================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τι είναι η τοξική θετικότητα και γιατί οι ειδικοί λένε ότι είναι επικίνδυνη;

⍆Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αισθάνεσαι down τώρα. Ο ειδησεογραφικός κύκλος είναι...
μια διαρκής υπενθύμιση του όλεθρου που προκαλεί η πανδημία του κορονοϊού σε τοπική, εθνική και παγκόσμια κλίμακα.

Οι ανησυχίες για την υγεία, η απογοήτευση, η μοναξιά και η οικονομική αβεβαιότητα έχουν εκτεταμένο αντίκτυπο στην ψυχική υγεία, με τα δύο τρίτα των ανθρώπων να λένε ότι αισθάνονται νευρικά, κατάθλιψη, μοναξιά ή απελπιστικά κατά τη διάρκεια τουλάχιστον μιας από τις τελευταίες επτά ημέρες τους, σύμφωνα με την έρευνα επιπτώσεων του COVID. Αυτό που χρειαζόμαστε όλοι είναι μια σταθερή δόση θετικότητας, σωστά; Λοιπόν ναι, αλλά η θετικότητα έρχεται σε διαφορετικές μορφές και δεν είναι όλες καλές για εσένα.

Τι είναι όμως η τοξική θετικότητα και γιατί πρέπει να την προσέχεις; 

Ο όρος «τοξική θετικότητα» υπήρχε εδώ και αρκετό καιρό, αλλά θεωρείται παγκόσμια πανδημία για πολλούς από εμάς να γνωρίζουμε τις ύπουλες επιπτώσεις της. «Η τοξική θετικότητα μπορεί να περιγραφεί ως ανέντιμη θετικότητα που οδηγεί σε βλάβη, άσκοπη ταλαιπωρία ή παρανόηση», λέει ένας ψυχίατρος στο Health. Η τοξική θετικότητα βρίσκεται σε όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στα memes – το «Positive Vibes Only» είναι ένα δημοφιλές μήνυμα – αλλά και σε σχόλια φίλων ή γνωστών που σου λένε «θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα» ή «πάντα να βλέπεις τη θετική πλευρά των πραγμάτων». Όλο αυτό είναι τοξική θετικότητα.

Το πολιτιστικό φαινόμενο της τοξικής θετικότητας έχει επηρεάσει υπερβολικά τον κόσμο κατά τη διάρκεια του αποκλεισμού λόγω του COVID-19.

Ποια είναι λοιπόν η πιο υγιεινή και ευγενική προσέγγιση των πραγμάτων; 

Η στρατηγική για αποδοχή και εξισορρόπηση των φαινομενικά συγκρουόμενων συναισθημάτων που όλοι βιώνουμε το διάστημα αυτό. Δηλαδή ένα σωστό σκεπτικό είναι το εξής: να σκέφτεσαι το αρνητικό, αλλά να υπερισχύει το θετικό. Για παράδειγμα: «Φοβάμαι για το τι μας επιφυλάσσει το μέλλον, αλλά είμαι ενθουσιασμένη πως κάποια πράγματα ίσως αλλάξουν για το καλύτερο».

Πολύ πιο καλό δεν ακούγεται αυτό από το να μοιρολατρείς;

Το διάβασα στο  www.queen.gr

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Τι είναι η τοξική θετικότητα και γιατί οι ειδικοί λένε ότι είναι επικίνδυνη; Reviewed by ploumistos.com on 2:24 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.