος άνθρωπος"
Στις 16 Φεβρουαρίου 2019 έγραψα για τον νέο άνθρωπο με τίτλο: "Έρχεται η Συνειδησιακή Μοναδικότητα - Ένας νέος άνθρωπος" (διαβάστε ΕΔΩ). Θα αρχίσουμε σιγά - σιγά να διανύουμε μια νέα πραγματικότητα που θα αυξήσει την ανάγκη μας για την πίστη προς τον Δημιουργό, καθώς θα μεγαλώσουν πολύ οι ανασφάλειες και οι αγωνίες για το μέλλον μας. Μέχρι το 2026 θα μετασχηματίσουμε τους εαυτούς μας και ή θα παραδοθούμε στο σύστημα ή θα αντισταθούμε με πολύ μεγάλο κόστος. Στη διαδρομή αυτής της περιόδου θα αυξηθούν τα ερωτήματα, οι αγωνίες και οι αμφισβητήσεις, ενώ θα αποκαλυφτούν κρυμμένες αλήθειες και σημάδια από τα ιερά κείμενα. 

*********
Στις 18 Φεβρουαρίου 2019 έγραψα:
Προ των πυλών η "Μετάλλαξη" της ανθρωπότητας ΕΔΩ
Η "Μετάλλαξη" της ανθρωπότητας ξεκίνησε στις 22 Μαΐου 1975 και θα ολοκληρωθεί στις 22 Μαΐου 2025 και αφορά το σχέδιο των Δυνάμεων του Φωτός να εξαλείψουν την ανωμαλία του σκότους.

*********
Στις 18 Οκτωβρίου 2018 έγραψα:
Η «πλασματική ευημερία» ολοκληρώνεται σε 4 κύκλους:
  1. Ο (πρώτος κύκλος – «η προειδοποίηση») ξεκίνησε από τις 22 Μαΐου του 2016 έως 22 Μαΐου του 2017.
  2. Ο (δεύτερος κύκλος – «η αφαίρεση») ξεκίνησε από τις 22 Μαΐου του 2017 έως τις 22 Μαΐου του 2018 όπου θα έπρεπε οι άνθρωποι να αρχίσουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα που παρουσιάστηκαν – αποφασίστηκαν. 
  3. (Ο τρίτος κύκλος – «το μάθημα») ξεκίνησε από τις 22 Μαΐου του 2018 έως 22 Μαΐου του 2019 θα έχει χάσει την μοναδική ευκαιρία να διατηρήσει τις άξιες του αφού από τις 
  4. (Ο τέταρτος κύκλος – «η υλοποίηση») 22 Μαΐου του 2019 έως 22 Μαΐου του 2020 θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ μια δύσκολη περίοδος για όλο τον κόσμο...
Η πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού: Η παγκόσμια "αλλαγή" 2019 - 2026 ΕΔΩ
Εφτά είναι και τα χρόνια που κατά την πεποίθηση μου, θα υποστούμε πολύ σημαντικές "αναταράξεις" που θα φέρουν την "αλλαγή" στην κοσμοθεωρία του ανθρώπινου είδους...

*********
Στις 23 Φεβρουαρίου 2020 έγραψα:
Η ανθρωπότητα εισέρχεται στην περίοδο που περιγράφουν οι ιερές γραφές ΕΔΩ
Όσο κι αν μερικοί βλέπουν τα πρόσκαιρα ανακουφιστικά οικονομικά μέτρα ως ελπίδα, δυστυχώς τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσουν το 2ο εξάμηνο του 2020 όπως έχω αναφέρει, θα φέρουν τέτοιες εξελίξεις και διαφορές που είναι σαν να καθιερώνεται σιγά σιγά ένας νέος σε νοοτροπία άνθρωπος. Θα είναι σίγουρα οι μισοί φοβισμένοι και ενεργειακοί και οι άλλοι μισοί συμβατικοί και αδίστακτοι. Αυτό θα φέρει με το πέρας των μηνών εξελίξεις όχι μόνο στους Έλληνες αλλά και σε πολλούς άλλους λαούς. Για αυτό θα δείτε ότι θα αρχίσουν σε βάθος μερικών μηνών οι έχθρες, σε βάθος τριών χρόνων μεγάλη οικονομική πίεση και στην Ευρώπη, σε βάθος 5ετιας περιφερειακοί πόλεμοι και σε βάθος 20ετιας τον έλεγχο του ανθρώπου.

Μέσα σε όλη αυτή την αναδιανομή πλούτου, την ανακατάταξη της γης και του πλούτου της και της μετάβασης στην νέα πραγματικότητα, είναι αλήθεια ότι θα νιώσετε πιεσμένοι, προβληματισμένοι και σε πολλές περιπτώσεις υπερβολικά αγχωμένοι για το μέλλον. Σας διαβεβαιώνω ότι τίποτα δεν πρόκειται να υποστείτε χωρίς οι ίδιοι να το δεχτείτε ως μονόδρομο... Ο μόνος τρόπος για μπορέσετε να διαχειριστείτε όλα τα παραπάνω είναι η πίστη στον εαυτό σας, τον νου σας και αν πιστεύετε στον θεό, όπως άλλωστε λένε και οι γραφές που μας διδάσκουν ότι με την πίστη μπορούμε να κάνουμε θαύματα (Κατά Ματθαίον 17:20).

Αν ο Δημιουργός μας επρόκειτο να μας ελευθερώσει από τις δυσκολίες μας απλώς επειδή το ζητούσαμε, θα μας στερούσε τις ίδιες τις εμπειρίες απαραίτητες για τη σωτηρία μας. Πρέπει να μάθουμε να εμπιστευόμαστε το σχέδιο του Δημιουργού - Θεού. Καθώς ευθυγραμμίζουμε τις επιθυμίες μας με τις επιθυμίες του και αναγνωρίζουμε την πλήρη εξάρτησή μας σε εκείνον, μπορούμε να πληρούμε τις προϋποθέσεις να λάβουμε "το τέλος της πίστης μας, τη σωτηρία των ψυχών μας" (Πέτρου Α΄ 1:9).

*********
Στις 29 Μαρτίου 2020 έγραψα:
Άνοιξε ο δρόμος για την παγκόσμια υποδούλωση ΕΔΩ
Όταν μια κοινωνία που κυριαρχείται από υπέρμετρους φόβους,....είναι μια υποταγμένη κοινωνία, ανίκανη να αντιδράσει λογικά και ήρεμα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της. Μια φοβισμένη κοινωνία κυριαρχείται από την αίσθηση του πανικού, της οργής, της ανεξέλεγκτης βίας. 

Μια φοβισμένη κοινωνία είναι μια εύκολα χειραγωγούμενη κοινωνία. Το γιγάντωμα των αναγκών και των φόβων μας, μας στερεί το υπέρτατο ανθρώπινο αγαθό, την ελευθερία μας.

Σήμερα πλέον κατανοούμε γιατί ο δυτικός πολιτισμός, μας δημιούργησε έναν καταιγισμό πλαστών και άχρηστων αναγκών. Όχι για να μας κάνει πιο ευχάριστη τη ζωή αλλά επειδή αυξάνοντας τις ανάγκες μας, γιγάντωνε πλαστά τους φόβους μας. Μας έκανε υποταγμένους και εύκολα χειραγωγούμενους

Η παγκόσμια οικονομία θα κάνει χρόνια να ανακάμψει από την πανδημία του κορωνοϊού,...
*********


Το 2021 ανά μήνα

Ιανουάριος
Ο Ιανουάριος είναι πολύ σημαντικός μήνας διότι μας φέρνει νέους κύκλους αφύπνισης και συνειδητότητας. Πολλοί άνθρωποι θα αποφασίσουν να ξεκινήσουν την "γνωριμία" με τον αληθινό εαυτό τους. Δεν θα είναι εύκολο... 

Φεβρουάριος
Αυτός ο μήνας θα μας δώσει δοκιμασίες θάρρους και συναισθηματικές λύσεις σε προβλήματα. Είναι μια προετοιμασία για τις δονήσεις που έπονται. Πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας. Προπονηθείτε να αφουγκράζεστε για την εσωτερική φωνή... 

Μάρτιος
Ο μήνας Μάρτιος φέρνει γεωφυσικές καταστροφές, τρομοκρατία και μεγάλες αλλαγές σε πολλά επίπεδα της καθημερινότητας μας καθώς ετοιμαζόμαστε για την εαρινή ισημερία της 20ης Μαρτίου. Η ψυχραιμία είναι ο καλύτερος σύμβουλος. Μην παρασύρεστε από "υστερικές" φωνές... 

Απρίλιος
Ο Απρίλιος είναι αρκετά δύσκολος μήνας, των περίεργων συμβάντων, των ατυχημάτων και των οικονομικών δυσκολιών.

Μάιος
Είναι ο μήνας που θα πάρουμε δύναμη για ψυχική συγκρότηση και ισορροπία. Μέσα από επιστημονικές ανακοινώσεις βρίσκουμε κάπως το κουράγιο μας. Η απομόνωση που κάναμε μας ηρέμησε και μας έκανε καλό για το μέσα μας. 

Ιούνιος
Οι αρνητικές δονήσεις του Ιουνίου ανεβαίνουν κι αρχίζουν να μας δείχνουν τι θα μας περιμένει προς το τέλους του χρόνου. Οργανώστε καλύτερα τα θέλω σας και προνοήστε να ξεκουραστείτε.. 

Ιούλιος
Φαίνεται ότι τον Ιούλιο θα περάσουμε μερικές ταραγμένες νύχτες!! Μαύρες τελετές και μαύροι καπνοί φαίνονται από μακρυά..  

Αύγουστος
Ο Αύγουστος μας ενώνει μεταξύ μας, φέρνει αγάπη και "διακοπές"! Ας ξεκουράσουμε το σώμα, ας πάρουμε ενέργεια από τον ενεργοδότη ήλιο. Το έχουμε ανάγκη για ότι έρχεται στη συνέχεια... 

Σεπτέμβριος
Από εδώ και στο εξής τα γεγονότα που θα βιώσουμε είναι δύσκολα και μας προκαλούν αρχικά προβληματισμό, ανασφάλεια και λίγο φόβο. Η σοφία του μυαλού μας κρύβεται μέσα στις εμπειρίες μας. 

Οκτώβριος
Τον Οκτώβριο βιώνουμε οικονομικές πιέσεις και ταυτόχρονα θα δούμε αύξηση των ασθενειών. Μια νέα μετάλλαξη του ιού φέρνει πάλι περιορισμούς. Ψυχραμία.. 

Νοέμβριος
Ο Νοέμβριος του 2021 δεν είναι ο ευκολότερος μήνας, αλλά με πειθαρχία και επιμονή θα τα καταφέρουμε. Τα χρήματα και ο γεωφυσικός μας πλούτος θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Δεκέμβριος
Τον Δεκέμβριο βαρύ το κλίμα τις πρώτες μέρες του μήνα, αλλά τα πράγματα θα εξελίσσονται κάπως καλύτερα. Ακόμα κι αν νομίζετε ότι είστε σε καλή κατάσταση, μην παραμελήσετε την υγεία σας.


Διαισθητικά μηνύματα για το 2021 - 2022
Είναι βέβαιο ότι στην περίοδο αυτή πυ θα ξεκινήσει από την νέα χρονιά, γίνεται μια μεγάλη στροφή στην ιστορία της ανθρωπότητας καθώς αλλάζουν πολλές κοινωνικές δομές και προετοιμάζεται ένας νέος τρόπος ζωής, που θα εφαρμοστεί ολοκληρωτικά όπως έχω αναφέρει μέχρι το 2026.
  • Η μεγάλη αλλαγή έρχεται με την φιλοσοφία για την "νέα ζωή". Όλα τα γεγονότα που θα ζήσουμε, θα μας δώσουν την ευκαιρία να αλλάξουμε την φιλοσοφία μας για την ζωή όπως την ξέραμε. Η πνευματική αφύπνιση έρχεται μέσα από δυσκολίες και προβληματισμούς.
  • Η Τουρκία ξεπερνά τα όρια και αυτό φέρνει μια αναστάτωση σε όλη την Ευρώπη και κυρίως στην χώρα μας. Η αναμενόμενη συμφωνία μεταξύ Ελλάδος και Τουρκίας, θα διαχωρίσει τους ηγέτες και θα εμπλακεί η Αμερική και η Ρωσία.Τον Δεκέμβριο του 2021 δίνω πάνω από 65% ότι θα ξεκινήσει μια πολύ έντονη περίοδο που θα μας φέρει όλους σε πολύ δύσκολη κατάσταση και το 2022.  
  • Ένα νέο βιολογικό όπλο. Ένας νέος ιός μπορεί να μετατρέψει την ανθρωπότητα σε "ζόμπι" ή σοβαρή μετάλλαξη του DNA που να δημιουργησει ένα "διαφορετικό είδος ανθρώπου"... ( όπως τα ερπετοειδής - δρακονιανοί - κτλ). Η υλοποίηση του έχει σχέση και με το μικροτσίπ....!! 
  • Η πανδημία Covid-19 το 2021 συνεχίζει να αποτελεί την ΑΦΟΡΜΗ μια σειρά δυσμενών γεγονότων, τα οποία θα επηρεάσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό βάζοντας ένα μεγάλο δίλημμα που αναγκάζει τους ανθρώπους να επιλέξουν μεταξύ παράδοσης στο παγκοσμιοποιημένο σύστημα ή την αντίσταση τους με μεγάλο κόστος. Ως Δούρειος ίππος ο Covid-19 αυξάνει το σύστημα της επιβολής μεγαλύτερης πειθαρχίας και της υπακοής μας σε εντολές που δίνονται ξεδιάντροπα πλέον από παγκοσμιοποιητές που στόχος τους είναι ο εξουσιασμός της ανθρωπότητας. 
  • Η πανδημία Covid-19 περνάει στη 2η φάση. Ο ιός μεταλλάσσεται... και φέρνει το "πιστοποιητικό υγείας", τον "απαραίτητο εμβολιασμό", τον "βιομετρικό φάκελο". Οι κυβερνήσεις, με εντολές άνωθεν... θα αρχίσουν να συλλέγουν τα δεδομένα μας και το πρώτο σημάδι γι αυτό είναι ο "ενοποιημένος αριθμός" (το ΑΦΜ με 3 ψηφία μπροστά).
  • Για την σωτηρία της ανθρωπότητας από την μετάλλαξη του ιού, θα έρθει η καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας.Το αναμενόμενο "σιωπηρό κραχ" θα επηρεάσει τους καλλιτέχνες, όσους εμπλέκονται με την εστίαση, τον τουρισμό, της μετακινήσεις ακόμη και το λιανικό εμπόριο θα αλλάξει και θα προσαρμοστεί στο τηλε-εμπόριο. Γενικότερα, θα αλλάξουν συνήθειες, ανάγκες και θα αναθεωρηθούν πρακτικές λειτουργίες.
  • Η οικονομική κατάσταση της Ευρωζώνης προβλέπεται να "χαρακτηριστεί" το 2021 από μια ισχυρή τάση χρεοκοπίας επιχειρήσεων, που αν και ανισομερώς κατανεμημένη, θα αγγίξει σχεδόν το 25% των επιχειρήσεων.
  • Το 2021 θα είναι αρκετά σημαντική χρονιά όσον αφορά τα μεγάλα παγκόσμια γεγονότα. Θα υπάρξουν μεγάλες ηλιακές καταιγίδες, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν σημαντικές ζημιές στη γη. 
  • Καταστροφικοί σεισμοί στον πλανήτη: Τουρκία, Καλιφόρνια, Ιρλανδία, Ιαπωνία, Μεξικό και Ελλάδα. Έξαρση του φαινομένου τους μήνες Μάρτιος (δυνατό), Μάιος (χαμηλό) και Ιούλιος (μεσαίο) Νοέμβριο (πολύ δυνατό).
  • Το 2021 θα υπάρξουν ανακαλύψεις στην ιατρική, στη ρομποτική και το διάστημα που θα προετοιμάσουν την ανθρωπότητα για μία νέα εποχή τεχνητής νοημοσύνης. Θα ακούσουμε για στρατιώτες που θα μετατραπούν σε ένα είδος cyborg, τουλάχιστον σε επίπεδο εγκεφάλου, για να σώσουν την ανθρώπινη φυλή. Αυτό το νάνο-τσιπ είναι ο προπομπός που θα μας προσφέρει την απαραίτητη ψηφιακή νοημοσύνη για να προχωρήσουμε πέρα ​​από τα όρια της βιολογικής νοημοσύνης. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το 2021-2022 θα ανακοινωθεί επισήμως η ενσωμάτωση της τεχνητής νοημοσύνης στο σώμα και τον εγκέφαλό μας.
  • Οι συνέπειες της κλιματικής αλλαγής το 2021 θα είναι εξαιρετικά σημαντικές. Θα είναι σαν να έχουμε πόλεμο με την φύση. Είναι σίγουρο ότι θα νικήσει εκείνη με πολλά ανθρώπινα θύματα. 
  • Ένας κομήτης θα έρθει πολύ κοντά στην γη: Αυτό το γεγονός θα προκαλέσει σεισμούς και άλλες φυσικές καταστροφές. Η NASA ανακοίνωσε ότι ένας τεράστιος αστεροειδής είναι πιθανό να χτυπήσει τη Γη τα επόμενα χρόνια αφού η αμερικανική υπηρεσία εκπέμπει ειδοποιήσεις καθημερινά. Ένας αστεροειδής που ονομάζεται 2009 KF1 έχει πιθανότητες να "χτυπήσει" τη Γη στις 6 Μαΐου του 2021, με τη NASA να καταλήγει σε αυτό το συμπέρασμα, μετά από αναλύσεις σχετικά με την πορεία του. Η NASA ισχυρίζεται ότι αυτός ο αστεροειδής έχει τη δύναμη να χτυπήσει τη Γη με το ισοδύναμο των 230 κιλών εκρηκτικής δύναμης TNT, που σημαίνει 15 φορές περισσότερο από την πυρηνική βόμβα που πυροδότησαν οι Αμερικανοί πάνω από τη Χιροσίμα το 1945.
  • Πολλές οι αλλαγές στις μετακινήσεις μας. Ειδικοί έλεγχοι, πιστοποιητικά εισόδου, απαγορεύσεις ανάλογα τον βιομετρικό φάκελο σου, είναι μερικά από τα οποία θα θεσπιστούν, πριν φύγει ο χρόνος. Το 2021 είναι το έτος που τα αυτοκίνητα "πετάνε"..
  • Τρομερές οι εκδικήσεις των αλλοθρήσκων. Τρομοκρατικά χτυπήματα σε 4 Ευρωπαϊκές πόλεις (Γαλλίας - Γερμανίας - Ολλανδίας - Ιταλίας). 
  • Έρχονται στην δημοσιότητα αποκαλύψεις σχεδίων των σκοταδιστών και το μένος τους θα φανεί άμεσα με εντολές σε 7 ηγέτες που θα φέρουν μεγάλες εντάσεις μεταξύ των κρατών της Μεσογείου.  
  • Θα θρηνήσουμε για τις απώλειες σημαντικών προσωπικοτήτων παγκόσμια αλλά και στην χώρα μας μεταξύ αυτών κι ενός θρησκευτικού ηγέτη.
  • Θα αναδειχτούν νέες δυνατές προσωπικότητες και κυρίως αυτές που έχουν σχέση με την θηλυκή ενέργεια. Η ενέργεια αυτή πλέον κατακλύζει την ανθρωπότητα... 
"Η Αλήθεια γι αυτό που έρχεται... και πως θα το αντιμετωπίσουμε"

Ο χρησμός του 2021 

Σαν ξημερώσει στην πλάση απ΄ το σκοτάδι
θα είναι σαν να βγήκαν οι ψυχές από τον άδη...
κι όσοι τα χέρια τους σηκώσουν για να λάβουν 
θα είναι σαν το ίδιο το λάκκο τους να σκάβουν...

Δεν ήρθε ακόμα η ώρα του ποιμένα να κατεβεί
κι αυτός που ήρθε, είναι ψέμα για να σε μπερδεύει...
το σημάδι να θυμάσαι στο κατώφλι σου να έχεις
και μόνον έτσι στην ευλογία θα μετέχεις... 

Η πέμπτη σάλπιγκα έχει αρχίσει να σαλπίζει
και η ασθένεια έχει αρχίσει να θερίζει...
να δείξεις την πίστη σου με την παράκληση σου
ώστε να σου χαρίσει ο αρχάγγελος την πνοή σου... 

Για το τέλος.. **
Είναι εξαιρετικά δύσκολο να συνειδητοποιήσουμε το τι ακριβώς συμβαίνει όταν ζούμε "εν θερμώ" τις καταστάσεις και μας σφυροκοπά ο παλμός των γεγονότων. Συνήθως ανακαλύπτουμε τις πραγματικές τους διαστάσεις εκ των υστέρων, όταν είμαστε πλέον κάπως αποστασιοποιημένοι και καταφέρνουμε να δούμε τα γεγονότα μέσα από μια ευρύτερη προοπτική.

Ο Θουκυδίδης έλεγε ότι ευτυχισμένοι είναι οι ελεύθεροι και ελεύθεροι οι γενναίοι…
Κατανοώ ότι θα θέλατε να σας μεταφέρω θετικότερα γεγονότα. Αλλά είναι σημαντικό να σας θυμίσω ότι για να έρθει το επιθυμητό, υπάρχει πάντα η προπόνηση που έχει μεγάλη καταπόνηση.

Ξέρουμε ότι ο άνθρωπος έχει γεννηθεί με μεγάλες ψυχικές αντοχές και ο Δημιουργός - Θεός εκτός των άλλων μας έχει "δωρίσει" την νόηση ώστε να ξεχωρίζουμε για το ένστικτο μας. Αυτή η εσωτερική μας φωνή πρέπει να ενεργοποιηθεί άμεσα, αν θέλετε να βρείτε λύσεις "ελευθερωτικής επιβίωσης", χωρίς φόβους, μίση και πάθη. Πάντα μετά από το σκοτάδι, απλώνεται το φως που σου δείχνει τον δρόμο. Αν χρειαστεί να βιώσουμε "σκλαβωτικές πρακτικές" προκειμένου να κατανοήσουμε πόσο ανεκτίμητη είναι η ελευθερία μας, τότε ας την διεκδικήσουμε με αντίσταση... σωματική και κυρίως πνευματική.

Ο Καζαντζάκης είχε πει κάποτε ότι αυτός που επιθυμεί την ελευθερία, παρόλο που μπορεί να μην την έχει κατακτήσει ακόμη, βαδίζει προς αυτήν. Συνέδεσε επίσης την ελευθερία με την απουσία φόβου και ελπίδας με το περιβόητο "Δεν ελπίζω τίποτα, δεν φοβάμαι τίποτα Είμαι ελεύθερος!"

Σας εύχομαι για το 2021 να έχετε ψυχραιμία και πίστη στον εαυτό σας
(Κάθε δυνατή εσωτερική αλλαγή που μας συμβαίνει, μας φέρνει πιο κοντά στην αλήθεια του εαυτού μας) 

**Πιο αναλυτική διαισθητική πρόβλεψη γεγονότων στις αρχές του 2021 


Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις ΕΔΩ
ή μελετήστε την αξιοπιστία των προβλέψεων ΕΔΩ
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1067,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1230,ΒΙΝΤΕΟ,797,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1526,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6344,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Η μεγάλη διαισθητική πρόβλεψη - Αυτά θα ζήσουμε το 2021
Στ. Πλουμιστός: Η μεγάλη διαισθητική πρόβλεψη - Αυτά θα ζήσουμε το 2021
Στ. Πλουμιστός: Η μεγάλη διαισθητική πρόβλεψη - Αυτά θα ζήσουμε το 2021
https://1.bp.blogspot.com/-xUVUzM3WMFo/X7lDIGB_C8I/AAAAAAAAolg/-siK2LSgATY6AeLXyXEg5GZOtX9hS-_KQCNcBGAsYHQ/w400-h266/%25CE%25A3%25CF%2584.%2B%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2582%2B%25CE%2597%2B%25CE%25BC%25CE%25B5%25CE%25B3%25CE%25AC%25CE%25BB%25CE%25B7%2B%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25B8%25CE%25B7%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25AE%2B%25CF%2580%25CF%2581%25CF%258C%25CE%25B2%25CE%25BB%25CE%25B5%25CF%2588%25CE%25B7%2B-%2B%25CE%2591%25CF%2585%25CF%2584%25CE%25AC%2B%25CE%25B8%25CE%25B1%2B%25CE%25B6%25CE%25AE%25CF%2583%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B5%2B%25CF%2584%25CE%25BF%2B2021.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-xUVUzM3WMFo/X7lDIGB_C8I/AAAAAAAAolg/-siK2LSgATY6AeLXyXEg5GZOtX9hS-_KQCNcBGAsYHQ/s72-w400-c-h266/%25CE%25A3%25CF%2584.%2B%25CE%25A0%25CE%25BB%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B9%25CF%2583%25CF%2584%25CF%258C%25CF%2582%2B%25CE%2597%2B%25CE%25BC%25CE%25B5%25CE%25B3%25CE%25AC%25CE%25BB%25CE%25B7%2B%25CE%25B4%25CE%25B9%25CE%25B1%25CE%25B9%25CF%2583%25CE%25B8%25CE%25B7%25CF%2584%25CE%25B9%25CE%25BA%25CE%25AE%2B%25CF%2580%25CF%2581%25CF%258C%25CE%25B2%25CE%25BB%25CE%25B5%25CF%2588%25CE%25B7%2B-%2B%25CE%2591%25CF%2585%25CF%2584%25CE%25AC%2B%25CE%25B8%25CE%25B1%2B%25CE%25B6%25CE%25AE%25CF%2583%25CE%25BF%25CF%2585%25CE%25BC%25CE%25B5%2B%25CF%2584%25CE%25BF%2B2021.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/11/2021_22.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/11/2021_22.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content