Η στρατηγική που δίνει τέλος στις αρνητικές σκέψεις

Η στρατηγική που δίνει τέλος στις αρνητικές σκέψεις

⍆Όταν έχετε να αντιμετωπίσετε εξωτερικές πληγές, η θεραπεία τους τείνει να είναι απλή. Η...
αντιμετώπιση των διεργασιών σκέψης, ωστόσο, δεν είναι τόσο εύκολη και ειδικά εάν προέρχονται από γενικευμένο αίσθημα άγχους, κατάθλιψη ή άλλο ζήτημα ψυχικής υγείας. Τα αρνητικά πρότυπα σκέψης ενδεχομένως να κατακλύζουν τις σκέψεις σας αρκετό καιρό πριν… εμφανίσουν τα ενοχλητικά τους «σημάδια». 

Οι στρατηγικές που θα λειτουργήσουν τείνουν να ποικίλους ανάλογα με το άτομο, αναλόγως της κατάστασης που βιώνει και τους παράγοντες που ενδεχομένως να πυροδοτήσουν μια αρνητική σκέψη. Η αλλαγή του τρόπου σκέψης, ωστόσο, αποτελεί μία από τις συνηθέστερες και πιο επιτυχημένες πρακτικές για να απαλλαγούμε. Η αλλαγή του τρόπου σκέψης σημαίνει ότι ουσιαστικά σταματάτε συνειδητά έναν καθιερωμένο τρόπο σκέψης. Μπορεί να φαίνεται δύσκολο, ωστόσο μπορείτε να τα καταφέρετε δοκιμάζοντας τα ακόλουθα:

«Θα πρέπει να…» VS «θα προσπαθήσω να…»

Για να σταματήσετε τον καθιερωμένο τρόπο σκέψης θα ήταν καλό να επαναξιολογήσετε τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε μια κατάσταση ή ακόμα και ακριβώς την σκέψη σας, αντικαθιστώντας με κάποια άλλη, περισσότερη θετική ή τουλάχιστον ωφέλιμη. Είναι σαν να «επαναπρογραμματίζετε» τις συνάψεις στον εγκέφαλό σας ώστε να ξεπεράσετε τα αρνητικά μοτίβα, που θα σας παρασύρουν σε άλλες περισσότερο αρνητικές σκέψεις.

 Πρόκειται στην πραγματικότητα για την αναίρεση πολλών αρνητικών συμπεριφορών, που έχετε μάθει ή υιοθετήσει κατά την διάρκεια της ζωής σας. Η νοητική αυτή μετατόπιση συμβάλλει καθοριστικά στην μείωση του άγχους και την καταπολέμηση των συχνά εξαντλητικών σκέψεων και μπορείτε να ξεκινήσετε αναγνωρίζοντας αρχικά την αυτόματη αρνητική σκέψη. 

Εάν λοιπόν, οι σκέψεις περιέχουν την λέξη «πρέπει» θα ήταν καλό να κάνετε μια παύση και να την αντικαταστήσετε με το ενεργητικό ρήμα «μπορώ» ή «προσπαθώ». Ακόμα και αν η πρόθεση πίσω από την ενέργειά σας είναι καλή, η λέξη «πρέπει» μπορεί να προκαλέσει ενοχή, οδηγώντας σας σε μια σπειροειδή γραμμή αρνητικών σκέψεων. Μερικές φορές, η αίσθηση ότι πρέπει να πραγματοποιήσετε κάτι, προσθέτει περιττή πίεση, καταλήγοντας τελικά να αναβάλλετε ή να αποφεύγετε πλήρως μια δραστηριότητα ή υποχρέωση.

Το διάβασα στο www.vita.gr

Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line podcasting
ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας
& Σεμινάρια επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,381,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1764,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,65,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,620,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,63,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,681,ΒΙΝΤΕΟ,159,ΒΟΛΟΣ,15,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1779,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,88,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,106,ΕΛΛΑΔΑ,341,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,15,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,87,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,3,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,129,Κόσμος,9257,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,27,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,99,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1481,Πολιτική,6755,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5763,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,53,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1018,Τοπικά,11658,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2406,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,56,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,512,Eco-News,2684,GP - info,5,voice healing therapy,14,
ltr
item
Ploumistos.com: Η στρατηγική που δίνει τέλος στις αρνητικές σκέψεις
Η στρατηγική που δίνει τέλος στις αρνητικές σκέψεις
Η στρατηγική που δίνει τέλος στις αρνητικές σκέψεις
https://m.eirinika.gr/sites/default/files/styles/ogimage_thumb/public/article/2018-03/how-to-get-rid-of-negative-thoughts-and-emotions.jpg?itok=mDVrpV1V
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_395.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_395.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content