Πολλαπλά σύμπαντα και η τύχη της ανθρώπινης συνείδησης μετά το θάνατο!

Πολλαπλά σύμπαντα και η τύχη της ανθρώπινης συνείδησης μετά το θάνατο!

⍆Αυτή τη φορά η κβαντική επιστήμη εξηγεί και αποδεικνύει ότι υπάρχει ζωή (όχι φυσική)...
μετά το θάνατο οποιουδήποτε ανθρώπου. Ένα βιβλίο με τίτλο "Βιοκεντρισμός: Πώς η ζωή και η συνείδηση ​​είναι τα κλειδιά για την κατανόηση της φύσης του Σύμπαντος" περιείχε μια ιδέα ότι η ζωή δεν τελειώνει όταν το σώμα πεθαίνει και ότι μπορεί να διαρκέσει για πάντα. Ο συγγραφέας ειναι ο επιστήμονας Δρ Robert Lanza, που εκλέχθηκε ο τρίτος πιο σημαντικός επιστήμονας από τους NY Times, δεν έχει καμία αμφιβολία ότι αυτό είναι δυνατό.

Πέρα από το χρόνο και το διάστημα

Ο Lanza είναι ειδικός στην αναγεννητική ιατρική και επιστημονικός διευθυντής της Advanced Cell Technology Company. Στο παρελθόν ήταν γνωστός για την εκτεταμένη έρευνά με βλαστικά κύτταρα και επίσης για πολλά πειράματα σχετικά με την κλωνοποίηση ειδών ζώων που απειλούνται με εξαφάνιση.

Όμως πριν από λίγο καιρό, ο επιστήμονας ασχολήθηκε με τη φυσική, την κβαντική μηχανική και την αστροφυσική. Αυτό το εκρηκτικό μείγμα γέννησε τη νέα θεωρία του βιοκεντρισμού. Ο βιοκεντρισμός διδάσκει ότι η ζωή και η συνείδηση ​​είναι θεμελιώδεις για το σύμπαν. Είναι η συνείδηση ​​που δημιουργεί το υλικό σύμπαν και όχι το αντίστροφο, (κάτι που ξέρουν οι μύστες εδώ και χρονιά,χωρίς να ειναι "επιστήμονες" με περγαμηνές) .

 Ο Lanza επισημαίνει τη δομή του ίδιου του σύμπαντος και λέει ότι οι νόμοι, οι δυνάμεις και οι συνεχείς παραλλαγές του σύμπαντος φαίνεται να είναι συντονισμένοι για τη ζωή, δηλαδή, η νοημοσύνη που υπήρχε πριν έχει σημασία. Ισχυρίζεται επίσης ότι ο χώρος και ο χρόνος δεν είναι αντικείμενα ή πράγματα, αλλά εργαλεία της κατανόησης των ζώων μας.

Η θεωρία υποδηλώνει ότι ο θάνατος της συνείδησης απλά δεν υπάρχει. Υπάρχει μόνο ως σκέψη επειδή οι άνθρωποι ταυτίζονται με το σώμα τους. Πιστεύουν ότι το σώμα θα πεθάνει αργά ή γρήγορα, πιστεύοντας ότι η συνείδησή τους θα εξαφανιστεί. Εάν το σώμα παράγει συνείδηση, τότε η συνείδηση ​​πεθαίνει όταν το σώμα πεθαίνει. Αλλά εάν το σώμα λαμβάνει συνείδηση ​​με τον ίδιο τρόπο που ένα κάνει μια τηλεόραση που λαμβάνει δορυφορικά σήματα, τότε είναι σαφές ότι η συνείδηση ​​δεν τελειώνει με το θάνατο.

Στην πραγματικότητα, η συνείδηση ​​υπάρχει έξω από τους περιορισμούς του χρόνου και του χώρου. Είναι σε θέση να είναι οπουδήποτε: στο ανθρώπινο σώμα και έξω από αυτό. Ο Lanza πιστεύει επίσης ότι πολλαπλά σύμπαντα μπορούν να υπάρχουν ταυτόχρονα. Σε ένα σύμπαν το σώμα μπορεί να είναι νεκρό και σε ένα άλλο συνεχίζει να υπάρχει, απορροφώντας συνείδηση ​​που μετανάστευσε σε αυτό το σύμπαν. Αυτό σημαίνει ότι ένα άτομο που σκοτώθηκε σε έναν κόσμο παρόμοιο με αυτόν ειναι ζωντανός. Και ούτω καθεξής, σχεδόν σαν μια κοσμική μεταθανάτια ζωή.

Πολλαπλοί Κόσμοι

Οι φυσικοί και οι αστροφυσικοί τείνουν να συμφωνούν με την ύπαρξη παράλληλων κόσμων και προτείνουν τη δυνατότητα πολλαπλών κόσμων. Το Multiverse (σύμπαν) είναι η επιστημονική έννοια της θεωρίας που υπερασπίζονται. Πιστεύουν ότι δεν υπάρχουν φυσικοί νόμοι που θα απαγόρευαν την ύπαρξη παράλληλων κόσμων.

Ο πρώτος που μίλησε για αυτό ήταν ο συγγραφέας επιστημονικής φαντασίας HG Wells το 1895 με το βιβλίο «Η πόρτα στον τοίχο». Μετά από 62 χρόνια, αυτή η ιδέα αναπτύχθηκε από τον Δρ Hugh Everett στη μεταπτυχιακή του εργασία στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον. Βασικά υποστηρίζει ότι, σε μια συγκεκριμένη στιγμή το σύμπαν χωρίζεται σε αμέτρητες παρόμοιες περιπτώσεις και την επόμενη στιγμή, αυτά τα «νεογέννητα» σύμπαντα χωρίζονται με παρόμοιο τρόπο.

Ψυχή

Έτσι, υπάρχουν πολλά μέρη ή άλλα σύμπαντα όπου η ψυχή μας θα μπορούσε να πάει μετά το θάνατο, σύμφωνα με τη θεωρία του νέο- βιοκεντρισμού. Σύμφωνα με τον Δρ Stuart Hameroff, μια εμπειρία κοντά στο θάνατο συμβαίνει όταν οι κβαντικές πληροφορίες που στο νευρικό σύστημα φεύγουν από το σώμα σε άλλο σύμπαν. Σε αντίθεση με αυτά που υποστηρίζουν οι υλιστές, ο Δρ Hameroff προσφέρει μια εναλλακτική εξήγηση της συνείδησης.Η συνείδηση ​​βρίσκεται, σύμφωνα με τον Stuart και τον Βρετανό φυσικό Sir Roger Penrose, στους μικροσωληνίσκους των εγκεφαλικών κυττάρων που είναι οι κύριες τοποθεσίες κβαντικής επεξεργασίας.

Μετά το θάνατο αυτές οι πληροφορίες απελευθερώνονται από το σώμα, που σημαίνει ότι η συνείδησή φεύγει. Υποστήριξαν ότι η εμπειρία της συνείδησης είναι το αποτέλεσμα των επιδράσεων της κβαντικής σε αυτούς τους μικροσωληνίσκους, μια θεωρία που ονομάστηκαν Objective Orchestrated Reduction.

"Σε ένα από αυτά τα συνειδητά πειράματα, αποδεικνύεται ότι το πρωτόγραμμα είναι μια βασική ιδιότητα της φυσικής πραγματικότητας που είναι προσβάσιμη σε μια κβαντική διαδικασία που σχετίζεται με τη δραστηριότητα του εγκεφάλου." Οι ψυχές μας είναι στην πραγματικότητα χτισμένες από την ίδια τη δομή του σύμπαντος. Οι εγκέφαλοι μας είναι απλώς υποδοχείς και ενισχυτές για την πρωτοσυνείδηση ​​που είναι εγγενής στον ιστό του χωροχρόνου.

Ο Δρ Hameroff είπε στο Canal Science μέσω του ντοκιμαντέρ Wormhole: «Ας πούμε ότι η καρδιά σταματά να χτυπά, το αίμα σταματά να ρέει και οι μικροσωληνίσκοι χάνουν την κβαντική τους κατάσταση. Οι κβαντικές πληροφορίες μέσα στους μικροσωληνίσκους δεν καταστρέφονται, δεν μπορούν να καταστραφούν, και διαχέονται στο σύμπαν». Ο Robert Lanza προσθέτει εδώ ότι όχι μόνο μεταφέρονται σε αυτο το σύμπαν, αλλά ίσως πανε σε ένα άλλο σύμπαν. Εάν ο ασθενής επανέλθει, αυτές οι κβαντικές πληροφορίες μπορούν να επιστρέψουν στους μικροσωληνίσκους και ο ασθενής λέει: «Είχα μια περιθανάτια εμπειρία».

Προσθέτει: "Εάν δεν έχει αναβιώσει και ο ασθενής πεθάνει, είναι πιθανό ότι αυτές οι κβαντικές πληροφορίες θα μπορούσαν να υπάρχουν έξω από το σώμα, ίσως επ 'αόριστον, σαν ψυχή. Αυτός ο μηχανισμός της κβαντικής συνείδησης εξηγεί τις εμπειρίες κοντά στο θάνατο,την αστρική προβολή, εξωσωματικές εμπειρίες και ακόμη και μετενσάρκωση. Η ενέργεια της συνείδησής μπορεί ενδεχομένως να ανακυκλωθεί σε ένα διαφορετικό σώμα να υπάρχει έξω από το φυσικό σώμα η σε κάποιο άλλο επίπεδο πραγματικότητας, η σε ένα άλλο σύμπαν.

Το διάβασα στο www.aetos-apokalypsis.com

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1075,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1538,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Πολλαπλά σύμπαντα και η τύχη της ανθρώπινης συνείδησης μετά το θάνατο!
Πολλαπλά σύμπαντα και η τύχη της ανθρώπινης συνείδησης μετά το θάνατο!
Πολλαπλά σύμπαντα και η τύχη της ανθρώπινης συνείδησης μετά το θάνατο!
https://www.fisicaquantistica.it/wordpress/wp-content/uploads/2019/02/premorte-aldila.jpg
https://i.ytimg.com/vi/YehIxgLNIJg/default.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_817.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_817.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content