Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχει χαθεί το ενδιαφέρον στη σχέση

Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχει χαθεί το ενδιαφέρον στη σχέση

⍆Eίναι γεγονός πως όταν ο ένας από τους δύο έχει ξενερώσει, τότε η σχέση έχει ημερομηνία...
λήξης και μάλιστα πολύ σύντομα.Το «θέλω να μιλήσουμε» είναι μια φράση που αρκετά ζευγάρια την αποφεύγουν, ιδίως αν είναι μαζί αρκετό διάστημα, και προτιμούν να διατηρούν μια φλατ κατάσταση που δεν είναι ευχάριστη για κανέναν από τους δύο.

Τα περισσότερα ζευγάρια αποφεύγουν να πουν αυτό που πραγματικά νιώθουν και θέλουν, γιατί δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με την πραγματικότητα που μαρτυρά ότι η σχέση τους έχει πρόβλημα. Ετσι δυστυχώς προτιμούν να κρατούν μια αδιάφορη στάση από το να καθίσουν και να επικοινωνήσουν με το ταίρι τους αυτά που τους προβληματίζουν και που τους ενοχλούν.

Το αποτέλεσμα; Το ζευγάρι απομακρύνεται μέρα με τη μέρα και το τέλος της σχέσης είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Μια σχέση έχει τα πάνω της, αλλά και τα κάτω της. Οταν όμως έχει αρχίσει το αίσθημα της κατηφόρας όπου δεν υπάρχει κανένα φρένο, τότε δυστυχώς η κατάσταση θέλει πολύ προσπάθεια για να σωθεί. Και η αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερο διάστημα μένουμε σε μία μη ικανοποιητική και υγιή σχέση, τόσο πιο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση, να αποδεχτούμε την αλήθεια και τελικά να κάνουμε μία αλλαγή στη ζωή μας. Πιθανώς να νιώσουμε ακόμα πως πλέον είναι πολύ αργά για να πάρουμε τις αποφάσεις μας και να εγκλωβιστούμε σε μια σχέση που δεν μας ικανοποιεί πια.

Εάν αναρωτιέσαι μήπως η σχέση σου έχει χάσει την πορεία της, υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα να ισχύει. Αν αισθάνεσαι ότι ο σύντροφός σου έχει χάσει το ενδιαφέρον του για τη σχέση σας και όταν του το λες εκείνος το αρνείται, υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν ότι όντως κάτι τρέχει.

Προειδοποιητικά σημάδια τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις πότε ο σύντροφός σου χάνει το ενδιαφέρον του για τη σχέση σας.

Βγάζει αρνητικότητα όταν είστε μαζί


Εκπέμπει μια δυσαρέσκεια, μια αρνητικότητα και συνήθως σου λέει ότι είναι κουρασμένος και ότι δεν είχε καλή μέρα στη δουλειά. Αρκετές φορές βγάζει μια επιθετικότητα και τότε είναι ανέφικτο να συνεννοηθείς μαζί του ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα.

Δεν μπαίνει σε συζητήσεις μαζί σου όπως έκανε στο παρελθόν


Δεν συζητάει πια μαζί σου με αυτά που τον απασχολούν. Δεν σου μιλάει πια για το προβλήματα που έχει στην δουλειά, για όλα όσα τον προβληματίζουν, για τη μάνα του και τα αδέλφια του και γενικώς δεν κάνει πια πολλές συζητήσεις. Συνήθως ασχολείται με το κινητό του και είναι αφηρημένος όταν του μιλάς.

Δεν σε ρωτάει πια για την καθημερινότητά σου

Δεν σε ρωτάει πώς ήταν η ημέρα σου και δεν δείχνει ενδιαφέρον για το τι έκανες. Εκεί που είχες την πρώτη καλημέρα, την άμεση απάντηση σε μηνύματα και τηλεφωνήματα, την πρώτη επιλογή στην έξοδο, παρατηρείς ότι ο ρόλος σου άρχισε να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Δεν σε αναφέρει στα μελλοντικά του σχέδια

Οταν στα μελλοντικά του σχέδια δεν σε συμπεριλαμβάνουν και στις συζητήσεις που κάνει για το μέλλον δεν σε αναφέρει πουθενά, είναι σημάδι ότι αυτή η σχέση έχει ημερομηνία λήξης.

Δεν σε βοηθάει πλέον όταν δεν του το ζητάς

Συνήθως στο παρελθόν σου ζητούσε αν ήθελες την βοήθειά του σε κάτι. Πλέον αυτό δεν το κάνει και ακόμη κι αν του παραπονεθείς, αυτός θα συνεχίσει να είναι αδιάφορος όταν εσύ πελαγώνεις.

Οταν διαφωνείτε δεν έχει όρεξη για κουβέντα, ούτε για λύση
Τσακώνεστε και εκείνος δεν έχει καμία διάθεση να τα βρείτε. Μένει στο δικό του, δεν θέλει καν να το συζητήσει και προτιμάει να μείνει μόνος του.


Το διάβασα στο www.bovary.gr

Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,356,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1720,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,31,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,38,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,40,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9094,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,31,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5705,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,20,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,448,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχει χαθεί το ενδιαφέρον στη σχέση
Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχει χαθεί το ενδιαφέρον στη σχέση
Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχει χαθεί το ενδιαφέρον στη σχέση
https://www.newsone.gr/wp-content/uploads/2019/02/%CE%9A%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%A3%CE%A7%CE%95%CE%A3%CE%97.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_102.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_102.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content