Ποιο είναι το πιο συνηθισμένο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο;

Ποιο είναι το πιο συνηθισμένο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο;

⍆Η εποχή μας είναι απαιτητική, μπορεί να είσαι πολυάσχολη ή απλά να θέλεις να κάνεις ένα... σωρό πράγματα που σε ευχαριστούν. Πώς θα τα καταφέρεις όμως, αν νιώθεις ότι σου λείπει ενέργεια; Πώς θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις, αν κάθε μέρα αισθάνεσαι κόπωση και ατονία;

Αδυναμία, έλλειψη διάθεσης, επιδερμίδα θαμπή, πονοκέφαλος, πόνος στο στομάχι, ενόχληση στο έντερο είναι συνηθισμένες ενοχλήσεις κι όπως σε κάθε περίσταση, έτσι και στη συγκεκριμένη, κάθε ζώδιο έχει το ευαίσθητο σημείο του. Ας τα δούμε, λοιπόν, ένα προς ένα!

Κριός
: Φέρνει τον εαυτό του στα όρια της εξάντλησης και για αυτό υποφέρει συχνά από πονοκεφάλους, κούραση και ζαλάδες. Βιταμίνες για τόνωση της ενέργειας του είναι απαραίτητες.

Ταύρος: Αγαπάει το φαγητό αλλά πολλές φορές κάνει υπερβολές και δεν προσέχει τον εαυτό του. Έτσι, είναι πολύ ευάλωτος στις ιώσεις. Χρειάζεται, λοιπόν, να ακολουθήσει ένα καλό διατροφικό πρόγραμμα και αντιοξειδωτική προστασία για τονώσει τον οργανισμό του.

Δίδυμοι: Έχει ευαίσθητο ανοσοποιητικό σύστημα για αυτό κάθε Φθινόπωρο πέφτει αρκετές φορές στο κρεβάτι, εξ αιτίας κάποιας ίωσης ή λόγω της κοινής γρίπης.

Καρκίνος:
Το στομάχι είναι το ευαίσθητο όργανο του Καρκίνου, ο οποίος συχνά αντιμετωπίζει προβλήματα συνολικά με το πεπτικό του σύστημα. Μήπως ήρθε η ώρα να αλλάξει τις διατροφικές του συνήθειες;

Λέων: Το συγκεκριμένο ζώδιο έχει συνήθως προβλήματα με την καρδιά και το κυκλοφορικό σύστημα. Αξίζει, λοιπόν, να κάνει συχνά εξετάσεις και να δοκιμάσει να βάλει στη ζωή του ένα φυτικό προϊόν, που θα συμβάλλει στη φυσική λειτουργία του καρδιαγγειακού του συστήματος.

Παρθένος: Προβλήματα με το ανοσοποιητικό έχει συνήθως η Παρθένος. Με λιγότερο άγχος και καλύτερη διατροφή, μπορεί, όμως, να βελτιώσει την καθημερινότητά του.

Ζυγός: Έχει συνήθως καλή υγεία αλλά το σίγουρο είναι ότι με κυβερνήτη την Αφροδίτη, θέλει να φροντίζει πάντα να λάμπει… και εξωτερικά διότι όταν δεν νιώθει όμορφος και θελκτικός, η διάθεσή του πέφτει.

Σκορπιός:
Είπαμε, είναι ή του ύψους ή του βάθους και συχνά ωθεί τον εαυτό του στα άκρα. Εκτός από το αναπαραγωγικό του σύστημα -το οποίο είναι ευαίσθητο- πρέπει να φροντίζει να τρέφεται καλά και να μην κάνει καταχρήσεις!

Τοξότη:
Έχει συχνά προβλήματα με την περιοχή του ισχίου, με τους γοφούς και τους μηρούς, ενώ πολλές φορές αρρωσταίνει εξ αιτίας του στρες. Τι μπορεί να κάνει; Να είναι πολύ προσεκτικός με τις κινήσεις του και να αποβάλλει τις τοξίνες από τον οργανισμό του κάθε φορά που αισθάνεται καταβεβλημένος από το άγχος.

Αιγόκερως:
Έχει συνήθως προβλήματα με τις αρθρώσεις του και συχνά υποφέρει από ρευματισμούς, νευραλγίες και αρθρίτιδες.

Υδροχόος:
Πρέπει να δείχνει ιδιαίτερη προσοχή στο κυκλοφορικό του σύστημα και παράλληλα να μην ξεχνά ότι το ζώδιό του έχει μια και τάση για κιρσούς και φλεβίτιδα στα πόδια.

Ιχθύες:
Μια ευαισθησία στο ανοσοποιητικό έχει και ο Ιχθύς, ο οποίος, επίσης, είναι επιρρεπής σε αλλεργίες και ιώσεις και χρειάζεται πολλή ξεκούραση και αντιοξειδωτική προστασία για να μπορεί να αντεπεξέρχεται στις καθημερινές του υποχρεώσεις.

Το διάβασα στο www.astrology.gr
"ΟΝ LINE ΣΥΝΕΔΡΙΕΣ"
Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

Για πληροφορίες πατήστε την εικόνα

ΣΤ. ΠΛΟΥΜΙΣΤΟΣ: ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΘΕΜΑ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας

LifeHealthCare - Ολιστική προσέγγιση της υγείας
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,586,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,2214,ΑΠΟΨΕΙΣ,122,Άρθρα,835,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,222,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,1073,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,260,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,1242,ΒΙΝΤΕΟ,810,ΒΟΛΟΣ,133,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1870,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,326,Ειδηση-ολόγιο,9242,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8165,ΕΚΤΑΚΤΑ,115,ΕΛΛΑΔΑ,2229,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,64,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,49,ΕΡΕΥΝΕΣ,97,ΖΩΗ,241,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,159,Θεσσαλία,1324,ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ,133,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,1536,Κόσμος,10386,ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ,17,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,64,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,946,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1757,Πολιτική,6964,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,6351,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,97,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,80,Στηρίζω,345,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,1351,Τοπικά,11682,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,3466,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,112,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,131,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,899,Eco-News,3015,GP - info,5,voice healing therapy,103,
ltr
item
Ploumistos.com: Ποιο είναι το πιο συνηθισμένο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο;
Ποιο είναι το πιο συνηθισμένο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο;
Ποιο είναι το πιο συνηθισμένο θέμα υγείας που αντιμετωπίζει το κάθε ζώδιο;
https://www.awakengr.com/wp-content/uploads/2018/08/mathete-tis-adynamies-sas-kai-pos-na-therapeyteite-symfona-me-to-zodio-sas-900x600.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_832.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_832.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All RECOMMENDED FOR YOU LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content