Οι επτά κανόνες "άνωθεν" για την Παγκόσμια Κοινωνία του Καλού

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οι επτά κανόνες "άνωθεν" για την Παγκόσμια Κοινωνία του Καλού

⍆Η πανδημία του κορωνοϊού, με τις σοβαρότατες επιπτώσεις που επιφέρει στη ζωή όλων μας,... στέλνει μία τελευταία προειδοποίηση, θέτοντάς μας επιτακτικά την ανάγκη για μια άμεση και συνολική παγκόσμια αλλαγή προτού να είναι πολύ αργά. 

Τα συσσωρευμένα διεθνή προβλήματα είναι τεράστια – στα πεδία της οικονομίας, της ειρήνης, της ενέργειας, της διατροφής, της κοινωνίας, του περιβάλλοντος. Για να αποφευχθεί μία επικείμενη πλανητική καταστροφή πρέπει να ξεπεραστούν οι «παιδικές ασθένειες» της ανθρωπότητας μέσω μίας συνολικής επανεκκίνησης του πολιτισμού μας.

Σε καλούμε να μην μιζεριάσεις και να παραβλέψεις τυχόν εγωισμούς ή μικρο-διαφωνίες σου με αυτά τα προτάγματα. Αυτό που προέχει είναι η ευθυγράμμιση όλης της ανθρωπότητας προς έναν κοινό στόχο. Επίσης, παρακαλούμε να μην σταθούν εμπόδιο στη διάδοση αυτού του κειμένου η –προφανής– αδυναμία άμεσης υλοποίησης των προταγμάτων του και η –επίσης προφανής– ανάγκη για περαιτέρω εξειδίκευση των τρόπων με τους οποίους αυτά θα επιτευχθούν.

Θα ακολουθήσει σύντομα η ίδρυση ενός παγκόσμιου φορέα συντονισμού των συνειδητών πολιτών του κόσμου για την προώθηση, εξειδίκευση και υλοποίηση αυτών των κανόνων.


Οι επτά κανόνες "άνωθεν" για την Παγκόσμια Κοινωνία του Καλού

1. Κλείσιμο των εργαστηρίων κατασκευής βιολογικών, χημικών και ηλεκτρονικών όπλων. Κλείσιμο των πολεμικών βιομηχανιών. Εγκαθίδρυση παγκόσμιας ειρήνης με καθολικό αφοπλισμό.

2. Παγκόσμια διαγραφή χρεών και απαγόρευση του έντοκου δανεισμού και της μόχλευσης. Κατάργηση του χρηματιστηριακού τζόγου. Επιστροφή στην πραγματική οικονομία.

3. Εξασφάλιση αξιοπρεπούς διαβίωσης, καθώς και υγειονομικής και κοινωνικής περίθαλψης για όλους τους ανθρώπους του κόσμου. Κατάργηση της ακραίας οικονομικής ανισότητας.

4. Παύση κάθε δραστηριότητας που καταστρέφει το οικοσύστημα. Απαγόρευση των γενετικά τροποποιημένων προϊόντων και των τεχνολογιών τροποποίησης καιρού. Απαγόρευση της χρήσης βλαβερών χημικών ουσιών στα τρόφιμα. Καθολική στροφή προς τη βιολογική γεωργία και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

5. Απόλυτος σεβασμός των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ελευθεριών. Απαγόρευση της παρακολούθησης των πολιτών και των τεχνολογιών ελέγχου του νου (mind control). Θέσπιση δημοψηφισμάτων και δομών Άμεσης Συμμετοχικής Δημοκρατίας για εκλογή κυβερνήσεων, δικαστών και κρατικών λειτουργών. Επανίδρυση όλων των διεθνών οργανισμών, με εκλογή των μελών τους απευθείας από την παγκόσμια κοινότητα.

6. Κατοχύρωση δικαιώματος για ελεύθερη, δωρεάν πρόσβαση στην Παιδεία και στα εκπαιδευτικά ιδρύματα για όλους τους ανθρώπους του κόσμου. Διαρκής, δια βίου επιμόρφωση για όλους.

7. Κατοχύρωση δικαιώματος για ελεύθερη, δωρεάν πρόσβαση όλων των ανθρώπων του κόσμου σε πολιτειακές δομές διαρκούς εκπαίδευσης στην αυτογνωσία, την αυτοβελτίωση και την πνευματική ανάπτυξη.

Εάν, λοιπόν, επικροτείς σε γενικές γραμμές το παρόν κείμενο, αντίγραψέ το από την αρχή του και αναμετάδωσέ το με κάθε δυνατό μέσο. Σε όσες γλώσσες μπορείς, σε όλο τον κόσμο! Και παρότρυνε όλες τις επαφές σου να το διαδώσουν και αυτές με τον ίδιο τρόπο. 

Το διάβασα στο padisy.gr

Voice Healing Therapy 
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1791,ΑΠΟΨΕΙΣ,14,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,636,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,79,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,701,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,17,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1784,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,104,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,435,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,101,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,5,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,163,Κόσμος,9314,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,4,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,156,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1491,Πολιτική,6767,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5797,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,54,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1035,Τοπικά,11669,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2435,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,63,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,533,Eco-News,2701,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Οι επτά κανόνες "άνωθεν" για την Παγκόσμια Κοινωνία του Καλού
Οι επτά κανόνες "άνωθεν" για την Παγκόσμια Κοινωνία του Καλού
Οι επτά κανόνες "άνωθεν" για την Παγκόσμια Κοινωνία του Καλού
https://i.ytimg.com/vi/0OaPxsDsZF0/maxresdefault.jpg
https://i.ytimg.com/vi/0OaPxsDsZF0/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_386.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_386.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content