Πως να επαναφορτίσουμε την ενέργειά μας με τα ίδια μας τα χέρια

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πως να επαναφορτίσουμε την ενέργειά μας με τα ίδια μας τα χέρια

⍆Μέσα σε κάθε έναν από μας υπάρχει η δύναμη να θεραπεύσουμε. Όταν κοπούμε, το σώμα...
μας επισκευάζει την πληγή. Όταν φωνάζουμε ή κλαίμε, η καρδιά και το μυαλό μας αρχίζουν να μας ηρεμούν και να μας παρηγορούν.

Όλοι έχουμε αυτή την έμφυτη θεραπευτική ικανότητα μέσα μας. Δεν το συνειδητοποιούμε, απλά πρέπει να θυμόμαστε ότι είναι πάντα εκεί.

Το σώμα μας είναι ένα απίστευτο έργο τέχνης. Ακόμη και όταν κάθεστε εδώ διαβάζοντας αυτό το άρθρο, εκατοντάδες χιλιάδες διαδικασίες συμβαίνουν μέσα στο σώμα σας για να το διατηρήσουν λειτουργικό και σε ευημέρια.

Ένας τέτοιος έξυπνος «μηχανισμός» χρειάζεται τροφή, φροντίδα και προστασία, γι ‘αυτό είναι απαραίτητη η καλή διατροφή, η άσκηση, ο καθαρός αέρας, η ενυδάτωση και ο σωστός ύπνος. Αλλά πέρα από την υλική και σωματική πλευρά, έχουμε και αυτή την άλλη που δεν μπορούμε να αγνοήσουμε, μια πνευματική πλευρά που πρέπει επίσης να τρέφουμε και να φροντίζουμε.

Στην πραγματικότητα, μπορείτε να τρώτε τα καλύτερα και πιο υγιεινά τρόφιμα στον κόσμο και να ασκείστε κάθε μέρα, αλλά αν δεν έχετε επικοινωνία με τον πνευματικό σας εαυτό, ποτέ δεν θα είστε πραγματικά υγιείς.

Η πνευματική σας ενέργεια πηγάζει από το σώμα σας και σας δίνει αυτή τη λαμπερή λάμψη ή την αύρα. Μπορεί να έχετε δει αυτή τη λάμψη ή την αύρα για τον εαυτό σας ή για άλλους. Μπορεί να την έχετε αισθανθεί ή ακόμη και να την έχετε «δει» να ακτινοβολεί από το πρόσωπό σας έξω στον κόσμο.

Η πνευματική σας ενέργεια πρέπει να φροντίζεται, να τρέφεται και να προστατεύεται όσο το φυσικό σας σώμα. Αλλά πολύ συχνά παραμελείται ή αγνοείται. Πολύ συχνά αποτυγχάνουμε να συντονίσουμε τον πνευματικό μας εαυτό και να τιμήσουμε πραγματικά αυτή την ενεργητική πλευρά μας.

Αυτή η ενεργητική πλευρά μας, κυβερνά τη διαίσθησή μας και είναι η εσωτερική μας πυξίδα. Μας βοηθά να νιώθουμε συνδεδεμένοι με κάτι μεγαλύτερο από τον εαυτό μας, μας βοηθά και μας καθοδηγεί σε όλες τις αποφάσεις της ζωής.

Εάν αισθάνεστε εξαντλημένοι παρά τον ύπνο, εάν αγωνίζεστε να βρείτε τη χαρά ακόμα κι αν όλα στη ζωή σας πάνε καλά, θα μπορούσε να είναι επειδή πρέπει να αποκαταστήσετε ή να αναπληρώσετε αυτή την πνευματική ενέργεια.

Άλλα σημάδια που δείχνουν ότι χρειάζεστε να αποκαταστήσετε την πνευματική σας ενέργεια είναι τα εξής:

  • Το να αισθάνεσαι εκτός τόπου ή σαν να μην ανήκετε εκεί που βρίσκεστε
  • Να μην υπάρχει ενθουσιασμός για τη ζωή σας, παρότι μπορεί να έχετε επιτύχει τους στόχους σας
  • Να αισθάνεσαι σαν να μην υπάρχει σκοπός
  • Να θέλετε να αισθανθείτε, να δείτε και να κατανοείσετε την ζωή σε ένα βαθύτερο και βαθύτερο επίπεδο
  • Να έχετε ένα αίσθημα διαρκούς στρες ή άγχους
Ένας ισχυρός τρόπος για να αποκαταστήσετε αυτή την πνευματική ενέργεια είναι να στείλετε στον εαυτό σας θεραπεία. Ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό.

Δείτε εδώ πως λειτουργεί:

Βήμα 1

Βρείτε ένα ήσυχο μέρος όπου τίποτα και κανείς δεν θα σας ενοχλεί. Ξαπλώστε ή καθίστε σε μια καρέκλα. Κλείστε τα μάτια σας και πάρτε 5 βαθιές αναπνοές. Βεβαιωθείτε ότι αναπνέετε βαθιά στην κοιλιά και όχι μόνο πνευμονικά.

Βήμα 2

Κρατήστε τα χέρια μαζί σε θέση προσευχής και πιέστε απαλά τις άκρες των δακτύλων σας και τις παλάμες μαζί. Φέρτε τα χέρια σας ψηλά ώστε να αγγίξουν το κέντρο του μετώπου σας ή τρίτου ματιού και στη συνέχεια να τα φέρετε έτσι ώστε να αγγίζουν το κέντρο της καρδιάς σας. Το μέτωπό σας και η περιοχή του στήθους σας περιέχουν δύο ισχυρά τσάκρας (τρίτο μάτι και τσάκρα της καρδιάς). Αυτή η κίνηση θα βοηθήσει να τα ενεργοποιήσετε.

Βήμα 3

Τώρα, ξεκινήστε απαλά να τρίβετε τα χέρια σας μέχρι να δημιουργηθεί μία θερμότητα. Τοποθετήστε το δεξί σας χέρι πάνω από το κέντρο της καρδιάς σας και το αριστερό σας χέρι πάνω από τον αφαλό σας. Και πάλι, αυτά είναι ισχυρά τσάκρα που θα επαναφορτιστούν από τα χέρια σας.

Βήμα 4

Κρατώντας τα μάτια σας κλειστά, οραματιστείτε το θεραπευτικό λευκό φως που αποστέλλεται από τα χέρια σας στο σώμα σας. Δείτε το θρεπτικό φως που ρέει στο σώμα σας και την επούλωση, αποκατάσταση και επαναφόρτιση όλων των ενεργειακών κέντρων σας.

Οραματιστείτε το φως να φτάνει από τις άκρες των ποδιών σας μέχρι την κορυφή του κεφαλιού σας. Μπορείτε ακόμη και να οραματιστείτε το λευκό φως που ακτινοβολείται από το σώμα σας και να σχηματίσετε μια προστατευτική λάμψη γύρω σας.

Βήμα 5

Όταν αισθάνεστε ότι έχετε λάβει αρκετή ενέργεια λευκού φωτός, ανοίξτε τα μάτια σας και χτυπήστε απαλά τα χέρια σας. Σταθείτε και σκουπίστε απαλά το σώμα σας ή κάνετε ελαφριά τεντώματα για να κυκλοφορήσει το αίμα στο σώμα.

Βήμα 6

Πιείτε ένα μεγάλο ποτήρι νερό και φροντίστε να μείνετε ενυδατωμένοι για το υπόλοιπο της ημέρας.
Αυτός είναι ένας πολύ γρήγορος και εύκολος τρόπος για να στείλετε θεραπευτική ενέργεια στο σώμα σας που θα σας βοηθήσει να επαναφορτίσετε αμέσως την πνευματική σας ενέργεια.

Για καλύτερα αποτελέσματα, κάνετε αυτή την άσκηση-επούλωση καθημερινά επί μια εβδομάδα για τουλάχιστον 15 λεπτά την φορά.

Το διάβασα στο www.diadrastika.comVoice Healing Therapy 
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1787,ΑΠΟΨΕΙΣ,12,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,86,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,634,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,76,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,698,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,15,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1781,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,102,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,423,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,99,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,5,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,162,Κόσμος,9307,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,3,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,147,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1490,Πολιτική,6766,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5794,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,54,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1034,Τοπικά,11667,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2432,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,62,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,530,Eco-News,2698,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: Πως να επαναφορτίσουμε την ενέργειά μας με τα ίδια μας τα χέρια
Πως να επαναφορτίσουμε την ενέργειά μας με τα ίδια μας τα χέρια
Πως να επαναφορτίσουμε την ενέργειά μας με τα ίδια μας τα χέρια
https://speculativefaith.lorehaven.com/wp-content/uploads/sites/2/2019/07/energy-healing-hands.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_247.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/07/blog-post_247.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content