================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Η στρατηγική που δίνει τέλος στις αρνητικές σκέψεις

⍆Όταν έχετε να αντιμετωπίσετε εξωτερικές πληγές, η θεραπεία τους τείνει να είναι απλή. Η...
αντιμετώπιση των διεργασιών σκέψης, ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολη και ειδικά εάν προέρχονται από γενικευμένο αίσθημα άγχους, κατάθλιψη ή άλλο ζήτημα ψυχικής υγείας. Τα αρνητικά πρότυπα σκέψης ενδεχομένως να κατακλύζουν τις σκέψεις σας αρκετό καιρό πριν… εμφανίσουν τα ενοχλητικά τους «σημάδια». 

Οι στρατηγικές που θα λειτουργήσουν τείνουν να ποικίλους ανάλογα με το άτομο, αναλόγως της κατάστασης που βιώνει και τους παράγοντες που ενδεχομένως να πυροδοτήσουν μια αρνητική σκέψη. Η αλλαγή του τρόπου σκέψης, ωστόσο, αποτελεί μία από τις συνηθέστερες και πιο επιτυχημένες πρακτικές για να απαλλαγούμε. Η αλλαγή του τρόπου σκέψης σημαίνει ότι ουσιαστικά σταματάτε συνειδητά έναν καθιερωμένο τρόπο σκέψης. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, ωστόσο μπορείτε να τα καταφέρετε δοκιμάζοντας τα ακόλουθα:

«Θα πρέπει να…» VS «θα προσπαθήσω να…»

Για να σταματήσετε τον καθιερωμένο τρόπο σκέψης θα ήταν καλό να επαναξιολογήσετε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε μια κατάσταση ή ακόμα και ακριβώς την σκέψη σας, αντικαθιστώντας με κάποια άλλη, περισσότερη θετική ή τουλάχιστον ωφέλιμη. Είναι σαν να «επαναπρογραμματίζετε» τις συνάψεις στον εγκέφαλό σας ώστε να ξεπεράσετε τα αρνητικά μοτίβα, που θα σας παρασύρουν σε άλλες περισσότερο αρνητικές σκέψεις.

 Πρόκειται στην πραγματικότητα για την αναίρεση πολλών αρνητικών συμπεριφορών, που έχετε μάθει ή υιοθετήσει κατά την διάρκεια της ζωής σας. Η νοητική αυτή μετατόπιση συμβάλλει καθοριστικά στην μείωση του άγχους και την καταπολέμηση των συχνά εξαντλητικών σκέψεων και μπορείτε να ξεκινήσετε αναγνωρίζοντας αρχικά την αυτόματη αρνητική σκέψη. 

Εάν λοιπόν, οι σκέψεις περιέχουν την λέξη «πρέπει» θα ήταν καλό να κάνετε μια παύση και να την αντικαταστήσετε με το ενεργητικό ρήμα «μπορώ» ή «προσπαθώ». Ακόμα και αν η πρόθεση πίσω από την ενέργειά σας είναι καλή, η λέξη «πρέπει» μπορεί να προκαλέσει ενοχή, οδηγώντας σας σε μια σπειροειδή γραμμή αρνητικών σκέψεων. Μερικές φορές, η αίσθηση ότι πρέπει να πραγματοποιήσετε κάτι, προσθέτει περιττή πίεση, καταλήγοντας τελικά να αναβάλλετε ή να αποφεύγετε πλήρως μια δραστηριότητα ή υποχρέωση.

Το διάβασα στο www.vita.gr

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Η στρατηγική που δίνει τέλος στις αρνητικές σκέψεις Reviewed by ploumistos.com on 3:29 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.