================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Το τέστ Προσωπικότητας που θα αποκαλύψει τα μυστικά που κρύβει το υποσυνείδητό σας

⍆Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής μας.Είναι μία από τις αισθήσεις....
που μπορούν να απεικονίσουν την οπτική μας πραγματικότητα. Ωστόσο, καθώς διαφορετικοί άνθρωποι βλέπουν το ίδιο πράγμα αλλά το ερμηνεύουν διαφορετικά, είμαστε όλοι δημιουργοί της πραγματικότητάς μας!

Το υποσυνείδητό σας μοιάζει με μια τεράστια τράπεζα μνήμης, καθώς η χωρητικότητά του είναι ουσιαστικά απεριόριστη. Αποθηκεύει μόνιμα κάθε πράγμα που σας συμβαίνει, ανά πάσα στιγμή.

Μέχρι να γίνετε 21 ετών, έχετε αποθηκεύσει μόνιμα πάνω από 100 φορές το περιεχόμενο της Encyclopedia Britannica.

Έτσι, αν θέλετε να λειτουργήσει αυτό το τεστ, θα πρέπει να είστε αδίστακτα ειλικρινείς … έτοιμοι να προχωρήσετε;Θα πρέπει να επιλέξετε ένα από τα παρακάτω μάτια, ή καλύτερα, αφήστε το μάτι να σας επιλέξει! Ποιό από αυτά τα μάτια κοιτάζει την ψυχή σας;

1. Καίτε από πάθος
Είστε πεινασμένοι για νέες εμπειρίες. Έχετε ανάγκη να ξεκινήσετε μια νέα περιπέτεια ζωής, αλλιώς αισθάνεστε σαν να πεθαίνετε!Το παρελθόν σας κυνηγά και δεν μπορείτε να το αφήσετε εύκολα, αλλά πρέπει να το ξεχάσετε. Ό, τι συνέβη, θα πρέπει απλά να τροφοδοτεί το πνεύμα σας. Το αξίζετε.
Ακολουθήστε τη φωτιά και θα νιώσετε και πάλι ζωντανοί!

2. Είστε μυστηριώδεις

Είστε μια βιβλιοθήκη υπό κατασκευή! Σας αρέσει να κρατάτε πράγματα για τον εαυτό σας και είστε γεμάτοι μυστικά.Οι άνθρωποι επιθυμούν να γνωρίσουν τον πραγματικό σας εαυτό, αλλά πρέπει να αρχίσετε να τους αποκαλύπτεστε. Σταματήστε να είστε μόνοι στο σκοτάδι. Να λάμψετε σαν αστέρι. Πιστέψτε ότι μπορείτε να το κάνετε!

3. Η αύρα σας λάμπει
Δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε πολύ για να λάμψετε. Τα έχετε όλα. Θα πρέπει να αφεθείτε για να λάμψετε ακόμα περισσότερο.Πολλοί άνθρωποι χρειάζονται να τους «θεραπεύσετε». Χρειάζονται τη βοήθειά σας, ώστε να μπορούν να «ανέβουν» ψηλότερα μαζί σας. Ο κόσμος σας έδωσε τη δύναμη να είστε το πρόσωπο του λαού. Ωστόσο, μερικές φορές εξακολουθείτε να αισθάνεστε ότι χάνεστε. Μην αφήσετε τον εαυτό σας να υποκύψει!
Η αύρα σας λάμπει, οπότε αφήστε την να εξαπλωθεί παντού.

4. Είστε μια αιώνια ψυχή

Εισχωρείτε βαθιά στα πράγματα. Το μυαλό σας πηδάει ασταμάτητα από τη μία σκέψη στην άλλη και πάντα αναρωτιέστε αν η τρέχουσα πορεία σας είναι η κατάλληλη για σας.Μερικές φορές αισθάνεστε χαμένοι, αλλά μην παραιτηθείτε εύκολα. Κάνετε λάθη, όπως όλοι, αλλά πώς θα ξέρετε τι είναι σωστό για σας όλη την ώρα;
Εμπιστευθείτε τον εαυτό σας περισσότερο και μην αφήνετε το μυαλό σας να καταπονείται. Μάθετε να αγαπάτε αυτό που είστε και σταματήστε να σκέφτεστε τόσο πολύ.

5. Είστε ένας γρίφος

Κρύβετε πάρα πολλές πληροφορίες από τους ανθρώπους. Είστε ένα ερωτηματικό οι ίδιοι και αυτό θα μπορούσε να είναι ελκυστικό, αλλά μην υπερβάλλετε. Οι άνθρωποι θα βαρεθούν εύκολα αν δεν μπορούν να σας καταλάβουν.

Δεν το κάνετε αυτό με κάποιον σκοπό, καθώς είχατε ένα κακό παρελθόν με τους λάθος ανθρώπους. Οι συνθήκες της ζωής σάς έκαναν έτσι. Ήσαστε ανοιχτοί και εξωστρεφείς, αλλά πληγωθήκατε. Δεν είχατε άλλη διέξοδο παρά να κλειστείτε στον εαυτό σας.

6. Είστε μια παλιά ψυχή
Είστε σίγουρα μια παλιά ψυχή. Έχετε ξαναγεννηθεί, σε άλλο σώμα.Γι ‘αυτό είστε τόσο μαγευτικοί και μυστηριώδεις. Είστε ένας μαγνήτης για μερικούς ανθρώπους (όχι πάντα αυτούς που σας αρέσουν), αλλά όλοι προσελκύονται από το μυστήριο που εκπέμπετε.

Ωστόσο, δεν έχετε αυτοπεποίθηση. Πρέπει να βρείτε τη δική σας αλήθεια και να ζήσετε με αυτήν. Ναι, ήσασταν εδώ πριν, αλλά προσπαθήστε να το ελέγξετε. Να ξέρετε πως είστε τώρα εδώ, για κάποιον άλλο λόγο.

7. Είστε ένα νυχτοπούλι
Είσαι νυχτοπούλια, φίλοι της νύχτας!Ξέρετε τόσα πολλά πράγματα, αλλά τα κρατάτε καλά φυλαγμένα. Παρακολουθείτε τα πάντα, αλλά σπάνια εκθέτετε πληροφορίες για τον εαυτό σας.

«Φαντασιόπληκτοι» είναι η λέξη που σας ταιριάζει καλύτερα. Φαίνεστε αληθινοί σε όλους, αλλά δεν αποκαλύπτετε πράγματα που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον σας αργότερα.

Μην αλλάζετε τον εαυτό σας. Εκείνοι που αξίζουν να σας γνωρίσουν καλύτερα και να είναι δίπλα σας, θα λύσουν το αίνιγμα και θα είναι οι αδελφές ψυχές σας για πάντα!

Το διάβασα στο www.truelife.grVoice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Το τέστ Προσωπικότητας που θα αποκαλύψει τα μυστικά που κρύβει το υποσυνείδητό σας Reviewed by ploumistos.com on 10:11 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.