Τί είναι αυτο που αγχώνει περισσότερο το κάθε ζώδιο

Τί είναι αυτο που αγχώνει περισσότερο το κάθε ζώδιο

⍆Καθημερινά, μας ενοχλούν πολλά πράγματα. Άλλοτε απλώς μας νευριάζουν κι άλλοτε μας...
χαλάνε τη διάθεση. Υπάρχουν όμως και μερικές καταστάσεις που μας δημιουργούν πολύ μεγάλο άγχος.

Τί  μπορεί να προκαλέσει νευρικότητα σε κάθε ζώδιο;

Κριός:  Η αναμονή

Κάτι που απαιτεί υπομονή είναι εφιάλτης για τον Κριό. Οι μακριές ουρές, το να βάλουν την κλήση του σε αναμονή ή το να περιμένει τα αποτελέσματα εξετάσεων (όλων των ειδών) μπορούν να τον κάνουν να φρικάρει!

Ταύρος:  Η Μετακόμιση

Το να μαζεύεις τα υπάρχοντά σου και να πηγαίνεις να μείνεις κάπου αλλού, για όλους μας είναι αγχωτικό, αλλά για τον Ταύρο που λατρεύει τη σταθερότητα είναι.. εφιαλτικό. Μην εκπλαγείς, αν τον δεις να ιδρώνει, να βαριανασαίνει ή να έχει το μάτι της απόγνωσης μπροστά στο φορτηγό της μεταφορικής.

Δίδυμοι:  Το αυστηρό πρόγραμμα

Ως ελεύθερο πνεύμα, ο Δίδυμος απεχθάνεται να δεσμεύεται, κυρίως για αυστηρά χρονοδιαγράμματα και πλάνα, καθώς έχει τους δικούς του ρυθμούς. Μπορεί να τριγυρνά από δω και από κει και σε μια νύχτα να τα ολοκληρώσει. Το να καθοριστεί από κάποιον το πόσο ή πώς θα δουλέψει, εκλαμβάνεται ως περιορισμός της ανεξαρτησίας του, οπότε το άγχος είναι βέβαιο.

Καρκίνος:  Ο χωρισμός

Για τον καθένα ένας χωρισμός από αγαπημένο πρόσωπο είναι σκληρός, αλλά ο ευαίσθητος Καρκίνος νιώθει σαν να χάνει ένα κομμάτι από το σώμα του, οπότε όχι μόνο δεν του είναι εύκολο να συνηθίσει την ιδέα, αλλά βρίσκεται υπό κατάρρευση. 

Λέων:  Το να μην πηγαίνουν τα πράγματα όπως θέλει

Ο ισχυρός και γεμάτος σιγουριά Λέων μπορεί να χειριστεί σχεδόν οτιδήποτε, εκτός από αυτό που δεν έχει την κατάληξη που επιθυμεί. Αν κάτι δεν πάει όπως το θέλει και του χαλάει όλο το σχέδιο που είχε στο μυαλό του, τότε προετοιμάσου για το μέγα δράμα. 

Παρθένος:  Να υπάρχει γύρω του χάος

Το να συγκατοικεί με κάποιον τσαπατσούλη ή ακατάστατο, που ανακατεύει και τα δικά του πράγματα ή να μείνει σε ένα κατάλυμα βρώμικο, που δεν πληροί όλους τους κανόνες υγιεινής, μπορεί να τους προκαλέσει νευρικό κλονισμό.

Ζυγός: Η Διαμάχη

Μια έντονη διαμάχη, ενίοτε και καβγάς, μπορεί να είναι ιδιαιτέρως αναζωογονητικά ή ευκαιρία για ξεκαθάρισμα για κάποιους ανθρώπους, για τον φιλειρηνικό Ζυγό κάθε είδους σύγκρουση είναι μια ψυχική δοκιμασία και η προσπάθεια που κάνει για να επανέλθει η γαλήνη, είναι εξοντωτική για το νευρικό του σύστημα.

Σκορπιός:  Η απιστία

Είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να διαχειριστεί μια εξαπάτηση, είτε φιλική, είτε επαγγελματική, είτε -πολύ περισσότερο- ερωτική. Για τον αξιόπιστο Σκορπιό είναι η χειρότερη μορφή προδοσίας, μια μαχαιριά κατευθείαν στην καρδιά. Η απάτη του προκαλεί εσωτερική οργή και εμμονές και σίγουρα θα χρειαστεί χρόνια για να συνέλθει από το σοκ. 

Τοξότης:  Ο περιορισμός

Ο Τοξότης αγαπά την αλλαγή και την επέκταση. Λατρεύει την περιπέτεια, το να βιώνει νέες εμπειρίες και τις φρέσκιες ιδέες. Τη στιγμή που αρχίζει να αισθάνεται στάσιμος σε κάθε τομέα της ζωής τους, ερωτικό, εργασιακό ή να παραμένει «καρφωμένος» στην ίδια πόλη, νιώθει παγιδευμένος και μπορεί να πάθει πανικό. 

Αιγόκερως:  Η απόλυση
Όλοι χρειαζόμαστε την οικονομική μας εξασφάλιση και φυσικά μας ενδιαφέρει να προοδεύουμε στη δουλειά μας, για έναν κλασικό Αιγόκερω όμως είναι κομμάτι της ίδιας του της ζωής, οπότε ο φόβος και μόνο ότι πιθανόν να απολυθεί, αντί να πάρει προαγωγή και αύξηση, μπορεί να τον κάνει ράκος! 

Υδροχόος:  Η γραφειοκρατία

Τη σιχαίνεται, την απεχθάνεται, την μισεί και κάθε φορά που αναγκάζεται να έρθει σε επαφή με δημόσιες υπηρεσίες και γραφεία τον πιάνει υπερβολικό άγχος και νευρικότητα, ακόμα και στη σκέψη ότι θα χρειαστεί υπογραφές και σφραγίδες ή θα αρχίσει να ανεβοκατεβαίνει ορόφους και να ψάχνει προϊστάμενους και διευθυντές. 

Ιχθύες:  Η βιασύνη

Ο Ιχθύς κινείται στους δικούς του ρυθμούς σε αντίθεση με τους ρυθμούς των υπολοίπων. Το να αναγκαστεί να δράσει άμεσα, να πάρει μια οριστική απόφαση ή πρωτοβουλίες ή να τρέξει να προλάβει μια προθεσμία, είναι ο χειρότερος εφιάλτης του.


Το διάβασα στο www.astrology.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,355,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1717,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,31,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,565,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,24,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,617,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,29,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,30,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,35,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,65,Κόσμος,9091,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,11,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,27,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5702,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2273,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,18,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,444,Eco-News,2644,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Τί είναι αυτο που αγχώνει περισσότερο το κάθε ζώδιο
Τί είναι αυτο που αγχώνει περισσότερο το κάθε ζώδιο
Τί είναι αυτο που αγχώνει περισσότερο το κάθε ζώδιο
https://www.italiaatavola.net/images/contenutiarticoli/ansia-patologica-sonno-dieta800x600.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_992.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_992.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content