================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Τα σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα που αφήνει μια τοξική σχέση

⍆Έρευνα δείχνει ότι οι δυνατές σχέσεις προλαμβάνουν τις ασθένειες, μας κάνουν να...
υιοθετούμε πιο υγιεινές συνήθειες και μας χαρίζουν μακροζωία.Αντιθέτως, οι προβληματικές σχέσεις τείνουν να αυξάνουν το άγχος και να αποδυναμώνουν το ανοσοποιητικό μας.
Είτε είστε παντρεμένοι, είτε σε πιο χαλαρή σχέση, πώς μπορεί να επηρεαστεί το σώμα και το πνεύμα μας;

Παχαίνουμε

Είναι κοινή πεποίθηση ότι τα ζευγάρια «αφήνονται» όταν είναι μαζί γιατί περνούν πολύ χρόνο στο σπίτι, ο ερωτισμός χάνεται σιγά σιγά και επιλέγουν το φαγητό.

Από την άλλη, τα πράγματα δεν χρειάζεται να είναι έτσι. Ένα χαρούμενο ζευγάρι μπορεί να αποτελέσει κίνητρο για τη βελτίωση της υγείας των μελών του.

Η έλλειψη ικανοποίησης σε μία σχέση μπορεί να οδηγήσει σε παθητικές συμπεριφορές που σχετίζονται με το φαγητό αλλά και σε διαταραχές ύπνου.

Επίπεδα άγχους

Η συχνή σωματική οικειότητα μειώνει το άγχος και ενισχύει την καλή διάθεση. Οι άνθρωποι που κάνουν συχνά σεξ νιώθουν γενικά μεγαλύτερη ικανοποίηση στη ζωή τους συνολικά.

Προβλήματα ύπνου

Όταν κοιμόμαστε δίπλα σε κάποιον που αγαπάμε και εμπιστευόμαστε, χαλαρώνουμε και κοιμόμαστε πολύ πιο εύκολα. Αν ο ένας πάσχει από αϋπνίες, είναι πιθανό να επηρεάζεται και το ταίρι του.

Κατάθλιψη

Οι κακές σχέσεις αυξάνουν το ρίσκο κλινικής κατάθλιψης με τις γυναίκες να έχουν 6 φορές μεγαλύτερο κίνδυνο να νοσήσουν, όταν οι σύζυγοί τους τις απατούν ή όταν ο γάμος είναι υπό διάλυση.

Υψηλή πίεση


Η διατροφή, η σωματική άσκηση και τα επίπεδα στρες έχουν σημαντικό αντίκτυπο στην πίεση. Το ίδιο όμως συμβαίνει και με τη σχέση μας.

Σε παλαιότερη έρευνα, ανακαλύφθηκε ότι οι άνθρωποι που βρίσκονταν σε ευτυχισμένους γάμους είχαν χαμηλότερη πίεση από τους άγαμους. Εκείνοι όμως που βρίσκονταν σε δυστυχισμένους γάμους, είχαν υψηλότερη πίεση σε σχέση με τους ανύπαντρους.

Το διάβασα στο www.in.grVoice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Τα σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα που αφήνει μια τοξική σχέση Reviewed by ploumistos.com on 9:20 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.