================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Γιατί δεν πρέπει να κοιμόμαστε μπροστά σε καθρέφτη; (ΒΙΝΤΕΟ)

⍆Όλοι μας θέλουμε να έχουμε έναν όσο το δυνατόν καλύτερο ύπνο μπορούμε. Γι’ αυτόν...
τον λόγο, ακολουθούμε διάφορες συμβουλές των ειδικών, όπως, για παράδειγμα, να μη χρησιμοποιούμε το κινητό το βράδυ στο κρεβάτι ή να κλείνουμε τα μεγάλα κι έντονα φώτα του δωματίου.

Ωστόσο, αυτό που έχει ακουστεί είναι ότι δεν κάνει να κοιμάσαι μπροστά σε καθρέφτη. Για το περίεργο της υπόθεσης, το ψάξαμε και ιδού τι βρήκαμε, βάσει feng shui και γενικότερων ερευνών.

Μπορεί να αυξήσει το άγχος και το στρες, αφού η παραμικρή κίνηση αντανακλάται και σου δημιουργεί την εντύπωση άλλης παρουσίας στον χώρο.

Μπορεί να δεις τη δική σου αντανάκλαση και να αρχίσεις να έχεις παραισθήσεις από την εικόνα.

Οι καθρέφτες μπορεί να αντανακλάσουν και τον ήχο. Όχι στον ίδιο βαθμό με την εικόνα, αλλά κάποια ηχητικά κύματα προς διάφορες κατευθύνσεις κι αυτό στη συνέχεια έχει την ικανότητα να επηρεάζει τον ύπνο.

Εκτός από τον ήχο λέγεται ότι διαχέουν και την ενέργεια του ατόμου που βρίσκεται μπροστά τους, κάτι που προκαλεί ως αποτέλεσμα διαταραχές στον ύπνο.

Η όραση μπορεί να συνδεθεί με άλλες αισθήσεις. Σύμφωνα με πείραμα, του οποίου τα αποτελέσματα δημοσιεύτηκαν στο Royal Society, υπάρχει ένα «virtual reality box». Τι συνέβη ουσιαστικά εκεί; Το ένα χέρι του ασθενούς είχε τοποθετηθεί μπροστά από έναν κάθετο καθρέφτη.


Όταν η αντανάκλαση του χεριού στον καθρέφτη είχε κινητικότητα, ο ασθενής ένιωθε κινητικότητα στο χέρι που έλειπε. Το ίδιο και σε περίπτωση αγγίγματος. Οπότε, οτιδήποτε μπορεί να δεις εκεί μπορεί να επηρεάσει τις δικές σου αισθήσεις με κάποιον τρόπο.

Το διάβασα στο www.sciencedaily.comVoice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Γιατί δεν πρέπει να κοιμόμαστε μπροστά σε καθρέφτη; (ΒΙΝΤΕΟ) Reviewed by ploumistos.com on 11:00 π.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.