================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Απίστευτο- Χρήστης ζητά από την Apple ένα τρισεκατομμύριο δολάρια

⍆Ένας χρήστης iPhone στο Μιζούρι, έχει καταθέσει μήνυση στην Apple και διεκδικεί... το αστρονομικό ποσό του ενός τρισεκατομμυρίου δολαρίων.

Ο Ράιβον Τέρελ Πάρκερ, υποστηρίζει πως το 2018 πήγε σε κατάστημα της εταιρίας και έδωσε το κινητό του για επισκευή, με τους εργαζόμενους να του δίνουν άλλη συσκευή αντί για τη δική του.

Σύμφωνα με τον Πάρκερ το προσωπικό κράτησε το δικό του iPhone δίνοντάς του άλλο, επειδή η συσκευή του είχε κάποια ξεχωριστά χαρακτηριστικά! Μάλιστα, αναφέρει πως αυτή η συσκευή βοήθησε την Apple να αναπτύξει το iOS 12.

Σύμφωνα με το Macworld, ο Πάρκερ όταν εννοεί πως το κινητό του είχε ξεχωριστά χαρακτηριστικά, ίσως να εννοεί πως ίσως εγκατέστησε κάποια έκδοση του iOS, η οποία δεν ήταν διαθέσιμη σε ευρεία χρήση για το κοινό και πιθανότατα ο εργαζόμενος στο κατάστημα της Apple όταν το ανακάλυψε, κατά την επισκευή, την αφαίρεσε.

Επίσης, ένας από τους λόγους της μήνυσης, είναι πως στο κατάστημα τον χαρακτήρισαν τρελό. Η τελευταία προσπάθεια για μήνυση απορρίφθηκε, καθώς ο δικαστής έκρινε πως δεν υπάρχουν στοιχεία ώστε να αποδειχθούν όλα τα παραπάνω.


Το διάβασα στο www.dokari.gr
Απίστευτο- Χρήστης ζητά από την Apple ένα τρισεκατομμύριο δολάρια Reviewed by ploumistos.com on 8:32 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.