9 τρόποι για να φέρετε την θετική ενέργεια πίσω στη ζωή σας!

9 τρόποι για να φέρετε την θετική ενέργεια πίσω στη ζωή σας!

⍆Το να αισθάνεστε αγχωμένοι ή εγκλωβισμένοι ή να κάνετε αρνητικές σκέψεις είναι...
συχνά ένα μέρος της ζωής για πολλούς ανθρώπους.
Αλλά δεν χρειάζεται να είναι έτσι.

Η απόφαση το να ζήσετε μια πιο θετική ζωή είναι το πρώτο βήμα στην καταπολέμηση των αρνητικών σκέψεων που σας καταβάλουν. 

Ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές για να βοηθήσετε στην ανακούφιση του στρες, να βρείτε
την ειρήνη και να ζήσετε μια ευτυχισμένη ζωή. 

 Επαναφέρετε τη θετική ενέργεια στη ζωή σας!!!

1. Συνειδητοποιήστε τι χρειάζεστε.
Το πρώτο βήμα είναι να καταλάβετε τι θέλετε. Μπορεί να χρειάζεστε χρόνο για να βγείτε από μια αγχωτική κατάσταση ή ένα ταξίδι για το Σαββατοκύριακο για να χαλαρώσετε ή ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τους ανθρώπους στη ζωή σας. Οποιοδήποτε και να είναι αυτό που χρειάζεστε, να το κάνετε προτεραιότητα.

2. Εστιάστε στο θετικό.
Μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να εστιάσετε στο θετικό όταν συμβαίνουν τόσα πολλά αρνητικά πράγματα γύρω σας. Αλλά η αλλαγή της εστίασής σας στα καλά πράγματα αντί των κακών, θα κάνει την διαφορά όταν πρόκειται για τη νοοτροπία σας, την ευτυχία σας και την εσωτερική σας ειρήνη.

3. Θυμηθείτε να αναπνεύετε.
Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε σε μια αρνητική κατάσταση, κάντε ένα βήμα πίσω και αναπνεύστε. Όταν διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και τον έλεγχο, θα είστε σε θέση να βρείτε μια λύση. Μπορεί και να βρείτε χιούμορ σε μια δυσάρεστη κατάσταση!

4. Μάθετε να μοιράζεστε.
Πλησιάστε άλλους ανθρώπους, είτε είναι φίλοι, μέλη της οικογένειας ή πλήρεις άγνωστοι. Κρατήστε την πόρτα για το άτομο που βρίσκεται πίσω σας σε μια ουρά, πληρώστε τον καφέ κάποιου άλλου ή κάντε έκπληξη σε κάποιον. Όσο περισσότερο μοιράζεστε, τόσο πιο θετικοί θα αισθανθείτε!

5. Συνδεθείτε με τη φύση.
Η εξάσκηση ή το μπάνιο με αιθέρια έλαια μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση του στρες. Αλλά μερικές φορές, αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι η φύση. Η μητέρα φύση εκπέμπει θετική και χαλαρωτική ενέργεια που κανένας δεν μπορεί να ανταγωνιστεί. Η σπατάλη του χρόνου σας στο υπέροχο ύπαιθρο μπορεί να σας βοηθήσει με το να σας υπενθυμίσει ότι είστε μόνο ένα μικρό κομμάτι σε αυτόν τον εκπληκτικό κόσμο.

6. Να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας.
Η μάθηση είναι μια αναγκαία διαδικασία. Αλλά μόλις φτάσετε σε αυτή, θα είστε πολύ πιο ευτυχισμένος και θετικός άνθρωπος. Θα είστε σε θέση να βρείτε την αυτο-αποδοχή και την εσωτερική ειρήνη , δύο πράγματα που κάνουν τη διαφορά όταν πρόκειται για μια θετική νοοτροπία.

7. Αφήστε πίσω σας ότι σας ενοχλεί.
Εάν έχετε κάνει την απόφαση να επαναφέρετε τη θετική ενέργεια στη ζωή σας, ήρθε η ώρα να αφήσετε πίσω σας τα οδυνηρά πράγματα που κουβαλάτε. Μπορεί να μην τα ξεχνάτε ποτέ, αλλά η απελευθέρωση από αυτά θα σας δώσει ένα αίσθημα ελευθερίας και θετικής ενέργειας.

8. Γίνετε τακτικοί και οργανωτικοί.
Η ακαταστασία στο αυτοκίνητο, στο σπίτι ή στο χώρο εργασίας σας μπορεί να σας προκαλεί άγχος, ακόμα και αν δεν το συνειδητοποιείτε. Εάν θέλετε να ζήσετε μια πιο θετική ζωή, ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσετε με την ακαταστασία! Ο καθαρισμός και η οργάνωση του προσωπικού σας χώρου μπορεί να σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο θετικά και χωρίς άγχος!

9. Νιώστε τα συναισθήματά σας.
Όταν συμβαίνει κάτι οδυνηρό, μην φοβάστε να κλάψετε. Όσο σκληροί και να είστε, δεν μπορείτε πάντα να έχετε ένα γενναίο πρόσωπο. Να κλαίτε όταν χρειάζεται, να ουρλιάζετε όταν χρειάζεται, και να αφήνετε τον εαυτό σας να ξεσπά στα δύσκολα, γνωρίζοντας ότι τα καλύτερα έρχονται.

Το διάβασα στο www.istioforosnews.com

Voice Healing Therapy 
Ενημερωθείτε για το πως μπορεί να δημιουργηθούν προσωπικά ηχοθεραπευτικά αρχεία που μπορούν να λύσουν το πρόβλημά σας - Δείτε τις πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης (Life Coach) και παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος και καθοδηγητής της προσωπικής ενέργειας).

Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και κλινικές δοκιμές, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing Therapy" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας για τη νοητική απεικόνιση θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Μάθετε για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου στο youtube ΕΔΩ
Ενημερωθείτε για την ηχοθεραπευτική μέθοδο μου ΕΔΩ
Για πληροφορίες : www.globalattract.gr

Άμεση επικοινωνία στο 6945 723 523
Εκπαίδευση για την αφύπνιση του πνεύματος και καθοδήγηση της προσωπικής ενέργειας
Κάνε την εγγραφή σου στο ploumistos.com $desc=και θα λαμβάνεις όλα τα νέα άρθρα μου στο mail σου

Πληροφορίες για να επικοινωνήσετε με τον Στ. Πλουμιστό

Ο Σταύρος Πλουμιστός είναι ο ιδρυτής του Συμβουλευτικού κέντρου ΕΥ ΦΕΡΕΣΘΑΙ από το 2000 και συνεχίζει να προσφέρει τις υπηρεσίες του ως Σύμβουλος Αυτοβελτίωσης & Προσωπικής Εξέλιξης, ενώ παράλληλα είναι Spiritual Energy Healing-man (Εκπαιδευτής αφύπνισης του πνεύματος).


Έχει δημιουργήσει έπειτα έρευνα και εκατοντάδες εθελοντικές δοκιμές με πελάτες του, την δική του μεθοδολογία με τίτλο "Voice Healing" για την Αυτοβελτίωση, την Αφύπνιση και την προπονητική του Νου - της σκέψης, με την δημιουργία προσωπικών ηχητικών αρχείων που σου αλλάζουν την ζωή, ενώ σε πολλές περιπτώσεις λειτουργεί ως προσωπικός προπονητής υγείας με την μέθοδο της νοερής απεικόνισης θετικών εικόνων επί θεμάτων υγείας (personal health coach for those living with diseases).

Πραγματοποιεί προσωπικές συνεδρίες Αυτοβελτίωσης, καθοδήγησης και διαισθητικής αρωγής. Επίσης Διαλέξεις - Σεμινάρια, Workshop και δωρεάν Αφυπνιστικές ομιλίες ανα την Ελλάδα για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Εάν βιώνετε δονήσεις αναζήτησης για να βρείτε το σκοπό σας, επικοινωνήστε μαζί μου και θα κανονίσουμε μια κλήση για να σας βοηθήσω να ανακαλύψετε τον μοναδικό σας σκοπό σε αυτόν τον κόσμο και πώς να ξεκινήσετε την ευθυγράμμιση με τους στόχους και τα όνειρα σας για να ζήσετε τη ζωή που θα θέλατε!

Για συνεδρίες με Skype ή Messenger ή Viber ΕΔΩ
Για τις ομιλίες και τα σεμινάρια ΕΔΩ
Για το κανάλι μου PLOUMISTOS VIDEO ΕΔΩ
Για ηχοθεραπευτικές συνεδρίες ΕΔΩ
Διαβάστε τις νέες προβλέψεις μου ΕΔΩ
Για συνεδρία πρόβλεψης πληροφορίες ΕΔΩ

Όνομα

ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΡΓΑ,357,ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ,1721,ΑΠΟΨΕΙΣ,10,Άρθρα,805,ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ,32,ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ,572,ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ,26,ΑΦΥΠΝΙΣΗ,622,ΒΙΝΤΕΟ,142,ΒΟΛΟΣ,14,ΓΥΝΑΙΚΑ-THILIKO,1778,ΔΙΑΤΡΟΦΗ,35,Ειδηση-ολόγιο,9247,Ειδηση-ολόγιο ΕΛΛΑΔΑ,8167,ΕΚΤΑΚΤΑ,39,ΕΛΛΑΔΑ,221,ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΩΝ - ΧΡΗΣΜΩΝ,59,ΕΠΙΒΙΩΣΗ,9,ΕΡΕΥΝΕΣ,22,ΖΩΗ,44,ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ,2,Θεσσαλία,1313,ΘΡΗΣΚΕΙΑ,70,Κόσμος,9097,ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΑ,12,ΝΕΑ ΤΑΞΗ,34,ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ,1475,Πολιτική,6753,ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ,5709,ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ - ΧΡΗΣΜΟΙ,67,ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ - ΟΜΙΛΙΕΣ,50,Στηρίζω,340,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,976,Τοπικά,11654,ΤΡΕΙΣ σημαντικές εκδηλώσεις πραγματοποιούνται με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας-Π.Ε. Μαγνησίας,1,ΥΓΕΙΑ - ΕΡΕΥΝΕΣ,2285,ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ,21,ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ,21,ΧΟΡΗΓΙΕΣ - ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ,393,ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ,451,Eco-News,2645,GP - info,5,voice healing therapy,12,
ltr
item
Ploumistos.com: 9 τρόποι για να φέρετε την θετική ενέργεια πίσω στη ζωή σας!
9 τρόποι για να φέρετε την θετική ενέργεια πίσω στη ζωή σας!
9 τρόποι για να φέρετε την θετική ενέργεια πίσω στη ζωή σας!
https://1.bp.blogspot.com/-sDoxUivhuUY/WKbjzlrU2SI/AAAAAAAABjY/YVhLlBp3WO0DpY-_40zpQkNSrofpfZ5sgCLcB/s400/inspiracion.jpg
https://1.bp.blogspot.com/-sDoxUivhuUY/WKbjzlrU2SI/AAAAAAAABjY/YVhLlBp3WO0DpY-_40zpQkNSrofpfZ5sgCLcB/s72-c/inspiracion.jpg
Ploumistos.com
https://www.ploumistos.com/2020/05/9_9.html
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/
https://www.ploumistos.com/2020/05/9_9.html
false
8744407500552563135
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ Διαβάστε περισσότερα Reply Cancel reply Delete By Home ΣΕΛΙΔΕΣ ΑΡΘΡΑ Προβολή όλων ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ LABEL ΑΡΧΕΙΟ SEARCH ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ Not found any post match with your request ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΡΧΙΚΗ Κυριακή Δευτέρα Τρίτη Τετάρτη Πέμπτη Παρασκευή Σάββατο Κυρ Δευτ Τρ Τετ Πεμ Παρ Σατ Ιανουάριος Φεβρουάριος Μάρτιος Απρίλιος Μάιος Ιούνιος Ιούλιος Αύγουστος Σεπτέμβριος Οκτώβριος Νοέμβριος Δεκέμβριος Ιαν Φεβ Μαρ Απρ Μάιος Ιουν Ιουλ Αυγ Σεπ Οκτ Νοε Δεκ just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content