Διωγμός Γέροντος Γαβριήλ από το Άγιον Όρος - Διαμαρτυρία πιστών (βίντεο)

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Διωγμός Γέροντος Γαβριήλ από το Άγιον Όρος - Διαμαρτυρία πιστών (βίντεο)

⍆Διαμαρτυρία από πιστούς με Θέμα: Διαμαρτυρία για την δίωξη του γ. Γαβριήλ του Ιερού Κελίου....
Αγ. Χριστοδούλου της Ι. Μ. Κουτλουμουσίου.

Ομάδα Προσκυνητών Αγίου Όρους Αργολίδος

ΠΡΟΣ:
Καθηγούμενο Αρχιμ. Νικόλαο Ιεράς Μονής Κουτλουμουσίου

Ημερ/νια:
Ναύπλιον, 13 Ιουλ 2020

Πανοσιολογιώτατε,
Είμεθα μία ομάδα ελευθέρων ατόμων με κοινό μας γνώρισμα την Χριστιανική Ορθόδοξη ομολογία και ότι επίσης είμεθα προσκυνητές στο Άγιο Όρος, από την Αργολίδα. Εδώ, σας καταθέτουμε την αγωνία και τις απορίες μας για τα προσφάτως τεκταινόμενα στο Ιερό Κελίο Αγ. Χριστοδούλου του εν Πάτμω, της Ιεράς Μονής σας.

Ως προσκυνητές της Ιεράς Μονής σας και των Ιερών Κελιών της είχαμε την ευλογία και χαρά της προσωπικής γνωριμίας με μοναχούς σας, και μεταξύ άλλων και με τον γέροντα Γαβριήλ. Οφείλουμε να καταθέσουμε ότι η πραότητα και το ήθος του χαρακτήρος του, αλλά κυρίως η εμπιστοσύνη του στον Λόγο του Θεού και Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού, η αταλάντευτη θεολογική σκέψη και η καθαρότητα του λόγου του, μας ενέπνευσαν στην πίστη μας και ενεδυνάμωσαν αυτήν.

Από ημερών έχει έλθει στην αντίληψή μας, από δημοσιεύματα στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο, ότι εις την Ιερά Μονή σας είναι σε εξέλιξη ένα σοβαρό θέμα αναφορικά με διώξεις κατά του γ. Γαβριήλ και την αποβολή του Διακονητού του, Ανδρέα.

Ειδικότερα, αντιλαμβανόμεθα ότι ο γ. Γαβριήλ διώκεται από την Ιερά Μονή για την Ορθόδοξη στάση του απέναντι στον Οικουμενισμό, στις θέσεις και αποφάσεις της λεγομένης «Συνόδου της Κρήτης» και του Οικουμενικού Πατριάρχου ονομαστικώς.

Μας είναι ανοίκεια η σκέψη ότι σε μία ευνομούμενη χώρα διώκεται τις για τον λόγο του. Μας είναι ανατριχιαστική η σκέψη ότι η Ιερά σας Μονή ή/και η Ιερά Επιστασία υπακούει σε κελεύσματα του αιρετικού Πάπα και διώκουν μοναχό διότι ομολογεί τον Λόγο του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού.
Όμως, είναι φρικτός ο λογισμός στον οποίον οδηγούμεθα, ότι επειδή ΔΕΝ δύνασθε να αντιπαρατεθείτε ευθέως στον γ. Γαβριήλ και το ανάστημά του, αποβάλλετε τον αδύναμο διακονητή του Ανδρέα και έτσι απογυμνώνετε τον γέροντα και εμμέσως τον εξαναγκάζετε και αυτόν σε έξοδο (από το Κελί του και το Αγ. Όρος, από τις θέσεις του, από την εγκόσμια ζωή του;;;;;).

Πανοσιολογιώτατε,
Φυσικά δεν κατέχουμε το αλάθητο, αντιθέτως, οι πληροφορίες μας περιορίζονται μόνον σε όσα ο Τύπος διακινεί. Ομοίως, δεν υπερηφανεύομαστε για τις γνώσεις μας περί της Εκκλησιαστικής και Μοναστικής Τάξεως και των πράξεών της, και παρακαλώ, συγχωρήστε μας για τις ελλείψεις μας αυτές.

Μπορούμε όμως να σας διαβεβαιώσουμε ότι τα προσλαμβανόμενα μας έχουν, όχι απλώς συγκλονήσει, αλλά μας έχουν βαθύτατα σκανδαλίσει.

Νομίζουμε επίσης ότι καλόν είναι όχι μόνον το είναι, αλλά και το φαίνεσθαι εις την προκειμένη περίπτωση.

Δεν δυναμεθα να αποδεχθούμε ευκόλως, ότι είναι δυνατόν:
α. Να έχει υποπέσει μοναχός σε Κανονικό σφάλμα, τόσον μεγάλο.
β. Χειρότερα, αυτός να ενεργεί αντίθετα προς τις διδαχές του Κυρίου.
γ. Η Σύναξις της Ιεράς Μονής να ενεργεί υπακούοντας σε εντολές άνωθεν ή χειρότερα, έξωθεν (εκ των Παπικών), παρακάμπτοντας απλούς διοικητικούς κανόνες.
δ. Οι (ανομολόγητοι και επιβαλλόμενοι) στόχοι να επιτυγχάνονται με την θυσία πρώτα των αδυνάμων και την φυσική εξόντωση των μη αρεστών σε δεύτερο χρόνο.
ε. Ακόμη χειρότερα, η αίρεση του Οικουμενισμού να ευρίσκει ευήκοα ώτα εντός του Αγίου Όρους και δη εις τους Προκαθημένους των Ιερών Μονών.

Πανοσιολογιώτατε,
Ζητούμε ταπεινά συγγνώμην που καταχρώμεθα του χρόνου σας, επιθυμούμε όμως πέραν της εν Χριστώ σωτηρίας μας ως πιστοί Χριστιανοί, και την ανάπαυση από λογισμούς σε αυτόν τον κόσμο.
Επιθυμούμε να ενημερωθούμε για τα όσα έχουν συμβεί (διώξεις και αιτιολόγησή τους), υπευθύνως και αρμοδίως από εσάς.

Επιθυμούμε την πιστοποίησή σας για την κανονικότητα των πράξεων της Συνάξεως της Ιεράς Μονής.

Επιθυμούμε την ΜΗ αποβολή του Ανδρέου και την συνέχιση της διακονίας του προς τον γ. Γαβριήλ. Εάν δε αυτός βρεθεί ένοχος δια τι, οικονομήστε και για την ωφελιμοτέρα οδό κολασμού του και την δημοσιοποίηση των πεπραγμένων.

Επιθυμούμε την εξασφάλιση του Προπυργίου της Ορθοδοξίας που ηγήσθε, από αιρετικές και οικουμενιστικές δοξασίες.

Επιθυμούμε τέλος και κυρίως, την διαβεβαίωσή σας για την προσήλωση της Ιεράς Μονής, των μοναχών σας και υμών προσωπικώς, εις τον Λόγο του Κυρίου Ημών Ιησού Χριστού και την αδειάλειπτον προσευχή σας για την Μία, Αγία και Καθολική Εκκλησία.

Ομάδα Προσκυνητών Αγίου ΌρουςΤο διάβασα στο thesecretrealtruth
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1792,ΑΠΟΨΕΙΣ,14,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,637,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,83,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,703,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,19,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1785,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,105,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,445,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,102,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,6,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,166,Κόσμος,9321,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,7,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,159,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1495,Πολιτική,6768,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5800,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,55,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1037,Τοπικά,11670,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2437,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,66,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,537,Eco-News,2703,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Διωγμός Γέροντος Γαβριήλ από το Άγιον Όρος - Διαμαρτυρία πιστών (βίντεο)
Διωγμός Γέροντος Γαβριήλ από το Άγιον Όρος - Διαμαρτυρία πιστών (βίντεο)
Διωγμός Γέροντος Γαβριήλ από το Άγιον Όρος - Διαμαρτυρία πιστών (βίντεο)
https://1.bp.blogspot.com/-ExmZxRlYARs/Xw1sz-TU4CI/AAAAAAADwLE/Z3eu9MjPRsgnyvNoJcw0crvLKSywbCL4wCNcBGAsYHQ/s400/gerontas_gavriil_agio-oros_.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-ExmZxRlYARs/Xw1sz-TU4CI/AAAAAAADwLE/Z3eu9MjPRsgnyvNoJcw0crvLKSywbCL4wCNcBGAsYHQ/s72-c/gerontas_gavriil_agio-oros_.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_686.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_686.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content