Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχει χαθεί το ενδιαφέρον στη σχέση

Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχει χαθεί το ενδιαφέρον στη σχέση

⍆Eίναι γεγονός πως όταν ο ένας από τους δύο έχει ξενερώσει, τότε η σχέση έχει ημερομηνία...
λήξης και μάλιστα πολύ σύντομα.Το «θέλω να μιλήσουμε» είναι μια φράση που αρκετά ζευγάρια την αποφεύγουν, ιδίως αν είναι μαζί αρκετό διάστημα, και προτιμούν να διατηρούν μια φλατ κατάσταση που δεν είναι ευχάριστη για κανέναν από τους δύο.

Τα περισσότερα ζευγάρια αποφεύγουν να πουν αυτό που πραγματικά νιώθουν και θέλουν, γιατί δεν θέλουν να έρθουν αντιμέτωποι με την πραγματικότητα που μαρτυρά ότι η σχέση τους έχει πρόβλημα. Ετσι δυστυχώς προτιμούν να κρατούν μια αδιάφορη στάση από το να καθίσουν και να επικοινωνήσουν με το ταίρι τους αυτά που τους προβληματίζουν και που τους ενοχλούν.

Το αποτέλεσμα; Το ζευγάρι απομακρύνεται μέρα με τη μέρα και το τέλος της σχέσης είναι ένα πολύ πιθανό σενάριο.

Μια σχέση έχει τα πάνω της, αλλά και τα κάτω της. Οταν όμως έχει αρχίσει το αίσθημα της κατηφόρας όπου δεν υπάρχει κανένα φρένο, τότε δυστυχώς η κατάσταση θέλει πολύ προσπάθεια για να σωθεί. Και η αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερο διάστημα μένουμε σε μία μη ικανοποιητική και υγιή σχέση, τόσο πιο δύσκολο είναι να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση, να αποδεχτούμε την αλήθεια και τελικά να κάνουμε μία αλλαγή στη ζωή μας. Πιθανώς να νιώσουμε ακόμα πως πλέον είναι πολύ αργά για να πάρουμε τις αποφάσεις μας και να εγκλωβιστούμε σε μια σχέση που δεν μας ικανοποιεί πια.

Εάν αναρωτιέσαι μήπως η σχέση σου έχει χάσει την πορεία της, υπάρχει μια σοβαρή πιθανότητα να ισχύει. Αν αισθάνεσαι ότι ο σύντροφός σου έχει χάσει το ενδιαφέρον του για τη σχέση σας και όταν του το λες εκείνος το αρνείται, υπάρχουν κάποια σημάδια που μαρτυρούν ότι όντως κάτι τρέχει.

Προειδοποιητικά σημάδια τα οποία μπορούν να σε βοηθήσουν να αναγνωρίσεις πότε ο σύντροφός σου χάνει το ενδιαφέρον του για τη σχέση σας.

Βγάζει αρνητικότητα όταν είστε μαζί


Εκπέμπει μια δυσαρέσκεια, μια αρνητικότητα και συνήθως σου λέει ότι είναι κουρασμένος και ότι δεν είχε καλή μέρα στη δουλειά. Αρκετές φορές βγάζει μια επιθετικότητα και τότε είναι ανέφικτο να συνεννοηθείς μαζί του ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα.

Δεν μπαίνει σε συζητήσεις μαζί σου όπως έκανε στο παρελθόν


Δεν συζητάει πια μαζί σου με αυτά που τον απασχολούν. Δεν σου μιλάει πια για το προβλήματα που έχει στην δουλειά, για όλα όσα τον προβληματίζουν, για τη μάνα του και τα αδέλφια του και γενικώς δεν κάνει πια πολλές συζητήσεις. Συνήθως ασχολείται με το κινητό του και είναι αφηρημένος όταν του μιλάς.

Δεν σε ρωτάει πια για την καθημερινότητά σου

Δεν σε ρωτάει πώς ήταν η ημέρα σου και δεν δείχνει ενδιαφέρον για το τι έκανες. Εκεί που είχες την πρώτη καλημέρα, την άμεση απάντηση σε μηνύματα και τηλεφωνήματα, την πρώτη επιλογή στην έξοδο, παρατηρείς ότι ο ρόλος σου άρχισε να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα.

Δεν σε αναφέρει στα μελλοντικά του σχέδια

Οταν στα μελλοντικά του σχέδια δεν σε συμπεριλαμβάνουν και στις συζητήσεις που κάνει για το μέλλον δεν σε αναφέρει πουθενά, είναι σημάδι ότι αυτή η σχέση έχει ημερομηνία λήξης.

Δεν σε βοηθάει πλέον όταν δεν του το ζητάς

Συνήθως στο παρελθόν σου ζητούσε αν ήθελες την βοήθειά του σε κάτι. Πλέον αυτό δεν το κάνει και ακόμη κι αν του παραπονεθείς, αυτός θα συνεχίσει να είναι αδιάφορος όταν εσύ πελαγώνεις.

Οταν διαφωνείτε δεν έχει όρεξη για κουβέντα, ούτε για λύση
Τσακώνεστε και εκείνος δεν έχει καμία διάθεση να τα βρείτε. Μένει στο δικό του, δεν θέλει καν να το συζητήσει και προτιμάει να μείνει μόνος του.


Το διάβασα στο www.bovary.gr

"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,585,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1068,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,259,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1231,ΒΙΝΤΕΟ,798,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,324,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,96,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,157,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1530,Κόσμος,10385,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6348,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,79,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1350,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3464,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,111,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,893,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,102,
ltr
item
Ploumistos.com: Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχει χαθεί το ενδιαφέρον στη σχέση
Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχει χαθεί το ενδιαφέρον στη σχέση
Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχει χαθεί το ενδιαφέρον στη σχέση
https://www.newsone.gr/wp-content/uploads/2019/02/%CE%9A%CE%91%CE%9A%CE%9F%CE%A0%CE%9F%CE%99%CE%97%CE%A4%CE%99%CE%9A%CE%97-%CE%A3%CE%A7%CE%95%CE%A3%CE%97.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_102.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/blog-post_102.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content