Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια ψυχολογίας «Βγαίνουμε καλύτεροι»

Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια ψυχολογίας «Βγαίνουμε καλύτεροι»


⍆Άνθρωποι από τη Ρόδο μέχρι τη Θεσσαλονίκη και από την Ξάνθη μέχρι το Βελβεντό Κοζάνης...
που είδαν τις ζωές τους να αλλάζουν με ταχύτητα τις τελευταίες εβδομάδες, αξιοποιούν την ευκαιρία που τους δίνουν τα διαδικτυακά σεμινάρια ψυχολογίας που πραγματοποιούνται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και αναζητούν εργαλεία διαχείρισης κρίσης, αυτοβελτίωσης, βελτίωσης διαπροσωπικών σχέσεων και τακτικές χαλάρωσης. Στις τακτικές χαλάρωσης και ευεξίας, θα εστιάσει το επόμενο webinar που θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Δευτέρα 4 Μαΐου.

Ο ψυχίατρος Γιώργος Νικολάου, ιδρυτής της start up Soulscan, είχε σχεδιάσει να υλοποιήσει σεμινάρια ψυχολογίας με φυσική παρουσία. Ο εγκλεισμός όμως για την προστασία από την πανδημία άλλαξε τα σχέδια. Συνεργάζεται, λοιπόν, με την εθελοντική δράση Covid-19 Response Greece και τα σεμινάρια έγιναν διαδικτυακά, με θετική ανταπόκριση από εκείνους που τα παρακολουθούν.
«Συμμετέχω στα webinars για να ενδυναμωθώ αυτή την περίεργη περίοδο, να βγω καλύτερη, να μάθω κάτι καινούριο» εξηγεί στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων η 55χρονη Γεωργία από τη Ρόδο.
Τα σεμινάρια από την επιστημονική ομάδα, η οποία απαρτίζεται από δύο ψυχολόγους και τον ψυχίατρο κ. Νικολάου, χωρίστηκαν σε οκτώ άξονες: 
εργαλεία διαχείρισης stress, ισορροπία σχέσεων/επικοινωνία, διαχείριση κρίσης και διαμάχης, υποστήριξη και ειδικά θέματα, υποστήριξη σε φροντιστές ατόμων με ειδικές απαιτήσεις, θλίψη και αδράνεια, ειδικές προκλήσεις και συνθήκες Covid-19 και χαλάρωση και ευεξία.
«Προσπαθήσαμε να καλύψουμε όλες τις δυνατές ανάγκες που έχουν σχέση με την τωρινή κατάσταση» εξηγεί ο κ. Νικολάου, επισημαίνοντας πως το τελευταίο διάστημα δημιουργήθηκαν από αρκετούς φορείς τηλεφωνικές γραμμές ψυχολογικής στήριξης, καθώς οι ανάγκες είναι αυξημένες. Αυτό που διαφοροποιεί όμως τα σεμινάρια είναι η δυνατότητά τους να απευθυνθούν ταυτόχρονα σε πολλά άτομα. «Στοιχεία από έρευνες δείχνουν ότι ο μισός πληθυσμός έχει κάποιες ανάγκες, οπότε μιλάμε για εκατομμύρια ανθρώπους που θα μπορούσαν να πάρουν βοήθεια. Για εκείνους που είναι εξοικειωμένοι με την τεχνολογία, είναι πολύ προσεγγίσιμο και φιλικό στη χρήση» σημειώνει ο ψυχίατρος.
Πόσο χρήσιμο όμως μπορεί να είναι ένα ωριαίο σεμινάριο ψυχολογίας; «Πολύ» εκτιμά ο κ. Νικολάου, ο οποίος με ικανοποίηση παρατηρεί ότι υπάρχει έντονη συμμετοχή του κόσμου. Η διάδραση αυτή φαίνεται ότι είναι σημαντική και για τους συμμετέχοντες. Όπως σημειώνει η 47χρονη Γεωργία από τη Θεσσαλονίκη, η οποία συμμετείχε με στόχο την αυτοβελτίωση, το σεμινάριο της φάνηκε ενδιαφέρον «κυρίως επειδή οι συμμετέχοντες έδειξαν διάθεση να είναι ενεργοί και να γίνει μια ενδιαφέρουσα συζήτηση».
«Μάθηση και βελτίωση» είναι και οι λόγοι για τους οποίους συμμετείχε στο σεμινάριο η 52χρονη Αντωνία από το Βελβεντό Κοζάνης, η οποία θα ήθελε να πάρει μέρος και στα επόμενα σεμινάρια, ενώ τους επόμενους κύκλους σεμιναρίων σκοπεύει να παρακολουθήσει και η 19χρονη Γεωργία από την Ξάνθη, αλλά και η 63χρονη Σοφία από τη Χαλκίδα, η οποία εξηγεί τον λόγο που παίρνει μέρος: «Έχω την αίσθηση πως κάτι γίνεται καλό και συμμετέχω με κάποιο τρόπο, έστω και λίγο».
Όπως προκύπτει και από τις δηλώσεις των συμμετεχόντων, η συντριπτική πλειοψηφία είναι γυναίκες, στοιχείο που δεν εκπλήσσει τον κ. Νικολάου. «Είναι παγκόσμιο φαινόμενο. Οι γυναίκες ζητάνε δύο φορές περισσότερο ψυχολογική βοήθεια από τους άντρες. Είναι πιο ανοιχτές μάλλον, με πιο έντονο το εσωτερικό τους βλέμμα. Το ότι οι άντρες δεν αναζητούν βοήθεια δεν σημαίνει βέβαια ότι δεν τη χρειάζονται» σημειώνει ο κ. Νικολάου.
Το επόμενο δωρεάν webinar που είναι προγραμματισμένο για σήμερα στις 7 μ.μ. έχει στόχο τη χαλάρωση και την ευεξία.

Το διάβασα στο www.zougla.gr
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,357,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1721,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,571,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,620,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,34,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,38,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,42,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9095,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,33,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5707,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,49,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2284,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,21,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,450,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια ψυχολογίας «Βγαίνουμε καλύτεροι»
Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια ψυχολογίας «Βγαίνουμε καλύτεροι»
Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια ψυχολογίας «Βγαίνουμε καλύτεροι»
https://www.typosthes.gr/sites/default/files/styles/default/public/images/2020/05/seminario.jpg?itok=mTOKU3ZD
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_50.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/blog-post_50.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content