10 σημάδια ότι δεχόμαστε επίθεση από σκοτεινή ενέργεια και πως να την αναχαιτίσουμε

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

10 σημάδια ότι δεχόμαστε επίθεση από σκοτεινή ενέργεια και πως να την αναχαιτίσουμε

⍆Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που δεν γνωρίζουν πως η αρνητική ενέργεια ρέει γύρω τους...
και τους καταστρέφει την ζωή.Η αρνητική ενέργεια έχει την ικανότητα να τρυπώνει στη ζωή όλων των ανθρώπων. Μπορεί να είναι ιδιαίτερα συντριπτική σε περίπτωση που επιτρέπετε στους αρνητικούς ανθρώπους να έχουν θέση στην ζωή σας.

Εάν έχετε επηρεαστεί από αρνητική ενέργεια, οι πιθανότητες είναι ότι γενικά δεν θα αισθάνεστε πολύ καλά. Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ότι η αρνητική ενέργεια καταστρέφει την ζωή τους. Αν όμως παρατηρήσετε τα σημάδια της, δεν θα γίνετε θύμα της.

10 σημάδια ότι έχετε επηρεαστεί από αρνητική ενέργεια:

Νιώθετε συνεχώς εξαντλημένοι.

Όλη η αρνητική ενέργεια γύρω σας πραγματικά σας αποστραγγίζει. Συνέχεια νιώθετε εξαντλημένοι και τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει καλά. Η αρνητική ενέργεια σας εξουθενώνει.

Δεν απολαμβάνετε πράγματα που σας ευχαριστούσαν.
Απλώς δεν βρίσκετε την χαρά που σας προκαλούσαν συγκεκριμένα πράγματα. Είναι σαν να έχει φύγει από μέσα σας όλη η θετική ενέργεια. Δεν μπορείτε να βρείτε με τίποτα κάτι που σας κάνει χαρούμενους.

Δυσκολεύεστε να κοιμηθείτε.

Ξοδεύετε περισσότερο χρόνο στο να ανησυχείτε και να αγχώνεστε παρά στον ύπνο. Όσο πιο πολύ επιτρέπετε στις αρνητικές ενέργειες να σας ελέγχουν τόσο πιο δύσκολο είναι να κοιμηθείτε. Πολλοί άνθρωποι έχουν προβλήματα με τον ύπνο όταν τους καταπιέζει η αρνητικότητα.

Πάντα ανησυχείτε.

Απλώς δεν μπορείτε να σταματήσετε να ανησυχείτε. Είναι σαν τα πάντα να κατευθύνονται προς την χειρότερη κατεύθυνση και εσείς αγωνίζεστε να αποσπάσετε με κάτι το μυαλό σας. Έχετε παρατηρήσει ότι είστε πιο αγχωμένοι από ότι συνήθως;

Αφήνετε τους άλλους να σας πουν τι να κάνετε.

Το να αφήνετε τους άλλους να σας λένε τι να κάνετε έχει πραγματικά αρνητική επίδραση πάνω σας. Πρέπει να αρχίσετε να ζείτε την ζωή σας όπως θέλετε. Αν επιτρέπετε στους άλλους να σας ελέγχουν τότε δεν θα είστε ποτέ πραγματικά ευτυχισμένοι.

Παίρνετε την κριτική πολύ προσωπικά.

Θα υπάρξουν στιγμές που πολλοί άνθρωποι θα σας κριτικάρουν αλλά όχι με κακή πρόθεση. Πρέπει να σταματήσετε να παίρνετε την κριτική τόσο στα σοβαρά.

Δεν βγαίνετε από την ζώνη ασφαλείας σας.


Εστιάζετε πάντα στην αρνητική πλευρά των πραγμάτων και ενδίδετε στον φόβο του να σας κρίνουν. Πρέπει να ξέρετε ότι αυτό δεν είναι καλό.

Συγκρίνετε τον εαυτό σας με τους άλλους.

Ξοδεύετε πολύ χρόνο στο να προσέχετε τις κακές ιδιότητες που έχετε και να ζηλεύετε τους άλλους. Αυτό πρέπει να σταματήσει. Είστε τέλειοι έτσι όπως είστε.

Είστε πολύ αγχωμένοι και δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί όλα πάνε χάλια.

Ανησυχείτε πολύ για το γεγονός πως η θετική πλευρά της ζωής απομακρύνεται όλο και περισσότερο. Σταματήστε να ανησυχείτε για τα πάντα και αν χρειάζεστε ένα διάλειμμα, κάντε το.

Είστε πολύ συναισθηματικοί.

Νιώθετε καταπιεσμένοι από τα συναισθήματα και τα αφήνετε να σας κατακλύζουν. Αυτό είναι φυσιολογικό κατά καιρούς αλλά πρέπει να το αντιμετωπίσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται. Πρέπει να γνωρίζετε τα συναισθήματα σας ώστε να μην σας ελέγχουν.

Στις στιγμές που αντιμετωπίζετε την αρνητική ενέργεια, το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε είναι να χαλαρώσετε. Δώστε στον εαυτό σας αρκετό χρόνο για να σκεφτείτε και να ανακαλύψετε προς τα πού θέλετε να κατευθυνθείτε.

Καταλάβετε ότι είστε μια χαρά έτσι όπως είστε. Αν κάποιο άτομο στην ζωή σας είναι αρνητικό απλώς απομακρύνετε το. Πρέπει να κοιτάτε την θετική πλευρά της ζωής.

Την επόμενη φορά που θα σκέφτεστε αρνητικά, υπενθυμίστε στον εαυτό σας τα καλά πράγματα της ζωής.

Το διάβασα στο www.diadrastika.comVoice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ
Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Voice Healing: Έτσι μπορείς να αλλάξεις τις σκέψεις σου
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Voice Healing Therapy

Voice Healing Therapy
πατήστε την εικόνα για λεπτομέρειες

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ

Για το κανάλι μου στο youtube Ploumistos Video ΕΔΩ

H επαναστατική μέθοδος με on line ηχητικές συνεδρίες Αφύπνισης, Αυτοβελτίωσης,
Αυτοσυγκέντρωσης, Αυτοθεραπείας και Ομιλίες Αυτογνωσίας & Σεμινάρια
επισκεφτείτε το www.voicehealing.gr

Για προσωπικές τηλε-συνεδρίες,
Αυτοβελτίωσης και Αφυπνισης του Νου ΕΔΩ

Άμεση επικοινωνία & ραντεβού: 6945 723 523
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,392,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1791,ΑΠΟΨΕΙΣ,14,Άρθρα,808,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,87,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,636,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,81,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,702,ΒΙΝΤΕΟ,164,ΒΟΛΟΣ,19,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1785,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,105,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,107,ΕΛΛΑΔΑ,444,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,60,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,19,ΕΡΕΥΝΕΣ,24,ΖΩΗ,102,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,6,Θεσσαλία,1313,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,15,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,164,Κόσμος,9318,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,7,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,29,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,157,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1493,Πολιτική,6768,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5798,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,69,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,55,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1035,Τοπικά,11670,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2436,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,23,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,64,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,535,Eco-News,2703,GP - info,5,voice healing therapy,18,
ltr
item
Ploumistos.com: 10 σημάδια ότι δεχόμαστε επίθεση από σκοτεινή ενέργεια και πως να την αναχαιτίσουμε
10 σημάδια ότι δεχόμαστε επίθεση από σκοτεινή ενέργεια και πως να την αναχαιτίσουμε
10 σημάδια ότι δεχόμαστε επίθεση από σκοτεινή ενέργεια και πως να την αναχαιτίσουμε
https://www.diadrastika.com/wp-content/uploads/2019/03/article-migration-image-what-is-a-light-body-min.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/06/10_27.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/06/10_27.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content