================================================================================================================ ================================================================================================================

Τελευταίες Ειδήσεις

recent
.

Στ. Πλουμιστός: "Θεραπεία" Ενδυνάμωσης της Πίστης

⍆Τελικά υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι η προσευχή μπορεί να βοηθήσει...
τους ανθρώπους να θεραπευτούν; Τα συμπεράσματα που εξάγει κανείς διαβάζοντας τις μελέτες που έχουν κατά καιρούς δημοσιευτεί, δείχνουν ότι η προσευχή πράγματι μπορεί να βοηθήσει στη θεραπεία από διάφορες παθήσεις.

Η προσευχή είναι η πιο διαδεδομένη εναλλακτική θεραπεία. 
Πάνω από το 85% των ανθρώπων που αντιμετωπίζουν μια σοβαρή ασθένεια προσεύχονται, σύμφωνα με μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Rochester. Αυτό το ποσοστό είναι πολύ υψηλότερο σε σχέση με το ποσοστό των ατόμων που καταφεύγουν σε άλλες λύσεις, όπως π.χ λήψη βοτάνων ή άλλες εναλλακτικές θεραπείες. 

Πόσο αποτελεσματική είναι όμως η προσευχή; 
Όλο και περισσότερες αποδείξεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας ότι η προσευχή έχει θεραπευτικό αποτέλεσμα. Ορισμένες μελέτες έχουν συνδέσει τη θρησκευτική πίστη με χαμηλότερη πίεση στο αίμα, ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού, αντιμετώπιση της κατάθλιψης, αλλά και με τη μακροζωία.

Από μία μελέτη την οποία χρηματοδότησε το Εθνικό Ινστιτούτο Υγείας των ΗΠΑ, τα άτομα που προσεύχονταν καθημερινά βρέθηκε ότι αντιμετωπίζουν 40% λιγότερες πιθανότητες να έχουν υψηλή αρτηριακή πίεση συγκριτικά με εκείνους που δεν προσεύχονται τακτικά. 

Έρευνα από το Dartmouth Medical School διαπίστωσε ότι οι ασθενείς με ισχυρές θρησκευτικές πεποιθήσεις που υποβλήθηκαν σε χειρουργική επέμβαση στην καρδιά ήταν τρεις φορές πιο πιθανό να ανακάμψουν σε σχέση με εκείνους που ήταν λιγότερο θρησκευόμενοι. 

Σε μελέτη του 2011 που διεξήχθη από ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Σινσινάτι φάνηκε ότι οι νέοι με άσθμα που προσεύχονται και κάνουν διαλογισμό αντιμετωπίζουν συνολικά λιγότερες κρίσεις άσθματος και λιγότερο σοβαρά συμπτώματα σε σχέση με εκείνους που δεν είχαν αυτές τις συνήθειες.

Ακόμη, η θρησκευτική πίστη, όπως τουλάχιστον έχουν δείξει μελέτες, βοηθάει ορισμένους ανθρώπους να περιορίσουν το στρες. Η ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε, όταν προσευχόμαστε έχει συσχετιστεί με συναισθήματα αυτοελέγχου, ηρεμίας εγρήγορσης και πνευματικής γαλήνης. Αυτό είναι σημαντικό αν σκεφτεί κανείς ότι πάνω από το 50% του συνόλου των ιατρικών επισκέψεων στις ΗΠΑ σήμερα αφορούν ασθένειες και προβλήματα υγείας, όπως η κατάθλιψη, η υψηλή πίεση του αίματος, τα έλκη και οι ημικρανίες, οι οποίες προκαλούνται, τουλάχιστον εν μέρει, από αυξημένα επίπεδα στρες και το άγχος.

Η Πανίσχυρη "Θεραπεία" Ενδυνάμωσης της Πίστης  που θα ακούσετε εμπεριέχει τις κατάλληλες λέξεις που δημιουργούν την ενδεδειγμένη εγκεφαλική δόνηση - συχνότητα για να προσφέρει περισσότερη ηρεμία και υγεία, αφθονία και ευτυχία, ενώ παράλληλα θα σας θωρακίσει από την αρνητική ενέργεια.

Η ηχοθεραπευτική μέθοδος που προτείνω βασίζεται στην επιστήμη της Κυματικής, σύμφωνα με την οποία κάθε υγιές όργανο εκπέμπει μια συγκεκριμένη δόνηση και η μεταβολή της σημαίνει την εμφάνιση κάποιας ασθένειας. Πίσω από τη δημιουργία των δομών του ορατού κόσμου κρύβονται οι ηχητικές δονήσεις. Τα εγκεφαλικά κύματα μπορούν να επηρεάσουν ταυτόχρονα τις διαφορετικές περιοχές του εγκεφάλου, μεταβάλλοντας ανάλογα την εγκεφαλική δραστηριότητα. Ένα εξωτερικό ερέθισμα με μια συγκεκριμένη συχνότητα μπορεί να συντονίσει τον εγκέφαλο, παρασύροντάς τον από την κατάσταση που βρίσκεται ήδη σε μια άλλη.

Με δυο τρόπους μπορούμε να επηρεάσουμε τον νου και το σώμα: 
α) Χρησιμοποιώντας ηχητικές δονήσεις συχνοτήτων θεραπεύουμε με φυσικό συντονισμό το σώμα. β) Μεταβάλλοντας τις καταστάσεις της συνείδησης με συμπαθητικό συντονισμό των συχνοτήτων του εγκεφάλου.

Ο ήχος και η φωνή επικοινωνώντας άμεσα με τις υποσυνείδητες περιοχές του νου, θεωρείται ως το αρχαιότερο μέσο θεραπείας. Σήμερα είναι πλέον αποδεκτή η θεραπευτική δύναμη του ήχου και της φωνής. Από παλιά ιερείς, θεραπευτές, φιλόσοφοι και μουσικοί πίστευαν, ότι η δύναμη του ήχου και γενικά της μουσικής μπορεί να φέρει σε αρμονία σώμα και νου του ανθρώπου. Ο ήχος έχει πρόσβαση στις βαθύτερες καταστάσεις της συνείδησης. Μήπως ήρθε η στιγμή να το διαπιστώσεις;

Το ηχητικό αρχείο - video που θα ακούσετε περιέχει πιστοποιημένους θεραπευτικούς ήχους και σε συνδυασμό με την φωνή του Στ. Πλουμιστού, δημιουργείται ένα ηχητικό περιβάλλον συναισθηματικής αποφόρτισης και βαθιάς νοητικής χαλάρωσης.

(Κάντε εγγραφή σας ΔΩΡΕΑΝ στο Ploumistos Live Video ΕΔΩ)


Voice Healing Therapy -
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Στ. Πλουμιστός: "Θεραπεία" Ενδυνάμωσης της Πίστης Reviewed by PLOUMISTOS on 9:00 μ.μ. Rating: 5
All Rights Reserved by Ploumistos.com © 2020 - 2021
Powered By PLOUMISTOS , Designed by Global Attract
All rights Reserved to Stavros Ploumistos

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

PLOUMISTOS. Από το Blogger.