Διαλέξτε το μάτι που σας αρέσει και δείτε τι φανερώνει για την προσωπικότητά σας

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Διαλέξτε το μάτι που σας αρέσει και δείτε τι φανερώνει για την προσωπικότητά σας

👉Πολλές φορές τα πράγματα που επιλέγουμε στη ζωή, δεν είναι τυχαία. Αντίθετα, φανερώνουν... στοιχεία τόσο από την προσωπικότητά μας, όσο και από την ψυχολογία μας. Πράγματα που μπορεί να μην είχαμε καν προσέξει.

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους για παράδειγμα, τα αγαπημένα σου χρώματα μπορεί να δείχνουν πολλά για την ψυχοσύνθεση σου! Με αυτή την λογική, έχουν δημιουργηθεί πολλά ψυχολογικά τεστ καθώς και τεστ προσωπικότητας. Μερικά από αυτά τα test μπορεί να τύχει να τα κάνεις σε κάποια συνεδρία με τον ψυχολόγο σου. Ενώ πολλά test τέτοιου τύπου κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.

Οφείλουμε να ενημερώσουμε, ότι δεν είμαστε ψυχολόγοι. Αυτό σημαίνει ότι τα δικά μας test προσωπικότητας έχουν καθαρά διασκεδαστικό χαρακτήρα. Αν πέσουμε μέσα, τότε θα χαρούμε πολύ να μοιραστείτε αυτή την εμπειρία μαζί μας, αλλά δεν θέλουμε να σας επηρεάσουμε. Θέλουμε απλά να σας διασκεδάσουμε.

Τι πρέπει να κάνετε πρώτα

Το σημερινό test λοιπόν, έχει να κάνει με κάποια ζωγραφισμένα μάτια. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις το μάτι που σου αρέσει ή που νιώθεις ότι σε εκφράζει καλύτερα, κι εμείς θα σου πούμε τις κρυφές πτυχές της προσωπικότητάς σου. Δεν πρέπει να το σκεφτείς ιδιαίτερα πριν επιλέξεις για να είναι πιο έγκυρα τα συμπεράσματα. Δείτε παρακάτω:Πρώτο μάτι:

Είσαι από τους ανθρώπους που μπορείς να καλώς ορίσεις στην ζωή σου οποιοδήποτε άνθρωπο. Δεν θέλεις όμως να αποκαλύπτεις στους άλλους τους φόβους και τις ανασφάλειές σου, αφού πιστεύεις ότι μερικά πράγματα είναι προτιμότερο να τα λύνεις μόνος/η σου. Είσαι σε θέση να βοηθήσεις όποιον κι όποια αγαπάς ακόμη κι αν μέσα σου πονάς. Το να βοηθάς τους άλλους άλλωστε είναι ο δικός σου τρόπος να νιώθεις καλύτερα στα ζόρια. Δεν φοβάσαι να ανοιχτείς σε έναν άνθρωπο, αφού πιστεύεις ότι είναι προτιμότερο να ρισκάρεις και να πληγωθείς παρά να μείνεις με απωθημένα.Δεύτερο μάτι

Είσαι από τους ανθρώπους που υπολογίζουν κάθε πράξη τους. Προσπαθείς να είσαι το καλύτερο άτομο που πέρασε αυτό τον πλανήτη και πιστεύεις ότι κάθε πράξη μικρή ή μεγάλη καθορίζει τον τρόπο που μας βλέπουν οι άλλοι και τον χαρακτήρα μας γενικότερα. Η μιζέρια και η κούραση αυτού του κόσμου σε κουράζουν οπότε έχεις αποφασίσει να κρατάς τα αρνητικά συναισθήματα για τον εαυτό σου, αφού θέλεις τους άλλους να τους βλέπεις χαρούμενους.Τρίτο μάτι: 

Είσαι ένας άνθρωπος που δεν έχει περάσει λίγα στην ζωή του. Οι άσχημες στιγμές του παρελθόντος συνεχίζουν να σε ακολουθούν και σήμερα και δεν είναι λίγες οι φορές που έχεις σκεφτεί ότι η ζωή είναι ένα κακόγουστο αστείο. Επιλέγεις να κρατάς πολλά πράγματα για τον εαυτό σου γιατί θεωρείς ότι με αυτόν τον τρόπο θα βρεις την ηρεμία και την γαλήνη. Η εξωτερική σου εμφάνιση δεν αποκλείεται να είναι εντυπωσιακή ασχέτως που δεν το γνωρίζεις. Το βασικό σου χαρακτηριστικό είναι ότι έχεις πέσει 1.000 φορές και έχεις σηκωθεί 1.001.Τέταρτο μάτι: 

Είσαι μια άκρως φιλοσοφική φύση. Σου αρέσει να τα αναλύεις όλα πάρα πολύ και συχνά αναρωτιέσαι για το νόημα της ζωής σου. Οι άνθρωποι μπορεί να θεωρούν ότι για όλα είσαι αβέβαιος, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν σου αρέσει να το εκδηλώνεις τόσο. Προσπαθείς να βρεις το νόημα της ζωής αλλά ακόμη κι αν δεν το καταφέρεις θα είσαι ευχαριστημένος/η με την αναζήτηση.Πέμπτο μάτι:

Είσαι ένας άνθρωπος μυστήριος. Η διάθεσή σου αλλάζει ανά πάσα ώρα και στιγμή ενώ πολλές από τις πράξεις σου δεν μπορούν να ερμηνευθούν πλήρως από τους άλλους. Δεν σου αρέσει να αποκαλύπτεις τα χαρτιά σου. Η γοητεία σου κρύβεται ακριβώς στις αντιθέσεις που σε χαρακτηρίζουν. Πριν συνάψεις ερwτική ή φιλική σχέση με κάποιον σου αρέσει να μιλάς και να μαθαίνεις γι’ αυτόν, τις απόψεις και τον τρόπο σκέψης του.Έκτο μάτι: 

Σου αρέσει να παρατηρείς ακόμη και τις πιο μικρές και χαζές συμπεριφορές των ανθρώπων. Είσαι πολύ ευαίσθητη ψυχή και συχνά αυτά που βλέπεις στον κόσμο σε επηρεάζουν ακόμη κι αν δεν σε αφορούν. Γι’ αυτό μπορεί μέσα στην μέρα συχνά, να ξεσπάσεις σε γέλια ή σε κλάματα. Δεν σου αρέσει να δείχνεις το πόσο ευαίσθητος άνθρωπος είσαι. Έχεις το χάρισμα να μαντεύεις συμπεριφορές και εξελίξεις στις σχέσεις των άλλων ανθρώπων και αυτό μάλλον οφείλεται στην παρατηρητικότητα σου.Έβδομο μάτι: 

Είσαι ένας άνθρωπος φωτιά που σου αρέσει να ζεις με πάθος. Σου αρέσει να κατακτάς συνεχώς νέα πράγματα και αντιμετωπίζεις στο κόκκινο τους ανθρώπους και τις σχέσεις. Παρόλα αυτά, μπορεί να αλλάξεις πανεύκολα γνώμη για ανθρώπους και καταστάσεις και δεν φοβάσαι να το παραδεχτείς. Όλη σου αυτή η ενέργεια, πολλές φορές μεταφράζεται σε νευρικότητα. Πολλές φορές αναλύεις πράγματα στο κεφάλι σου και όντως νευρικός/η πολύ εύκολα χτίζεις τα δικά σου προσωπικά δράματα, εκεί που δεν υπάρχουν.Όγδοο μάτι: 

Είσαι μια άκρως εκκεντρική προσωπικότητα που σου αρέσει να ζεις την ζωή σου έξω από τους κανόνες αυτής της κοινωνίας. Έχεις διαφορετικές πεποιθήσεις για τον κόσμο, από αυτές που επικρατούν και με λίγα λόγια είσαι ο “παράξενος άνθρωπος” αυτού του κόσμου. Δεν σε ενδιαφέρει η άποψη που θα έχει ο άλλος για σένα. Άλλωστε θεωρείς ότι όλος ο υπόλοιπος κόσμος ζει λάθος κι εσύ έχεις βρει το νόημα της ζωής. Δεν φοβάσαι να αδράξεις την μέρα και προσπαθείς σε όλη σου την ζωή να πιάσεις την “στιγμή” από τα μαλλιά.Ένατο μάτι: 

Είσαι ένας άνθρωπος με φοβερή διαίσθηση. Μπορείς εύκολα να ψυχολογήσεις τους άλλους, ακόμη κι αν οι άλλοι δεν σε ξέρουν τόσο καλά. Έχεις μεγάλη ικανότητα στο να διαβάζεις τα μάτια των άλλων, αλλά καταλαβαίνεις και με μεγάλη ευκολία, πότε κάποιος προσπαθεί να διαβάσει εσένα. Μπορείς εύκολα να χειραγωγήσεις τον άλλον, αλλά επιλέγεις να μην επωφεληθείς από αυτό σου το χάρισμα. Χρησιμοποιείς την διαίσθησή σου, μόνο για να προφυλάξεις εσένα και αυτούς που αγαπάς. Σου αρέσει να κρατάς πράγματα για τον εαυτό σου και δεν είσαι από τους ανθρώπους που ανοίγονται εύκολα.Το διάβασα στο www.newsitamea.gr
ΕΤΣΙ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πάτησε την εικόνα και Μάθε πως γίνεταιΠληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H πρωτοποριακή μέθοδος με ηχητικές συνεδρίες για Αφύπνιση, Αυτοβελτίωση, Διαλοδισμό - Αυτοσυγκέντρωση, συνεδρίες Αυτοθεραπείας - Ίασης. Θα βρείτε ακόμη ομιλίες για την Αυτογνωσία & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες, Συμβουλευτικής, Αυτοβελτίωσης και Αφύπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523

Ο Σταύρος Πλουμιστός ως ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000, συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αφύπνισης του Νου & Αυτοβελτίωσης (Spiritual Energy Healing-man) Εκπαιδευτής και​ Σύμβουλος​ ζωής.

Ως ολιστικός σύμβουλος, έχει δημιουργήσει έπειτα από έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing".

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αφύπνισης - Αυτοβελτίωσης, προσωπικής καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και Δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,426,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1944,ΑΠΟΨΕΙΣ,42,Άρθρα,814,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,107,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,692,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,127,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,753,ΒΙΝΤΕΟ,187,ΒΟΛΟΣ,56,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1814,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,150,Ειδηση-ολόγιο,9246,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,109,ΕΛΛΑΔΑ,840,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,25,ΕΡΕΥΝΕΣ,45,ΖΩΗ,142,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,37,Θεσσαλία,1315,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,39,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,369,Κόσμος,9495,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,46,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,358,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1516,Πολιτική,6798,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5929,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,73,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,59,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1099,Τοπικά,11683,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2582,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,34,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,88,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,614,Eco-News,2751,GP - info,5,voice healing therapy,36,
ltr
item
Ploumistos.com: Διαλέξτε το μάτι που σας αρέσει και δείτε τι φανερώνει για την προσωπικότητά σας
Διαλέξτε το μάτι που σας αρέσει και δείτε τι φανερώνει για την προσωπικότητά σας
Διαλέξτε το μάτι που σας αρέσει και δείτε τι φανερώνει για την προσωπικότητά σας
https://www.newsitamea.gr/wp-content/uploads/2020/10/20201001_5f75eef300aff.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_59.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/10/blog-post_59.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content