Στ. Πλουμιστός: Όταν δεις τον αριθμό 5, 55, 555 ή 5555 τι σημαίνει; - 5 τρόποι να αναβαθμιστούμε ως ενέργεια

Στ. Πλουμιστός: Όταν δεις τον αριθμό 5, 55, 555 ή 5555 τι σημαίνει; - 5 τρόποι να αναβαθμιστούμε ως ενέργεια

⍆Στην αριθμολογία, το 5 αντιπροσωπεύει την αλλαγή. Δείχνει την ψευδαίσθηση...
της σταθερότητας και μας ενθαρρύνει να αγκαλιάσουμε την ποικιλία και το διαφορετικό στη ζωή μας. Εάν βλέπεις τον αριθμό 5 συνέχεια γύρω σου, σημαίνει ότι ήρθε η στιγμή να αλλάξεις τρόπους, συνήθειες, μέρη που δε σε εξυπηρετούν πλέον. Μην αντιστέκεσαι στην αλλαγή γιατί συχνά είναι πιο θετική, απ' ό,τι το μέλλον μιας άνετης, οικείας κατάστασης. Πρέπει πραγματικά να αρχίσεις να κάνεις καινούργια πράγματα ή κάνεις διαφορετικά τα παλιά.

Το 5 είναι ευέλικτο, ανοιχτό, περιπετειώδες.
Βλέποντας αυτόν τον αριθμό, ενθαρρύνεσαι να υιοθετήσεις αυτή την πλευρά και να παραδοθείς στο άγνωστο. Είναι ένα ισχυρό σημάδι ότι αντέχεις, είσαι ασφαλής και δεν έχεις τίποτα να φοβάσαι σε ό,τι νέο επιχειρήσεις.

Το 555 είναι μια ενεργειακή αναβάθμιση. 
Αυτό συμβαίνει όταν κάνουμε μια πλήρη στροφή προς την προσωπικη ενέργεια μας και τη θετικότητα. Αυτό συμβαίνει όταν μπαίνουμε στη δική μας ζώνη και έχουμε πρόσβαση σε όλη τη δύναμη που μας έχει δοθεί από τον Δημιουργό- Θεό.

Η απελευθέρωση του παλιού είναι απαραίτητη για να αγκαλιάσει τον μετασχηματισμό. Αυτό συμβαίνει όταν αποδεχόμαστε την κυριαρχία μας καθώς ξυπνάμε και αποδεχόμαστε τις κβαντικές αλλαγές. Αυτές οι μεγάλες αλλαγές επηρεάζουν τη ζωή μας, τα όνειρά μας, τις φιλοδοξίες μας, τη σταδιοδρομία κ.λπ.

5 τρόποι να αναβαθμιστούμε ως ενέργεια 

1. Όπως η ταινία "Matrix", μεγαλώνουμε από την ψευδαίσθηση. Μπορούμε να δούμε πέρα ​​από την ψευδαίσθηση, πέρα ​​από το πέπλο που μας περιβάλλει, και μπορούμε πραγματικά να αποκρυπτογραφήσουμε την αλήθεια. Αρχίζουμε να αποδεχόμαστε αυτήν την αλήθεια, η οποία μπορεί να αλλάξει εντελώς τη ζωή μας. Το κέντρο ενέργειας του λαιμού και της κορώνας - κεφαλή, πυροδοτούνται για να απελευθερωθούν από αυτόν τον έλεγχο του νου.

2. Η δύναμη ζωής και η ενέργειά μας αυξάνονται. Ένα πιο σωστό σώμα, ένας πιο υγιής τρόπος ζωής, μια ισορροπημένη διατροφή, τακτική άσκηση, διαλογιστική ησυχία, προσευχή, όλοι προσπαθούμε να βελτιώσουμε το σώμα και το πνεύμα μας. Τείνουμε να φαινόμαστε νεότεροι από τους γονείς και τους παππούδες μας όταν ήταν στην ίδια ηλικία.

3. Ενεργοποίηση της καρδιάς. Αφού ενεργοποιηθεί το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς μας, αρχίζουμε να κατανοούμε την πραγματική έννοια της ταπεινότητας, της χάρης και της καλοσύνης. Έτσι η υποσυνείδητη προδιαγραφή μας απελευθερώνεται, επιτρέποντάς μας να επιτύχουμε τη συχνότητα αγάπης που πρέπει να μεγαλώσουμε ως άνθρωποι.

4. Ενεργοποίηση της προσωπικής μας ενέργειας. Καθώς το κέντρο σκέψης (στο μέτωπο) και το κέντρο της κορώνας-κεφαλή ισορροπούνται και καθαρίζονται, αποκτούμε πνευματική γνώση που μας επιτρέπει να επικοινωνήσουμε με τον Δημιουργό- Θεό. Καταλαβαίνουμε τις πολλαπλές διαστάσεις στο σύμπαν και εκδηλώνουμε ένα υψηλότερο σημείο κατανόησης όπου εμπιστευόμαστε τα ένστικτά μας.

5. Η αφύπνιση είναι γνώση. Μαθαίνουμε να ριζώνουμε. Το να μην ξεχνάμε ποτέ από πού ήρθαμε και ποιος είναι ο κύριος στόχος μας. Δεν κρύβεται, αλλά πρέπει να έχει έλεγχο, κατανόηση, διαφάνεια και ισορροπία. Αναγνωρίζουμε την αρνητικότητα και τις ενέργειες των βαμπίρ κι εκπαιδευόμαστε για την δύναμη της ζωής μας. Όταν χαμηλώνει κάτω από το 5 η εσωτερική δόνηση σας, δηλαδή η θετικότητα σας, με άριστα το 10, αυτό σας εμποδίζει να επιτύχετε ένα υψηλότερο επίπεδο κατανόησης. Σας εμποδίζει να επενδύσετε την απαραίτητη ενέργεια και καύσιμο που απαιτείται για να φτάσετε στο επόμενο στάδιο, την επιτυχία.

Στην πραγματικότητα, δεν πρόκειται πλέον για επιτυχία. Πρόκειται για το ποιος είστε και τι εκπροσωπείτε. Και αν δεν απαλλαγείτε από πεποιθήσεις, αρνητικές σκέψεις, βαμπίρ που σας ρουφούν και δεν αφήσετε τον εαυτό σας ελεύθερό δοκιμάζοντας ολοένα και νέα πράγματα, δεν θα καταλάβετε ποτέ ούτε θα προσδιορίσετε ποιος είστε, ή τι είναι πραγματικό και τι δεν είναι.

Κάποιος, που δεν έχει δει ποτέ αληθινή ευτυχία και που δεν έχει αφαιρέσει ποτέ τα κομμάτια από το κοσμικό ταξίδι, δεν θα καταλάβει ποτέ πώς αισθάνεται ικανοποίηση.

Λοιπόν, αφαιρέστε από τον εαυτό σας εντελώς το παλιό, αναζητήστε τον εαυτό σας και αφαιρέστε ότι σας επηρεάζει αρνητικά, ακόμη και λίγο. Πρέπει να γνωρίζετε τι θα εκδηλώσετε. Και αυτό συμβαίνει μόνο όταν αποτοξινώνεστε.

Η ροή που πρόκειται να βιώσετε σημαίνει παράδοση. Πρέπει να παραδοθείτε στις επιθυμίες του σύμπαντος που σημαίνει ότι αφήνετε τη νέα ροή ενέργειας να περάσει μέσα σας, αφαιρώντας όλους τους φόβους και τις ανησυχίες.

Ακούστε το στομαχικό εγκέφαλο σας, το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς, γιατί εκεί θα βρείτε αληθινή σοφία. Όταν λοιπόν θα δείτε το 5, το 55 ή το 555 είναι η ενεργοποίηση των ενστίκτων μας, ανταποκρινόμενη στη γλώσσα των αριθμών, αναγνωρίζοντας το συγχρονισμό χωρίς να αφήνουμε αρνητικές ή τοξικές σκέψεις μέσα.

Το σύμπαν προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή σου, αφυπνώντας σε, αν είσαι εφησυχασμένος ή το έχεις ρίξει στην απραξία. Αλλά σίγουρα αποφεύγεις να κάνεις αυτό για το οποίο ήρθες σε αυτόν τον κόσμο. Ίσως δεν το ξέρεις ακόμα, όμως αναβάλλεις και το ψάξιμο. Η ζωή σου μπορεί να γίνει πολύ καλύτερη από αυτήν που έχεις κι ο Δημιουργός-Θεός σου "φανερώνει" τις δυνατότητές σου και σε ενθαρρύνει να ξεφύγεις από τα στενά όρια που έχεις βάλει.
Πώς ερμηνεύεται ο Αριθμός 5555;

Ο αριθμός 5555 είναι μια πύλη για να φτάσεις στο υψηλότερο επίπεδο! Αποτελεί ένδειξη τεράστιας αγγελικής ενθάρρυνσης και υπενθύμιση ότι ποτέ δεν θα έχεις λιγότερα - όποια και αν είναι η κοινωνική σου θέση - και πάντα θα αλλάζεις και θα εξελίσσεσαι. Η αλλαγή είναι η ελευθερία, η αλλαγή είναι η ζωή! Είναι η μόνη σταθερή αξία στο σύμπαν και μόνο οι στενόμυαλοι άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι καλό να παραμένουμε ίδιοι!

Πιθανόν κάποιες στιγμές να αισθάνεται ότι τα πράγματα αλλάζουν πολύ γρήγορα, αλλά δε χρειάζεται γιατί έχεις προστασία άνωθεν και μπορείς να το χειριστείς!

Επιλέξτε και πολεμήστε προσεκτικά τις μάχες σας. 
Αγκαλιάστε τις αλλαγές που συνοδεύουν.



Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1078,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,812,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1540,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6353,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,82,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3467,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,900,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Στ. Πλουμιστός: Όταν δεις τον αριθμό 5, 55, 555 ή 5555 τι σημαίνει; - 5 τρόποι να αναβαθμιστούμε ως ενέργεια
Στ. Πλουμιστός: Όταν δεις τον αριθμό 5, 55, 555 ή 5555 τι σημαίνει; - 5 τρόποι να αναβαθμιστούμε ως ενέργεια
Στ. Πλουμιστός: Όταν δεις τον αριθμό 5, 55, 555 ή 5555 τι σημαίνει; - 5 τρόποι να αναβαθμιστούμε ως ενέργεια
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiee2evFBBQ22cACZSVVnI_GZe390O_495L1LP4ImAr-OSOypUZB0rJ7Bh1epQhoR3ajB8q8_xiFziDpS76dndmns0ZaxkzbyWkjO6eiuhdToNtykQM-u8C7l-sVXl4ZC0RrvRONxhitrwY/s400/meaning-of-numbers-555.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiee2evFBBQ22cACZSVVnI_GZe390O_495L1LP4ImAr-OSOypUZB0rJ7Bh1epQhoR3ajB8q8_xiFziDpS76dndmns0ZaxkzbyWkjO6eiuhdToNtykQM-u8C7l-sVXl4ZC0RrvRONxhitrwY/s72-c/meaning-of-numbers-555.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/5-55-555-5555-5.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/5-55-555-5555-5.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content